UTMANAD av http://michaelaslife.blogg.se/

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Janette
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jakt
3. Flicknamn: Joline
4. Pojknamn:  Jonathan
5. Yrke: Journalist
6. Färg: järnfärg xD
7. Klädesplagg: jeans
8. Mat: jordgubbar
9. Sak i badrummet: jävlatvätt
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: jag-försov-mig
12. Något man skriker: jaaaaaaaaa!
13. Film: Jorden runt på 80 dagar
14. Något man dricker: Juice
15. Band: jason Mraz?
16. Djur: järv
17. Gatunamn: Juhlinsgatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jag skrev dig en sång!

jag utmanar alla som vill!

UNDERBART VÄDER!

Wiie, vårkänslor! även om det ligger lite snö på marken, för det är sool! undra om man skulle gå ut på en promenad med Ipoden.

Nu har Farsan, Anne och Janina köpt hund :) den är skit gullig!


Så söta :) Janina och Tekila!

Igår var jag ju som sagt uppe hos Malin, var en rolig kväll.. först spelade vi Trivial Pursut (stavning?) och gissa vem som vann ;) ingen mindre än jag mohhaha :D sen kolla vi slutet på The Pasifeir (stavning?) som kom på tv, och sen på RAW..och till sist chill i Malins säng :)

Ska ringa & kolla hur Fredrik mår idag ;) han mådde inte så bra när jag ringde för nån timme sen, bakis & nyvaken haha :D mitt lilla sparvhjärta <3

Dejta sängen!

Kom precis hem från Malin, har haft en rolig kväll med hon, Hanna, Jim och Timo. Men nu ska jag läsa lite bloggar och dejta sängen!

Go natt!

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram haha ;)

Jag gjorde misstaget att somna när jag kom hem från skolan. Så nu är jag vääldigt trött, men jag får göra det bästa av situvationen & dricka kaffe då blir man förhoppningsvis något piggare.

Uhhaa, jag är fortfarande jävligt mätt efter Thai maten jag och Bine var och käkade efter skolan. Mycket för pengarna, 60:- och du får äta hur mycket du vill.. och va gör man inte? jo äter för pengarna! Men hur ofta äter man där då? typ aldrig.. inte jag i alla fall.

Skoldagen, var jävligt kort. Och onödig kan jag tycka.. Vi kom dit hade mediakommunikation han gick igenom olika matförpackningar dessign och sånt.. och vår uppgift var att gå till någon mataffär och jämföra lite saker.. fast vi hade till nästa vecka på oss! Så halv tio slutade vi för dagen.

Och när jag låg och sov, vaknade jag av ett sms av Carina från kansliet att våran Historia är inställd imorgon ;)

Drömmer mig bort till varmare breddgrader!

Ushh va utråkad jag är! Finns absolut ingenting och göra.. eller jo egentligen! Men har jag ork? nejdå. Jag skulle tillexempel kunna göra en storstädning i mitt rum, eller spela GH för nöjets skull. Men istället sitter jag och tittar på "Charter hjältar "på webtv, roande .. nja men jävligt lockande om inte annat.

Imorgon efter skolan ska jag och Bine käka Thai, det var ett tag sen sist så det ska bli gött. Fick ju underhållet idag, men en räkning ska betalas fast den ligger bara på 69:- så det är ingen big deal. Men däremot så kommer jag nog inte att ha råd å köpa det jag tänk mig till Fidde när han fyller 22, efter att jag kollade tågbiljetternas priser över påsk!
Men om Fredrik kan sponsra nån hundrig så ska han få det jag vill köpa :)
Och jag måste beställa dom denna månaden, även om jag inte ska åka fören i April.. för dom försvinner snabbt som fan när det är lov å sånt.


Ne nu ska jag återgå till "Charter hjältar" och drömma mig bort till värmen ..

20 frågor av Beciell

1. Var du ett lugnt eller busigt barn? -
busigt skulle jag tro.


2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester?

SOL! det är därför man tar semester, för att åka från kalla Sverige ;)

3. Vad tror du att du gör om 5 år?

Bor i en lägenhet någonstans tillsammans med Fredrik, och vi har fått vårat första barn ;)

4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja?

händer kanske 1 gång om året

5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?
Miller ;)


6. Hur är du klädd just nu?

Mjukisar och stor t-shirt

7. Hade du någon favoritsyssla som barn?


8. Har du åkt ambulans?

Japp, när jag var något år.

9. Vilken är din favoritalkoholdrink?
Smirnoff Ice, Bacardi Breezer


10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på?

ingen anning, brukar inte sitt och lyssna på språk!

