Äntligen helg .. igen! :D

Fan va skönt att det är fredag! känns som att veckorna bara flyger iväg, men det är bara skönt, f
ör jullovet närmar sig med stormsteg, 2,5 vecka kvar! 

Är i skolan nu, hade hostoria prov på morgonen (eller ja det är fortfarande tidigt morgon för mig), var klar strax efter nio. Och nästa lektion börjar inte fören halv 1 "Rörlig bild" och slutar inte fören halv 4. Så funderar på att dra tidigare, eftersom att vi ska filma & sånt, men Bine gick hem innan eftersom hon är mega sjuk.

Vem tror ni kommer flyga ut ur i Idol i kväll? Själv hoppas jag på att Johan åker.

Var med och tävla om julklappar för 20.000!
Du får tillbaka 80% av det du handlar i 200 butiker
Gör som jag och bli medlem här o vinn massa julklappar :D
http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=0575cebf-8a36-48ea-a105-9ea7db6bbfc3


Fortsättning av 300 frågor

21. namnsdag?
Håller inte kolla på sånt :O

22. vad skulle du vilja heta?
Något ovanligt och fint

23. vad heter du på din msn just nu?
Janpan

24. hur många online?
Vet inte för är inte inne på msn

25. vem är 15:nde online?
vet jag inte heller

26. vem har du blockat?
Ingen,

27. hur många olika grupper har du?
5


28. har du några olästa mejl på hotmail?
Har jag säkert.

29. har du några nya kommentarer på bdb?
Nej, men kul att få så kommentera ;)

30. isf hur många?
MEN INGEN!


31. hur ser din drömkille/drömtjej ut?
långt, bruna/blåa ögon, brunt hår

32. beskriv ditt hår?
mellan långt, och brunt


33. har du några piercingar/tatueringar?
Nej

34. vart skulle du bo om du fick välja?
I en egen lägenhet, vart de nu skulle vara spela roll.


35. bor du i lägenhet eller villa?
Lägenhet

36. vilken färg är snyggast på kläder?
beror på, men jag använder mest svart,blått och vitt ibland grått

37. vad har du på dig?
Blå huvtröja, vitt linne, jeans, gråa TRAKTOR strumpor :D och mina Circa skor(hata dom nu för tiden)


38. har du något i håret just nu?
nej

39. vad har du gjort idag?
haft 1 timmes sovmorgon, gjort historia prov och varit/är trött


40. vad ska du göra imorron?
ska till pappa i helgen så det blir väl något kul. Ska va med på Janinas kalas, hon ska ha HSM tema (High school musical), haha söta unge.


Du är så Älskad Fidde <3

Jag sitter och tänker på oss, alla dom minnen som vi skapat tillsammans under två års tid. Minns du första gången vi träffades? Shit har aldrig i hela mitt liv vart så nervös, fråga bara Bine haha. Jag minns fortfarande vad du hade för kläder på dig : svarta mjukisar &  en svart t-shirt med en bil på.

Det första jag la märke till var dina otroligt fina ögon, jag kunde verkligen inte slita blicken från dom. Tillslut frågade du vad jag tittade på, då skrattade jag bara. Och Bine säger :

 FAN VA HÅÅÅRLIGA ARMAR DU HAR! MER - flaskor flög åt alla håll i bilen och Bine börja sjunga  "Looove is in the air" pinsamt? Jaa som fan.. Det var helt galet, men sjukt kul.


En massa massa minnen : första pussen, första kyssen,  dagen det blev vi du minns du Ostmackor HAHAHAH ;), 35 timmars helvetes tågresa, första gången du sa att du älska mig tågstationen i Herrljunga, busiga saker i bilen Mohaha, krogen när jag va 17, första julen, första nyåren, första sommaren, monopol kvällar, alla mysiga filmkvällarna, alla gånger jag somnat i din famn, alla gånger jag känt dina läppar mot mina, moppe resan till Norge. Och en massa massa mer .. alla gånger vi skrattat tillsammans. <3


Jag längtar till jullovet, då ska vi ha det så jävla mysigt. Jag längtar efter det där pirret i magen, den där underbara känslan att ha dig nära. Jag hoppas att allt blir bra igen, låt oss göra det tillsammans.  För är det någonting jag vill så är det att få vara med dig. Jag kände mig älskade med dig, du gjorde mig lycklig. För mig är du den mest finaste som finns, och du skulle bara veta hur mycket du betyder för mig Fredrik, shit vart ska jag göra av alla minna känslor, jag kan bara säga:

JAG ÄLSKAR DIG FRÅN DJUPET AV MITT HJÄRTA <3


Folk får säga vad dom vill, men ingen kommer kunna ändra på det.


Ledig!

sitter och lyssnar på rixfm & just nu spelar dom Amy Macdonald - This is the life, och vilka minnen som kommer upp! Från i somras, då när jag & Fredrik var ensam hemma i 2 veckor :D fan va kul vi hade, varje dag! Malin & Jim typ bodde här dom två veckorna haha, Hanna,Bine och Sofie "bodde" också här några dagar :D
kommer ni ihåg, pommes, bea å kött hahah ;) 
 

Ska snart ta tag i en Mediakommunikations uppgift, det är ju så skönt när man väl fått det gjort. Och det är en bildanalys jag ska göra, så det är inte så svårt.

Kaffe i stora lass <3 !

Fredrik jag längtar så mycket, finaste <3


20 Frågor

Jag hittade ännu en sån här frågegrej på nätet. Men det var med 300 frågor! Och ingen människa har väl ork att sitta och svara på alla på en och samma gång, inte då jag i alla fall.
Så jag tänkte svara på typ 20 frågor varje dag, tills jag kommer till 300.

1. Vad heter du?
Janette


2. vad kallas du?
Janette, Nättan, Hatte/panter (kommer från att min syster sa Hatte när hon var liten)  
eller Janettisen( ganska sällan nu mera), eller som Minna säger Hattepantertanterna


3. vad vill du bli kallad?
Ganska nöjd med mina smeknamn :P


4. födelsedatum?
12 Oktober


5. stjärntecken?
Vågen


6. lunar?
Ibland.


7. msn?
varje dag typ


8. helgon?
Nej


9. vart bor du?
utanför Borås, hålan Nitta


10. vad har du för mobil?
Nokia nånting.. en skit! men min mobil blev ju stulen å har inte köpt ny en.. så det är dax nu.


11. har du en egen dator?
Inte längre,



12. vem är din/dina bästa kompis?
Malin, Sabine, Hanna, Sofie och Fredrik


13. har du något husdjur?
Molle ^^


14. vad ska du göra i sommar?
Börjar leva livet;) eftersom studenten väntar =)


15. favoritfärg?
Blå,svart, vit och röd.


16. turnummer?
har inget


17. vad älskar du mest?
Mina underbara vänner, och Fredrik <3


18. intressen?
Musik ( alltså lyssna ) , finns väl fler med orka!


19. favoritband/artist?
Shorty, Baso, Takida, Sonata Arctica, sen är det mest blandat.. lyssnar på ganska blandad musik. Sturm und drang, Metallica, Nickelback, Björn rosenström. Byz mf..

20. favoritlåt med ditt favoritband/artist?
Går ju inte välja!


Nu kanske ni kan lite mer om mig ? eller vad jag tycker iaf? :P haha mer frågor kommer imorgon... Natti!


Snart ZzZ

Nu har jag vart duktig haha,har  börjat lite på 2 uppgifter i Mediakommunikation. Men min hjärna börjar bli lite för trött för att orka tänka Media just nu. Så får göra klart det imorgon.

Var uppe hos Malin på kvällen, drack kaffe och kollade på film "Juno" hadde ju redan sett den. Och kan ju inte påstå att den är så värst bra precis. Sen gick vi ut en sväng med Hanna. men fyfan va kallt det var.. blåste av bara fan.

Haha undra om mamma blir glad när hon får telefon räkningen, och ser att jag pratat med Fredrik i mobil i en timme :S ajsing...! Men tiden går ju fort när man har roligt & massor att prata om. Jag saknar <3

Fryser utav bara fan så jag ska nog krypa ner under täcket och se en film för mig själv... fun, not!


Huvudvärk i sinne!

Kom hem från skolan för ett tag sen, med sprängande huvudvärk. Som jag haft hela dagen, så är själv riktigt förvånad över att jag faktiskt klarade hela långa dagen :O Fick inga extrema utbrott på Mediaproduktionen heller haha, ovanligt! Okeej, visst kom det ett och annat "fan" & "helvete" .. men inte som det brukar bli ibland :P Blev till och med klar med uppgiften idag, Woow måste jag få säga!

Imorgon har jag studiedag, riktigt jävla skönt! Känner att jag verkligen behöver det. Helst ett helt lov, men det kommer. Jag ska iaf ta det lungt idag, kolla på tv & skriva klart en uppgift i samhäll. Bara huvudvärken ger med sig..


Nu funkar Basos blogg baso.nu :) hohjajaj ramla in där nu då, han har en snygg design. Dessutom så är han faktiskt väldigt rolig."din snopp i morgonkaffet ", okej? ja just de!


Jul här hemma, redan!

Tro det eller ej, men trots att jag förbjöd och sa emot mamma när hon fick sina ryck och skulle fixa jul här hemma. Så lyssnade hon inte på mig, utan istället satte hon igång att sätta upp julgardiner och ´ljusstakar..Neeej! Jag vill inte. Tycker det är för tidigt nu, men hon kom med ursäkten "jag jobbar i helgen och hinner inte då". Och det är ju trots allt första advent på söndag, helt sjukt! :O fan va tiden går fort... !

Imorgon blir det badhuset med Bine efter skolan :) Och på Torsdag är vi lediga.. så skönt!

I helgen SKA jag vara hos daddy, och Jaa.. jag valde det själv den här gången. Har ju inte vart där på över en månad, så kan ju bli kul att vara där också.. och Janina ville att jag skulle komma för hon ska ha "High school musical kalas" på lördag haha, seriöst hon är lite söt! Helt beroende av allt som har med HSM att göra :P

Jag längtar efter att få vara med dig <3

Nu funkar det!

Japp, internet på skoldatorn funkar nu :) Det var någon inställning bara. Så jag ska nog börja fixa med lite skolarbeten som jag ligger efter i, om ett tag, Först ska jag nog sova en stund. Känner mig as trött, och ont i huvudet som fan.

Idag slutade vi halv 12, en rätt soft dag, hade religion och första timmen var rätt drygt när vi skulle svara på frågor om "etik", sen kolla vi på film resten av lektionen.. så ja slappt.

Morsan kom & hämta mig i skolan, wooow! (första gången på as länge). Vi skulle handla, men då hade hon redan gjort det :O lite irriterad blev jag faktiskt, haha för jag tycker det är rätt kul att vara med och handla. Jag tror min mamma blivit lite galen hon har köpt en mass JULSAKER!  redan.. :O men jag förbjöd henne att sätta upp julgardiner, ta fram ljusstakar, tomtar och sånt.. hon är inte klok! Jag fick en ny plattång idag av lilla Mammi också :)

Snart jullov :D


Min lilla Malin <3

Borde sova snart, klockan är redan halv elva och jag ska upp halv sex. Sitter och snackar med Malin på msn, och kan inte bara gå och lägga mig när jag vet att hon behöver någon att prata med, Och jag finns alltid där för henne <3 Lika så som hon finns här för mig när jag mår dåligt, som inann idag. Tack Malin <3


Nu mår jag något bättre, men tankarna tar död på mig. Är helt slut och ögonen svider som fan.. ZzZ

Gonatt.


Jag vill inte.


för är det något jag behöver så är det närhet

En månad kvar..

Kan inte fatta det är bara 1 månader kvar, till julafton! Det har gått skrämande fort. Känns som att det var nyss som jag fyllde år, men det är ju över en månad sen nu. Ja, ibland går tiden för fort. Men det är bara sköönt, lov snart :)
Och jag ska åka till vinterlandet, wiie.. längtar!

Och det snöar, har gjort det hela  morgonen. Men snart är snön ett minne blott. För i veckan ska det bli plus grader, och då blir det äckligt slask istället.. hatar det!

Nu är det mat, Kyckling,currysås,ris och wokade grönsaker :)

Svar på Frågorna...

Pygméhomie
1. Cola eller kaffe, vad e godast?
Oj, vilken svår fråga. haha. går inte välja ;) Kaffe är något jag måste ha varje dag & Coca-cola är så jävla gött när jag väl dricker det!

2. Vad skulle du vilja vara bättre på?
Hmm.. finns säkert en hel del. Men typ - Guitar Hero så att jag kan slå Malin nån jävla gång ;) HAHAH!

3. Tycker du om mig? ;)
Ja, klart! Du är min pygméhomie =D, rolig och helt knas.. och du har samma humor som jag ;) lyssnar alltid, finns här.
så hur skulle jag inte kunna tycker om dig?

Baso
Vad fick du janpan ifrån ?
Jo, det fick jag av min killkompis Jim och mitt ex Timo, för typ 3 år sen. För Jim kallades Jimpan, Timo kallades Timpa och då tyckte dom att jag också borde ha ett likanade smeknamn, då blev det "Janpan" :)

Trött men för pigg för att sova..

Sitter här i min ensamhet lyssnar på Rixfm, ibland kommer det as kassa låtar! men just nu spelas :
Daughtry - Home, och den är faktiskt bra :)

Ska snart kolla Andra Avenyn, för att jag är för trött för att göra nått annat men för pigg för att sova haha. Och så blev jag sugen på TE! men det går ju inte, klockan är över tolv, orkar inte börjar koka te nu, eller? ;)

Idag har jag vart med Malin och Hanna. Vi var hos Hanna.. det va länge sen sist. Och sen gick vi ut ett tag, men fan va kallt det var. Inte alls kul att vara ute i den kylan.. så vi gick hem till mig och drack kaffe & tjöta :) Blev inte så många bilder i dag, för min kamera hade dåligt batteri och Hannas var helt mongo.. färgen va helt knas.

Men vart ju ändå tillräckligt med bilder från helgen :D haha



Go natt!


Ny Design!

Som ni ser så har jag fått en ny design. Och jag gillar den skarpt. Massa tack till Jenny http://jennyewasofie.blogg.se/ som fixade den åt mig :)


Ska snart va med Malin och Hanna. Men vet inte än om vi skulle va hos Hanna ett tag och sen gå ut. Men i vilket fall så sa Hanna att jag måste ta med mig kameran idag med. haha :D Så de ska bli ^^ antar att det blir ett antal bilder på bdb sen då ;) hah men det är bara kul.

Litefresh på bdb :)


En snöig helg!

Go morgon !

I väntan på mitt kaffe tänkte jag passa på att blogga, har inte varit så mycket bloggande i helgen. För jag har inte orkat blogga.

Helgen har iaf vart bra.

Igår gick jag upp till Malin när hon kom hem från Johan, det blev tjöt och Guitar Hero. Sen kom Hanna också upp till Malin, och då blev det kaffe - som vanligt :D Senare kom Jim och Timo också... så gick vi ut, och det snöade som bara fan.. och halt var det också :) Efter ett tag gick vi in till mig & det blev ännu mer kaffe,tjöt och bilder ;)

Bilder kommer på bilddagboken.


Jag ser det..

Snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra! snööö :D undra hur mycket snö det kommer vara på marken imorgon ?


Just nu är det paus i Idol, och shit va kevin va grym idag! Så bra att jag börja lipa på första låten han sjöng..HAHA! tårarna bara kom hahaha :P morsan undrade va fan de var med mig :P jaa, KEVIN ÄR GRYM!



Kom igen, mera frååågor vill jag ha! :D skriv era frågor till mig i inläggt som heter "frågestund" :D

Helg!

Fan va skönt säger jag bara, den här veckan har gått så jävla segt! Kanske för att jag vart i skolan varje dag? ;) Trött är jag också, kan ju bero på att jag inte fick sova riktigt i natt. Först blev jag väckt vid halv två av att nån jävel ringer på hemtelefon.. och sen vid 4 fick jag ett sms av Baso. Det var då jag märke att de var mindre än två timmar kvar tills jag skulle gå upp.

Undra vad som händer i dag, Blir väl Idol och inget mer. Imorgon ska jag vara med Malin iaf :)


Det har snöat i natt! och det ligger fortfarande kvar, även om det är mini lite.


Pepparkakor & kaffe

Jag är sjukt trött, vill helst bara gå och sova. Men ingen smart idé för då somnar jag inte i kväll. Men med lite kaffe blir jag pigg, dessutom ska jag äta Pepparkakor till! Kanske lite tidigt med pepparkakor nu? men va fan det är gott :D

Och jag ska få en ny design till bloggen. Denna gången är det Jennys som fixar det :)


Frågestund!

Tänkte ha min första frågestund i denna bloggen :D så fråga på !
svarar i ett senare inlägg

Känns som för mycket..

I skolan.. Känns verkligen som att jag har massor att tänka på. Främst Projektarbetet, vill ju att det ska bli bra & allt. Men har inte kunnat göra något när jag inte haft min dator, allt låg ju där också. Men jag och Bine var på handledar möte idag, så nu vet vi mer vad som ska fixas. Och i helgen ska vi nog fota :) vill komma igång mer med det, bara jag får en DATOR!

Och irriterad över att jag inte fått en lånedator än, kunde väl ha fått det när jag lämnade in polisanmälan första gången.. för det sabbar så mkt i skolan om jag inte har dator, eftersom vi använder den i varje lektion. Som idag, på medieproduktionen.. skulle vi göra layout.. Tur att man har nått som kallas Medialabb då, men när jag skulle sätta mig där å börja med uppgiften så funkade inte nätet (behövde de för att hämta ner uppgiften). Nehepp, tillslut fick jag låna Cajs(lärarens) dator.

