Bra HELG!

Den här helgen har börjat bra och hoppas på att den slutar lika så!


Igår var det en lugn kväll.. Malin, Hanna, Jim och Timo var här. Vi spelad spel och jag och Malin delade på en liter vin (alltså var jag inte full) och Hanna drack fyra öl. Vi spelade  "Med andra ord" och det var riktigt rooligt :D Jag, Hanna och Timo vann över Malin och Jim :D sen spelade vi "Så det kan låta hemma hos oss" det gick mindre bra för mig och Tmo, vi loosade håårt!

Det var länge sen som vi var alla 5 så tack för en rolig kväll!


Idag kommer det bli en superskoj kväll :D eller ja, jag hoppas och tror det. För i kväll blir det utgång med tjejerna, Bine, Malin och Sofie (synd att Hanna inte är 18). Vi ska förfesta hos Linette :D så Sofies pappa kör in oss till Borås. Ska bli skoj, så får Malin och Sofie träffa Linettan också


Förresten, Linette har klippt lugg måste bara säga att det blev hur bra som helst, jätte fint Linette!


Nu ska jag ringer och väcka älskling, och se hur bakis han är idag ;) Mohaha alltid lika kul att väcka någon som mår midre bra ;P


FILMAT !

Klockan är elva och jag kom för en stund sen innanför dörren. Har vart med Malin, hon ville att jag skulle vara med och passa hundarna. vi drack kaffe och prata en massa, mysigt!

Innan idag filmade jag och Bine ÄNTLIGEN våran film! Bättre sent än aldrig, inte sant? Det verkade som att den blev rätt bra, trots att vi fick ändra i manuset, för at vi inte kunde va hos Malin och för att Hanna inte var hemma. Känns bra för nu kan jag också gå till rörlig bild lektionen, som jag inte vart på sen i Jul tror jag ? Har inte kunnat med det, eftersom Erik(läraen) skulle få hyper på oss eftersom vi inte var klara.

Prata också med Fidde innan, om hur vi ska göra när han kommer ner. Han ska ju först till sin mamma den 5:e, och det var meningen att jag skulle åka dit den 6:e också. Och att vi sen skulle åka hem till mig den 9:e. Men vi fundera på om jag stannar hemma istället, så kommer han SENAST den 9:e till mig. Okej det är några dagar extra som jag får vänta, men jag sparar lite över 300 spänn, och sen får jag vara ensam med Fredrik när jag träffar honom.
Så jag tror det blir så.
För de skulle inte vara samma mysiga stämning som det brukar var annars, vi brukar liksom vara ensamma kolla på film och mysa första dagen. Men om jag nu åker till köping så får vi ju inte den där stunden för oss själva.

Nu blir det sängen, imorgon har jag en lång dag !
Go natt!


Döda fossingar!

Äntligen hemma!

Mina fossingar gör ont speciellt lilltårna. Har hållt i gång hela dagen.


 Först var jag i skolan HELA dagen, är faktiskt jävligt stolt över mig själv för att jag klarade en hel dag. Först hade vi samhäll, jag hängde inte med alls.. vi fick en uppgift ungefär  " nu är på en öde ö, ni har tillgång till 5 äpplen, 3 vildsvin, fisk, musslor, vatten och vildsäd ".. sen skulle vi diskutera om hur vi skulle göra för att överleva.


Sen hade vi Medieproduktion, började väl inte så bra. Vi fick veta att våran klass låg väldigt dåligt till när det gäller Projektarbetet, och att vi hade väldigt hög frånvaro.. Ush! Sen fick jag mina betyg från 1 och 2:an. Nu behöver jag inte vara lika orolig, hade G i allt förutom Webbdesign, Matte A och B. Och det viste jag ju redan, men jag var ju rädd för att ja hade IG i Foto och Idrott.


Vi fick sluta vid två, för att vi skulle gå & kolla på någon mässa för UF företagen, riktigt tråkigt! Men var väl där i en kvart, sen drog jag och Bine till stan och mötte Sofie. Åkte till Knalleland för dom skulle kolla något att ha på sig på lördag, när vi ska ut på krogen. Först gick det inge bra för dom hittade ingenting.. så vi gick och fikade istället och fan va god kladdkakan men gode dyr 32 :-  Sen fortsatte vi att kolla runt, gick till Cubus och där hitta dom båda två, Bine en skinnjacka och Sofie en sån där kjol som går upp i armhålorna..