11. Har du varit på någon musikfestival någongång?
nope


12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över?

blev klar med projekt sportdryck ;) och projektarbetet.

13. Vad är det mest konstiga du har fått som present?
vet inte.


14. Är du trevlig mot telefonförsäljare?

NEJ! jag hatar dom, så är du telefonförsäljare.. håll dig borta!

15. Vilken film såg du senast på bio
förortsungar


16. Kan du nämna tre skånska ord?

haha neej !

17. När känner du dig som snyggast?

när jag är som snyggast så klart ;)

18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till?
nej, eller får ju underhåll.


19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat?

ingen anning.

20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu?
You´re Gonna Go Far, Kid! med Offspring


tog frågorna från http://beciell.blogg.se/  som också skrivit frågorna.


dagens ilandsproblem.

av någon konstig anledning blev jag sugen på semlor när jag läste Basos blogg..
Jag gillar egentligen inte semlor!
PROBLEMET är att vi inte har det hemma


Jahapp soova.. själv.

Håller på att läsa blogginläggen nu på bloglovin, har "bara" 76 kvar. Och ska strax ringa Fredrik och kollar hur han har det på tåget, sen ska jag kolla klart på "Fireproof" och försöka sova efter det.. hatar att sova ensam!



natti!


Alone

Kom precis hem, har vart och lämnat Fredrik på "tågstationen" i Fristad och som vanligt så är det mindre kul än att hämta upp honom där, men om en månad är det min tur att åka upp. Och nu är jag hans lilla kötthuve antagligen haha..kärt barn har många namn ;)

Efter det åkte vi till mormor och drack kaffe & bullar.. det är ju fettisdagen men semlor är inte min favorit, och dessutom tjuvstarta vi med varsin semla i Lördags hos Juhas morsa.

Nu har jag ju tid att läsa i kapp alla blogginlägg som jag ligger efter med, det är ju endel. Och sen ska jag väl också hinna med att städa rummet.. vilket behövs, snusdoser överallt! sen blir det nog en film, all by my self.

På måndag fyller Freddieboy 22, han blir gammal :O vet inte vad jag ska köpa, men jag hinner nog tänka ut något innan jag åker till honom, kom med förslag! '


Imorgon åker Fidde :/

Nu ska jag kolla film och sova sista natten med älskling, för den här gången :/




Vi har just spelat Trivial Pursut eller vad det heter, med Kim och Christian.. och Fidde vann båda gångerna. Jag är en rätt dålig förlorare märke jag innan xD

Imorgon och 5 veckor framåt lär det bli mer uppdatering här på bloggen, eftersom jag kommer ha tillgång till min dator då när Fidde inte är här ;) haha


Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kommer sakna honom. <3
För det kommer va så jävla tomt utan honom nu, efter två veckor.. men vi ses till påsk.

Helgen

Har just duschat och är as trött, skulle kunna somna när som helst. Väntar på att Fredrik ska duscha klart så ska vi väl se nån film tror jag.

Helgen har la vart bra. I Fredags var jag & Fidde uppe hos Malin, Hanna var också där. Vi spelde biljard i lag, jag och Hanna mot Malin och Fidde.. tror vi förlorade? ah men det va kul iaf. Sen drog vi ner till mig, och det var meningen att vi skulle spela spel, men det blev inte så. Dom drack och jag höll mig till coca-cola haha.

Igår åkte vi till farsan, det var la sköj. Kollade på melodifestivalen och drog en sån där knästrumpa över huvudet, haha fan va fult. Också fick ju Fidde ryck.. pga sprit. Det är inte till för att drickas! aja..

Ska väl lägga upp lite bilder sen!


Cya!


ÄNTLIGEN HELG!

Fan va skönt att det är helg! känner att jag verkligen behöver några lediga dagar, att bara ta de lungt och umgås med vänner.

Jag och Fredrik ska upp till Malin snart och jag tror Hanna också är där :) skoj! Får se vad vi hittar på för kul, kaffe blir det iaf haha. Äntligen får jag träffa dom igen, var ett tag sen och jag saknar dom <3

Skoldagen var jävligt onödig, hade historia prov på morgonen som tog fem minuter. Var klar typ kvar i nio och började inte igen fören halv 1 ! så man vart ju jävligt utråkad, internet funkade inte heller. Så kom jag på att jag hade en film på datorn som jag inte sett "Fireproof" kollade nästan hela den :)

Blää va trött jag är, men det ska inte få första min kväll :)


tar med kameran i kväll så får se om man får några kort :)


träningsvääärk!

Skönt att det äntligen snart är helg! 
Jag behöver  verkligen få en låång sovmorgon så helgen är välkommen.