Så imorgon blir det raka vägen till Peter, jag ska åtminstonde ha en lånedator.



Knarkar TE!

Jag sitter här med mitt Te, tredje koppen faktiskt. Har blivit helt beroende av det igen.. ! Gott speciellt när man sitter och fryser som ett tok. Har frysit hela dagen, kan ju bero på att det ÖSREGNADE (Ovanligt.. not!) i morses på vägen till skolan.. så jag han bli helt dränkt...så även mina fossingar.

Haha, fick just ett samtal av nån som gjorde en undersökning om kärnkraftverk å ringhals eller nått sånt. Seriöst, jag fattade inte en enda fråga hon ställde.. hahah svarade typ : mkt bra, mindre bra .. bla bla på nått jag inte fatta hahaha!
Det vara långa 7 minuter.. en plåga!

Tidsfördriv!


Namn: Janette
Smeknamn: Janpan,Janettisen,Nättan & Hatte
Anser du själv att du ser bra ut? Klart ;) finns ju dagar då jag inte tycker så också.
Pepp just nu: Njaa
Har någon varit otrogen mot dig? Nja
Hur många på din polarelista har du hånglat med? Haha, inte så många men orka räkna.
Är du svårflörtad? beror på
När är du född? 901012
Vad gjorde du igår kväll? Satt vid datorn typ,
Har du nytvättat hår? Nej, för jag ska snart in i duschen
Vad luktar du nu? vet inte,
När blev du fotograferad senast? i Lördags
Saknar du någon nu? Freddieboy<3
Använder du icq eller msn? msn
När fick du senast en present?när jag fyllde år.
Vad drack du senast? vatten
Har du några högklackade skor? nepp ;) inte den tjejen ..
Vilken är din favoritfärg? blå, svart och vit
Har du blivit hotad via telefon? vet inte, kanske de.
Goth eller pop? pop isf
Vill du ha barn? Klart :D
Vilken färg har du på dina underkläder nu? vit
Hur ofta loggar du in på helgon? aldrig.
Längtar du till din nästa födelsedag? Äh, inget speciellt med 19, eller jo 1 år närmare 20 ;)
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är?nej
Har du rakat dina ben någon gång? haha alltid!
Vilka språk kan du prata?svenska, finska & engelska
Skulle du kunna ha silikonbröst? nej.
Hur många hål har du i öronen? 2
Jag älskar: Massor, bland annat mina vänner& Freddieboy<3
Jag hatar: att ha tråkigt.
Just nu är jag: sliten
Just nu är jag inte: pigg och rolig
Är du snäll: oftast :D
Är du blyg: Inte mot folk jag känner iaf :D & inte alltid mot nytt folk heller, beror på hur dom är också.
Tycker du att du har fin dialekt? NEJ! Boråsiska är så jävla blää
Vad har du på dig: grå mjukisar och svart vit t-shirt
Hur mår du idag: helt okey
Hårfärg: brunt
Ögonfärg: gröna
Syskon och deras ålder: Kim 16,Christian 12,Janina 9,Jonathan 4
Favoritdag i veckan: Fredag
Hårfrisör: vet ej
Klädaffär: Olika
Favoritkläder: MJUKISAR! HOHO, huvtröjor, jeans(ibland)
Skola: John Bauer
Klass: Bytingen is the shit! ( it/media 3:an)
Trivs du i din klass o skola: Jo klassen kan man inte klaga på :) bara ibland :P
Favoritämne: hmm.. HAHA!
Värsta ämne: Samhäll måste jag då få säga!
Musiken: Shorty, Baso & blandat.
Dricker du: japp
Tycker du om fester:  Ja för fan ;)
Är du en gottegris: ibland så ;)
Är du modig: haha vettefan
Gillar du att prata i telefon: Jao
Livshemlighet: äh!
När drack du sprit senast: Oj de va länge sen haha.. typ 3 veckor sen ;) ( länge för mig) HAHAHA

Sovmorgon & LEDIG!

Go morgon!

Jag har haft en riktigt lång sovmorgon, vaknade inte fören halv tolv! Men med världens huvudvärk.. antar att jag sov lite för länge. Men med kaffe gick huvudvärken snabbt över ;)


Föresten, igår kväll när jag hade lite å göra, så fick jag för mig att kolla vad jag hade i mina lådor. Hitta bland annat en massa kort, från typ 5 och 7:an hahaha. Och några brev som jag fick av Medina,Carro och Marigo när jag flytta hit till NItta. Så söta brev, vi var så små då.. trodde vi aldrig skulle träffas å sånt, när de bara är 2 mil emellan. Och sen ett häfte med en massa teckningar från den klassen, så söta :D Och sist men inte minst... en dagbok från 2003 hahah.. fan va jag skratta när jag läste den, stog mest om Ari, Ari, Ari .. och ännu mer Ari. Och sen om hur mkt jag hatade det här bonhålet!


Borde ta tag i pluggandet snart, men har inte orkar än. Ska kolla på Andra avenyn först! =)

<3



Bara för att jag saknar dig, din närhet. dina kramar & dina kyssar <3

Tacopaj och Muppar!

Aj min rygg gör ont som fan idag. Och det är väl för att jag och morsan bar upp och ner på massa grejer i går i våran krokiga trappa.

Igår var jag ju upp till Malin på kvällen. För hon, Hanna, Johan och Robin kom en sväng till Nitta. Och det var ju trevlans att träffa dom mupparna. Och så blev vi bjudna på mat hos Malin. Tacopaj och Coca-cola, och gött var det! Sen spelade vi biljard, Johan och Robin vann båda gångerna mot oss. Sen hann vi inte spela mer, för Timo och Jim kom till Nitta, så vi gick ut. Men det var rätt kallt ute, så Malin och dom åkte tillbax till Borgstena igen, dissare! haha

Men jag, Jim och Timo gick hem till mig. Drack kaffe, tjöta, lyssna på musik. Blev trötta och där med på knas humör! =D Va faktiskt riktigt kul att vara med dom igen, var ju ett tag sen. Blev massa skratt =D


Fix med rummet.

Idag har jag fixat i mitt rum, jag och mammi bar ner ett stort skrivbord till mitt rum, och fyfan va de va jobbigt! Våran trappa är typ krokig, så det var ett helvete, tog säkert 20 minuter. Och min rygg mår så jävla bra efter det där. Men nu är allt på plats i alla fall, och Jonathan är nog glad .. för han fick större plats i sitt rum.. och min tv :O

Fast jag kollar aldrig på tv i mitt rum, för har ingen box. Så det är mest dvd.. fast de kollar jag aldrig heller från tv. Och eftersom det bara är Jonathan som kollar på film från min tv, så kunde han lika gärna få den.

Snart ska jag till Malin =D wiie, ska bli kul. Tyvärr kan jag inte ta kort :( Eftersom jag inte har någon laddare till min kamera, och den är goode DÖD.


Ändrade Planer!

 Go morgon!

Vaknade för en stund sen, och ska snart dricka mitt älskade morgon kaffe och käka lite frulle. Sen blir det duschen, så jag slipper stressa senare.

För Malin, Hanna, Johan och Robin skulle komma till Nitta idag i alla fall =D Så det blir inget daddy för mig idag, och det är jag bara glad över haha, snäll jag är va?.

Och imorgon måste jag plugga, låter förjävligt och de är det också.  Religion och samhälls prov... fyfan,


- FREDA !

Kom hem för ett tag sen, var ju i skolan & hade Rörligbild. Haha det roliga var, utan alla som läser den kursen ( okej vi är kanske 10 pers sammanlagt) så var bara jag & Bine där .. seriöst JAG & SABINE av alla hahahaha... de är det roliga, vi som bor 2 mil utan för Borås, var dom ENDA som var på den lektionen. Lite pinsamt var det, för vi förstog nästan inte vad läraren sa.. eftersom han kommer från Norge haha, Men lektionen var rätt rolig faktiskt, vi skrev ett manus till en kortfilm som vi ska film sen.

helgen blev inte som planerat. Var meningen att jag skulle vara hemma för att Malin & Hanna skulle komma till Nitta med Robin & Johan imorgon. Men nu ska dom inte komma i alla fall. SÅ jag åker nog till farsan imorgon ändå.. Vilket jag inte vill egentligen, men finns mer & göra där än här.

I kväll blir det i alla fall Idol, och hoppas det går bra för Kevin :D


Go morgon Freda!

Idag har jag haft en lång sovmorgon! Kvart i tio ringde klockan :) Fast första gången vaknade jag 07.40 helt kallsvettig för trodde jag missat bussen, men kom snabbt på att jag hade sovmorgon. Men jag vaknade lite då & då ... så egentligen så har jag ju inte sovit till kvart i tio. Men jag är ovanligt pigg!  Så idag har jag bara en lektion, fast den är på 3 timmar. Rörligbild.

I helgen ska jag vara hemma iaf, för imorgon ska jag vara med Malin, Hanna, Johan och Robin :) ska bli kul & träffa dom mupparna & se vad de är för killar Böölie & Hanna valt :P

Tjiing!


Ta mig långt härifrån!

Väntar på att få ner 2 avsnitt av One Tree Hill, jag ligger efter några avsnitt. Men det är bara bra: ;) för då har jag mer att se snart, hoho :D

Är så less på den här jävla datorn, finns fan ingenting att göra.. blir bara deprimerad av att sitta här. Så när jag sett klart dom två avsnitten av One Tree hill tänkte jag dra upp till Malin, hon gör mig alltid på bra humör, får mig att skratta :D <3
Och det är precis vad jag behöver nu, någon som gör mig glad & får mig på andra tankar.

Imorgon blir det sovmorgon :D Historian är inställd, så börjar inte fören halv 1 ^^ gött som fan!


hope your
wish came true, mine betrayed me!


Blää



Känns som allt bara glider isär.... Mina kaipaan sinua


..

"älska mig mest när jag förtjänar det minst, för det är då jag behöver det som mest"

SJUK

Idag är jag hemma från skolan, är sjuk! Har sjukt ont i halsen.. och förkyld. Och mina VICKS är slut :( baaw.
Har druckit en massa te, men ingenting verkar hjälpa. Ibland försvinner rösten..

Igår var jag Sabine och Sofie i badhuset, var riktigt länge sen sist som jag var där. Så det var faktiskt skoj, haha. Först var vi duktiga å simma några längder, sen åkte jag o Bine rutchkanan (stavning? .. och den är fan läskig i sista kurvan, känns som man ska flyga ut. haha men de roligaste var.. när vi hade suttit i bubbelpoolen å skulle gå till vågbasängen.. det är ju alltid iskallt efter man har bubblat.. så jag var ju lite seg i att gå in i vågbasängen, medan Bine å Sofie redan va i, ( de finns 3 duschar i vågbasängen som de kommer typ kallt vatten ur å värsta strålarn.. haha och ofta jag tänker på det, så inte långt i från vart jag stog sattes dom igår, fan va rädd jag blev. HAHA jag looovar om jag hade stått precis under dom hade jag fan dött eller nått haha :P

Takida - Handlake village <3

Grattis, min pygméhomie :D


Idag är det EMELIES dag! GRATTIS PÅ 20 års dagen !!! :D

Min Lediga dag!

Kom precis hem, har vart uppe hos Malin, och Hanna var också där en stund iaf. Som vanligt så snackade vi om ... killar. Och sen spelade vi Guitar Hero några gånger, och jag har blivit bra på det, även om Malin är bättre ;) Men jag fick mellan 90-99 % nästan hela tiden i alla fall, och lyckades till och med vinna över Malin 2 gånger  :D

Och när vi tröttnade på Guitar Hero, så spelade vi Biljard :D as massa kuuul! För dom har ett riktigt, stort biljardbord också. Och där hade jag mer tur än Malin ;) vann alla tre gångerna ^^, men vi är nog rätt kassa ändå, för varje match tog minst 20 minuter haha.

haha, Hanna & Malin skratta åt min mobil. haha om man nu kan kalla de mobil.. utan knappsats :P Så jag får använda typ en sån där "plockepin" pinne istället hahaha, mobbat? ja!

Nu ska jag kolla Andra avenyn som jag missade i går, och Sanningens ögonblick!

Ciao!

EMILIAS DAG!


Idag fyller mitt lillabus 2 år :D GRATTIS SÖTA KUSIN <3

GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN!


Massa GRATTIS PÅ DIG AMANDA =)


Tack Baso :)

Det är Baso http://baso.blogg.se/ som har fixat designen på min blogg :) så Tack till honom.


ÄNTLIGEN KLAR!

Nu äntligen har jag blivit klar med att överföra alla mina blogginlägg från den gamla bloggen till den här. Och jag kan nästan med säkerhet säga att Baso tycker det är jävligt skönt! För han tyckte de va jävligt jobbigt när hans bloggkoll var full med inlägg från mig hahaha ;)

Min helg då ...

Fredags var jag bara hemma, kollade Idol och fixade denna blogg.. & började med att överföra alla inlägg.

Och igår var jag i Göteborg hos min kuisn Emilia som fyller 2 år imorgon. Det var i alla fall mysigt och träffa Emilia och moster Mia igen :) Bilder bjuder jag på senare, då jag fått dom av mormor och Mia, eftersom jag glömde min egna kamera hemma.

Idag har inte hänt någonting alls, trött vaknade jag halv 9 .. men kunde inte somna om, eftersom det var en sak som tyngde mitt hjärta.. Men nu är bra, eller mer okej. Efter att ha fått höra sanningen från personen.

Funderar på att ringa Malin & höra vad hon ska göra idag, kanske kan jag hon och Hanna göra någonting. Dom har vart borta hos Johan hela helgen så, dom har säkert massor att berätta ;)

Imorgon är jag LEDIG! så jäävla skönt =)



6/11 |Hemma igen

Var ju ett tag sen som jag skrev här, och anledning är för att jag inte haft en dator på hela förra veckan.

Och nu när jag väl sitter vid datorn så har jag haft fullt upp med att läsa alla blogginlägg som jag missat under en veckas tid från alla bloggar jag följer, och de var runt 180 inlägg.

Det är ju nämligen så här.. för er som inte vet. Att det började brinna i ett hus där jag hade alla min grejer. Och i Lördags när vi skulle hämta grejerna så var datorn borta. Alltså har någon idiot gjort inbrott i huset o snott datorer, mobil laddare, plånbok mm ... ;/


Jag kom hem i tisdags, och har haft det massa bra när jag vart borta :) mys massa mys! Och sen så har jag skaffat mig en ny kompis också, Hanna :) massa snäll, rolig o förstånde. Var hur lätt som helst att snacka med henne från första gången vi träffades. Och Köjsti är fan rolig han med, lite udda men rolig.. och ibland fick han riktiga cp ryck på mig o Hanna ;P
Allt var typ bra förutom att jag blev av med datorn, kom hem med rökskadade kläder osv.

Nu har jag ingen mobil heller, och det suger! Eller mobil har jag men ingen laddare.. och det finns ju ingen som har en Motorola laddare. Och jag förstår, vem fan har en motorola? skulle inte jag heller haft om jag fick välja, men nu var ju min mormor så snäll innan jag åkte att jag fick låna hennes mobil. Ska få en ny frågan är när? i november iaf.

Måste säga Grattis till Carro som fått sitt körkort nu :D



Fredrik, Jag saknar dig redan <3

27/10 | helgens bravader

Nu är jag verkligen helt sjukt trött, så det får bli sängen strax, en annan ligger redan o snarkar. Har vart helt borta hela dagen, lite bakis kanske..

Men igår hade jag kul iaf, blev fest och sen krogen.Dit vi skulle först kostade ju 100 spänn in så vi gick till capsicum(?), där var det gratis inträde. Nog för att det var jävla dött på Capsis.. men kan ha vart för att vi var sena ut efter 12 nångång.. och så vid ett stängde dom fast de stog att det skulle va öppet till två. Jaja inte gjorde de så mycket, eftersom vi egentligen inte ens skulle ut, meningen var väl att vi skulle dricka lite hos Hanna bara.

Och det snöade en jävla massa när vi skulle gå hem och halt som faan var det också. Men vi tog oss innanför dörren utan några brutna ben :P

Go natt!

19/10 | Min första krogrunda ;)

trotts att jag var hos min pappa, så blev det en lyckad helg :)I Fredags tog vi det lungt, bara några Lapin slank ner ;) och det var så kul, när jag skulle få födelsedagspresent av Anne&pappa. Anne säger : Vi viste inte riktigt vad vi skulle köpa, så vi började med dom här mjukisbyxorna".. så gick jag o prova dom, kände att det var något i fickorna men kollade aldrig, Anne frågar "vad är det i fickorna då"jag :" papper eller nått..Anne"haha men då får du ju kolla :PSå var det 400 spänn =) haha sött av dom! :D


och i går så var jag faktiskt ute på krogen för första gången, med Minna och Jasko :) Vi var på Tonic, och jag fick gratis fylla ;) inte ett enda öre betalade jag ^^ haha. Och inte fick jag visa legg när jag skulle in heller, haha blev faktiskt lite irriterad :P haha. Men det var faktiskt riktigt kul, dansade som fan och drack mig full haha. Juha kom också dit, och kul var det för honom hade jag inte träffat på hur länge sen som helst, packad som en anka var han också. Sen helt plöstligt in genom dörren kommer ARI, och honom har jag inte träffat på flera ÅR.. så det första jag sa var " Vaaa i heeeeeeelvete :D " .. Sen kom även Nisse(Niklas som han egentligen heter), och han var också full men kul :) Och sist men inte minst så träffa jag Linette också (:

Det enda som var tråkigt, var att jag blev av med mobilen :( Mindre skoj, men mobilen var ändå sönder typ, men mitt kort hade jag velat ha kvar ju. hade precis fyllt på med 200 också... ;/ Ringde till Tonic idag, men det var ju stängt. Så får göra imorgon igen

Det kommer bilder snart, när jag fått dom av Minna. Sen ska jag va med på vimmel bilderna hahaha, faan va pinsamt^^ :PI

dag är jag bakis som faaan, ! men inte i onödan.. hade skoj igår :)

12/10 |Ingen Vanlig DAG!