Själv köpte jag ingenting, har inte mycket pengar nu. Tog ut 400 till krogen (hoppas på att det går åt mindre) sen får jag ju studiebidraget på fredag, men 600 av dom går till studentmössan och resten ska jag ha med till Köping, tyckte Fidde sa idag att jag kunde komma dit nästa fredag :D


Jag är helt slut så det blir nog sängen tidigt idag. Ska snart ringa till älskiplutt <3 :D

Mycket att göra!

Jag vill bara ha lov. Jag har så mycket att göra känns det som, alltså i skolan. Mina betyg är inte dom bästa så jag vet inte ens om jag kommer att få något slut betyg! Det är något jag mår rätt dåligt av varje dag. Vill ju ta studenten!

Bara nu har jag -
Projektarbetet med Sabine som ska vara klart nästa vecka(raporten i April )
Projektsportdryck som ska vara klar om en vecka! och jag har massa kvar, men vi ska jobba med det imorgon.
Historia - såg att vi hade börjat med någonting där, när jag inte var i skolan i fredags.
Psykologi - En film som ska ses som jag också missa, och skrivas om.

Hmm, jag vet inte, Det kanske inte är så himla mycket ändå, jag slipper i alla fall båda projekten om 1,5 vecka! Vill verkligen ha mitt loov nu, vet att ni får höra det rätt ofta! hoppas det går fort har ju "bara" 7 skoldagar kvar, eftersom jag är ledig varje Tisdag!Va glad jag blev när jag läste att min Pygméhomie ska ta studenten i år :D Wiiie!

Nu ringer Älsk så ska vara social mot honom, sen blir det korsord och sova.Matte A

Jag är helt slut, skulle kunna somna när som helst.

Har vart i skolan idag PÅ MIN LEDIGA DAG!! åkte dit runt tolv och gjorde matte prov i hela A kursen. Det var som ett nationellt prov nästan, och det gick åt helvete om jag får säga det själv..! Första delen, kunde ingenting! Andra delen var liite enklare, för då fick man ha miniräknare. Får veta svaren i veckan eller nästa vecka.. i dont wanna know!

Vet inte vad jag ska hitta på, har ju redan kollat på Andra avenyn, det får bli duschen sen en kopp mint the och korsord :P haha!

Fan va härligt de hade vart & få vara ledig imorgon :( men vi går ju fan till halv fyra då. Jag är inte alls van längre att gå så långa dagar, blir redan trött vid tolv. Nu i trean har vi nästan bara haft halvdagar, antingen från halv 9-halv 12 eller halv 1 till halv 4. Så jag förstår inte hur jag orkade gå hel dagar i 1:an och 2:an, då slutade vi i för sig halv tolv på torsdagar. Men nu har jag ändå ett rätt skönt schema! det är bara Onsdagar och Fredagar som suger!

Måndag - 12.30-15.30 - Psykologi
Tisdag - LEDIG
Onsdag - 08.30-11.30 - Samhäll, 12.30-15.30 - Mediaproduktion
Torsdag - 08-11.30 - Mediakommunikation
Fredag - 08.30-11.30 - Historia, 12.30-15.30 - Rörlig bild (HAAATAR)


Blev utmanad av Baso!

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex ÄRLIGA saker om sig själv. Bloggare som
blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter
det är gjort skriver han eller hon en kommentari deras bloggar för att låta dem
veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information- jag vill ha en egen lägenhet, men jag inte råd : Jag vill så gärna flytta hemifrån, ha den där egna lägenheten. Få inreda allt precis hur jag SJÄLV vill ha det, få vara i fred, endast ha mat som man SJÄLV tycker om, bjuda hem kompisar när jag vill, och framför allt - inga jobbiga bröder som dunkar dålig musik och gapar dagarna i ändan. Men tyvärr har jag inte råd, vart ska jag få pengarna ifrån till hyran? Visst jag skulle få inackorderingsbidrag, men när jag går ut skolan om några månader.. vad gör jag då.. nej precis! Och jag har inget jobb än! Så det får vänta.

