Grattis Fidde & Gott nytt år!

Idag är det ju ingen vanlig dag ;) och inte heller för Fidde som fyller 18 idag, GRATTIS!

Idag ska jag fira in det nya året med alla brudarna hos Henke & sen troligtvis vattentornet vid tolv;) och Fidde ska vara chaffis, snäll pojke (Y) det kommer bli great! (hoppas vi)


Igår hände inte alls mycket, va och körde hem Jim.. stanna där på kaffe, sen körde Fidde hem mig. Och åkte tillbaks till Jim med Kim.. och jag gjorde inte mycket, tills Malin,Hanna & Sofie kom.

GOTT NYTT ÅR

sldfhljgh ljkgh så irriterad är jag!

Jag är grymt jävla irriterad på en viss Fredrik Lestander!

Han, Kim & Jim skulle åka till Statoil (som jag inte fick hänga med till), efter en timme ringer Fidde och säger att dom fått soppatorsk. Så jag va tvungen och väcka morsan så vi kunde åka & hämta dom, köra till Fristad för att hämta bensin och sen då.. så skulle dom till statoil i Borås istället, som har öppet dygnet runt.. och jag ville följa med, fick jag det? nej.

fyfan vilken jävla stil, här ställer jag upp och han är sån tillbaks! då vet jag iaf till nästa gång, bra & veta.


Jo jag älskar honom, men ibland tänker han inte långt.

FOTOBOKEN Fidde fick i Julklapp av mig.

 

det var den,.

 


Nattinlägg---

Det känns ganska tomt hos oss just nu och tyst. Nu när dom har åkt hem. Men sånt är livet, vi ses säkert nästa år igen.  Fredrik är ju i alla fall kvar :)

Va ju hos mormor i kväll också, och hon va generös och bjöd hela högen på mat! Kul att Mia, Emilia & Jocke kom också.. va väldigt länge sen som jag träffa dom. Och i påsk ska dom upp till Arvidsjaur ( tror det är Jockes farsa som har ett ställe där) och då kunde jag få åka med dom.. ( ill Fredrik då) då blir den resan gratis. OM jag nu ska upp då, vem vet.. kanske har jobb, Fidde kanske har jobb här nere.. eller vad som helst.

Vi spelade nya monopol igår :) och jag förlorade ^^



Nya byxorna & krejjer!

Dom är mycket mörkare.. men min kamera är kass & ger helt fel färg.

Och den här är också betydligt mörkare.. och med "öppen" rygg


Två sovande grabbar!

F&W tar en powernap.. och William ler i sömnen, sötast!


@Grandmas house

Har vart och shoppat i dag med mormor och Marika. Blev ett par jeans på Gina för halva priset och ett linne/tunika/klänning.. vad man nu ska kalla det.. så jag är nöjd.

Väntar på att min andra moster ska komma hit med Emilia, och sen kommer väl Fidde och Kim lite senare och hämtar upp mig. Marika, hennes gubbe och Jani ska åka hem idag.. lite tråkigt faktiskt. Den här veckan har gått så fort!

när jag ändå är här så har jag fått tummen ur och skrivit om lite i mitt cv och personliga brev, och skrivit ut det. Dom åker ju till Finland i natt så jag hade inte haft tillgång till skrivare ;)


får väl visa bild på jeansen och linnet när jag kommer hem! Ciao!
bjuder på en gammal bild ;) när Emilia fyllde 1 år! .


Babbel

det är jävligt tyst här för en gångs skull ;) några är och shoppar på mellandags rean, Jonathan kollar på film & William och Fredrik tar en powernap.

igår när vi va inne på mellandagsrean var det fan ingen idé att ens gå in på Gina, va ju nästan kö från att man kom in .. orka. Ska in imorgon istället.

Hade velat gå på bio idag och se New moon eller Alvin och gänget 2, men det verkar inte som att det blir så. Vi ska nog spela det "nya" monopol istället :) inte för att det är någon större skillnad på det nya och det gamla hederliga.. mer än pengarna och städerna.