För någon fyller 18 idag, och det är visst JAG! =)


GRATTIS TILL MIG =)

Men det blev ingen bra start på dagen iaf, vaknade först 8 av att pappa hade bombat mig med vibbar på msn, och till slut hörde jag dom. Och kände att jag hade ont i huvet och mådde illa. Tänkte att det går nog över om jag sover ett tag till, klockan ringde halv elva. Och fy, mådde nästan ännu sämre. In i duschen o la mig & sov en stund till.. så jag vaknade vid ett. Och nu har jag fått i mig en macka o en kopp te, och mår lite bättre.

Idag kommer Jani =) vet inte när, han är ju hos pappa nu.. och dom har inte sagt vilken tid dom ska komma, men han får inget kaffe iaf xD Hahah pappa alltså, han får komma hit o lämna min present sen får han åka hem tycker jag =)

8/10 |Blir Galen!



Inga ord kan beskriva saknaden efter dig, det är sjukt! S-A-K-N-A-R F-R-E-D-D-I-E-B-O-Y!
hur lång tid kommer det att ta innan jag få se dig det svider i min själ o de bränner i mitt hjärta i mina ögon Fredrik kommer du alltid ligga etta

7/10 |Janpan VS Bööliepöjk

Jag ska upp till Malin om någon timme. Hon ringde och frågade om jag vill komma upp på en Guitar Hero kväll, när hon sovit klart. Så det ska bli kul, man blir ju lite beroende av det spelet faktiskt. Vi spelade flera timmar igår, haha och hon vann typ hela tiden.. jag kanske vann 3 gånger av alla låtar som vi körde. Men i kväll ska jag fan spöa henne ;) det måste ju vart något fel på den gitarren jag hade igår ;) *HOST*


Nu är det FEM dagar kvar bara :D sen blir stan osäker hahaha^^ Vill ha det jävla körkortet med ju, men lyckat. Har inte ens börjat övningsköra än.. kanske dags att börja då. Men Juha är så jävla seg, han säger att vi fixar det, jo visst. Ska fan ta ett riktigt snack med han i veckan ^^ :P så vi kan gå på den jävla kursen, sen är det ju bara & köra :D Om jag vågar ;P akta er säger jag bara.

Och nu är det så här att jag, Janette. Inte vet vart jag ska ta vägen med alla mina känslor, det är så himla mycket. Alltså en massa bra känslor :D Poooooff! Jag försöker skriva av mig lite, men det räcker och blir över ändå. Haha! Jag är glad, oftast nu iaf. Du gör mig glad!

5/10 |Wiihoo

Faan va jag är glad nu, wiie! Kan inte annat än att le, känns så jävla bra. Du är så jävla söt, allt! Du gör mig glad. Äntligen börjar jag bli mitt vanlig jag, glad knasig och allmänt mongo ^^ :D

Min dag har vart jävligt seg. Har vart bakis typ hela dagen, så har bara legat i sängen & kollat på Prison Break. Vilket jag ångrar nu, för jag skulle vilja gå ut.. måste ha luft. Men klockan är redan halv elva, och vågar inte gå ut själv i det här mörket haha. Så det får jag ta imorgon

En till sak som gjorde mig glad idag, var att jag fick min samsung till att funka igen. =) Den vill inte svika mig riktigt än, wooho. Hoppas den vill funka tills jag får en ny. Måste bara vara riktigt försiktig med displayen.. den brukar ju lägga av.

Har inte kollat på Andra avenyn än, så det får nog bli det snart! :)

5/10 |Nooni



4/10 |FEST I KVÄLL !

Idag blir det FEST, i Ulricehamn för Malin.. eftersom hon fyllde 18 igår :) Ska bli kul, även om jag inte känner mer än Malin,Hanna & Sofie som ska dit..Men det skadar väl inte att lära känna nytt folk heller. Egentligen skulle jag åka till pappa idag, men jag följer hällre med & firar Malin än att åka till daddy.
Och kameran står på laddning, för i kväll blir det kort :) hah

Malin fick Guitar Hero igår, haha nu är hon glad :) Hon är ju typ galen i det spelet. Vill alltid spela det när vi är hos mig. Men hennes guitar hero är mkt roligare ju, för hon har två gitarrer så man kan spela två samtidigt!

Om en vecka & en dag fyller jag 18 =) Wiie.. !

Jag saknar dig, det gör jag varje dag.

3/10 | Sista dagen på forshaga

Nu har jag gjort klart min APU på Forshaga, och fick till och med sluta tolv idag :D Wiiho. Barnen var värsta söta när jag skulle gå, kramas & säga hejdå :).. söta är dom ju! Och så fick jag massa godis av fröknarna haha.. så nu har man godis så det räcker o blir över ;P

3/10 | Malin & Baso!


är ingen vanlig dag, för det är galnaste Malin som fyller 18 idag, GRATTIS!

Grattis! till Baso/Tommy som fyller 23 idag :D

28/9 | Jag vill............

Jag vill bara känna mig älskad ..igen. Få känna den där underbara känslan i magen igen, du vet.. känslan av att få känna kärlek från den man älskar. Jag vill bara känna dina läppar mot mina igen, dina kramar & din närhet. Då när vi brukade gå hand i hand.När vi alltid brukade kolla på film på kvällarna, jag fick ligga i dina famn, mysa med dig..och efter en liten tystnade brukade alltid någon av oss säga "Jag älskar dig". Och när du pussa mig god natt och sista orden jag hörde innan jag somnade "God natt, jag älskar dig". När du höll mig tättintill dig, då jag kunde känna dina andetag,
det var då jag kände mig älskad.

27/9 |Bööliepöjk :D

Denna dagen har jag bara legat & degat i sängen, kollat på Prison Break. Och fan va det är bra.. håller för fullt på att ladda hem ännu fler avsnitt. Men dom får jag kolla på i natt för nu orkar inte jag vara hemma mer. Blir galen om jag bara är inom dom här fyra väggarna. Så jag ska snart gå upp till Bööliepöjk(Malin), för att hitta på något skoj, tror Sofie också kommer :)
Tar med kameran idag, så kanske blir det några kort, kanske inte :P haha


Och Emelie, jag sviker dig inte i dag om du är inne på msn. För i natt somnade jag antagligen bara.. haha knas, minns inte ens när eller hur. Undra om jag var trött?


Bye! :D


27/9 ...

Allt som du är, älskar jag dig för!


15/9 tom inombords ...

Take me back to when life was liveable

Ingenting finner mening utan dig, ingenting kommer vara samma sak utan dig
för jag är vilsen utan dig, så snälla --- -------- det är tomt utan dig ..

Det går inte beskriva hur jävla ont det gör, smärtan inombords. De är ett rent helvete! jag försöker vara stark men, jag gråter i takten till mina brustna hjärtslag

Jag saknar dig, jag älskar dig & jag drömmer om dig ..du är mina tankar 24/7 :'(

Dom säger livet går vidare.. men tiden stannade för mig

Jag hoppas att jag tar mig ur den här jävla smärtan snart. Orkar inte mer..! Så jag har bestämt .. på något sätt kommer det bli bra.. med eller utan Fredrik.

14/9 | The end...

Jag älskar dig, kommer alltid att göra... kommer aldrig sluta hoppas! :'(


Det gör så ont, fyfan! ... jag saknar dig så :'( ... de va sjukt jobbigt att prata me dig i telefon, kunde inte hålla tårarna borta. Det känns så overkligt, som att det inte hänt... men snart kommer jag känna tomheten.. :'( Det svider tårar på knden ... Åhhhh ...va jag älskar & saknar dig



Ingenting finner mening utan dig, ingenting kommer vara samma sak utan dig. Jag gråter i takten till mina brustna hjärtslag ... :'(

8/9 | Helgen

Jag är fortfarande bakis! De är fan illa, menar klockan är snart 11. Det blev nog lite för mycket igår, eller jaa.. felet kanske va att jag drack vitt vin hela kvällen, yäääk! De gör jag fan inte om, haha men Anne hade ju inget annat & bjuda på förutom öl då, men det dricker jag verkligen inte! Ush, har inte druckit det på hela sommaren, bara Cider. Anne sa "Men Fidde har ju skämt bort dig när han köpt dyra Cider hela sommaren" :P för innan kunde jag dricka öl ^^

Helgen har jag vart hos Daddy, i Fredags gjorde vi inte så mycket, hade lite myskväll med god mat & tv :) För på Lördagen skulle vi alla upp tidigt, för att Janina skulle ha fotbollscup.. och hon skulle va iväg redan vid 8, för att det skulle vara i Fristad. Vi andra åkte dit vid tio, då hennes lag skulle spela första matchen. :) De va skit kul, dom är ju så små & spelade som om det vore blodigt allvar! Jag var riktigt stolt över henne, så duktig! Och som hennes tränare sa : Janina är gjord av stål! för hon fick en massa hårda bollar på sig ( och de regnade då svider de ju as mkt om man får en hård boll på sig). Men hon bara fortsatte spela som om inget hade hänt ;) Dom förlode nästan alla matcher, men hade kul :) Och de är ju så det ska va när man är så liten. Våra egna lilla fotbolls stjärna!

Fredrik, Saknaden är stor.. men kärleken är större <3Älskade du, om du bara visst hur mycket du betyder för mig älskling, jag älskar dig mer så grymt mycket! Och ingen kommer någonsin ta platsen som du fått hos mig! <3

5/9 | LYSSNA!

Jag tycker att ni ska gå in här http://www.jonaswiden.com/frames/index.html & lyssna på Jonas musik =D

4/9 | <3


Jag & Fredrik har vart tillsammans i 1 år & 10 månad idag, visst det är inget speciellt så, men det börjar faktiskt närma sig 2 år på riktigt! Shit, det känns så sjukt läänge.. Älskar honom iaf! Och jag skrev till honom på morgonen, sen när jag logga in så hade han kopierat de jag skrivit & skickat till mig, haha han är mobbad ibland:P men mitt söto ändå <3 "Grattis till oss på våran 1 år & 10 månaders dag & Jag älskar dig än.. lika mycket som när jag sa det första gången.. om inte mer.Du är min, mitt allt! betydelsefulla du! "

1/9| Och du ska va min morsa

Nu är jag jävligt förbannad! Och det hela beror på min så kallade morsa. Så fort Fredrik har åkt hem så började det, skitsnacket! Hon öppnar käften och vet inte ett skit. Hon tror verkligen att hon ska få mig att göra slut med honom, för att hon vill det. MEN det hon inte inser är att jag ALDRIG kommer göra slut med Fredrik för att HON VILL det, never! Fyfan, så här jävla förbannad har jag aldrig varit på henne.. men det här gick för långt.
När vi satt & åt nyss, satt hon & sa :
"Hoppa du hittar dig en annan kille, en som kan ta hand om sin ekonomi, har ett jobb & behandlar dig bättre" FYFAAN, där bröt helvetet lös!

För det första, hon ska inte snacka om hans ekonomi det har hon ingenting med & göra, det är hans pengar & hans liv. För det andra .. så SÖKER han jobb men det är nått hon inte fattar. För det tredje ... vadå behandla mig bättre? hade jag mått dåligt av att vara tillsammans med honom så hade jag förhelvete gjort slut för läänge sen.... :@

1/9|hahaha!


Emelie, va säger du? Du & jag i en sån här enhjuligkundvagn i Köping i Oktober? vi kan hälsa på hos "En annan del av Köping" hahahhaha xD Två mobbade pygmér i en enhjuligkundvagn xD
HAHAHAHAHAHAH!

31/8 | Heejhå

Nu sitter jag här ensam, jag & mitt kaffe.Innan när vi var o lämna Fredrik i Fristad, så kändes det helt knas.Precis som att vi skulle ses till helgen igen, men sanningen är den att jag inte kommer träffa min boo på över en månad eller mer. Men konstigt nog så vart jag inte lessen, kanske lite men inte alls som jag brukar. Och det beror nog på att vi vart med varandra i princip hela sommaren, vi behöver nog komma ifrån varandra lite. Inte för att vi bråkar och så, men jag saknar faktiskt att sakna honom! Så nu får vi sakna varandra lite också :)

Försökte möblera om innan, men lyckat! Det går fan inte i mitt rum.. för mycke grejjer i ett litet rum. Vill ha nånstans att ha min laptop, och inte i sängen. Just nu har jag den på en stol och sitter i soffan... men då kan jag inte använda en riktig mus. Ska fråga mammi om jag får ta vårt lilla databord från vardagsrummet, den skulle va perfekt.. liten och ett hörnbord!

Imorgon är man leeedig :D så jävla skönt :) medans vissa i klassen sitter & har Engelska C ligger Janpan & sover ;) haha

Och nu vart jag förjävla sugen på chocklad... seriöst jag måste ha de nu!!! :/


29/8 | Ny bäddat

Nu har jag just bäddat rent i min säng, fan så skönt! De finns ju nästan inget bättre än att krypa ner i en ren bäddad säng, och de är precis vad jag ska göra snart, & kolla film med älsk. Mys som alltid, Åh vad jag kommer sakna våra mysiga filmkvällar :( & jag kommer sakna DIG!


Jag ringde faktiskt till dagiset idag =D tänkte ju gå dit först, men det kändes lättare att ringa. Oj, typ första gången jag känner så haha. Och det gick hur bra som helst, jag fick 2 veckors APU :) Jag frågade inte efter mer. För fem veckor skulle jag inte orka på ett dagis.


Jag vill ändra bloggen, OCH färger... :) ska fråga Emeeelie ^^

29/8 |Emeeelie:D



Nu är det så här: JAG VILL TRÄFFA EMELIE, JAG VILL, JAG VILL! och jag SKA!! haha, precis som ett litet barn. Men hon ska till Köping i slutet av Oktober, och då har vi världens chans att träffa varandra IRL.. :) De skulle va så jävla kul, för jag vet att vi skulle ha så jävla roligt tillsammans.. även om jag skulle va sjukt nervös i början.. men det släpper! Som Emelie sa : mobbade pygmèer x 2 in köping ;) jag är så jävla glad nu =)

29/8 |FREDA!

Nu är det helg! så skönt.. äntligen! Fast jag var inte i skolan idag, jag orkade verkligen inte. Fast meningen var ju att jag skulle gå. Men när klockan ringde 05.45 orkade jag knappt stänga av alarmet, orkade verkligen inte! Så nu har jag en lååång helg framför mig, mycket skönt! Börjar inte fören på Tisdag.. om vi börjar med vanliga lektioner nästa vecka? hmm måste fråga någon i klassen iaf. För isf är jag ledig på Måndag, eftersom jag inte läser Engelska & Svenska C :)

Idag skulle jag egentligen gå till dagiset för att fråga om APU där i två veckor, men jag känner ingen lust idag... jag behöver moraliskt stöd av Fredrik men han orkar inte förlja med haha :P Jag vet att det inte är farligt :P det enda som kan hända är att man får ett nej. Men jag var ju där i våras också, så jag tror jag skulle kunna få vara där ;) .. Sen ringde jag till mormor innan och skulle prata med Seppo.. men han var inte hemma ^^ för han har eget företag, då skulle jag kunna göra lite saker till hans företag :) *Hoppas*

På söndag åker Fredrik hem.. det känns skönt på ett sätt men tråkigt på ett annat. Vi har varit med varandra så sjuukt länge! hela sommaren, så vist kommer det bli skönt för oss båda att komma ifrån varandra, vi behöver sakna varandra lite också. Men det kommer kännas så jävla tomt utan honom, sova ensam på nätterna ;( i dont like it!
Sen kommer jag inte få träffa han fören typ i slutet av Oktober, 1,5 månad typ! :O Fy, vill inte ens tänka på hur lååång tid de är ! men jag har ju som sagt klarat det innan... En lösning är ju om jag hittar en APU där i en vecka, då skulle jag kunna åka upp dit en vecka innan höstlovet :D jaja, orkar inte tänka så långt!

26/8 |Fått schema

Just nu är jag sjukt trött, orkar knappt hålla upp ögonen! Men jag kan ju inte sova klockan 6. Ska ändå snart dricka kaffe för mamma hade köpt med sig mazariner och "Dammsugare" hem :)

När jag kom hem från skolan kände jag för att gå ut och springa, och så fick det bli. Fast jag orkade inte springa hela tiden för jag är ju inte helt frisk. Och kom på att hur smart var det att gå ut och springa & gå när jag fortfarande är lite förkyld? Inte alls så smart.. pluss att de regnade! Så när jag kom in frös jag som fan... tog en dusch och somnade en stund.