- jag blir förbannad när någon påstår att jag tar killen före kompisar -
senast idag fick jag veta av en kompis att en annan "kompis"" hade sagt (när vet jag inte) att hon tyckte/tycker att jag tar Fidde före mina kompisar, men herregud ! det är ju för fan skrattretande, jag träffar min pojkvän ungefär 7-10 dagar på 4-7 veckor! Undan tag är lov, då jag åker till honom, eller om han kommer ner du UMGÅS vi med mina vänner också! Mina vänner träffar jag näst intill dagligen. Är det konstigt om jag vill ha ensamtid med honom någon dag? Och även om han är här, så hinner vi träffa min kompisar! Men DU om någon tar killen före kompisarna, du är med din pojkvän eller vad ska man kalla de (?)4-6 dagar av 7,  ( en annan sak är om man BOR IHOP klart man träffar sin sambo dagligen då) när du väl är med oss snackar du endast om honom. Jag går inte heller omkring och pratar om Fredrik 24/7, då tror jag att mina vänner hade tröttnat för länge sen! Så du borde tänka lite innan du öppnar käften igen.. för skitsnack gör mig förbannad! (nu blev det här nästan riktat mot en person, men spelar ingen roll vem som skulle säga det, lika förbannad blir jag för det)


- jag hatar mörker -
Jag är verkligen livrädd för att gå ensam i mörker, jag inbillar mig hela tiden att någon går bakom mig eller ska hoppa fram någonstans ifrån. Jag vågar tillexempel inte gå och lyssna på Ipoden då, för då skulle jag ju inte höra om någon kom. Dessutom är det bara en massa skog här, så det gör inte saken bättre.


- jag är så jävla skoltrött - visst, det är "bara" 4 månader och lite till kvar. Men jag är totalt slutkörd, jag orkar inte! Jag har ingen kraft kvar. Det är inte konstigt att jag knappt får G i mina uppgifter! Jag skulle göra vad som helst för att slippa gå dit en enda dag till, eller jo Studenten! Den förtjänar jag fan så jävla hårt efter  snart 12 år i skolan!


- har tvångstankar - Jag måste tillexempel kolla flera gånger att ytterdörren är låst innan jag går och lägger mig (även om jag vet att den är det) , jag kan inte sova om min bror tillexempel gör Thé på kvällen innan han går och lägger sig då måste jag kolla så spisplattorna är avstängda, jag kollar alltid vad jag skrivit i sms efter att jag skickat, jag kan kolla flera gånger efter varandra att jag har mobil och busskort i fickan bland annat.  


-jag har två OFARLIGA "fettumörer" i huvudet, inte helt säker på om de heter så på svenska - och det har jag haft sen jag föddes. Dom såg det genom en magnetröntgen (tror jag) och såg att dom var godartade, men att dom kunde ta bort dom genom att borra i skallen på mig, men mamma ville inte det eftersom det fanns mycket risker med det. Så var femte år går jag på magnetröntgen och kollar i fall dom växt, (vilket dom inte gjort). Kollar även balans osv eftersom dom kunde störa balanssinnet. Sen har jag ju en bula i pannan, som jag alltid får höra om ( speciellt om det är nytt folk jag träffar) "vad har du gjort i pannan", men det är en vattenkula eller vad man ska säga.. dom kan ta bort vattnet men de kommer ändå komma tillbaks efter ett tag. Det är inget jag är så brydd om och mina kompisar kan ibland kalla mig för "bulan" haha charmigt va xD

Jag utmanar :
 Nakenjenny, Michaela, Janina, Becka, Daniel och Maja!


Psykologi

Kom hem för en stund sen. Har varit i skolan från halv ett till halv fyra och hade Psykologi. Och när jag kom dit sa hon att vi skulle ha redovisning i slutet på lektionen, då ville jag bara gå därifrån jag hatar det! Okej, när vi är bara våran klass då går det bra, men vi har Psykologi med HR klassen också och då blir det fan panik. Så typ hela min lektion förstördes för det, kunde inte koncentrera mig på att skriva reflektionen till Psykoanalys, inlärning och humanistiskt. Och sen var det dags för den där redovisningen, fast vi var i grupper så det var inte lika farligt, men fy fan va jag skakade efteråt!


Nu har jag i alla fall skrivit klart reflektionen också, jag tog panikångest som exempel så det blev en hel sida nästan. Jag tycker att det är ett intressant ämne, eller vad man ska kalla det. Eftersom jag vet folk som lider av den sjukdomen och min mamma har haft det. Så jag skulle gärna vilja fördjupa mig i just det, så hoppas vi får göra en fördjupnings uppgift om något valfritt.