Igår var det fullt hus här igen! Malin, Hanna, Jim och Timo kom hit och drack öl. Men jag höll mig till julmusten, drack ju i förrgår och hade ingen lust för det igår. Och fan va full en viss person blev, ganska jobbig ;) eller så var det bara jag som tyckte det eftersom jag va nykter bland alla fylleankor ^^

Nu är julen över, så då är sommaren mer än välkommen!





Julen 2009

Sitter här i min ensamhet och dricker vin ;) hahaha ! alkis varning? Fidde, Timo, Jim och Kim är ute och sladdar.. och jag ville inte följa med för jag skulle ändå bara skrika ihjäl mig.

Vi ( jag, Fidde, Kim och Jani) var hos farsan idag och käka lite julmat. Janina fick sin julklapp av mig, och vi spelade Twister, spelet var iaf skit roligt :D kommer säkert ha träningsvärk i morgon ;)

Julafton i bilder.. finns ju inte så mycket att skriva om det. käka så att man mår illa, öppna paket och allt som man gör en jul?

normalare än så här kunde vi tydligen inte bli ;)

för jag har glitter i mitt hår ;)

min alkis kusin !

Fidde och Jani

Moster som hatar kort ; )

mormor och William!

Alkisen gick över till rödvin :o

Kim

jag och Jonathan försöker se normala ut ;)

men vi kan ju våran grej ;)

GOD JUL ÖNSKAR JANETTE & JONATHAN!

mina julklappar..

snygging Jonte! ;)

<3

ÄLSKADE BEEEBIS <3


GOD JUL

Jag vill önska alla mina goda vänner, familj, grannar, sexuella förbindelser,
de jag har druckit under bordet, det som har supit mig under bordet,
de jag har kört i kapp med, de jag har avvisat som sexpartners,
alla spitsmugglare, och allt annat lösaktigt folk.
EN RIKTIGT GOOOOD JUUUUUUUUUUUUUL!



UPPESITTARKVÄLL..

Någon mer än jag som inte sitter och spelar bingolotto ? ;) Jag och Fidde sitter istället här och lyssnar på julradio.se, han dricker nån öl och jag julmust.

Har slått in dom få julklapparna som jag köpt idag. Fick ju pengarna idag så det blev verkligen sista minuten. Och gud vad stressigt det har varit i dag!

Först skulle Fidde till Jim och fixa fläkten till bilen, innan vi kunde åka in till stan och det tog ju ett tag. Sen drog vi till bolaget och helvete vilken trafik, och Fredrik som inte är van att köra i "storstaden" blev ju lite irriterad på min vägbeskrivning ;D

Efter det var det MAXI, och mitt i folkmassan försvann Jonathan! Fyfan vilken panik det vart där ett tag. Vi gick omkring och leta, men ingen Jonathan. sen gick morsan ut för att kolla.. då stog han där med någon gammal tant & gubbe och var massa ledsen. Ush va hemskt det var :O

det var betydligt mkt värre än så här ;)



Efter det drog vi till Coop Forum, för att jag inte hitta något på MAXI. Jahapp hitta inget på Coop heller! Då tvingade jag Fidde att köra till Knalleland ;) och han var väl inte allt för glad för det :D där hitta jag iaf en grej, till Janina. En riktig sista minuten julklapp.. men får la hoppas att hon blir glad ändå. sen har jag inte köpt till någon annan faktiskt.. dåligt dåligt. Eller jo, till Fidde.. fast det var ju en månad sen.

:D Fan va William ser mini mini ut mot Fredrik :P

 



Blev avbruten mitt i inlägget, Hanna & Malin ville att vi skulle komma ut :) så det blev lite snökrig.. men Fidde och Kim va tråkiga och gick in efter en kort stund.



JUST NU - Mariah Carey - All I want for Christmas is you

vart är julkänslan ?

Då var det dagen för julafton nu då, fan va tiden går fort ! Och jag har ingen julkänsla alls... ändå har vi snö här nere, som vi inte haft på julen på flera år typ. Den kommer väl kanske i kväll.

Idag blir det väl att handla sista minuten julklappar, eftersom jag fick mina penga idag!! stressa :O och Fidde är så seg, han är och fixar fläkten på bilen hos Jim.. så det tar väl ett tag till innan jag får åka in till Borås.