Fick mitt shema idag :) rätt nice faktiskt ^^ En sak jag inte gillar är vårat nya namn på klassen :Bytingen! :S Alltså våran skola är ju lite som den är.. har namn för varje klass. Ungefär som på ett dagis som har olika namn för olika avdelningar. I ettan hette vi :Sagoprinsen, och i tvåan Älvan.. men nu i trean var de fulaste:P

HT
Måndag : LEDIG!
Tisdag : Religion 08.30-11.30
Onsdag : Samhällskunskap 08.30-11.30 & Medieproduktion 12.30-15.30
Torsdag : Mediekomminikation 08.30-11.30
Fredag : Historia 08.30-11.30

VT
Måndag : Psykologi 12.30-15.30
Tisdag: LEDIG!
Onsdag: Samhällskunskap 08.30-11.30 & Medieproduktion 12.30-15.30
Torsdag:Mediekomminikation 08.30-11.30
Fredag: Rörlig bild 12.30-15.30

Sista året kommer nog bli rätt slappt, ska bara fixa matten vid sidan av också. Men jag kommer fixa det! :)

26/8 | APU

Ja då var det dax igen, för APU! och om jag ska vara ärlig I dont like it! Kanske är det för att jag verkligen hatar att ringa runt och fråga om apu plats, fyfan! .. så ska vi ha 5 veckor också. Men Sabine ska ringa till BT snart och fråga om 2 eller 3 veckor.. får vi plats där så går jag ner till Forshaga & frågar om 2 veckor där. :/ ush!

25/8 |Förkyld som fan

Nu sitter jag här invirad i en filt, men en kopp kaffe för jag är förkyld.. de är hemskt! och ont i halsen med... trots att jag är sjuk så gick jag till skolan, men vräkte i mig en hel fishermans påse idag i skolan.. inte så gött för magen? och jag har nyst säkert 1000 tals gånger idag, fyfan så jobbigt! Kanske har jag smittat Sabine också.. det lär vi ju märka. Vi delade nämligen på en cola idag :/ kom på det nu att det är rätt smittsamt! Fredrik hade känt att han hade ont i halsen imorses, så jag har ju lyckats smitta han med.. så nu vill han helst inte pussa mig så mycket, eftersom han inte vill bli sjuk. Jag får helt enkelt klara mig med hans närhet... j

De va en rätt dryg dag i skolan.. vi skulle planera vårt projektarbete. Jag och Sabine fick en idé som kommer att bli kuul :) Vi ska göra en bok om Svenska kändisar, det kommer bli as bra om dom vi tänkt vill ställa upp och svara på lite frågor o så. En av dom skulle isf vara Elin(Shorty), måste prata med henne :)

Fy, idag när jag & Bine var på Donken .. och hade käkat klart, vi hade lite bråttom till bussen.. men halvvägs kom jag på att jag glömde min väska! paaniik fick vi båda, bara sprang as fooort tillbax och jag tappade min cola på vägen också :P Tur att den va kvar, för där i var Bines blånkom med bankkort & massa pengar .. Huuuh!


Imorgon är jag LEEEEEDIG ! :) så jävla skönt, jag känner redan att jag behöver det. Och skolan har precis börjar :P hur ska de här gå ? :P

Sen Måste jag bara säga...
JAG ÄLSKAR DIG MEST FREDRIK LESTANDER <3

bevaka mig på bloggkoll ;)

22/8 | Helg hos pappa

Yes, det har vart en kul helg. Jag och Fidde drog till pappa i alla fall, och va roligt vi har haft :) Var ju så länge sen sist som jag var där. Så nu har Fredrik träffat min pappa för första gången, haha kanske på tiden? efter snart två år. Han fick ju träffa Minna och Jasko också, jaa det var ett tag sen jag hade så kul! De blev lite dricka Cider för min del .. och Smirnoff ;) Och Fredrik drack "Monsteröl" som Anne kalla det, Norrlandsguld Dynamit 7,2 :O Jag lägger upp lite bilder från Helgen på bdb :)

Jag har blivit sjuk också.. fan! Vaknade i lördags och hade as 0nt i halsen .. och förkyld var jag med. Men det blir skolan imorgon ialla fall, får ta med mig näspray så jag klarar mig bara ^^

22/8 |Första dagen

Kom just hem, har vart i skolan.. kändes ju lite så där på morgonen när man var tvungen att gå upp halv sex, NÄR vi börja 9.. men bor man i skogen så går inte bussarna speciellt bra. Men det var iaf kul och träffa alla i klassen igen, bara jobbigt med alla nya ettor! Men en posetiv grej var iaf att jag fick slött jävla gött schema! :) Är ledig alla måndagar .. denna terminen ! och sen går jag nästan bara halvdagar resten av veckan alltså slutar jag 12.20 ^^ men tror det var onsdagar jag går till halv 4. Men vad gör det när man slutar tidigt dom andra ;)
Och så fick vi våra datorer idag med, gött.. nu kan jag lägga in alla bilder & all musik igen..
EMELIE jaa EMELIEFISKORV, du har mycket musik att skicka över i helgen, så det är bara du kommer in på msn ;) Shooooorty! =D


MEN JAG ÄR TRÖTT! som faaan.... ska kolla klart på en film nu, men jag kommer nog slockna! ont i huvudet har jag också.

Skulle egentligen till pappa i helgen, men Fredrik har ju inte åkt hem än! grr.. men Anne ville att vi skulle hälsa på, så hon kunde göra käk eller bjuda på fika. Jaa, vi får väl se :)

21/8 | Not happy

Grr.. jag är inte så happy! Min laddare till mobilen är goode sönder, och snart har jag ingen batteri kvar heller. Och de är min så kallade lillebror Christian som gjort sönder den, alltså ska han betala den med sina pengar eller så får morsan gör det. Men båda två är ju fan helt störda, morsan kommer & säger att det inte är hennes problem... & att hon inte tänker dra av på Christians månadspeng för att han ska köpa en laddare till mig. Och jag tänker inte gå runt & inte ha någon mobil.. det är ett måste. Grrr... ! förbannad!


Och imorgon börjar skol helvete också, vilken plåga! Jag tvingade mig själv att gå upp halv tio, så jag kan somna tidigt ikväll.. lycka till. Och som om inte det vore nog, så fick jag ett litet sugmärke på näsan i går.. för Fredrik är idiot!(just i skrivande stund iaf) ..Hoppa för hans eget bästa att det inte syns imorgon..!

Och på King har jag uppgraderat mig till Guldspelare...eller ja Fredrik betalade. Och man får 100 kr då att spela för, just nu har jag bara 20 kvar :P haha .. måste in och spela lite & vinna. :)

Kanske ska vara med Malin idag, om hon orkar.. hon har ju trotts allt börjat skolan redan. Annars kanske det blir i helgen, om hon inte ska till Jim då. Saknar att vara med min lille Malin!

19/8 |Sammanfattning 2008

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Gjorde jag säkert ^^

Dog någon som stod dig nära?
Nope!

Vilka länder besökte du?
Ingen, vart i Norrland och enligt Malin så äre det typ i ett annat land xD

Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
MERA sool! och en utomlandsresa

Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
Inget speciellt datum faktiskt.

Största misstaget?
Hmm... *tänker*

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Neej då :) fullt frisk,

Bästa köpet?
Vet ej ...

Vad spenderade du mest pengar på?
Cider haha

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Hmm...

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Ber in a bar .. :P

Är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Jag vet inte ^^

Vad önskar du att du gjort mer?
Vart hos pappa (inte en enda gång under sommaren)

Vad önskar du att du gjort mindre?
Slööat,

Hur tillbringade du din midsommarafton?
Sööp ^^

Blev du kär i sommar?
Nej, var/är redan ...

Hur många förhållanden?
Ett

Favoritprogram?
Typ allt som kommer på tv4fakta :D

Bästa boken du läste i sommar?
Läste ingen bok :)

Största musikaliska upptäckten?
Ingen ...

Något du önskade och fick?
Har inte önskat mig något speciellt ^^

Något du önskade dig men inte fick?
Nope, för jag önskade mig fortfarande ingenting. eller jo mer sol!

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
Jag & Bine var på fest hos Tobbe :)

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Sol, mer pengar, osv....

Hur skulle du beskriva sommaren 2008?
Ingen höjdare precis, men rätt soft

Vad fick dig att må bra?
Jaduu...

Vem saknade du?
MINA VÄNNER <3>

De bästa nya människorna du träffade?
Oskar i Köping =D

Sommarens sötaste?
Jonathan & Josefin :)

Sommarens hetaste?
Du kanske ?

Sommarens största kärlek?
FREDRIK ! <3

Sommarens besvikelse?
Regnet, och att jag inte fick något sommarjobb, för annars hade jag & Fidde åkt utomlands.

Sommarens bästa?
Mina vänner, <3

Sommarens snällaste?
Jadu .. ingen som vart direkt taskig!

Sommarens roligaste?
Vännerna!

Sommarens galnaste?
Malin !

Sommarens mysigaste?
Älskling <3

Sommarens ångest?
Har inte haft någon.. fören nu... SKOLAN!


18/8 | Hey hå

Jag MÅSTE börja vända tillbax på dygnet snart... FÖR snart funkar det inte längre att gå & lägga sig runt fyra och upp vid två. För på Fredag ska jag vara uppe senast klockan sex, för nio börjar jag. Och nej det tar inte tre timmar för mig att göra mig i ordning .. utan min buss går sju :/ it sucks! Men det som är bra, är att vi slutar redan klockan 11 första dagen :) .. sen har jag ju helgen på mig att sova ut, innan allvaret börjar. För jag har bestämt mig för att vara duktigt det här sista året, tänk det här är mitt sista skolår .. egentligen är det helt sjukt! :)
Jag ska klara matten nu, jag måste!

På Fredag ska jag nog till pappa, jag har inte vart där sen i Maj! :O sheat.. de va länge sen. Ibland kan de ta 1,5 månad tills jag åker dit... men aldrig så här lång tid. Han kanske tror att jag inte vill vara där, men ush då :/ så är det ju faktiskt inte. Utan jag har inte haft tid nu i sommar. Jag saknar ju faktiskt min lillasyster lite, alla skrattattacker med Anne & Minna och så min knasiga pappa som tror att han är 25 år och starkast i hela världen ;)

Snart 18 år ;) eller snart å snart.. men i Oktober :)

17/8 |Trött

ush vad jag är trött idag.. inte så konstigt kanske när jag & Fredrik var uppe till fem!! Man kan väl säga att vi hade ett lite mini lan haha.. :) Satt och spela massa spel på King.com & så snacka jag massor med Emelie på msn igen, det var ju så länge sen sist. Men nu måste vi komma igång med våra msn kvällar igen ;D

Jim Sill är här, eller jaa han har typ "bott" här sen i Fredags, han,Kim och Christian lanar.. ^^ haha det var så kul i går när Mormor var här, då skulle mamma visa att dom satt o lana.. och mormor kolla in o säger "men herregud, haha vart är Christians säng?" .. sen såg hon att den stog upp mot väggen .. och hon börja garva som aldrig förr .. HAHAH. :) Lilla mormor <3

13/8 |King.com

Ojsan har inte bloggat på ett tag nu ^^ Har ju vart hos Fredriks mamma i Köping, då hann jag inte riktigt med.Jag spelade på King.com istället :P haha, jag är beroende nu och det är Lindas fel (Fredriks syster), för att hon visade mig sidan & sa att jag skulle bli medlem. Så nu har även Fredrik blivit beroende och skapat en användare där.

Idag har vi mest sutit och spelat på just king.com .. man ska samla juveler & Fredrik försöker komma i kapp mig nu.. han har väl runt 400 nu och jag typ 600. Vi vaknade runt ett idag också, sent jag vet. Men är man uppe till fyra så blir det lätt så. Plus att vi inte fick sova så jätte länge i Köping, för lilla Josefin vaknade ju tidigt :) Så söt är hon ..lilla coolingen :D

Och Fredrik var ju och skulle kolla jobbet hos någon där i Köping, men då när han och Oskar gick in där var gubben som jobbade där skit sur .. och behövde visst ingen mer. Man undrar ju om det där bara var fyllesnack från någons sida :/ ...

6/8 | In Köping

Nu är jag och Fredrik i Köping :) Riktigt jävla skönt att komma bort. Igår blev det lite drickande, Oskar kom hit ( till Fredriks mamma), och vi tre hade fest på hennes balkong, tills vi drog vidare.. Oskar visade sitt R på halsen som han fått av en utläning som skurit honom på halsen, just i det området som Fredrik mamma bor. och sen då på natten när jag och Fredrik skulle gå hem, vart jag jätte rädd! Köping mitt i natten bland massa utläningar är inte så kul :/ Vi gick fooort som fan & mötte några utläningar .. Fredrik bara "Tyst nu" .. jag kramade hans hand hårdare & mitt hjärta dunka i 10 000, jag var så rädd! han säger "dom kommer garanterat komma efter", men sen när vi hade gått typ hundra meter kolla jag bak och ingen var där.. Huuuh!

Jag kommer lägga in bilder på bdb sen när vi kommer hem, eftersom jag glömde minneskortläsaren hemma så äre lite svårt att överföra bilderna :P Men bjuder på mobil bilder nu på bdb

3/8 |Storstädning

Go morgon ! :)

Idag är jag på bra humör, även om det regnar ute och det är storstädning som gäller. För i natt kommer familjen hem från Finland. Så Fredrik har redan greppat dammsugaren & jag ska skura golven när han är klar, Jim hjälpte till att plocka undan innan han drog också, snällt av honom!

Helgen har vart bra, :) mycket bättre än förra helgen.. den ska vi inte ens prata om. I Fredags tog vi det lungt, Malin & Jim sov här.. drack lite ( jag var mest full) och kollade på Adam&Eva. Igår var det Malin som var mest taggad, medans Fidde & Jim bara drack några öl och jag höll mig till Coca-Cola & Fanta.

Vaknade av ett vääldigt dystert sms av Bine "Nu är det bara tre veckor kvar av vårt sommarlov" hah, det är ju inte så kul att vakna till? Jag har världens ångest för att börja skolan igen, varför går alltid sommarloven så jävla fooort? :S

2/8 | Blää

Dålig morgon.... REGN! och slö som fan...

Anledningen till att jag känner mig seg är väl för att det blev lite för mycket cider & Vin för min del igår. Jag var på G medans alla andra var helt slöa, vi kollade på Adam & Eva. Malin vart på G typ när jag vart tvungen & spy.. fyfaan säger jag bara.


Idag blir det slöa framför tv:n & käka onyttigt xD

Imorgon kväll kommer mamma & dom andra hem, så det får bli städning i morgon. :/

31/7 |100 bilder

Det är sool, och det är värme! :) Skönt som fan!

Malin kom hit för en stund sen, hon ska sova här i natt. Sen får man se hur många dagar hon bosätter sig här :) haha! Alltid lika kul att ha henne här, Jim kanske också kommer på Lördag.

Väntar på att Jim Sillanpää ska komma & plocka upp Fidde. Så dom ska åka & handla.. det behövs verkligen! Sen blir det kebabrulle ;) haha

Jag & Fidde fick våra 100 bilder för 29:- idag :D Snabbt gick det! Jag har vart så jobbig så jag har laddat upp alla bilder vi valde på bdb ;)

31/7 | NU & för alltid

 
Fredrik Peter Georg Lestander!

Med dig är jag lycklig, med dig är jag glad! Jag älskar dig, idag imorgon & för alltid! Kärlek till 1000

30/7 |SMH!




Sabine,Malin & Hanna.. ni betyder alla tre massor för mig! Jag älskar er, mina Gurlies! <3

30/7 |Sturm und drang - Miseria

Den här låten är så bra! hans röst är så jävla gooo!
Tack Malin =D


Do you remember those days of old times?
The days were so golden and all shining bright

Now those days are gone, now I'm here all alone
Alone, oh miseria

The sun was so shining but rain came one day
The dark came so fast and now it's here to stay

Now this is my life in this cold emptiness
Empty, oh miseria

Take me away
Take me back to when life was liveable
I can't stayIn this hell, oh miseria

Do you remember that day when all died?
I'd give my everything just for it's change

But this is the end I can't stand all this pain
The pain, oh miseria


Take me away
Take me back to when life was liveable
I can't stayIn this hell, oh miseria



Take me away
Take me back to when life was liveable
I can't stayIn this hell, oh miseria

30/7 | Tv4 Fakta

Jag och Malin har inte haft mycket till liv idag, slöat framför tv:n i mjukis kläder & några koppar frukt te... tv4fakta från 2-9. Det är intressanta program, gillar dokumentärer :) Vi fick besök av Bine och Sofie lite i mellanåt också :) Och Fredrik var snäll nog som lagade mat idag, tacos. Gott, förutom att köttfärsen vart för stark och salt.

Snart ska jag hoppa in i ett varmt bad, sjäälv...
För Fredrik ville inte bada idag :(

Längtar tills på Tisdag! För då ska jag och Fredrik förhoppningsvis åka till KÖPING! :) Ska bli yber skönt att slippa den här jävla hålan! Blir väl borta till Söndag om inte mer ^^

29/7 | Dagens projekt

God Morgon...