Imorgon skulle jag ju vara ledig som alla andra tisdagar. Men inte imorgon nej, för då måste jag dit på eftermiddan och göra matte prov i A kursen.. önska mig lycka till! Det behövs verkligen eftersom jag knappt pluggat. Gjorde Tal kapitlet hemma hos Fredrik, och det kändes bra eftersom han är så duktig på det och kunde hjälpa mig.


På Lördag blir det krogen med tjejerna! =)Skolan

Nu har jag haft min sovmorgon till kvart i tio. Häärligt värre! Visst, för mig är det alltid lika jobbigt att gå upp, vare sig klockan är sex på morgonen eller tolv på dagen. Men jag känner mig pigg nu när jag fått i mig kaffe, och klockan är ju faktiskt snart elva vilket känns bättre än typ sju som jag brukar gå till bussen.

Ska till skolan och ha Psykologi, från halv ett till halv fyra. Och det brukar gå rätt fort och vi brukar få sluta lite tidigare. dessutom är det intressant!

Nu måste jag dra på mig kläderna och dricka upp kaffet!

förresten ^^ nu har jag pengar på mobilen igen =)

UTMANAD

Jag blev utmanad av Elin och Emelie4 av mina favorit program:
- One Tree Hill
- Prison Break
- Andra avenyn
- Miami inc


4 saker jag gjorde i går:
- Var hos pappa
- Klädde upp mig för att se skillnaden mellan slappa jag och uppklädda jag
- planerade inför Annes fest 14/2 (hon fyller år då)
- spelade med Janina


4 saker jag ser fram emot:
- studenten
- Sommaren
- sportlovet 
- börja övningsköra


4 favoritrestauranger:

- -
-
-

4 saker på min önskelista:
- Klara körkortet en vacker dag
- vinna miljoner ;)
- NYA LÅTAR AV ELIN!!!
- att avståndet mellan mig och Fidde blir mycket mycket kortareNu utmanar jag :
alla


Vem ??Ja, man kan inte tro det! haha inte jag heller :P

anledningen till varför ansiktet inte är var för att jag nyss hade duschat å håret va krull!


Jahapp

Jag lever, har bara inte haft ork att uppdatera, när det ändå inte hänt något speciellt.

Nu väntar jag mest på att få komma hem från pappa, är as seg och vill mest sova eller lägga mig och kolla film i MIN säng. Men mamma kommer inte och hämta mig fören vid fem tiden... blää!

snart är det lov, och då kommer min älskling <3 :D
Tjiing!


Utomkvedshavandeskap!

Det menas att ett befruktat ägg inte har hamnat i livmodern, utan fastnar på vägen dit. I de flesta fall av utomkvedshavandeskap utvecklas fostret i en av äggledarna, men det kan även vara vid bukhinnan, livmodertappen eller äggstockarna. Det är ett lifshotande tillstånd men risken att få utomkvedeshavandeskap är väldigt liten.

Tecken på utomkvedshavandeskap är  svåra buksmärtor följt av blödningar.

 Det kan vara svårare att bli gravid efter ett utomkvedshavandeskap.


DET HÄNDE MIG

Det hände mig ..


Tänkte berätta om vad som hände mig för ungefär två år sedan. Jag fick utomkvedsgraviditet/ Utomkvedshavandeskap . Det var några som ville läsa om det, så här kommer en ganska lång berättelse om det.


Allt började den 6:e April, jag Fredrik och hans pappa satt och åt middag, kommer till och med ihåg vad det var för mat - Lax och potatis. Helt plötsligt kände jag hur det högg till i högersidan av magen, det gjorde så fruktansvärt ont. Jag tryckte i mig maten fort som fan och sprang in i Fredriks rum och börja gråta som ett tok och bara skrek.

Han fick nästan panik och frågade vad det var med mig (eftersom jag inte visade någonting vid köksbordet, förstod han inte varför jag helt plötsligt börjat stört gråta), jag berättade att jag hade as ont i magen, han viste ju inte vad han skulle göra så han hämtade två Panodil. Jag slängde i mig dom och vi kollade på film, sen kände jag hur det släppte, jag kan beskriva smärtan som mensvärk gånger tusen, som om någon stack en kniv i mig varje gång det högg till. Sen trodde Fredrik att det kanske var blindtarmen, men inte jag eftersom smärtan hade släppt sa jag - "men det var nog bara mensvärk".