Var i skolan i dag.. som vanligt. Hade redovisning på projekt sportdryck, det gick ju bra. Och läraren tyckte om loggan :) fast vissa grejer var mindre bra, men man lär sig av sina misstag. Fick iaf godkänt på det.

Efter skolan ¨åkte jag hem, gick från vägen .. och idag var det inte alls lika kul, snöade som fan, kallt och halt var det också. Jag skickade ett sms till Fredrik precis när jag började gå att han skulle sätta på kaffe, jag gick fort och längtade efter kaffet, MEN när jag öppnar dörren möts jag inte av någon kaffedoft.. och helt knäpptyst i hela lägenheten. Det visade sig att han låg och sov!

JAG HAR TRÄNINGSVÄRK! OCH DE ÄR SÅ JÄVLA UNDERBART!

Blev ingen kaffe med Malin som jag ville idag, hon hade plugg. Men det får bli imorgon istället då


Snart åker Fredrik hem, vill inte :( det är så långt tils jag får träffa honom igen 5-6 veckor! Ska åka dit över påsklovet, och kollade vad biljetterna låg på.. plånboken kommer ju inte gilla det!


BILDKALAS!


Jag och Jonathan lite Crazy =)


Kärlek - Jag älskar dig min Fidde <3


Godis i stora lass! ;)


Cool vinterbild!


Made by me :)


Mig och Minna


Pommes med nötter ;) och lite kofötter mohahaha

laddar upp lite mer bilder imorgon! natti

UTMANAD!

Jag är utmanad utav:  http://dennajanina.blogg.se/

Regler: Länka till den som utmanat dig
Berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om dig själv
Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg
Skriv ett meddelande i de 8 personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.


1: Jag har svårt för att släppa dåliga saker som hänt, mellan mig och Fredrik. Brukar komma upp när vi bråkar, vilket gör det hela mycket värre.  


2: Jag hade till en början svårt att börja lite på min pojkvän till 100 efter att åter blivit sviken.


3: Jag har 3 riktigt bästa vänner! Bine  Malin och Hanna .. Ni är alla betydelsefulla och jag är tacksam som fan för att ni finns här, utan er.. vad skulle jag vara? Ni är speciella på olika sätt!


4: Jag hoppas att jag en dag kommer ha råd att skaffa mig en systemkamera.. fota för skojs skull!


5: Jag tycker att jag har fin ögon färg


6: Jag är en stolt pygmé och min pygméhomie heter Emelie !


7: Jag önska att sommaren 08 kunde gått i repris, veckorna uppe hos Fredrik  - Varmt som fan nästan varje dag, massa GLASS, Cider och en massa Chill. Dom 2 veckorna jag & Fidde var ensamma heeelt galet! Och när vi var i Köping - Träddade Oskar första gången.. och sen Madde kommer du ihåg "Beer in a bar" haha :D


8: Jag ska försöka bli bättre med att lägga in bilder i blogginläggen! För jag tycker själv det är mycket roligare med bloggar som har bilder


Jag utmanar:

http://shortydaqueen.blogg.se/

http://mammabeckas.blogg.se/

http://madde70.bloggagratis.se/

http://www.laestander89.bloggagratis.se/

http://kalsongmorsan.blogg.se/

http://emmaludvigsson.blogg.se/

http://emeliestroem.blogg.se/

http://baso.blogg.se/


God natt!

Min dag har väl inte vart allt för händelserik. Var på skolan från nio till halv tolv & hade samhäll, vi började med något nytt "projekt" vi ska skriva om ett land och så ska de va koplat till Mänskliga rättigheter. Som tur var så är det grupparbete = mycket roligare!

Eftersom jag åkte hem tolv, så fick jag gå från vägen men det var bara härligt. Lite motion skadar ju inte :) När jag kom hem satt Fredrik & spelade Guitar Hero, så jag joinade honom. Massa skoja, fast mindre kul att han vann över mig typ hela tiden, men å andra sida så spelar han på easy och jag på medium/hard.

Sen har jag kollat på Snowbuddies, naaw vilken söt film! :)

Nu blir det duschen, sen film med älskling <3 :)


PIGG MORGON!

Godmorgon!
Klockan är tjugo i åtta och jag är fortfarande hemma, underbart! Det betyder att jag har haft en timmes sovmorgon, eller jaa.. jag försov mig lite!

Men så vaknade jag runt fem, för mamma skulle till jobbet och hon kunde inte låsa upp bilen för hon trodde att nån hade stoppat i nått i nyckelhålet ( och bilnycklarna med knapp som öppnar bilen, var i bilen). Hon fick väcka Juha och han försökte, och tillslut så gick det.. det hade nog bara frusit fast.