Projekt 1
idag ska jag storstäda hela nedervåningen, här uppe behövs inte eftersom jag inte "bor" där & att jag inte vart här mer än just nu. Det är skitigt över allt, så flygorna har ju typ bosatt sig i mitt rum och i köket. Anledningen är väl för att jag vart ensam hemma nu i en vecka, och haft mina kompisar här från Torsdag. Dom hade säkert hjälpt till & städa om jag frågat, men jag vill städa själv. Så snart ska jag greppa Dammsugaren ;)

Projekt 2
När jag städat klart och det luktar gott i lägeneten. Blir det till att välja ut 100 bilder, som jag och Fredrik ska framkalla för endast 29:- det är alltså bara frakten som kostar. Så det blir väl 50 bilder var. Sen när jag fått hem dom ska jag köpa en ram eller något liknande och göra ett kollage & sätta upp på väggen =D


På Måndag kommer Mamma och resten hem från Finland. Och jag har beställt Tupla (Chocklad som bara finns i Finland) Muuums! Och jag vet att Emelie tycker om dom, så är du snäll kanske jag skickar dig några stycken ;)

På Tisdagen åker jag och Fredrik nog till Köping i några dagar =D sköönt & komma bort från BORÅS! Han ska kolla på ett jobb också, så nu får man hoppas :) För Fredrik sa en grej till mig i Söndags som fick mig att bli såglad och chockad.. Om han nu får jobb och jobbat i två månader, Då kanske .... Nu får ni inte veta mer :D

27/7 | sömnbrist

Nu har jag inte sovit på 41 timmar! :O Jävligt trött är jag egentligen... Finns en förklaring till varför jag inte kunnat sova. Men tänker inte dra den historien här.... Pratade med Fredriks mamma idag, och det vart en lättnad, Tack :)

Älskade Fredrik, om du bara visste hur jävla mycket jag saknar dig... har aldrig saknat dig på det här sättet nångång innan, inte hört någonting från dig sen fyra i natt.Har inte sovit någonting sen jag vaknade halv 10 i Fredags :/ Åh, så många tårar som jag gråtit idag, kom hem <3 Du finns i mina tankar älskling <3 I love you

Har lagt upp bilder från festen på bdb... som vart mindre lyckad mot slutet.

25/7 | FEST!

GRATTIS på 23 års dagen Jim Sörensen :)

Idag blir de fest för Jim och Sabine :D wiiho!
återkommer imorgon med bilder osv ^^ :D

23/7 |Värmen är tillbax

Äntligen är värmen tillbax! Så skööönt! :) jag vill bada & sola. Så ska nog lägga mig på stuttsmattan och steka ett tag, Bada kanske man kan göra i kväll hos Sofie. Senare kommer Malin och Jim, dom ska bosätta sig hos mig tills på Söndag.

Borde städa idag, hela lägenheten.. för imorgon är det ju fest för Bine som fyllde 18 i Söndags och Jim som fyller 23 imorgon. Men frågan är om jag verkligen orkar ta fram dammsugaren och skura golven, vika tvätten, plocka upp småsaker och torka skåpen .. Men det är ett måste egentligen, för jag vill ju inte ha smutsigt heller :)

Och jag vet inte ens vad jag ska ha på mig imorgon på festen... var ju som tänkt att jag skulle ha mina vita korta shorts.. så idag när jag skulle ta fram kläder, såg jag att det var värsta stora gula fläcken på fickan där bak :( ush .. då vart jag inte alls glad ... Så nu har jag panik för vad jag ska ha! vill ju knappast ha jeans i den här värmen...

Stuttsmattan väntar på mig ...

23/7 | Sommaren tillbax?


Igår var ju en riktigt varm dag, sommaren kanske är tillbax? :) för det är ju varmt idag med! Igår var jag med Malin och Hanna .. sen kom Sabine och Sofie förbi. Vi drack kaffe som vanligt och tjöta :) Och Fredrik han satt bara framför datorn och var osocial. Sen skulle Bine och Fisan dra, och Bine fråga om dom skulle bada.. Malin utbrast "Vart ska ni bada" Fisan "i min pool". Då blev det så att hela gänget gick över gatan till Sofie. De var riktigt jävla härligt ^^ även om det var kallt :) Jag dök från trappstegen och var ett riktigt vattendjur !

Håller på att städa nu, men orkar inte mer :D haha, dammsugit nedervåningen iaf, tänkte ju skura golven med. Men jag är för lat just nu..tar det imorgon ;D Fan de är sommar! Men kom just på att disken måste fixas också.. ut ur diskmaskin och in igen.. Fattar inte hur det kan gå åt så jävla mkt glas och tallrikar när vi bara är två hemma just nu..

21/7 |Svar på Jennys frågor

Nu ska jag ta och svara på frågor, som jag fick av Korven :D
Eftersom ingen annan har frågat nånting :( Men de är inte försent att fråga på ....

Kalsongmorsan
1. Är du rädd för att dö?
Nej, men att inte hinna göra allt som jag vill innan jag dör.

2. har du någon fobi - vad?
Japp, SPINDLAR, ORMAR OCH KRYP!

3. vad är ditt drömyrke?
haha, eftersom jag älskar Chocklad.. så varför inte en Chockladfabrik? HAHA! och sen när jag hade ätit mig less på Chocklad ( som ifs inte går), så skulle jag vilja testa jobba i en Glassfabrik! haha...

4. vill du ha barn - hur många?
Klart jag vill :) Jag har alltid tänk att jag vill ha två barn, men tror det blir en tredje. haha, för barn är så underbara :D Kön spelar absolut ingen roll!

5. Är fredrik mannen i ditt liv?
De känns så, jag hoppas och tror det! Kan verligen va mig själv med honom 110%, litar på honom till 1000, och allt känns bara rätt. Även om jag snart "bara" är 18, och han 21 så kan ju vad som helst hända. De skulle va så jävla svårt utan honom, ush! Har ju redan vart med om det en gång, när det vart slut i 3 veckor ... vilket HELVETE. Kände mig så tom ...

6. är han bra på urf?
Jodå =) Inte kan jag då klaga ;) jag bara ooppphaaa igen ! hahaha

7. vilken känd brud är den vackraste du vet?
Den va svår! :O Avril är en av dom.. men det finns så många fler! grr kommer ju inte på nu!

8. varför heter du janpan?
Jag fick det namnet av mitt ex Timo och min killkompis Jim. Timo kallas/kallades för Timpa och Jim för Jimpan, då tyckte dom att jag också kunde få ett namn med pa(n)..
då blev det Timpa, Jimpan och Janpan ;) . Sen dess har jag väl använt det, även om det inte är så många som kallar min för Janpan, de är mer som ett internet nick..

9. kött, fisk eller kyckling?
Kött och kyckling, jag älskar verkligen kött, speciellt grillat. Och kyckling är så jävla gott!

10. Tycker du om mig - varför/varför inte?
Japp, jag tycker om dig! För att du är så snäll, rolig och har humor! Man får jämt skratta när man läser din blogg. De känns ju på något sätt som att man "känner" dig, när man följt din blogg sen några år tillbax, En knasig 3barsmamma som älskar korv :D En rikigt nätkompis! :) Skulle jag komma tillÖrebro nångång & se dig gå på stan med barnen hade jag säkert kommit fram & sagt: heeeej korvfamiljen! hahahaha! och nu när jag tänker efter så kom jag på att jag faktiskt drömt om er ett antal gånger. :)

Hoppas du är nöjd med svaren KooorvJenny :D

21/7-08 | Frågestund

Nu tänker jag göra som Jenny gjorde i sin blogg... ha en frågestund :D

Fråga mig Janette aka Janpan vad du vill, och jag svarar =)
Så fråga på nu ^^

Skriv frågan i en kommentar ( om du inte redan fattat det)
och jag svarar på alla frågor i ett inlägg senare :)

21/7-08 | Min nya frilla


20/7-08 | Grattis!

Igår fyllde Bine 18 år, Grattis!! :) Nu kan hon gå på krogen, den jäveln ;)


I natt åkte folket till Finland, så nu äre FF hos oss fram till 3:e Augusti ;) GÖTT som fan! Blir 18 års fest på Fredag i alla fall, hoppas det blir en rolig fest ^^ fast det blir det :D Undra bara vart alla ska få plats att sova, haha men det löser sig ;D Har ju bäddsoffan, 2 soffor, 2 sängar + dubbelsäng. hah, sen finns ju golvet ;)

Igår blev Fredrik klippt, och det vart bra & han ser ut som en människa igen :) Han hadde ju så förjävla långt hår innan så det såg helt poffs ut :P Här om dagen fick jag mitt hår fixat, klippt och färgat. Men om jag ska vara ärlig .. så vart jag inte nöjd :( hon klippte för kort och så blev luggen konstigt, färgningen blev lite fläckig. Men jag vill inte färga det igen, inte nu. För jag vill inte ha svart hår! Men håret växer ju, så snart är det långt igen... kan man ju hoppas :D

Är trött som fan nu, inte konstigt kanske när jag och Fredrik var uppe till fyra, badade skumbad och kollade på film. och vakna runt elva.. fast vi gick i för sig inte upp fören vid halv ett, men jag ska nog ändå sova en stund, om jag nu kan det när Fidde sitter i mitt rum och dunkar musik.

Kanske kommer Sabine och Sofie hit en sväng idag :) Skojs, har ju bara träffat Bine en stund för en vecka sen eller nått. Kanske får jag besök av Malin och Hanna också,... vore ju trevlans :D

18/7-08 | URFHÅL!

Jag är så sur, så in i helvetes jävla sur! Förbannade jävla urfhål...

Fatta inte ens varför jag gick upp idag, kände på mig att det skulle bli en sån här jävla dag, ORKA FÖR HELVETE!!! SHIYDKSF90ADFG

vem fan väljer att flytta in i skogen lågt in i Ingenstans?

15/7-08 |Gratis är gott ;)


Gratis är gott ;) inte sant? Moster bjuder på Lakrits shot idag, och det är mer än gott! :D Och så lite vin också, kan ju inte bara dricka shots.. Finsk öl finns också om jag vill ha senare ^^ Kanske ligger jag bakis imorgon, kanske inte .. det återstår att se, men Chilla! det är sommarlov;)

15/7-08 | SAKNAR DIG!!


Imorgon kväll kommer älsklingen äntligen hem igen! Fan, jag saknar min Fidde. Fyra dagar har han vart borta och jag börjar bli tokig. Älska <3 Förövrigt så har det inte hänt någonting idag, slöat som fan. men jag lyckades skrapa upp mitt knä när jag var klantig nog att vurpa på en matta.. det bräns!

14/7-08 | Vägen ut..


Så här står det på bilden
"Din musik betyder mycket för mig! Den är som en drog - beroendeframkallande.
En dag utan din musik, en dag utan din röst det skulle aldrig gå.
Den dagen jag träffar dig IRL, kommer bli den absolut bästa.
Vad vore världens med all sin glans om inte våran lilla Elin fanns?
Ingenting alls. Elin du är värdefull, glöm inte det!"

Elin, jag diggar din musik till 1000! du är så grymt duktig! =D


14/7-08 |Va länge sen

Det var som jag lyssnade på Shortys skiva Vägen ut. Och den är grymt bra!
Elin, du är verkligen duktig! Jag diggar din musik till 1000! :)
Mina favoriter på skivan är :
Min Superhjälte,
Jag ska bli en rapper,
söt som socker,
Grinar rakblad
Eryylven
LÄNGTAR TILL NÄSTA SKIVA ! ;)

14/7-08 |TRE saker

Tre saker jag gör när jag vaknat:
Går på toa
dricker kaffe
läser tidningen

Tre saker jag måste ha under dagen:
Kaffe
Musik
plattången

Tre av min personlighetsdrag:
Sömntuta
Knasig & rolig ? :P

Tre saker jag gärna ägnar mej åt:
Kompisarna
Fredrik
Njuter av det sista dagarna av sommar lovet!

Tre saker jag är rädd för:
Att gå ensam ute i mörker
äckliga småkryp
HÖJDER!

Tre saker jag drömmer om:
En egen lägenhet
Vinna en massa pengar ;)
Ta körkortet = FRIHET!

jag utmanar alla som orkar ;)

14/7-08 | kärlek <3



Bara för att jag älskar dig mest, Fredrik!

14/7-08 | Besök från Finland

Nu har min moster Marika, hennes sambo Tero och min kusin Jere kommit hit, Från Finland. Har ju inte träffat Jere på typ två år, och han är så söt! ska försöka ta kort på honom imorgon. Jättefina bruna ögon har han. Och imorgon ska Marika klippa mig, äntligen! Det behövs verkligen, heh och på onsdag blir det Fredrik tur.

Tre dagar kvar, sen kommer Fredrik hem från Köping. Seriöst jag saknar honom, och han han har bara vart borta i två dagar. Vill inte ens tänka på hur det kommer bli då när han åker hem till sig, fast förhoppningsvis så dröjer det. För nu kom han med ännu en bra nyhet, han kanske fixat jobb i Köping :) Han skulle dit imorgon och prata med dom. hoppas på det bästa älskling.

Har vart med Malin en stund nu på kvällen, annars så har jag bara suttit inne. Spelat Guitar Hero, haha jag lär ju ha varvat hela spelet när Fredik kommer hem. Har även fixat min säng som gav upp för någondag sen och gick sönder. Men jag gjorde en tillfällig lagning på den tills vi ska köpa en ny. Och fyfan va äckligt smutsigt det var under sängen, men nu är det rent igen!

haha, Fredrik är så söt när han sjunger " I looove you baby" till mig, från låten
" I can´t take my eyes off you"

14/7-08 | Vad vet du om din pojkvän?


Namn : Fredrik Georg Peter Lestander
Ögonfärg : Brun
Födelsedag : 2:a Mars
Har han färgat håret nån gång? : Ja!
Dricker han? :japp
Röker han? : Ja han har börjar göra de allt mer
Vad heter gatan han bor på? :Drottninggatan 52 b
Vad har han för mobil? : Sonny Ericsson
Vad vill han bli när han blir stor? : Han är redan Bilmekaniker:D
Vad har han för färg i sitt rum? : Ljusa med typ blå löv ( as fula)
Har han någon/några systrar? Ida,Tina,Linda och Josefin
Har han någon/några bröder? : Rickard
Vilken mat hatar han? : Kina och Thaimat
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon? : Fixa Körkort & Bil,resa mm
Vad brukar han göra efter skolan/jobbet? : Dator, va med Robin och med mig Ibland
Vad brukar han göra på helgerna? : Super, soover länge, är med mig om jag är där ..
Vad har han för musiksmak? : Typ Dunka Dunka
Vad påminner dig om honom? : Snus xD
Vad var det första han sa till dig? : "Hej"+
Vad var det första du sa till honom? : "Heej"
Vad brukar ni oftast skicka sms om? Allt typ
Är han beroende av något? : nja de vet jag inte?
Vad kallar du honom?: Älskling, Fidde, Fredrik
Vad kallar han dig? : Älskling, Janette,Janettisen
Idrottar han? : Nej ^^
Vad har ni gemensamt? : massor
Om du skulle ge honom en present då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? : Ros
Gillar du honom? : ja,. Jag älskar honom <3>

13/7-08 | Sanning & konka

Det är natt och jag är väldigt pigg, sitter och spelar sanning & konka med Baso på msn. haha det är faktiskt väldigt kul, och tidsfördriv. :) Jag ska nämligen inte gå och lägga mig fören det har börjat bli ljusare. för att jag är ensam hemma med Jonathan, och Kim är uppe i sitt rum. Tycker de är läskigt med mörker.. inbillar mig massa saker.

12/7-08 | Utmaning

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.



DIG:
1. Hur lång är du? 159cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Rik ^^
3. Vad pluggar du? It/Media på JohnBauer
4. Har du långt hår? Nja, så där
5. Vilken hårfärg har du? Brunt, om man nu kan kalla det så. helt utvättat
6. Sminkar du dig? Japp, nästan varje dag
7. Har du haft sex senaste månaden? Ja
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? vit & blå
9. Har du kysst någon idag? Ja

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop? Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Mamma
3. Hur många syskon har du? 1 syster och 3 bröder
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Men jaa, hejdå
5. Vilken mat lagade din pappa senast? haha, som att jag minns, de va as länge sen jag var där.
6. Hur många ställen har du bott på? för många.
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Kim
8. Vilken familjemedlem är snällast? Jonathan
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Lekte med Jonathan idag^^


KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? i dag, Malin&Hanna va här
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Sabine
3. Har du kysst nån kompis? Malin
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Japp, Timo ^^
5. Vem har du varit kompis med längst? Sabine och Malin av dom jag umgås med idag.
6. Vem känner dig bäst? Sabine & Fredrik
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? Två veckor
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nja
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej


KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu? stor T-shirt & shorts
2. Har du bytt om idag? Japp
3. Favorittröja? vet inte
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Mjukisar eller Jeans
5. Har du gett bort kläder nån gång? Alltid, xD
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Ja
7. Har du handlat kläder via internet? Ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nej
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Hah, typ tajta kläder som fan
10. Vad använder du för skor? flippflopp, sneakers & skate skor


VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? Ja
2. Klä dig annorlunda? Vad är annorlunda..
3. Vara dig själv? Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän? Kooorv
6. Pierca dig? jA
7. Ha sex på offentlig plats? Skulle jag säkert våga.
8. Vara omogen? Ja
9. Äta småkryp? NE FYFAN!

12/7-08 | Grattis IDA!

Idag fyller Fredriks syster Ida 19 år, massa grattis till henne :D



Idag åkte Fredrik till Köping, och kommer hem igen på onsdag. Så jag drog med morsan och dom till Falkenberg, Olofsbo:) Vi skulle hämta hem Jonathan, och jag lovar när jag såg honom sprang jag och lyfte upp han i luften! Hade ju inte träffat honom på en månad. Det var riktigt fint väder där alltå, massa sol! Synd bara att jag inte tog med mina badkläder.. trodde de var lika dåligt väder där som i Borås. Men vi drog ner till havet ändå, för Jonathan skulle bada ;D och på vägen dit tror jag.. eller är rätt säker på att jag mötte Lina, en som jag snackar med på bilddagboken ^^ för båda kollade på varandra men ingen av oss sa någonting. Måste fråga henne om hon var i Olofsbo idag^^, Det blev en massa solande iaf, och det ser ut som att jag lyckats få lite färg på armarna i alla fall ;) gött det, och sen badade jag lite halvt i alla fall. tog kort på Jonathan när han åkte en "båt" på vågorna.. han tyckte de va skit kul och skratta som ett tok! :D söötaste <3

Och i Torsdags kom jag och Fredrik hem till mig ... Fyfan va trötta vi var! Men Fredrik han kunde ju iaf sova på tåget, vilket jag inte gjorde eller jo en halv timme. Så Fredrik somnade vid tre på eftermiddan, och även jag vid sex. Sen vaknade vi vid nio. Och typ vid tio somnade han igen kul... not! Och vid tolv kom Malin och Hanna :D fast dom stannade bara en halv timme typ, men jag vart då glad :D vi försökte förjäves väcka Fredrik men utan att lyckas :P Sen när dom gått somnade även jag, men vid fyra ringer min mobil typ 5 gånger och det var ingen mindre än Malin, men orkade inte svara. Då efter en minut bankar hon på mitt fönster och jag går & öppnar de första hon skriker "JAG MÅSTE HA CIGG" haha.. hon var jobbigt jävla full xD

'Och min säng gick söönder igår! PANIK!! va fan ska jag sova på nu? ska fan be mamma köpa en RUND säng ;D

Jag lägger upp bilder på Bdb - LiteFresh och Pixbox - Janpan90 ...