Igår våldgästa vi mormor som vart i Spanien i två veckor. Det blev fullt hus där.. elva stycken som kommer bara så där ;) Hon blev säkert glad.. :P Vi kolla på gamla videoinspelningar från när vi var små.. jag höll på och dö av skratt x antal gånger! mag musklerna fick sig en omgång iaf ;)

God Jul !

 

sitter vid Fredriks dator nu så har inga bilder från igår...

Uppdatering!

Dags för en uppdaering kanske ;)

 

Igår kväll kom min kusin Jani hit ( som jag inte träffat på ett år) och min moster + hennes gubbe. Så nu får man väl prata finska då ;) jobbigt för Fidde som inte fattar så mycket Mohaha !

Lördag – Vi drog till Jim Sill och drack kaffe, och han ville ut och åka med Fiddes riktigt fula bil ;) så jag fick ju skämas lagom mycket när vi drog in till Borås! det var väl de som hände på hela dagen ungefär ..

 

Söndag – Jag har så jävla bra minne, så jag minns inte ;)

Igår så var det fullt hus hos mig.. nästan. Malin, Sofie, Timo & Jim var här. Vi gjorde väl det gamla vanliga. Tjöta, pöjkarna kolla på klipp på youtube. Och till sist när Malin och Sofie hade gått.. så bestämde sig tydligen pöjkarna för att ha film-mys, snacka om bögklubb i min säng! Där satt om 3 killar i min säng... !

 

<3


Nu är Fidde ÄNTLIGEN här!

tänkte passa på att skriva nu medans Fidde fortfarande sover, vi har tagit en lång powernap.. men vågar inte väcka honom ;) när man börjar bli gammal och gråhårig så behöver man vila ! haha

HAHAHAHAHAH Fidde pratar i sömnen - det märks då nästan aldrig då dom ta ett andetag! Whaat?

det här var nog bland det konstigaste han sagt i sömenen xD Jag har hört både det ena och det andra från spela tennis till spelet pimpland..

Han kom ju igår natt, runt ett tiden. Och jag har nog aldrig vart så glad över att se honom.. ärligt. Malin och Hanna va här och vänta med mig tills han kom.. jag hade nog dött av nervositet annars! ;)


pepparkakshuset som jag och Jonathan gjorde blev rätt misslyckat, för att taket lossna & nu går det inte limma tillbaks det. men det var ju fint så länge det var helt ;)

Jonathan dekorerar ;)

min sida, ungefär likadan som när jag och Janina gjorde pepparkakshus.

Jonathans sida ;) haha det blev inga smarties över till hus sidorna ;)

;D

världens sötaste! :D han va och klippte sig igår ;)




Grattis Juha, 29 år!

Snart blir det tårta för Juha! Grattis


Har gjort pepparkakshus med Jonathan, håller på att färga håret. Snart blir det tårta & sen ska jag städa och invänta Fredrik.. som är här nångång mellan 12- 1 i natt! om han inte lurar mig nu och är närmare än vad han sagt ;)

BÄSTA FREDAGEN PÅ LÄNGE!

Nu ska jag sova!

Nu är Fredrik framme i Östersund, så då kan jag sova nu då! Imorgon kör han vidare.. och är hos mig nångång på kvällen! :)

ZzZzzZooooooova!

Fidde kommer imorgon! :D

Äntligen säger jag bara! efter 9 veckor.

I natt ska han sova hos en kompis i östersund, så han orkar köra dom 10 timmarna sen. Då är han alltså här imorgon kväll! :D

Får hoppas att han tar det lugn på vägarna!

GRATTIS TILL KÖRKORTET!

FIDDE FIXADE DET :D Körkortet är hans ! :D

Ingen vanlig dag!

För idag ska Fidde ha sin uppkörning! nångång mellan 1-2... Nu håller vi tummarna för honom!

Så han slipper köra omkring på den här! ;)

GE OSS LITE JULKÄNSLA!


Favorit i repris ;)

Jonathans lucia!

Idag hade Jonathan lucia på dagis. Det va as gulligt när dom försökte hänga med i alla sånger,men Jonthan han stog typ bakom alla och va tyst & sur.. eller blyg?