Jag gick upp vid sju, och jag måste ju erkänna att det tog emot när en varm mysig Fredrik låg brevid och sov. Men när jag väl kom upp så var jag hur pigg som helst, underbart! nu ska jag dricka mitt kaffe och äta äggmackor :D gott!!!

Slutar ju sent idag, halv fyra. Så det behövdes nog en lite sovmorgon. När jag kommer hem ska jag nog till Malin på en kaffe, om jag orkar.. annars tar vi det imorgon. Men känner att jag måste få prata av mig med Böölie lite :) Eller om hon kommer hit?

idag blir det slappa pösbyxor och huvtröja!

Alvin och gänget, och Guitar Hero!

Har precis duschat och väntar på att Fredrik ska bli klar så vi kan kolla på film. Hade hällre duschat med honom, men det tar längre tid haha.. och ja måste sova "tidigt" idag för ska ju på skolan imorgon.

På dagen kollade vi på "Alvin och gänget" faan va den va bra :D haha den va söt liksom. Se den !
och orginaltiteln heter "alvin and the chipmunks"

Sen nu på kvällen kom Sofie över på en snabbkaffe, för att Fredrik hade abstinens efter nikotin, så han fick dela en cigg med Fisan. Han skulle ju få snus när Juha kom hem från jobbet. Och innan Sofie kom över med ciggen, så sa jag till Fredrik att jag skulle fråga på ett vilkor, att han skulle spela GH med mig och Christian sen.. ( han har aldrig spelat det innan, och vägrat!) och vet ni.. JAG FICK HONOM ATT SPELA! =)
det var riktigt kul, vi gjort något ihop, mer än kolla film & sånt. :) spelade från sju till nio, och han blev bara bättre och bättre och as bra för att vara första gången han hade ju mellan 90 - 100 % hela tiden! och vann över mig, fast han spelade ju på easy och jag på medium och hard.

Blivit utmanad..

Blev utmanad av http://dennajanina.blogg.se/

ska göra den snart/sen när jag har tid att tänka :D

BRA VÄGBESKRIVARE .. ELLER? xD

Känner mig seg så in i helvete idag, orkar ingenting och har inte lust att göra något heller. Jag borde väl ta en dusch och pigga upp mig med kaffe. Men det blir nog bara en film med Fredrik istället.

Vaknade vid tio, av att jag fick sms av Elin/Shorty..hon och Jimmy var i Borås, och hon undra om det fanns en bankomat nära sjukhuset. Joorå, och så skulle jag ju förklara också haha mycket enkelt tänkte jag, men de va inte lika lätt att skriva ner det haha " åker ner mot stan från sjukhuset, precis vid rondellen"  haha jag är så bra ;) sen var jag bara tvungen att skicka iväg ett till sms för vem fan fattar de där haha ...
"det ligger en pizzeria typ jämte och bankomaten ligger vid  kimmos måleri eller fluger färg"

haha det roliga var att Juha kommer och säger när jag skicka det:
DET FINNS INGEN MÅLARFIRMA JÄMTE BANKOMATEN! hahahha bra koll jag har ;)

men dom hittade i alla fall, haha så kanske var de en bra men dålig vägbeskrvning av mig som bott i Borås mer än halva mitt liv xD HAHAHAH!


MONGO ÖGONLOCK!

Mitt ena ögonlock lever sitt egna liv, den blev väl bjuden på fika av blågroder och två rosa elefanter som är glada och tycker om att hoppa och skutta där, DET RYCKER SÅ IN I HELVETE!
och det vill inte sluta heller, jag tycker inte om blåa groder och dom två rosa elefanterna :(


Jag sitter och spelar Bubble Shooter, och har ännu INTE klarat de en ända gång!!! men jag tänker inte ge upp än.. fast jag har försökt i flera veckor ... !


Helgen, Anne 35 år.

Nu är mitt lov slut, tragiskt nog. Men jag hade sovmorgon till halv ett idag iaf, var i skolan i tre timmar och hade Psykologi. Och den lektionen var ju inte speciellt ansträngande heller. Och imorgon är jag ledig! såå skönt.