9/7-08 | Då vart det dax!

Äntligen, ska vi åka hem till mig =D Glad som fan ^^ Brukar ju inte vara det när man ska åka hem från Fredrik men denna gången ska han med ner :) Annars hade jag inte vart det minsta glad utan snarare tvärtom.

Massa saker som ska göras innan kvart i fyra då bussen går. Åh, vet inte ens hur jag ska orka eller hinna med allt. Det blir ju inte bättre av att jag sitter här direkt heller. Jag börjar ju blir lite smått stressad, jag har fram till halv tolv att fixa håret och hitta något vettigt att ha på mig. Sen ska vi handla tågmat, packa allt & vet inte ens hur jag ska få med allt, men jag fick ju hit allt så det borde ju gå. och sen då får jag inte glömma att raka benen eftersom jag ska ha shorts. Sen full fart mot busstation.. Huuuh andas ut!

Resan blir lååång, men denna gången kanske en anning roligare, eftersom Fredrik är med. Och dom har gjort resan kortare nu, då är vi alltså framm 1,5 timme tidigare än vad vi brukar! Först 2 timmar buss från Arjeplog - Jörn.. vänta där i 1,5 timme på tåghelvete.. från Jörn 19.20 - Herrljunga 10.30 framme .. nästan.. ännu mer väntande i 45 minuter på Borås tåget 11.15 - 11.40 FRAMME i Fristad! och där står mamma och väntar på oss! :D

Så idag blir det inget mer bloggande, och jag lovar att jag ska knäppa lite kort på tåget så ni får se hur jag haft det :) Men dom laddar jag upp på bdb ;D

8/7-08| Janina 9 år :D


Grattis Lillasyster :) Börjar ju bli stor nu ^^, I miss you sis.. har inte träffat henne sen i början av Juni och idag åker hon till Finland. Men sen ska jag iaf hälsa på.
Som sagt så är det hennes dag idag, och massa saker händer för henne:
Hon åker flygplan till Finland, (tycker hon ska bli spännande)
Hon får träffa farmor&farfar, och kusinerna.
Hon har fått en MP4, hamstrar och 300 kr av Pappa och Anne.

MASSA GRATTIS KRAMAR TILL MIN LILLASYSTER !!

7/7-08 |Mupp mobilen

jag är ensam .. idag igen! bara min Coca-Cola har jag till sällskap. Fredrik han har jobbat och just nu hjälper han en kompis med något. Alltid är det något, jag får fan aldrig ha min pojkvän ifred. Irriterande, som fan! Men vad ska man göra. Hoppas han kommer hem snart, för jag är goode less på att sitta här och vänta på honom. Sen när han väl kommer hem så ska han väl ut och fiska också.. då blir jag inte glad ;) haha !

Har pratat med Malin en massa i telefon idag :) Hoppas det löser sig gumman. Jag saknar henne som fan också, men på torsdag ska jag krama henne massor <3

hah, igår när jag och Fredrik satt ute på balkongen och tjöta.. så hörde jag någon som prata i min mobil, och då såg jag att den hade ringt upp Emelie, haha... det var röstbrevlåda kärringen som pratade.. och så skulle jag lägga på men då gick de inte ^^ då hade hon fått ett röstmeddelande :"Det går ju inte... att stänga av" så säger Fredrik "Vem ringer du?"
"Emelie... men det går ju inte" haha.. min mobil är helt mupp, fast det är bara för att det är toch knappar eller två iaf, och då kan man råka ringa upp folk väldigt lätt haha ;) och de är inte så konstigt att mina pengar tar slut så fort jämt! haha

Jag ska låna boken "Bakom stängda dörrar" snart, måste läsa den!

6/7-08 |Eddie Meduza

Jag sitter och snackar med Daniel på msn, . och så skickade han Eddie Meduza - ragga runt låten till mig. Wiie, fan vilka minnen som kommer upp av den låten och massa andra Eddie låtar. Det fanns en tid då jag lyssnade väldigt mycket på honom.. de var för att mitt ex var "raggare" eller han kallade sig iaf "Epa Raggare" och bara lyssnade på Edddie. Så Eddie är inget jag lyssnar på nu förtiden det var så där 2,5 år sen.

5/7-08|Helt jävla död!

Jag känner mig tröttare än på länge. Orkar ingenting, men jag måste bli piggare nu. Vill ju inte förstöra hela dagen, kaffe skulle vara det rätta just nu. Men grejen är den att jag vill ha bryggkaffe, men Fredriks pappa gör kok-kaffe och det gillar inte jag. Usha fy! kanske för att jag är så van vid att dricka bryggkaffe? GE MIG GEVALIA BRYGGKAFFE!

Ska göra mig i ordning om jag orkar, annars får det va. Vi ska inte göra något speciellt idag ändå, om jag får bestämma i alla fall. Fredrik är ju inte hemma nu, han är & hjälper en kompis med något som har med motor att göra.. Sen när han är klar ska vi ut och handla! Det får bli något gott att äta idag, kanske Tacos ? och några Cider som jag har kvar sen igår.. om jag orkar.

Ush, fan va det är jobbigt att känna sig så här sliten och slöö.. ! kanske var det för att vi drack igår och det vart för lite sömn, somnade kanske runt tre och vid nio väcker Fredrik mig.

JAG VILL SOVA! :/

4/7-08 | Jag älskar dig!


1 år & 8 månader idag med Fredrik. Tänk vad tiden gått fort, det började med att vi träffades första gången 28:e Oktober 2006, och sen gick allt fort den 4:e November vart det vi. Tänk så mycket vi har upplevt tillsammans, du och jag. Alla gånger som vi skattar tillsammans. Visst har det funnits sämre tider, men tog oss igenom det även om vägen var lång. Och det är jag glad för, för utan dig vid min sida finns det ingen Janette.
Sanningen är den att jag är så lycklig med dig!

3/7-08| FiskarN

klockan bara tickar i väg... tiden rusar fram! redan 10 i 12... men ingen Fredrik hemma än. Han är ute och fiskar med en kompis. Jag orkade inte följa med, eftersom vi precis hade kommit hem och vart och fiskat redan. De han kanske inte tänkt på är att han ska upp sju imorgon. lyckat.
Jag vet då att han lever, jag vart lite orolig där ett tag när jag inte fick någon leveransrapport när jag skicka sms till honom och han inte svara på det. Men sen så ringde han upp huh lättad! :)

Åh jag hoppas verkligen att det blir som jag vill, att Fredrik flyttar. Saker skulle bli så mycket enklare då, och billigare. Han ringde ju på ett jobb i Lerum idag, dom sökte Bilmekanier .. vilket han är och har fyra års erfarenhet :) Dom lät posetiva och tyckte att han skulle skicka ett brev eller komma och besöka dom! Det bästa är ju att Lerum ligger typ 40 minuter från Borås. :)
Men jag ska väl inte hoppas för mycket. Men som Baso skrev på bdb:
räkna med det värsta och hoppas på det bästa ska det nog bli bra.

Jag ringde och sa Heej till han idag :D Han är så roolig ! Baso alltså! Och du Baso, det drog faktiskt inte mer än sju kr när jag ringde till dig :) Jag blev ju lite rädd när han sa att han hade Comviq ^^

3/7-08 | Sunny Day!


Idag har det vart en solig dag, och massa värme. Fan va skönt! Jag till och med lyckats få lite färg i ansiktet, och därmed även mer fräknar .. fan också det gillas inte * buuhu*! Men bortsätt från det så har det var en rätt bra dag.

Har vart ute en massa idag :) Först kom Robin, vi åkte till Frasses & käkade. Jag håller då på att bli jävligt less på det, usha! Efter det blev de glass, det hör till sommaren. Och när vi då var där inne så fick Robin syn på "Coca-Cola vanilj" i burk, han vart då glad och köpte sig två stycken. Dom är ju så goa, fast dom finns ju inte i Sverige nu mera, trodde jag. Fast det där var ju importerade burkar så vet inte om dom finns någon annanstans. Fanns även Dr Pepper i Burk. Lite fränt var det allt.

Och nu för ett tag sen kom vi hem, vi har vart & åkt moppe och fiskat. Eller ja, Fredrik fiskade, jag fick inte ens pröva med hans spö ifall jag skulle tjorva de som han sa. Efter de fick han för sig att vi skulle upp på Galtis, usha fy! de är så högt och jag är grymt höjdrädd! Men det gick ju ganska fint för de^^ duktig som jag är.

Finns bilder på Bilddagboken.. lägger upp en video på bloggen imorgon. Orka inte nu :D

3/7-08 | Wooho!


INGEN SOMMAR UTAN CALIPPO COLA!

3/7-08| Sommar =)

Wiie, jag är så glad ! Det är strålande sol ute och varmt som fan :)
Allt är så jävla bra nu! Det börjar vända ... HOPPAS!

2/7-08| Gladare än på länge!

Och jag är så glaaad. Wiiho! Det är så här att Fredrik jobbar på OKQ8 fram till den 8:e Juli. Sen ska han sluta där, för hans chef inte har råd att ha kvar honom, + att dom inte har så mycket jobb. Då måste han ju söka nytt jobb, och det ska han göra i Köping eller Borås. För mig spelar det ingen roll vilket det blir, lika glad är jag för det. Störst chans är väl att det blir Köping då, för att han har redan någonstans att bo isf. Hoppas det finns jobb bara inom bilar. Wiiie, snacka om att det är mycket närmare och framför allt att vi kommer träffas så jäävla mycket oftare! biligare blir det också, Wiiho jag är glad! :D
HOPPAS HOPPAS HOPPAS ! =) Då har en av mina drömmar slagit in!

2/7-08 | Tiden går så fooort!

Sitter och pratar med Linettan på msn just nu i väntan på att min älskade pojkvän ska komma hem och mysa med mig, Linette och hennes Emil har vart tillsammans i tio månader idag, massa Grattis till er :) Allt går så fort .. på Fredag är det min och Fredriks dag - 1 år och 8 månader eller om man hällre vill säga 20 månader så funkar det också. Tiden går verkligen fort, kan knappt fatta att vi vart tillsammans så länge :) Jag älskar min gowsFidde <3

Har suttit och väntat på Emelie, som aldrig kommer in på msn. Hon ligger nog och sover nu, eftersom hon fick hem sina One Tree Hill boxar igår, så lär hon ha kollat på dom tills hon däckade i sängen :P haha sötkorv!

Den 9:e bär det av till Borås igen. Wiiiie, mina vänner !

1/7-08| <3

Du är en av världens alla ögonstenar, men just DU är min ögonsten.Du är så söt, gullunge! Du är familjens egna Charmtroll!Jag älskar dig lillebror, Jag kommer ALLTID finnas här för dig!Fjärde April TvåTusenFyra förändrades mitt liv, du kom till världen!

30/6-08| HUS I HELVETE


Tack Emelie, Emelie min knasiga msnkompis :) för att du gjorde så att jag har något att glo på i kväll eller i morgon =) Wiie, Hus i helvete! den filmen är så sjukt roolig! Fyfan, jag minns hur mycket jag har skrattat till den. hah! och när jag tänker tillbax på när man såg den sist, var tider då man umgicks mycket med Jessica Hansson, fan man skratta åt helt sjuka saker!

Och nu är man glad som fan! För att Fredriks dator funkar igen :D Laptopen alltså, som vart paj ett bra jävla tag. Nu blir det till att tanka massa filmen =) så har du en favo film, eller sett någon bra så tipsa! För när vi ska ner till mig den 11:e, måste vi ju ha någonting att glo på i 16 timmars tågresa! ;D

Min bror Kim är typ störd! Ush va arg jag är på honom nu. Pratade på msn med han nyss, om att vi skulle sälja vårat xbox 360 för att köpa ett WII istället.. då börja han : Åh Wii är skit, kan man vara inne på msn på wii?:Nee!
Jag: men idiot, orka vara så jävla msn beroende! du har ju för helvete dator!
Men jag ska fan imig se till att vi köper ett Wii istället :D

30/6-08|Bättre med texten nu ?

Loggade in och hade fått en kommentera av KalsongKorv alltså Jenny. Hon sa att jag har en så liten text så det knappt går att läsa vad jag skriver. Men då måste det vara att min blogg är knasig, för när jag ska skriva ett inlägg är texten MEGA stor, och jag stör mig! Därför gör jag den mindre. Men nu testar jag att skriva med den här stora texten, då kanske det blir bättre i bloggen.

Har just vräkt i mig stripps med Cheddar som dipp, har en hamburgare som står och väntar på mig i kylen,orkade äta just nu. Ibland måste man ju få vara onyttig,inte sant?

Det skulle vara kul att få veta vilka som läser min blogg :) Så ni som brukar läsa den (även om jag är dåligt på att uppdatera nu för tiden) kan väl lämna en kommentar :) Puss och Kräm!

Några bloggar som jag följer :
http://kalsongmorsan.blogg.se/
http://baso.blogg.se/
http://majaavesterberg.blogg.se/
http://emsana.blogg.se/
http://emeliestroem.blogg.se/
http://laestander89.blogg.se/
http://linette.fashionblogg.se/
http://shortydaqueen.blogspot.com/
http://kalsongmorsan.bloggspace.se/home/

28/6-08| badbomben!


Första gången på länge har det var en toppen dag :) Kanske är det för att solen var framme och det var varmt! :)
Började dagen med "Kolla Fidde det är fint väder, men jag har inga kläder :(".
Och därefter kom jag på att det rimmade ju. Sen när jag hade surat klart och lyckats hitta kläder åkte vi ut med Robin. Från Nåtti badplats till Kraja Camping, till Nåtti igen. Och sista gången stannade vi faktiskt på Nåtti ett tag, Jag och Robin vart barn igen där ett tag, när vi fick för oss att gunga sån där gungbräda, hah typ flög upp i luften ;D


Sen fick Robin för sig att vi skulle gå en sväng i skogen, det hette något men kommer inte ihåg det just nu. Men iaf, vi stannade där ett tag och kollade i vattnet vad folk hade kastat i, vi hittade bland annat en soptunna och skottkärra hah. Sen åkte vi hem och hämtade Fredriks fiskespö, och passade på att köpa korv. Så åkte vi tillbax och grillade kooorv! ;D
Jag : Men Robin, din korv är ju helt neger nu!
Robin: äsh, den är bara lite solbränd! den är ju på solsemester i Mallorca;D
Det blev en del skratt! Säger bara: fan va lättroad man kan vara ibland !


Efter de hade vi inget för oss, så vi åkte till Kraja igen för och Chilla. Då fick jag och Robin för oss att vi skulle bada, fast bara om Fredrik också gjorde det. Ingen av oss hade med oss badkläder. Men inte fan tänkte vi på de, vi tänkte istället på att ha skoj! Först försökte Fredrik slänga i mig, men utan att lyckas ;) därefter gjorde han världens BOMB! hahahah, det såg så jävla fult ut!
så jag kunde inte annat än att skratta! Och personalen som jobbade där skrattade då åt oss också. Kanske tyckte dom att vi var knasiga som hoppade i utan ombyte :D Men på sommaren ska man ha kuul :D



Blir Kraja i morgon igen. Först med Tilde ( Fiddes lillkusin) och sen på kvällen blir det med Robin :D Fast då ska jag nog ha med mig badkläder ;)
Jag bjussar på lite bilder på Bilddagboken - LiteFresh


26/6-08| GB BADBOLL!

Satt just och kollade igenom massa kort som jag har på ett usbminne. Massa kort var det, typ 300 stycken! Hittade kort där som jag inte ens viste fanns! :P Och sen en massa bilder på söt Josefin, sen jag och Fredrik var i Köping. Och en massa bilder på Jonathan också :) Jag skulle faktiskt vilja framkalla endel till vanliga foton, och köpa en stor ram och hänga upp på väggen :)


Jag har även börjar använda Facebook lite mer nu. Anledningen är väl den att man kan använda den på svenska nu istället för på engelska, då fattar jag mer ;) men om jag ska vara ärlig så fattar jag inte så mycket bättre för det xD Men de är kul och kolla på andras kort där :) När jag tittade in på Moster Mias foton hittade jag en massa söta kort på min kusin Emilia :) Charmtroll eller trollunge som jag brukar kalla henne :)


Om typ två veckor åker jag och Fredrik ner till mig. Sen nåndag efter åker han till sin mamma och syskon i Köping, denna gånger åker inte jag med. Men han kommer ju hem till mig igen före mamma och dom andra åker till Finland. Och sen får jag vara med mina vänner, ensam utan honom. Skönt, för jag saknar dom massor! Sen när han kommer tillbax så ska vi åka till Liseberg med vänner :)


23/6-08 | Myggjävlar & regnhelvete!