 


Lussepromenad,klementin, pepparkakshus & Idol!

Då var denna helgen över, och konstigt nog så tycker jag att det är rätt skönt ;)

För nu är det mindre än en vecka kvar tills Fredrik kommer  hit :D  vet inte riktigt när han kommer, men senast Lördag. jag blir ju helt galen snart, har aldrig varit i från honom så här lång tid, mer än 8 veckor.. det är ju helt sinnesjukt.. som ett  helt sommarlov typ :O vi har ju fått rena semestern, då lär vi ju inte tröttna på varandra i första taget ;P .... men ALDRIG IGEN!!

 

I Fredags var jag med Malin & Hanna, har inte kunnat vara med dom på ett bra tag för att jag vart sjuk en hel vecka! Kollade Idol och tjöta. Och när jag skulle gå hem, klockan var la runt ett. Så får jag sms av mamma (hon brukar aldrig smsa)  , hon trodde att det hade hänt nått för att jag inte va hemma då... tror ni hon skrämde upp mig något sen då, det var ingen snigeltakt hemmåt sen ;)

 

( nej bilden har inget med fredagen att göra)

 

Igår drog jag till systeryster även kallad äpäänimöö ( she´s gona kill me ). Vi (Anne, Minna, Janina & jag)  gick på lussepromenaden på djurparken.. vi hade väldigt roligt med en klemetin ;) HAHA!

 

På kvällen gjorde jag och Janina pepparkakshus som blev misslyckat från min sida iaf ;) däremot Janinas sida blev bra. men nånting måste man ju misslyckas med här i livet. ;)

 

1

helt inne i det

min sida ( här ser den bättre ut än slut resultatet ;)

Hur fan lyckades jag ? xD

Janinas sida:)

Imorgon ska vi gå & kolla på Jonathans luciatåg, och han ska va tomte ( som vanligt ). Folket här i Nitta  är lite mer mänskliga och har det på kvällen så folk orkar gå & kolla ;)

 

just de ja... vi gjorde konst också ;)

 


DAGENS !

Sabine & Sofie höll på att skrämma mig till döds ;)

skulle ut och möta dom för att lämna en grej, gick in i mitt rum för att hämta mobilen.
( och jag såg inte ut för att jag hade så ljust i rummet)
när jag kommer till fönstret såg jag bara två svartklädda människor & höll på & dö!
fyfaan va rädd jag blev ;)


nu ska jag upp till Malin & se Idol med henne och Hanna :)

Aktiv.. not.

Fan va jag är aktiv här då ;) not.

Idag skulle vi ( två grupper) ha en heldag på medborgarskolan & se hur allt har gått osv.. men vi var bara 6 stycken som kom dit, så vi var där i fem minuter och fick gå. Jävligt nödvändigt att behöva gå upp före fan bara för att åka in fem minuter ;)

Annars händer ingenting kul i mitt liv just nu, bara väntar och väntar.. men snart är det nästa vecka ;D

YES!!!

Fidde klarade teorin!!! :D då är det uppkörningen om en vecka då =D

Fan va underbart!

Han klarade halkan, teorin imorgon!

Fredrik klarade halkan idag! Nu håller jag tummarna för att han ska klara teorin imorgon! Jag är faktiskt lite nervös, men imorgon vet vi.

Har inte fått nånting gjort idag, skulle ha ändrat mitt cv lite, sökt lite jobb osv.. men va fan, ibland har man sånna dagar.


William, 1 månad!

Idag blev William redan 1 månad! han föddes ju nyss :O

Då - några timmar gammal!

Nu - 1 månad!


Idag har jag ju vart med Bine & Sofie, vi var hos Bine.. hon har ju flyttat till Borås, nice för henne.. 5 min till stan iställer för en halv timme. Och när vi var inne på City träffade jag Carro Lindroos, min barndomskompis. Hallå hur stor är chansen? att vi båda skulle vara inne på lilla city samtidigt?!

vi har inte träffats på 1,5 år, jag minns att jag prata med henne nån veckan innan hennes  bf.. hennes dotter va 1,5 år nu och så sööt! ändå kändes det som att vi hade haft kontakt hela tiden.. Carro är ju Carro och kommer alltid va. Hon va precis lika galen och rolig som alltid.. en cool morsa ;)

Imorgon ska Fredrik göra halkan, håller tummarna för att det går bra! men det kan man väl nästan inte kugga på? :P nästa vecka kommer han förhoppningsvis till mig =D

Borås next!