Jag hade inte haft några smärtor i magen sen dess. Så jag trodde att det inte var någonting. Men så kom dagen, 20:e. Jag var hos pappa, och då kom den fruktansvärda smärtan tillbaks, fast denna gången ännu värre jag fick kramper, och de högg, de tryckte i revbenen så jag inte kunde andas( kändes lite som håll). Jag kunde inte gå, sitta eller ligga. Men jag visade inget för pappa eller Anne, men dom förstod ganska snabbt att allt inte var som det skulle. Jag var inte alls som jag brukar, glad, pratig och skrattig, nej jag satt tyst och var vit i ansiktet. Även då fick jag Alvedon och det hjälpte. Pappa sa att vi skulle åka in till akuten, men det ville inte jag. Trodde fortfarande inte det var något allvarligt.


Fast på natten när alla låg och sov, kom det tillbaks. Då viste jag inte vad jag skulle ta vägen, trodde seriöst jag skulle avlida! Men jag ville inte väcka pappa, så jag ringde hem. Men inget svar, ringde till mormor och hon svara! Jag berättade för henne vad som hade hänt, och hon sa att hon skulle komma och hämta mig direkt och att vi skulle åka in till akuten. Men jag tyckte inte att hon skulle behöva åka in till Borås mitt i natten, så jag sa att hon skulle hämta mig på morgonen istället. Hon var tveksam, men sen gick hon med på det. Och fan va jag ångra mig när jag lagt på, det var den värsta natten i mitt liv! De högg och det krampa.


Tidigt på morgonen kom mormor och hämta mig. Jag hade fortfarande lite ont, men inte lika mycket. Och pappa kände sig så dum och dålig. För att han inte hade vart med mig på akuten dagen innan. Men det var ju inte hans fel, det var ju jag som inte ville in och sa att det inte var så farligt.
 
I alla fall, vi kommer dit. Fick komma in i ett rum nästan direkt, berättade vad som hade hänt. Och då fick jag ta massa blodprov och till sist graviditets test. Det visade positivt, så jag fick göra en sån där äcklig gyn undersökning. Det konstiga var att dom inte såg något foster. Så hon sa det att dom trodde att det var ett missfall, för ibland kan det visa positivt om det inte gått så långt sen man fick missfall. Så jag skulle få komma tillbaks efter en vecka.


Den 27:e  åkte jag in med mormor igen. Och jag hade inte haft det minsta ont på hela veckan, så jag trodde ju att det var missfall då. Vi fick sitta och vänta i en timme för att komma in och ta blodprov. Efter det, fick vi vänta ännu en timme i väntrummet. Så kommer en sköterska och säger att dom ville göra en ny gyn undersökning. Efter det fick vi vänta ännu ett tag i det där väntrummet. Sen kommer det en sköterska och berättar att jag måste stanna på sjukhuset för operation, och vad som hade hänt osv. Då brast det för mig, och jag börja stört lipa. Mormor sa att hon kunde stanna med mig, men jag ville vara själv och tvingade henne åka.Jag kördes in i det där jävla rummet igen, där dom tog blodprov IGEN, men denna gången var jag väldigt svårstucken, minns inte hur många gånger dom fick försöka innan det kom blod. Efter det körde dom ner mig till avdelningen, där jag fick ett eget rum ( tur att det inte var någon mer i samma rum). Jag var tvungen att duscha med ett speciellt schampo och ha på mig sjukhuskläder. Timmarna gick, och jag började bli nervös, och satt och grät för mig själv. Jag var helt deprimerad, hade inga pengar på mobilen så jag kunde ringa till Fredrik och berätta vad som hänt det var nog det som var jobbigast. Mamma ringde och jag bad henne ringa till Fredrik och be han ringa mig, jag ville berätta själv om vad som hade hänt.