Seriöst, vart är sommaren? vart tog värmen vägen ? .. Det här skulle ju vara en varm sommar, pff! vart då, när då? Det var värme och sol typ dom två sista veckorna i Maj och första veckan i Juni. Vad är det frågan om, är hösten redan på väg? .. skulle då inte förvåna mig! Fan, JAG VILL BADA OCH BLI BRUN!


Idag har det regnat och regnat! Så jag var bara ute fram och tillbax till ICA, och även då regnade det. Men det var iaf skönt att vara ute en sväng, även om det regnade och mina skor vart sjöblöta.

Igår var vi iaf i väg till Fredriks farmors stuga, någonstans i skogen. haha, och gissa om jag vart lerig om jackan och byxorna när vi kom fram? när vi åkte 125:a på en lerig grusväg fyra mil. Sen följde vi dom till nått ställe som hette typ "Varrasviken" om jag minns rätt? och satan va mygg det var där :O trodde seriöst att jag skulle avlida av alla myggbett.

Jag saknar mina vänner <3 När jag och Fredrik kommer ner, så ska vi ha massa kul :) För vi kommer ju ha huset för oss själva i två veckor, Wiie! Det kommer bli 18 års fest för Bine. Mys och grillning har jag iaf bestämt! :)

Jag pratade med mammi innan idag, och då sa hon att min moster Marika och hennes sambo Tero och min kusin Jere skulle komma från Finland, typ samtidigt som jag och Fredrik kommer hem =) Wiie, det var ju skoj sist Fidde var hos mig och dom också. haha, Tero som inte kan nån svenska sa ju till mig hela tiden vad jag skulle säga till Fredrik :P Och min moster, hon är helt tokig och knasig! Man får alltid skratta åt henne :) Så söt! Vet man inte att hon är 36 så tror man hon är typ 25 xD Och kusin Jere, honom har jag inte träffat på hur länge som helst! han har redan hunnit bli 9 tror jag ? :O

Och jag har en väldigt mysig pojkvän ;) Älskar dig !

21/6-08| mys!

Gårdagens fylla ledde till tidigt morgon och huvudvärk. hah, men att jag då lyckades komma undan så lätt. Annars brukar jag ligga bakis till sent på eftermiddan. Men det kan ju bero på att gårdagen blev en rätt lugn midsommar-fylla. Jag och Fredrik, några cider, smirnoff och öl :)

Kom just ur ett varmt skumbad med Fredrik. Mysigt var det, och mys är precis vad som står på "Schemat" i kväll. Krypa ner under täcket med Freddie jämte sig, film och coca-cola. Filmen isäg vet jag dock inte om den är så bra, "Love and other disasters". Tro det eller ej, men det var faktiskt Fredrik som valde filmen, Romantisk komedi. hah där ser man, han som alltid annars vill se typ Thriller eller vanlig komedi ^^ Söt!


Nu har jag också fått tummen ur, & flyttat över allla bilder från kameran till minnet, Så att man kan ta massa kort igen UTAN att behöva sitta & tömma hela tiden. Ett större minneskort och ny digital kamera skulle inte skada! den jag har nu är för jävla klumpig, så man helst inte bär med sig den när man går ut. Då blir det mest massa mobil kort, som inte alls blir lika bra! :P



En färsk undersökning visar att polacker kliar sig på snoppen ungefär 30 gånger i timmen, och sover med handen innanför kalsongerna. Tänk på det när du äter jordgubbar ;)


19/6-08 |100 FRÅGOR!

1. Vad är klockan: 15.25
002. Vilket namn står på din legitimation: Janette Susanne Flygare
003. Smeknamn: Janpan, Janettisen,Janettis & Nättan
004. Vad heter dina föräldrar: Marjo & Peter
005. Antal ljus på din senaste tårta: Blir 18 ;D
006. Husdjur:Katten Molle och sköldpaddorna Ronny&Ragge ;)
007. Hårfärg: brunt.
008. Favoritfärger: Svart,Vitt blått och rött.
009. Piericing: Ingen just nu, men har haft i näsan.
010. Tatuering(ar):Nej, men vill ha nångång.
011. Födelseort: Oulu (Uleåborg-Finland)
012. Bostadsort: Borås/Nitta
013. Nuvarande bostad: 5:a med mammsen,hennes sambo & 3 bröder.
014. Har du varit kär: Japp och är det nu med :D
015. Har du varit någon annan världsdel: Ne jag tror inte det?
016. Har du varit med om en bilkrasch: Nej, men goode nära!
017. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4 ffs!
018. Kaffe eller glass: KAFFE ! <3>
019. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur.
020. Salladsdressing: alltid.
021. Färg på strumporna: Vita jsut nu.
022. Lyckotal:4
023. Favoritfilm: Det finns så många bra :)
024. Favoritcitat ur en film: Inget jag kan komma på nu.
025. Bästa semestern: Helt klart Bulgarien 5-12 Juni 2007!<3
026. Favoritmat: Grillat just nu =)
027. Bästa veckodagen: Fredag,Lördag får man ångest för att de är söndag dagen efter:P.
028. Senaste låt du lyssnat på: om ringsignalen räknas : Takida - The dread
029. Tandkräm: Colgate.
030. Favorit TV-program: Kollar inte så mkt på tv,
031. Favoritrestaurang: Ingen speciell
032. Favoritfågel: haha måste väl säga papas knäppa två fåglar:P som förövrigt är livsfarliga!
033. Tycker inte om : BLODPUDDING & PYTTIPANNA! spindlar,ormar ja listan kan göras lång.
034. Sport att titta på: Ishockey, iaf när Finland spelar :D
035. Snabbmatsrestaurang: McDonalds.
036. Senaste sjukhusvistelse: När jag opererades
037. Favoritdricka: Kaffe, Coca-Cola, Oboy & Cider :D
038. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Ljus lila typ, ush hatar dom!
039. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Jag har för fan inte ens övningsKört HahxD
040. Vem/var är du om 10 år: Hoppas jag är tvåbarnsmamma :D
041. Vem fick du senast e-mail från: nån jävla reklam skit.
042. Har du någonsin blivit dömd för något brott: brott & brott.
043. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Svårt :P
044. Vad gör du när du är uttråkad: Svarar på dom här frågorna och väntar på Fidde.
045. Fras/ord du använder ofta: "Orka/palla"
046. Vän som bor längst från dig: Min ÄLSKLING! <3
047. Vad retar du dig på: Just nu på att Fredrik och Robin är så satans sega!
048. Det bästa du vet: Mina vänner, min pojkvän och min lillebror Jonathan!
049. Läggdags: i natt ;)
050. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: men inte vet jag väl .
051. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Dom som inte orkar ta den från min blogg kanske?
052. Vad är klockan: 15.45
053. Favorit Beatle: ha?
054. Favoritspel: Guitar Hero :D
055. Favoritfilmmusik: men inte vet jag.
056. Skostorlek: 38/39
057. Syskon: 3 bröder och 1 syster.
058. Favoritpålägg: Ost.
059. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Cancerfonden eller barnen i afrika.
060. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: "Jag älskar dig"
061. Bästa bok du läst: Pojken som kallades det
062. Är du Internetberoende: är du?
063. Favoritdjur: Inget.
064. Gillar du snö: Ibland..
065. Favoritglass: Finns en massa, en av dom är helt klart - Lakritspuck
066. När köpte du något åt dig själv sist: köpte mat och cider nyss.
067. Är du långsint: Händer ibland.
068. Favoritgrupp/artist: Shorty och Baso.
069. Vilken är din bästa egenskap: Att jag oftast är glad :D
070. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att klara ett år till i skolan & ta studenten!
071. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: Nej de skulle jag inte palla.
072. Vad gör du i sommar: Är med Älsklingen och vänner, Chillar ;D
073. Mest intressanta stad du varit i: Måste ju va Nessebar i Bulgarien.
074. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Panda ^^
075. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Inte vet jag .
076. Senaste pojkvännen/flickvännen: Fredrik som jag än är tillsammans med.
077. Favoritgodis: CHOCKLAD! utan tvekan och så lösgodis!
078. Spelar du nåt instrument:Nej,
079. Vilken/vilka sporter gillar du mest:Fotboll <3
080: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Finns många! bland annat:Emelie,Shorty, Baso & Miller :)
081. Vilken film såg du på bio senast: minns inte.
082. Senaste köpta skiva: Shorty - Vägen ut.
083. Roligaste konserten: Ingen.
084: Bästa känslan: Nykär, och när man vaknade & solen skiner
085. Samlar du på något:Nej inget specillet,
086. I sånt fall, vad: Inget sa jag ju :O
087. Är du feminist: lala är du ?
088. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: trumma :P
089. Favoritskiva: Shorty - Vägen ut.
090. Bästa kompis: Sabine,Malin och Hanna !
091. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Heey du
092. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick:FORTFARANDE på att Idiot Fidde och Robin är så jävla sega!
093. Favoritlåt:Finns många!
095. Har du en mobiltelefon: Ja, Samsung u600
096. Vem är du kär i just nu:Min pojkvän, Fredrik Lestander!
097. Vad är det vackraste som finns: Vänskap och kärlek
098. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: lång åt helvete här ifrån iaf!
099. Är du homo- eller bisexuell: Jag är en flygande pigvin
100. Vad är klockan nu när du är klar: 16.03

19/6-08 | Tjiiingeling

I väntan på att Fredrik ska komma hem så tänkte jag kladda ner några rader. Vi var i väg för en stund sen och åt en inte så stadig frukost med Robin på Frasses. Och nu skulle han och Robin till återvinningen och lämna lite grejjer, då fick jag ju inte plats i bilen. Sen in på systemet, jag har i alla fall beställt några Cider :)

Idag är det varmt ute, även om det inte ser så ut :) Wiie, första dagen det är helt okej väder. Och Fredrik slutade tolv idag, och är ledig imorgon :) Då har jag tre anledningar till att vara happy idag =) Gowsbejb, jag älskar honom & han är min!

18/6-08 | Carro Lindroos har fått en liten flicka

Grattis till Caroline Lindroos, som blev mamma till en liten flicka 9:e Juni :)
När jag fick veta det grät jag som ett tok, jag vart ju så glad :)
Jag trodde aldrig att Carro, den kompis som jag känt längst ända sen förskolan faktiskt, skulle få barn först av alla mina kompisar :) men så blev det! och jag vet att hon är en bra mamma nu. En rolig, knasig och skrattig sådan :D

Jag måste bara hälsa på henne, det var ju så länge sen sist. Träffade ju henne på kortegen i slutet av April tror jag ? men det var ju bara en kort stund. Jag lovar att vi har så mycket att prata om, i telefon kommer alltid gammal minnen upp, det blir en massa skratt ! :) Jag saknar dig helt enkelt!

18/6-08 | Happy Birthday Hanna :D


Grattis på födelsedagen min goding :D

15/6-08 | GASA

Två anledningar till varför jag bloggar så sällan just nu
1: Orkar inte/Har inte tid.
2: Fredriks dator är ju från stenålderna & segar
(hans laptop pajjade)

Men nu när jag ändå är igång så är det ju lika bra att kladda ner några rader. Även om det inte hänt så mycket, vi har ju bara haft pissväder. Just nu spöregnar det också. Det är ju då man bli hängig och humöret är väl inte heller på topp.

Men igår var vi i Gasa hela dagen, fiskade med Ida. Eller ja, Fredrik och Ida fiskade, sånt kan ju inte jag ;) Undra hur det hela hade slutat om jag ens försökt. Vi var i alla fall ute med båten, och jag vart ju lite rädd där ett tag då jag trodde att vi skulle tippa över med båten, för att Fredrik stog o vingla! Men det gick ju fin fint, i alla fall tills han skull ro och tappade åran i vattnet. Haha då kunde vi inte annat än & skratta :P Och sen fick jag ju typ hjärtattack när Ida fick napp & de va en ganska stor fisk, den skrämde mig! :O

10/6-08 | Åka till Älskling =)

Har inte skrivit på länge nu, har inte haft tid! :) har ju SOMMARLOV!

Idag ska jag iaf åka till Älsklingen, Äntligen!
Fan längtar ju massor, och imorgon blir det massa mys. Älskade Freddie!

Det har faktiskt hänt lite saker under denna första veckan på lovet.
På skolavslutningen var jag och Sabine hos Tobbe och drack lite. Kul att träffa honom eftersom det var ett tag sen sist, tror fan det var på nians skolavslutning. Senare den kvällen hamnade jag och Bine hos David i Sjömarken, eftersom vi inte fick plats å sova hos Tobbe, Det vart en jävla kall och jobbig nattpromenad.

i fredags var jag och tältade på Marsjön med Malin,Sabine,Hanna & Jim. Dom två första timmarna var ju rätt kul, vi sjön å hade oss. Men sen spåra det totalt. Slutade med att vi blev väckta av Polisen på mornen "Vakna Vakna, de é polisen".

Och i Söndags var jag ett tag med Hanna och Malin, träffade även Timo och Jim första gången på skit länge ju, dom har ju flyttat.

2/6-08| Sorry Älsk ...

De é inte min dag idag, klyftiga jag har lyckats bli ovän med Fidde. och han har inte gjort något fel, han råkade bara ringa vid fel tillfälle, Sorry. Sa en del saker jag verkligen inte menade också.

28/5-08 | Grattis Daddy!


Idag fyller min pappa gubbe xD hah, GUBBVARNING NU!

26/5-08 |Visste du att ...

Vid varje slag du slår mot huvudet förlorar du 3 hjärnceller
( hah, äre därför jag har så få kvar ;)

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe. ( hah jag ska inte ens försöka! )

En cocacola light burk flyter medan vanlig sjunker i vattnet.

Om man nyser för hårt, kan man skada ett revben

En katt kan bara se svart vit

Världens mest kända ord är okej. Världens näst mest kända ord är coca-cola

föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder

Egentligen så hade inte Askungen glas skor på sig. Det var skinntofflor, men översättaren gjorde fel

En mygga har 47 tänder

25/5-08 |Morsdag!

Morsdag
Mammi fick en jätte fin blomma av oss alla, och hon vart mer än glad :) vi var i väg flera timmar på eftermiddan, först var vi hos Juhas mamma. Där bjöds det på massa gott som vanligt, Prinssestårta,kakor,bullar, läsk och kaffe. Så när vi skulle åka därifrån efter nästan två timmar kunde vi ha rullat in i bilen, så jävla mätta som vi vart!

Då var det ju nästa ställa som gällde, mormor :) Och även där bjöds det på Prinssestårta, kakor, läsk, kaffe och chocklad. Men jag kunde verkligen inte stoppa i mig mer än en kopp kaffe och nån bit chocklad, sen höll jag då nästan på å spy!

och min msn är helt jävla störd! ibland funkar de att skriva ibland inte, jävligt irriterande!

25/5-08 |Ett av världens sötaste barn!

Världens bästa gullunge <3 ÄLSKADE LILLEBROR!

24/5-08 | Fiddes pappa på sjukan

Sitter här å lyssnar på musik, och så skrev Fredrik nyss att hans pappa hade kört på en renkalv och ligger på sjukhuset nu. Ush fan va hemskt, hoppas det gick bra.

Och jag hade nästan oturen på min sida innan, hoppade stuttsmatta med ingen mindre än min mamma haha, och då svingades jag upp i luften och när jag landa var det sjukt nära på att jag landa fel o höll på o vrika foten, det gör ju så jävla ont!
men turen var på min sida idag och oturen på Peters (Fiddes pappa).

Nu är det FF hos familjen Flygare/Stenius ;) de sista mamma sa innan hon gick :
Ta det lungt nu, kolla så att ni stängt av plattor & kaffebryggare innan ni går å lägger er, så att vi inte kommer hem till ett nerbrunnet hus!
fan va hon är hemskt egentligen, hah tänk om det skulle hända på riktigt,
jag är rätt duktigt på att glömma stänga av plattången & kaffebryggaren.

24/5-08 |<3


Vi är som ett puzzelspel som passar med varsin del.
och jag hoppas du för alltid låter de förbli så.

24/5-08 |Grattis!

Grattis! :) Malin <3 Jim
Förlovade ett halvår idag, 24/11-07

23/5-08| Sol,värme & stuttsmatta

Idag har solen vart framme :) wiie, jag blir glad av sol och värme. När jag kom hem idrotten så la jag mig på stuttsmattan för å sola, somnade och kände värmen bränna på ryggen, så härligt!

Snart ska jag upp till Malin, göra nått skoj med henne och Jim. :)


- Snart sommarlov <3 :)

23/5-08 | SOL <3

Ska snart ut igen och lägga mig på stuttsmattan & sola :) Man måste ju passa på nu medans det är sol här igen, wiie! Värme & sol gör mig glad.

Idag har jag haft sovmorgon till halv ett, fast egentligen hade vi antagligen lektion, men det var typ tre från klassen som hade vart där, hah rekord ? ^^ på idrotten var det rätt kul ,vi spelade kubb och dunken. sista idrottslektionen då, eller nästa vecka också men då ska vi bara vara på Almenäs :)

22/5-08 |Sitter i min ensamhet


Nu sitter älsklingen på tåget hem till sig. och tro mig det är tomt här nu, ingen Fidde :( Men nu är det ju inte långt kvar till sommarlovet :) Och då kan jag ju faktiskt åka till honom precis när jag vill, blir någon gång i mitten/slutet av Juni & sen får han ta o följa med mig hem, för alla andra ska åka till Finland och jag tänker ju inte bo ensam i skogen i två veckor haha.