Igår vart min dag helt förstörd, jag vaknade vid tio bakis så in i helvete.. och självklart reta Fredrik mig direkt "haha bakis, bakis" *peta mig i magen* men då knäckte jag honom " KÄÄÄFT! men va fan, jag gick inte å la mig vid 10 innan festen knappt börjat ;) " Och först när jag gick upp mådde jag inte så illa, hade världens huvudvärk bara. Så jag drack lite och tänkte äta, men innan jag hann äta vare toan som gällde, och så blev det hela dagen. Kunde verkligen inte hålla kvar någonting..Vid halv fyra kom Juha och hämta oss och då hade jag spytt galla i 1 timme. Men vi kom inte långt innan jag spydde i bilen. Men det blev också sista gången.

När vi kom hem gick vi & la oss, jag vaknade halv sju
"Älskling, klockan är REDAN HALV SJU"
F: va? PÅ KVÄLLEN?
Det blev film, som jag somnade till.. vaknade runt nio igen. Då badade vi, och efter det kollade vi på "Snowbuddies", men jag somnade ju efter en kvart eller nått och soov hela natten lång till nio i morses.

I Lördags vare ju fest för Anne som fyllde 35 år! Det var riktigt rolig, så som det ska vara på fest ;) sen hade jag och Anne gjort två as goda sallader, en räksallad och en skinksallad med värmda baguetter till. Det festades fram till halv fyra på morgonen.. i alla fall för dom flesta;) men Fredrik gick ju och la sig runt tio halv elva xD HAHA ingen festnisse det där, men han kommer med " Jag gick upp vid 8"... ahaa de gjorde jag med ;)

Finns bilder på bdb, och ska ladda upp på pixbox också. Men jag har inte alla bilder än.. men det kommer när Anne skickar!

Cya, nu ska jag dricka kaffe och se Snowbuddies


Glad alla hjärtans dag! GRATTIS ANNE!

Jag vill bara önska alla en bra alla hjärtans dag, säger man så? haha.

Än har jag inte fått något av Fredrik, men han och pappa åkte i väg till Maxi nyss, så får se om jag får något. Får jag inget så är inte det så nog, det räcker med kärleken jag får av honom.

grattis till ANNE som fyller 35 år idag :D Hipp hipp hurra!
hon fick en trisslott och en sverige lott av mig och Fredrik, men vann bara på sverigelotten 25 kr.

Fredag den 13:e

Idag är det ju otursdagen .. läskigt. Men jag ska se till att inget händer oss idag, för imorgon äre fest haha.
Jag och Fredrik ska snart åka till daddy över helgen,´ska bli nice att slippa den här jävla hålan några dagar. Och äntligen ska Fidde bli klippt också, han ser inte klok ut på huvudet just nu, typ som en troll/björn.


Imorgon äre alla hjärtans dag, får se om jag får något av Fredrik då :P haha
nu ska jag forsätta packa så jag hinner klart :P hejs!

Jag passar på när Fredrik sover ^^

Ojoj, vad folk bloggar nu :O eller är det jag som är seg och ligger efter som fan i på bloggkoll. Just nu har jag 123 olästa blogginlägg, fan tat lungt jag hinner inte med ;) bara för att jag inte sitter vid datorn nu så mycket när Fredrik är här, för HAN har min dator hela tiden och spelar bilspel haha. Och därför även dålig uppdatering,
men jag passar på när han fortfarande sover 12.53!

Jag vaknade ju själv inte så jävla tidigt heller ;) runt tolv, drack kaffe som smakade vatten! Fyfan, och har inte orkat göra nytt. Ska in i duschen snart, för jag tror att jag, mammi och Fidde ska in till stan idag och köpa skor till mig. Fick ju 400 presentkort på Intersport, och äre något jag behöver så äre skor. För jag gillar inte mina skateskor "Circa" som är näst intill oanvända och mina sneakers är helt döda snart :(
Men jag tror inte jag kommer hitta några skor för 400, och speciellt inte nu när dom inte tagit in vårskor eller så än. Aja får se, värt att åka och kolla i alla fall.

På lördag äre ju Alla hjärtans dag. Men för mig och Fredrik blir det ingen mysig ensamstunds dag. Neej, för vi ska till pappa på Fredag för Anne fyller år på lördag ( ja alla hjärtans dag) och då ska vi ha 35 års fest ;) kommer bli nice. Det betyder ju inte att jag inte kan visa honom extra mycket kärlek just på lördag :) <3

Nu ska jag bara spela klart bubble shooter ;) haha snacka om beroende, och jag har inte klarat det än!


Drömmen om Elin och Leon

Vaknade även idag sent, men vad gör det när vi har lov.. är inte det till för sena kvällar och långa sovmorgonar? enligt mig i alla fall. 

Jag drömde om Elin aka Shorty i natt, nångonting om att hon skulle släppa en ny skiva snart, att jag skulle ringa henne.. fast jag var med henne. Och så gick jag omkring och bar på Leon (Kalongmorsan aka Jennys son). Så när jag vaknade trodde jag det var sant ju så jag tänkte ringa henne.. haha sen kom jag på att jag bara hade drömt.