Bara av att höra hans röst började jag gråta, det var en sån jävla lättnad. Nu kände jag mig inte längre ensam, även om han var 140 mil ifrån mig. Jag berättade vad som hade hänt, och jag har aldrig förut vart med om att han vart så där orolig. När jag pratade med honom kände jag mig inte alls lika rädd för operationen längre, men han blev bara mer och mer rädd ju mindre tid det var till operationen. Jag kommer fortfarande ihåg vad han sa "Du måste klara det, du får inte lämna mig, hade jag kunnat så hade jag vart där du vet att jag älskar dig". Jag är så evigt tacksam över att han pratade med mig flera timmar, jag har nog aldrig behövt honom så mycket som då.


Vid tre tiden kom en läkaren in och berättade att jag får vänta med min operation till åtta på kvällen, för att dom hade fått en akutsjuk patient som var tvungen att operaras före. Jag blev lättad samtidigt som jag blev väldigt arg, för vadå om dom sa till mig att jag var tvungen att operaras då var väl jag också akut. Timmarna gick, jag började bli riktigt hungrig (men fick inte äta någonting, hade dropp). Kollade på "vem vill bli miljonär" när dörren öppnades och in kom två läkare och sa att det var dags nu. Dom körde ner mig i sängen till operationen, och fan va irriterad jag var då tänkte "som om jag inte kan gå själv eller". Men ju närmare vi kom operationsavdelningen. Och när jag såg skylten "Operationsavdelningen" fick jag näst intill panik. Sa "tänk om jag vaknar mitt i allt, eller tänk om jag inte vaknar alls!". Men dom försökte lunga ner mig och sa att det skulle gå bra och att jag inte skulle känna något.


Jag kördes in i operationssalen och dom som skulle operera mig verkade väldigt snälla, jag kommer ihåg tre av dom: killen som höll masken som jag skulle andas i, tjejen som gav mig nån grejs så jag somnade och en till tjej. Jag blev mycket lugnare och kände mig inte alls lika rädd längre. Killen satte på mig den där masken, och den ena tjejen berättade vad hon gjorde hela tiden sen sa hon "Nu ska jag ge dig en medicin som gör att du blir varm i kroppen och det kommer snurra lite". Okej, och sen helt plötsligt börjar jag skratta som fan och säger " DET SNURRAR". Efter det minns jag inget mer än den där stora lampan dom hade ovanför mig.


Jag vaknade upp av att någon sa "janette, det är dags att vakna". Jag fattade ingenting, vart var jag? Sen kom jag på att jag hade opererats, jag bad om vatten, jag var as torr i halsen. Frågade vad klockan var, det såg ljust ut u korridoren så jag trodde att det var morgon. Men fick veta att klockan var strax efter tolv på natten. Det var vist lamporna som lyste då haha. Jag fick smärtstillande och kördes upp på "mitt" rum igen.


En kill sköterska kom in och frågade om jag ville ha något att dricka, helt från ingenstans ville jag ha äppeljuice. Haha okej så det fixade han åt mig, och så säger han att jag kommer att behöva gå på toa om så där en timme, men att jag inte fick gå själv för att jag fortfarande kände mig snurrig och kunde ramla.


Morgonen kom och jag väntade på att få åka hem, för det hade dom lovat mig dagen före. Men så kommer en sköterska in och säger att jag inte kan åka hem. Dom ville ha kvar mig för att se så att allt gick bra, och att jag kunde gå igen osv. Då brast det för mig, jag skrek rakt ut : jag vill inte vara kvar på det här jävla sjukhuset!

Och bad om att få låna en telefon, ringde mamma och sa att hon skulle komma och hämta mig, jag skulle fly därifrån om det var så, hem skulle jag!


Mycket riktigt mamma och mormor kom och hämtade mig, men sköterskorna tyckte in om det. Och sa att "du åker hem på egen risk nu". Jag hade sjukt ont vid ärren när jag skulle gå, men jag visade det inte för dom eftersom dom säkert hade tvingat mig vara kvar.


Alltså var det inget missfall, utan jag hade fått något som kallades " utomkvedsgraviditet/ Utomkvedshavandeskap.
Det menas att fostret hamnat utanför livmodern, i mitt fall i en av äggledarna.

Så nu har jag bara en kvar. Jag mår bra idag, det negativa är att jag bara har 50% chans att få barn,
och att jag har 3  ärr på magen, dock ganska små och det enda man lägger märke till är under naveln.
Måste få tummen ur

Idag är jag hemma från skolan. För att imorses när jag vaknade av alarmet, kände jag bara hur jävla ont jag hade. Usha, och när jag skulle ringa och sjukanmäla mig kunde jag knappt prata, så hoppas dom förstog vad jag sa haha. Och jag missar inget heller, eftersom vi håller på med projektsportdryck i båda media-ämnena.
 