Har ju tänk en del på sommaren, vad man ska hitta på å de. man har väl lite planer i alla fall : Varberg med vännerna, Liseberg, Norrland/Arjeplog, kanske en sväng till Köping å sen tar man det chill =) jag hade ju hoppast på en resa till Bulgarien med Fidd, men tror inte det bli så. Fick inget sommarjobb, då är det rätt kört. Men hoppet finns kvar. Jag har bestämt mig för att denna sommaren ska bli bra, precis som förra :) bara det är värme & sol så är jag glad =D

21/5-08| Kusin <3


Idag var kusin Emilia hos oss, gud så stor hon har gått o blivit! Man hinner ju inte med, sist jag träffade lillen var hon rätt liten, nu kan hon säga några ord "Nej, Mamma, pappa" och nått mer. Jag och hon "hoppade" stuttsmatta, hon tyckte det var jätte kul skrattade som ett tok.
Min favorit tjej <3 (Bilden är inte tagen idag)

21/5-08 | Staty staden!

är i skolan nu och gör ingenting alls, Har mest tråkigt och jag behöver väl inte ens nämna vart jag vill helst just nu, för det tror jag att ni redan listat ut.

I morses var vi i klassen å kollade på Pinocchio teater, för att Amanda Linusson var med i den. Jag måste ju bara säga det att jag tycker att Pinocchio statyn som kommit till Borås är så jävla töntig.hur jävla snyggt är det, stor jävla Pinocchio vid Allégatan. Plus alla andra statyer som kommit hit, en ful kanin, någon gul konstiga sak, och nån korvig sak i stadsparken och så alla stora utropstecken som är placerade lite här å där. Fan folk kommer ju börja kalla Borås för "Staty staden".

Kan knappt fatta det, idag om två veckor så har vi skolavslutning =) Det har gått så sjukt fort nu på slutet, fast ändå segt. haha, SOMMARLOOOOV! =)

15/5-08| In Köping!


Vi är i Köping nu :D

Han kom ju hit torsdags och i går så åkte jag också hit upp. Orkade inte vara i från Älskling mer. Så halv åtta var jag väl här, så vi har ju inte hunnit göra så jätte mycket. Igår kollade vi mest på tv och lekte med Josefin :) Hon är ett riktigt charmtroll, och man ser på Fredrik hur mycket han tycker om henne, vill hålla henne hela tiden och busa med henne. Så han tycker om bebisar och barn jätte mycket även om han kanske inte alltid vill erkänna det.

13/5-08 | FÖRKYLD!


Jag är förkyld som fan, Så jävla jobbigt är det. helt röd under näsan, och det är ju jävligt gulligt det med, svider som fan också!

Jag har ingenting o göra är ju ensam hemma nu, ingen Fredrik här inte. Han åkte till sin mamma och syskon i Köping idag, men han kommer ju hem till mig i morgon igen :) Men det är tomt!

När vi hade slutat idag så gick jag, sabine och Linette till rese centrum, för att träffa Fredrik en stund innan han skulle åka. Jag ville ha åkt med honom, men hans pengar hade inte räckt. Aja det är ju bara en dag, men det hade ändå vart kul o träffa hans syskon å det. Men det får bli i sommar. Han verkade va lite nervös över att han skulle byta tåg i Herrljunga, så därför gav jag han en lyckospark i rumpan när han skulle gå på ;) hah

Och jävligt kul överraskning jag fick när jag kom hem ... INTE! på köksbordet låg ett brev till mig från Ulricehamns Kommun, viste redan vad de stog i det innan jag öppnade så jag blev jävligt förbannad! FICK INGET JÄVLA SOMMARJOBB! trevlig sommar på dig med!

13/5-08 | Helg med massa sol =)



Har ju inte skrivit igen på ett tag. Älsklingen är ju här och det har vart så underbart väder hela helgen så då har man ju ingen lust att sitta inne o skriva blogg. Men tänkte ta mig lite tid och uppdatera den nu.


I lördags så kom ju älsklingen :) Så det blev ju en massa mys. Senare på kvällen ville Malin och Jim att vi skulle komma upp till dom & dricka lite och så blev det. Malin och jag höll oss till Cider medan Jim och Fidde drack sprit och öl. Sen fick man ju grillat också, så jävla gott! :) Fidde åt ju mer än alla, & vi tre satt o garva åt honom, han va så jävla knas när han bara "Fyfan va mätt jag vart, orkar inte" sen tar han mer mat iaf! Hahaha. Det blev en mysig kväll :)

Och i söndags så väkte Fredrik mig redan vid halv nio, "Vakna, följ ut o rök" .. så jag fick glatt följa med han ut när han skulle röka, Sen somnade jag då iaf. Och när jag vaknade såg jag att han hade druckit sprit! Grr då vart jag ju inte så jävla glad. Vi drog o spelade tennis med Malin och Jim vd tolv, fast vi hann ju inte spela länge innan några idioter kom o skulle spela match. Jag och Malin fick för oss att vi ville bada för att det var så sjukt varmt! Så vi åkte till badplatsen, och Fredrik han var så jäävla full. Sen då när vi skulle bada så lägger han sig på gräset, och tro det eller ej, men han däckade!! börja snarka som ett tok också. Pinsamt värre! Det blev inget bad för mig och Malin då, eftersom jag vart lagom irriterad på Fredrik. Vi satt där o försökte väcka honom, men lyckades dock inte. Så jag bad Jim och Malin åka hem, tyckte ju att det var taskigt att dom skulle få sitta o vänta på att min pojkvän vakna. Så då låg jag där o solade med en däckad Fredrik jämte mig. Försökte väcka han många gånger dock utan att lyckas. Men sen efter 2,5 timme fick jag nog o pötte på honom o skrek åt honom att vakna. Då jävlar vaknade han o de första han säger är" Vars fan är vi".

9/5-08 | ÄNTLIGEN FREDAG!



Är i skolan nu och har egentligen svenska. men vi har ingen lärare just nu, för han o några till från klassen är ute o går, vi andra ska egentligen göra saker vi ligger efter i. Men orkar inteOch sen har vi ju idrott o ska gå då och spela typ kubb eller nått.

'Äntligen Fredag :D Wiie. Denna veckar har verkligen gått så jävla segt. Ska vara med Malin idag iaf, har inte träffat henne sen valborg ju. Måste städa idag också för Älskling kommer i morgon, Jippi ÄNTLIGEN! Så imorgon blir det en mysdag men honom, kanske träffar Malin o dom senare på kvällen. Brukar bli så även om vi bestämt oss för att vara bara vi två första dagen. Men det visar sig. Har ju inte träffat honom på fem veckor så.


4/5 - 08 | Fredrik <3

1,5  idag sen vi blev tillsammans!

JAG ÄLSKAR DIG MEST <3


4/5-08 | Sing star ... not!

Idag mår jag lite halv taskigt, det har sin förklaring. jag söp igår, både cider och öl.
Jag har kommit fram till att det inte är någon bra blandning, har kraftigt ont i huvudet idag.
På kvällen träffade jag Linette och Madde, dom var på fest hos någon som bor nära farsan, så jag drog dit med dom.
De va skoj faktiskt. Vi sjöng sing star, :) men jag och Emil losade väldigt bra mot Linette och Madde. hah.
Undra hur det gick för Linette idag när hon ska jobba 11 xD

28/4-08 |Jag saknar dig, förstår du?


Varför går tiden så sakta när man väntar och längtar efter någon?
Jag saknar dig Fredrik!
Det var fyra veckor sen jag var med dig,
Det var fyra veckor sen jag myste med dig,
Det var fyra veckor sen jag sov i samma säng som dig,
Det var fyra veckor sen jag vaknade med dig vid min sida,
Det var fyra veckor sen jag såg ditt fina leende
Det var fyra veckor sen jag kände din närhet,
Det var fyra veckor sen jag badade skumbad med dig,
Det var fyra veckor sen vi kollade på film tillsammans,
Det var även fyra veckor sen vi stog där på Busstation och jag skulle åka hem,
jag kramade dig hårt ville inte släppa taget,
tårarna rann ner för min kind, Du kolla mig i ögonen o sa : Jag älskar dig!

22/4-08 |Världen lever i misär!

Sitter i skolan nu och har svenska. Vi håller på o skriver ner
Vårt tal som vi ska ha på muntliga nationella svenska provet.
Jag har valt o skriva om artikeln "Misären säljer".
Jag tycker det är ett viktigt ämne o ta upp.
Mord, misshandel och torterade barn. Tänk bara
På barnen i fattiga länder, det finns dom som knappt får någon mat,
Som inte har tak överhuvudet. Och människor i krig. Tänk o få
Se sin mamma/pappa syskon, kompisar eller släkt bli dödad.
De är helt sjukt, så vi som har det bra borde inte klaga, Ändå gör vi det.

Texten nedan för är skriven av Shorty / Elin.

värden lever i misär länder blir till blodregn,
folks hus blir bombade när barn sover i sin säng,
allt e inte tyst och lungt som vi har här hemma
mamma och pappa dör flera barn blir ensamma,
ett barn lever på sopor den andra prostitueras
de 3dje sniffar lim den 4dje torteras,
ställ dig frågan ska det vara så här?
men de blir så när folk lider av maktbigär,
det e sjukt det e hemskt men de e en verklighet,
som du måste förstå för att kunna hjälpa mer,
tänk om det hade varit du,att det hände just nu,
din syskon skjuts och du kan bara be till gud,
så nästa gång du känner att ditt liv dödar dig
så finns de dom som önskar att den hade det som dig,
du har det bättre än du tror,
det finns dom som skulle dö för att leva som du bor.


21/4-08 | Välkommen till världen!

Välkommen till världen sysling :) Hon har inget namn än,
men jag kan ju bara gratta Jarkko o Saanna som blivit föräldrar för andra gången!
Deras försting är redan 2 år en Joonatan :)

21/4-08 | Sunny Day!


Sol underbara sol :D

Nu är våren här , härligt värre! fast man ska väl itne säga för mycket, då lär det ju börja snöa. Helgen har vart dunder bra&härlig! Så jävla skönt väder, sol och värme!

I helgen var jag med Maliin och Hanna. Vi var mest ute i det as fina vädret o njöt as solen :) man måste ju passa på när solen är i Borås, det regnar ju nästan jämt annars.

Och igår, vi satt vid "badplatsen" och Malin skrek till så jag flög upp och då var det en as stor äcklig jävla spindel. FYFAN! både jag och Malin fick ryck o skrek så in i helvete. Yääk, spindlar är fan det äckligaste som finns!
Och nu har vi Multimedia, och idag får vi göra vad vill som ska ha nått med Vårtecken o göra. Så Jag, Linette Madde, Sabine och Gracia gjorde en film .. när han badade i Kypesjön. Ush, de måste vart kallt, men det tyckte nog inte han för han sprang i igen, efter att vi filmade. :D Nu är det inte långt kvar till älsklingen kommer :D hoppas jag iaf. Om det blir som vi planerat så ska han komma typ 3-4 Maj. Längtar massor! Saknar dig Fidd!<3 va tre veckor sen sist ju :(

18/4-08 | ÄNTLIGEN FREDAG!

Äntligen Fredag!

Sitter i skolan nu och vi ska ha engelska snart.
Jag orkar inte, är sjukt trött idag. vill bara hem o sova.
Men slutar iaf typ innan två dag iaf, sen ska jag hem och sova!

Och sen i kväll ska jag leka med Maliin och Hanna :)
Få se vad man hittar på för skoj, kanske blir det en
jogging runda på elljusspåret även idag.
Vi var ju duktiga igår. Och Hanna va värsta äcklig
hon går o plockar upp en slemm klump med grodynglar.

På lörda ska jag väl bara ta de lungt, och sova länge.
Maliin och Hanna ska nog till Annelund så.

Gjorde matte prov igår, hm undra hur det gick..
egentligen vill jag inte ens veta, för jag är nästan
säker på att det det gick åt helvete! ..

tjingeliing

15/4-08 | Grattis Christian !

Grattis Lillebror, 12 år idag :)

14/4-08 Grattis Alex! :)

Nu har jag inte skrivit här på ett tag.


Har precis duschat och ska kolla på några avsnitt av
One tree hill, jag är helt fast idet, Är på tredje säsongen nu.
Lucas är så jävla snygg ;) och Nathan är de inte heller nått fel på.

Idag har jag vart en stund med Malin, Hanna och Sofie.
Vi skulle ut o gå, va ju så fint väder också. Så vi skulle
gå runt elljusspåret, men jag och Malin gick bara en liten bit
eftersom hon har haft en hjärnskakning för inte så länge sen
och sen så har hon lite ont fortfarande, och jag har själv ont i
ryggen. Sen fick vi se att vårt "Partytält" vart slaktat. Haha,
vindskyddet hade någon nämligen pajjat.

I helgen har vi haft kalas för Jonathan o han fyllde ju 4 =)
Och fick en super fin cykel ^^ och sen mitt i allt firande hände
Något med min rygg, och fick massa ont. Så efter klockan sex
Vart jag sängliggande hela lördagen, hade så fruktansvärt ont
Åt några tabletter för ryggen och tog nån salva, det hjälpte väl lite.

Och nu längtar jag bara efter Fidde,Saknar dig älsk.
Han kommer i början av Maj kanske den andra, hoppas han
Är här den 4:e iaf, då firar vi ju 1,5 år och vill ju gärna
Va med han då med ju. Ja, de återstår att se.

Grattis Alexandra Ottosson 18 år :D

10/4-08 Grattis Emma :)

Grattis på 19 års dagen Emma :D

8/4-08 GRATTIS !

GRATTIS!
Jim Sillanpää 16 år <3 :)



Han fyllde visserligen år igår,
men jag har inte haft lust att skriva
i bloggen bara.

Våran alla egna Jim Sill :)

Grattis Lillebror !

Det är ingen vanligt dag, för det är Jonathan som fyller 4 idag :)
GRATTIS!


6/4-08 | Helgen

Helgen har vart seg. Har vart hos pappa, fredag var nice iaf, träffade nice folk :)

På lördan hade vi en tjockis dag hemma hos familjen Flygare/Pölkki.
Vi skulle ju bara till Willys och köpa Godis, mjölk o lite annat,
men när vi kom ut så kostade det 1500 ^^
det blev alltså lite mer än bara godis och mjölk. haha.
Ne lördagen var ganska myspys.
Fast seg ändå, alla gick o la sig vid elva, förutom jag då. Fast jag blev trött också.
Men då ringer Baso och prata med mig,
haha han va rätt knas, jag trodde han va full först :O hah.

Idag har vart den tråkigaste dagen, Fan vi satt bara inne.
Jag och Anne va helt sjuka satt i vardagsrummet
i varsin soffa och skrev med varandra på msn, och skicka blinkningar,
sen skojade hon med Fredrik på msn,
hon skratta så mycket så hon höll på o börja gråta. samma här,
han va så trög hon skrev typ
"Så du och Janette ska träna om några veckor" .. haha
han bara " hahah, vadå träna, hon tränar ju knappast"
haha Anne bara : men alltså träna, du vet ;)
" haha han fatta fortfarande inte ^^
Hon menar ju liksom ja urfa (som Kalsongmorsan säger) :P HAHA.

Idag kommer Andra Avenyn, :D jag bara älskar den!
egentligen fattar jag inte varför? men den är massa bra iaf.
Och efter det ska jag kolla sista avsnittet av One Tree Hill S1.
Sen börja med sesong 2 :) Lukas är så jävla fin <3
eller Chad Michael om han heter IRL.

Imorgon då fyller världens bästa skitunge 4 hela år.
Min älskade lillebror blir stor pojke.
Vill inte inse att han inte längre är någon liten bebis,
vill att han alltid ska va så liten.
Han är bland det bästa som hänt mig, Jonathan jag älskar dig ! <3

Jag hoppas Emelie får rolig post i morgon, tycker hon har väntat nog länge!

Fredrik, förlåt för att jag vart lite konstigt i helgen.
Har tänkt så mycket, vart orolig och allt det där knas.
Jag saknar din röst baby. i helgen ha vi knappt pratat i telefon.
och när vi väl har gjort de så har det vart mellan 1-5 minuter. :(
Jag älskar dig grymt mycket Fredrik ! <3

5/4 -08 |17 månader & Grattis Christian Celander 25

Inte bakis idag, och det är ovanligt för att vara jag. Alltid när jag dricker så brukar jag bli bakis. Men jag slutade i god tid igår, dessutom drack jag inte för mycket. Eller jag va full som en anka, och kände att jag inte skulle dricka mer, då skulle jag bli bakis. Men jag kom undan det :) Huh!


Igår träffade jag Juha och Sandra, har inte träffat dom på flera månader. och dom hade ju en så "liten" tv i vardagsrummet. en projektorduk, avis ? Ja! Och i sovrummet hade dom en sån där stor tv som vi har i vardagsrummet. Jävla rikeman. inte konstigt för han jobbar ju i Norge så ^^,
Och sen kom Minna och Jasko också ner och det va skoj :)

Igår var det min och Fredriks 17 månaders dag ! Jag älskar dig, så sluta knasa.
Jag saknar dig, känns som att jag oroar mig för mycket.

Grattis till Christian Celander ( Fredrik kusin) som fyllde 25 år igår :D

Jag är massa hungrig så jag och Robin (Fredriks andra kusin) bestämde att vi skulle äta flottig mat på Frasses, men jag måste bjuda honom för han har inga pengar o va hungig som en jude. haha ^^

Hittade gamla bilder på farsan dator idag, vill ha tillbax mitt gamla hår, när det var snyggt uppklippt åh sakna <3 men jag måste klippa mig snart, men Fredrik vill ju inte det. För han tycker jag ska ha massa långt hår. Men jag ska ju bara klippa upp det :)GE MIG MAT!

RSS 2.0