Ska snart in i duschen och göra mig i "ordning". Malin och Hanna ska komma ner hit och dricka kaffe och spela GH med mig ! Men det får bli Mjukisar och Linne idag.. orka klä upp sig  för att vara hemma haha. 



Snöig dag!

USHAA! det har kommit massa snö under natten, me don´t like! vill ha sommar..


Jag och Fredrik vaknade sent idag, runt ett gick han upp o tände lampan i taket  och då vaknade ju jag också. Aja det betydde väl att de var dags att gå upp hah. De är iaf så mysigt att vaknade jämte sin älskling :)
I natt började vi se filmen "Benjamin Buttons otroliga liv", och den verkar bra som fan! men jag somade ju självklart efter en timme, och filmen är 3. Så Fredrik hade stoppat den och kolla på nått annat. Snällt av honom med tanke på att jag vill se hela, och han hade inte sett den en gång till med mig. haha

Igår kväll kom Malin och Hanna ner till mig, vi spelade "med andra ord".. haha fan va det blir stressigt och gapigt med kul! haha och roligt att Fredrik var "med".. han satt ju iaf i samma rum och spelade bilspel haha, och ibland kom han med svar :P

Har inte gjort så mkt idag, känns som att tiden springer i väg, kontigt när vi vaknade sent :P haha. Fidde har bara suttit och spelat bilspel på min dator, och han ville inte ens ofra 5 minuter för att spela Guitar Hero med mig en gång, så jag spelade med Kim istället. Så kul när man kan spela mot varandra nu :D

Jonathan var ju ändå häftigast =)

Vi har nyss käkat, köttfärsås och spagetti (stavning?) .. och Jonathan käkade fan mer än mig haha, knas. Jag blev så impad av Maja när jag såg hennes bdb, hon hade lagt in en bild när hon har ett par byxor på sig som är jättestor på henne nu, och hade gått ner 6 kg. Frågade självklart hur... och hon sa att hon bara hade slutat äta godis och annat slusk. Så jag ska fan i mig testa jag med, ( när godiset jag har hemma tagit slut) haha. Så nästa vecka kanske ska jag börja med "sluta äta/dricka godis/kakor/chips/ha socker i kaffe" metoden. skoj om de funkar ju ;)

Snart kommer mormor och kusin Emilia hit :D ska busa massor med henne, hon är så söt när hon börjat prata mer och mer gullunge! Ska försöka få en film på henne med och lägga in på andra bloggen, men isf länkar jag dit.


I´M HAPPY =)

I´m a happy happy girl  :D

VIlken underbar morgon! Eller ja nu är det ju dag. Vaknade vid elva, och var nervös haha.. Fredrik kommer ju idag :D haha men varför nervös? haha.. jag har fjärillar i magen. Fan va jag längtar, vi ska åka och hämta honom i Fristad vid halv fyra :D Ska bli så jävla underbart att få vara med honom igen. Så idag är film och mys som gäller <3

Jag har precis duschat, så måste börja göra mig i ordning.. vill ju vara fin när jag ska möta honom på perongen! :D Så nu blir det att föna håret, platta håret sminka sig och hitta kläder (som är det största problemet hah )

Idag blir det Tacos till mat, gott! Hade först tänkt bjuda Freddieboy på pizza, men så sa mamma att vi skulle äta tacos idag, så jag strunar i pizzan. Det kan vi äta en annan dag.

Igår var jag uppe hos Malin som vanligt på helgerna :D Fast i går var vi rätt lama, men det är också rätt gött ibland. Lyssna på musik, drack kaffe, tjöta och Malin klippte Hannas hår, blev ju fint! Men Hanna bara: fan nu har jag inte tutthår längre :(  hon menar att hon inte har så långt hår att hon kan ha håret över tuttarna längre :P haha

Idag åker dom  bort, till Småland till Micke. Hoppas dom får det roligt :) och Malin skrev till mig innan : Nervös? :D haha jag var då inte ensam om det iaf ;) haha!


OJ NU MÅSTE JAG SKYNDA KLOCKAN ÄR JU REDAN HALV TVÅ SNART!