Jag måste bara få tummen ur och börja jobba på hemsidan, slänga ihop något fult bara. Orkar inte lägga energi på den, vill bara få allt gjort.. allt ska vara klart om två veckor. Men det klarar jag ;) jag har kvar - webbsida, annons,presentation och banner. Jag vet det låter mycket, men webbsidan gör jag bara på en sida.. lägger upp allt där. Annons går att göra slarvigt och snabbt på en halvtimme och samma med presentation. Sen animerade banner får jag göra i skolan, det är det enda jag behöver hjälp med. Ah undra om jag skulle börja göra det nu, fan va skönt att ha det gjort sen ju.


Imorgon är det ÄNTLIGEN HELG! inte för att den här  veckan har vart specillt ansträngande ^^ men seg! Vill ju bara att tiden ska gå fort fram till lovet, så jag får vara med Fredrik! Nu börjar saknade komma på RIKTIGT! Har jag tur så träffar jag honom den 6:e, annars den 9:e typ.


Tänkte skriva om vad som hände mig för snart två år sen, i ett annat inlägg. När jag fick utekvedesgraviditet..
någon som vill läsa?Halsen är ovän med mig!

För mindre än tre veckor sen, när jag åkte hem från Fredrik hade jag ont i halsen. Och nu kommer det tillbaka, fast den här gången känns det typ dubbelt så mycket. Det gör as ont att svälja, så har inte fått i mig mycket mat idag. Halsens känns tjock som fan och slemmig.. mysigt! Älsklingen tipsade om någon bra medicin som han hade när han hade ont i halsen själv "Cocilliana-etyfin". Men man var nog tvungen att ha recept för det, jag käkar ju några halstabletter som heter
"Mucoangin", men jag tycker inte dom hjälper så mycket och speciellt inte länge..dom bedöver bara tungan åt helvete!

Åkte som sagt hem från skolan vid tolv idag, hade så jävla ont i halsen! Men det gjorde ingenting, för Caj hade inte vart där, så jag missade ingen hjälp. Åkte hem till mormor nästan direkt när jag kom hem, där blev man bjuden på nybakade riktigt GODA BULLAR! mums, min mormor är söt! :D

Och nu har Fredrik beställt biljett ner :D den 4:e åker han, men han ska först till Köping, och hälsa på sin mamma och syskon. Men jag kanske också åker dit då, om jag får. Skulle vara kul att träffa dom igen iaf. Och han fick en billig biljett tack vare mig;) dom hade ju kampanj för Prio medlemmar, men i förrgår när jag kollade så fanns det inga kvar, men så kollade jag idag, bara för att. Och fick världens chock.. DET FANNS! lyfte på luren snabbt som fan, ringde till honom och han beställde illa kvickt! Så då fick han betala sammanlagt 135 :- istället för 635 :-


Nu har mamma gjort god mat.. så JAG MÅSTE BARA ÄTA! hon provade något helt nytt, pannerad kycklingfilé med klyftpotatis ! Halsen får göra hur ont den vill.. men jag ska ha mammas mat!


Yää!

(PERSONLIGHET)
JAG ÄR:

Blyg
: Beror på. Typ när jag träffar nya folk, om dom är öppna själv så blir jag också det. Är dom blyga då blir jag också det.
Smart: hahah jag smart? xD
Stressad: Händer
Tålmodig: Nej det är nog bland den sämsta egenskapan jag har ICKEtålmodig
Djup: haha öö
Öppen: Jo, med folk jag känner
Positiv: Jo och nej. Det som handlar om skolan brukar oftast bli negativt
Rolig: Ja va fan :D
Ansvarsfull: när jag måste.