Fick en impuls grej att bara åka in till Borås.. orkar inte sitta hemma! även om jag är lite sjuk fortfarande. Ska åka till Bine, vara med henne och Sofie. Har ju inte sett hennes nya lägenhet än heller. Och va rätt länge sen som jag var med Sabine.. så det blir nog roligt!

nu måste jag dra bussen går snart.

Underbara liv ;)

Fan va gött jag mår ;) undeeeerbaaart! förkyld och 2a världskriget i halsen.. mitt liv är såå underbart just nu..not.


Tacka gud eller vem fan det var som kom på halstabletter.


Fick iaf min julklapp av mormor idag :D thanks.


Årets finaste tomtenissar!


FINASTE KILLARNA!


2 världskriget i halsen, inget festande för mig.

Det blev inget Borås för mig i kväll, skulle åkt till Henke på fest med tjejerna. Men i morses när jag vakna var det 2:a världskriget i min hals! och nu har jag världens huvudvärk också.. varför just idag?! jag som skulle dansa järnet med Malin.

det blir film och glass istället.

imorgon ska jag in till stan iaf och köpa julklapp med mormor :D hon åker till Lanzarote på måndag, och kommer tillbaks 2 dagar innan julafton. Ska få nya skor (stövlar) av henne, ska kolla om hon kan köpa 2 par åt mig..då får man det billigaste för halva priset. Skopunkten is the shit ;)


det blir bara mindre och mindre dagar nu, men än ska vi inte hurra! först ska han klara körkortet. (Y)

En förbannad farfar ;)

HAHAHAHAH! någons farfar är väldigt glad för att han inte fick in en kanal ;)


Baconsprutan, Knalleland, 16:e .. svårt att skriva rubrik ;)

Ajj, min arm gör så jävla ont! tog bacon sprutan för två dagar sen, och idag fick jag ont. Känns som träningsvärk och som att det bränns lite. men men.. det går väl över snart, om jag inte börjar gå baklänges snart ;)

Idag var jag tvungen att åka in till Medborgarskolan bara för att nån skulle komma från Manpower och snacka, och vi har redan haft Proffice & Adecco där.. och alla har sagt samma sak. Så det kändes rätt meningslöst.

Efter det drog jag och Malin till knalleland, köpte en lång tjocktröja från Gina. Och träffade Linette som jobbade idag :) va skit läänge sen sist.

någonting annat än bara svart & vitt i min garderob.

 

när jag kom hem hade jag fått hem Fiddes julklapp, nästan så jag vill ha den själv! men jag får snällt ge bort den 24/12.

På tal om Fidde, han ska göra halkan & teorin nästa vecka! wish him luck ;) och 16:e ska han köra upp =D Sen kommer han ner till mig, wiie! :D

 

imorgon är det äntligen Freeedaaag!


Bild bomb!

En tomtenisse!

som tror att han är cool ;)

En sovande mini tomtenisse <3

Så söööt, men såååå jobbig!

"Ååå inte kamera igen!"

ska aldrig mer be Jonte att se normal ut ;)

Galen bebis! <3

världens snällaste!

man blir trött av fotografering hela dagarna!

 

 

i kväll ska jag fota grabbarna till julkort! :D och i helgen blir det foto på alla oss, för att morsan vill skicka runt julkort till sina släktingar, men Christian drog på kryssining med sin pappa idag.. så får vänta tills i helgen.



Video, vattenkrig i Köping ;)


Fiddes mamma och syster hade lite vattenkrig på balkongen ;)

SOL! =)

DET ÄR HELT OTROLIGT!! SOLEN ÄR FRAMMME.......!!!!! den har jag inte sett på flera veckor, det är klar blå himmel och det regnar inte heller! vad händer? :D:D:D:D

to do
skriva in mig på olika sidor..
möte med coachen
kanske baconsprutan idag
aktivera mitt kort som kom på posten idag!

RSS 2.0