Early morning

Det borde vara förbjudet att gå upp så här tidigt på morgonen, mellan 6-8 är VÄLDIGT TIDIGT FÖR MIG! Jag vaknade först till, och skulle kolla på mobilen vad klockan var, PANIK mobilen var ju inte där jag la den när jag somnade (jämte kudden). Jaaahaap, då vare bara att tända lampan.. vända upp och ner på kudde,täcke och lakan.. hitta jag den? nej! Då sprang jag ut i köket.. okej klockan vara halv fem, ringde mobilen och den låg ju under en kudde, hur fan kunde jag missa den. 
Somnade om, och klockan ringde, uhhaa va trött! Ville inte gå upp, men så kom jag att tänka på att det är Fredag, vilket betyder LOV om 8-9 timmar, men framför allt - att FREDRIK kommer imorgon :D wiie, Det fick mig att gå upp idag, dessutom lovade jag honom att gå till skolan idag.

Jag är lite orolig för honom :( Han är ju som sagt i Köping. Och där bor det ganska mycket galet folk och massa utläningar, och han var hos Oskar och drack några öl. Sen skulle han gå själv hem till sin mamma, vilket är en liten bit. Och jag är rädd för att någon typ hoppa på honom bakifrån eller nått ;/
Men Freddieboy är ju stark så han kan bara ge dom knytnäven så svimmar dom haha ( kanske inte :( )  men han är fortfarande stark :P
För jag kommer ju bara ihåg när vi gick tillsammans från Oskar och skulle hem till Fiddes mamma, då vare några utläningar som kollade as mycket på oss, jag bara kramade Fredriks hand hårdare och hårdare & sa : jag är fan rädd! Då börja vi gå snabbare, och efter ett tag kollade jag bakåt för & se om dom va efter oss, men inte.. när vi kom till trappen kunde jag andas ut!

Hoppas inget hänt min älskling <3 !
det löns inte att jag smsar eller ringer innan 12 heller, för han är inte vaken då.


I miss you like hell!!!

Fan vilken panik jag fick just efter att jag hade pratat med Fredrik. Kände bara gråten i halsen, och sen kunde jag inte få stopp på tårarna, jävla gråt attack!  Alltså han har inte gjort något jag bara JAG SAKNAR HONOM SÅ IN I HELVETE!
två dagar känns så jävla långt bort, och kanske kommer han inte ens fören på söndag..

men han frågade "Blir du sur om jag stannar tills Söndag"
Jag: "Nej bryr mig inte" (med gråten i halsen)
Han: jo det är ju det du gör, hör ju på dig att du blev ledsen nu

Men sen sa han massa saker som lät som att han skulle komma på lördag, jag hoppas! blir tokig.

Jag är helt knäpp, kollar på klockan hela tiden, räknar timmar och hoppas att dom ska gå fort!
Om han kommer på lördag då är han här om - 48 timmar.


Jag är så jävla kär i dig, det känns i hela kroppen.
Det var länge sen som jag såg dig nu,
och vet du, jag längtar efter dig varje dag

Att få känns trygheten som bara du kan ge,
att få somna i dina armar är det bästa som jag vet
känna dina fingrar dras igenom mitt hår
att vara utan dig just nu, känns jävligt hårt
men bara några dagar kvar

Jag saknar dig, och min längtan är för stor!

Kelly Clarksons nya låt.

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Den här texten stämmer så bra in på mig och Fidde.

Yääk!

Idag är jag hemma från skolan, bara för att jag spydde två gånger i natt och mådde jävligt illa när jag skulle gå upp. Fattar inte hur det kunde komma bara så där, men nu mår jag bättre i alla fall och ska försöka få i mig något att äta.

Vill ju absolut INTE bli sjuk nu :O lov om två dagar, och Fredrik kanske kommer på Lördag istället för Söndag/Måndag! Wiie.. och han har vart snäll och bränt ut alla dom nya avsnitten av One Tree Hill på säsong 6 :D Tack älsk!

Idag ska jag göra klart projekt sportdryck, eftersom vi har den lektionen idag.. och sen har vi de lektionen imorgon med, sen ska det vara klart. Men jag ska ändå försöka bli klar idag, alltså gött och ha det gjort!
Har bara annons och lite av webbsidan kvar att göra :D

JAG KLARA DET! jag som hade världens panik när vi skulle börja med det här & ville ha Basos hjälp & grejer :P

My love !



Räkna alla stjärnor på himmelen, alla sandkorn på standen, Varje våg på havet, varje fallande regndroppe. och ta det gånger 100 och du kommer endå inte få fram svaret på hur mycket jag älskar dig <3

GEIF!

Nu längtar jag verkligen till egen lägenhet! Fan va de är  skönt att vara ensam hemma.. lyssna på hög musik utan klagomål ( grannarna har flyttat hahah) det finns massa posetiva saker :D fast dom gångerna man inte vill va själv då, jaa men då bjuderna man in kompisar eller pojkvän om man har någon !

GEIF LÄGENHET! HELST EN STOR BILLIG ETTA!

Nu ska jag passa på  att spela lite King.se eftersom Kim inte är hemma :D det funkar inte spela på min, kan ju inte göra nått med den typ. Inte ens ha vanliga msn på den, därför som jag alltid är inne på ebuddy nu för tiden.. och it sucks!

Ocj jag nästan längtar till skolan,
1: jag vill ha den jobbigaste skoldagen gjort
2: så att vi får looov snart!

längtar till helgen också, för då äre inte långt kvar tills älskling kommer, jag saknar honom så jvla mycket. Och han åker hemifrån imorgon, då skulle han ju kommit till mig egentligen, men åker till sin mamma först och är där till Söndag/måndag.. och jag skulle egentligen åkt till Köping jag med på Fredag, men istället för att "slösa" 300 minst på biljetter så kan jag väntar i 4-5 dagar. Och köpa något vettigt för dom 300

Helt ensam - superskönt!

Vaknade vid elva, och det är knäpptyst hemma. Då kom jag på att INGEN är hemma, fyfan va skööönt!
Två timmar kvar sen kommer mamma hem, efter det rullar det bara på och sen är snart hela tjocka familjen hemma.
ORKAR INTE när dom ska hålla på att skrika och bråka ( alltså mina jobbiga jävla bröööder).
så jag ska ta vara på dom här två-fyra timmarna. kolla på avenyn nu och sen gå upp och dricka kaffe och läsa tidningen I FRED!


VET att bilden inte har något med texten att göra men Jim ser helt crazy ut xD

Var rädd om det du har!

Ledig imorgon, så jag tänkte vara duktig att fixa lite med sportdrycks projektet. Göra klart hemsidan, och göra den animerade bannern, för ska jag vara ärlig - så var det inte så svårt när Caj visade hur man skulle göra :)
Och vi ska ju vara klara den här veckan så.

Nu känns det inte lika mycket i skolan längre.
1 : Snart klar med projekt sportdryck
2: Projektarbetet snaaart, klart eller måste va klart till söndag
3: Matte A bortgjort
4: FILMEN bortgjord!

Vi måste vara rädda om det vi har,
en dag kan det va borta, då har jag inget kvar
du är min luft, du är mina andetag
skulle inte klara mig utan dig en dag!

Till mina underbara vänner, som alltid finns där främst till - Bine, Malin och Hanna.
Och så min pojkvän, jag älskar er! jag finns här för er, som ni finns för mig
dag som natt, ni är alla min skatt <3


Bilder från wool.se

Dom här två bjuder jag på ;) eller ja, det har redan wool.se gjort så jag gör de samma :P haha

Mig, Sabine och Sofie ( fan va mitt huvud ser stort ut,)


Malin och Jag (våra hår flyger för att vi är ute, haha hennes lugg är rolig där xD)

Tack för kvällen gurlies!

Var ju som sagt ute igår med tjejerna, en lyckad kväll förutom att Sofie svek, så var det roligt. Vi förfestade hos Linette, drack lyssna på musik och hade allmänt trevligt, och deras lägenhet var värsta fin nu när dom gjort om.

Vid tio åkte vi in till stan och gick in på Trägårn, men de var fan lamt där. Först fick vi stå i kö minst 20 minuter för att få beställa en drink. Sen när vi väl hade fått dom så var dom inte ens goda, smakade mest vatten. Vi var inte kvar där alls länge max en timme. Vi gick vidare till Tonic istället, så mycket roligare även om det är litet. Där blev det massa dansande och jag är förvånad över att jag har någon röst kvar Mohaha. Där beställde vi varsin Cosmo, den lät ju god. Men fyfan va äcklig den var, fast det var bara jag som tyckte det av oss haha. OCH DYR SÅ IN I HELVETE 98!


Sen helt plötsligt försvann Sofie, vart då? jo till Robin! Jävligt trevlig att hon inte ens sa att hon skulle dra, och för det andra så gick vi ut för att fira henne. Men nu är det ju bevisat att hon tar sin KK före sina vänner. Hon ljög oss rakt upp i ansiktet. Alltså jag bryr mig inte så hårt om att hon gick dit,men att hon bara stack så där och sen när man försökte ringa henne då klicka hon och tillslut stängde av mobilen. Och det roligaste är att hon satt och sa till oss hos Linette hur mycket han ljuger osv... varför vara med honom då?


Vi kommer vara med på wool.se fast bilderna har inte kommit upp än.. men det ska vara på "Tonic 31/1"



Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen!


RSS 2.0