(VÄNSKAP)
JAG HAR:
Svikit en kompis:
Nej kan jag inte påstå. Har inte gjort något som har sårat en kompis hårt.
Förlorat en bästa vän: Alltså det beror på hur då förlorat?
Sagt att jag älskar en kompis: Självklart
Sovit med en tjejkompis: Jodå
Pussat en av samma kön: Ja
Slagit en kompis: haha ja, fast mer på skoj.
En kompis som vet allt: Jo, tre eller fyra. Bine,Malin,Hanna och Fidde, jag ser inte min pojkvän som bara pojkvän han är min vän också.
Berättat hemligheter: Ja


(KÄRLEK)
JAG HAR:

Blivit sårad: Yes, tre gånger riktigt jävla hårt. Två av dom av Fidde.
Haft stadigt förhållande: Ja, Timo var ja tillsammans med i 7 månader, och Fidde nästan 2 år och nu igen.
Krossat någons hjärta: Dannes
Gett någon ditt hjärta: Jag plockade ut det och gav det till Fidde i handen.
"Playat": Hm, vet inte vad jag ska svara.. Jag va rätt taskig mot Danne, men jag tyckte om honom men dissade honom två dagar efter att vi träffades första gången, Fidde betydde mer och gör fortfarande.
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja, varför säga det annars.
Sagt att jag älskar någon och ljugit: Nej!
varit otrogen: Nej, jag sågar otrohet.


FAVORIT:
Låt just nu: Finns ju många! Nickelbacks skiva är bra! Baso, Shortys låtar.
Pryl: Ipoden och mobilen
Tvprogram: Andra Avenyn, One Tree Hill, Prison Break
Bok: Böckerna om "Pojken som kallades det"
Lärare i skolan: Jonas helt klart. fast han är ju rektor, men ja!
Plats: sängen
Frukt: banan


(ÖVRIGT)
JAG HAR:
Sytt:
grytlappar haha
Opererat mig: Ja, för utomkvedsgraviditet. ;/
Sjungit i duschen: ja senast i går "With every bit of me, with all my heart, with every single breath im gonna love you"
Hoppat bungyjump: Nej och kommer aldrig göra!
Fobi för något: Ormar och spindlar
Sett någon dö: Nej och tur är väl det.
Sagt att jag hatar någon: Ja


LIVET:
Svart eller vitt: Beror på..
Rött eller blått: blått
Skriva eller tala: skriva
Vatten eller cola: cola
Nagelbitare: ja tyvärr, går ju fan inte sluta heller
Mobil eller mp3: mobil
Snygg eller charmig: asså Charm är så sött!
Lösgodis eller choklad: Lösgodis ( finns ju chocklad att välja där )
Frukt eller grönsaker: frukt
Film eller serie: Serie, fast film ibland
Sommar eller vinter: sommar
Fredag eller lördag: Lördag
Ljus eller lampa:ljus
Kärlek eller vänskap: Båda
Bio eller hemmakväll: hemmakväll


HAR DU:
tagit pengar av dina föräldrar: haha ja, har du?
gjort illa dig själv med flit för att få ha snygga plåster: nej
kollat på porrfilm: haha det du xD HAHA
tyckt att en lärare är het: haha, jag glömmer aldrig i femman "baaabis!"
tagit nakenbilder: nej
skänkt pengar till behövande: tror inte det
hjälpt någon som har druckit: vadå hjälpt..BRUKAR DU:
skolka:
ibland,
kolla på sexprogram, vilka: nej?
lyssna på samma låt 36645 ggr: nej
bli röd som en tomat när du blir generad: hah nej jag är inte GÖRAN!
ljuga varje dag: NEJ
sminka dig mycket: nej lagom mycket.
spela extra hög musik för att störa andra: när jag blir arg ;)
lyssna på hiphop: varje dag.


VÄLJ:
dator eller tv: dator
kompisar eller flick/pojkvän: Båda två, fast om jag var tvungen att välja så blir det kompisarna.
falukorv eller grillkorv: grillkorv
en kompis som är rolig men dum eller en som är snäll men tråkig: vem vill ha en elak kompis? man får väl göra han/hon rolig då.

HUR:
bra är du i skolan på en skala 1-10: 3
flirtar du:med Fidde ;)
många ggr har du färgat håret: för många
dricker du te: i kopp?
länge sover du på natten: om det är skolan 6-8 timmar, ledig - 10-12


VEM:
av dina föräldrar gillar du mest: mammi
stör du dig mest på i din omgivning: hmm.
tog på dig sist: Fidde :D
tyckte du synd om senast: minns inte
fick du en kram av senast: Jonarhan
är din idol: Emilia Isaksson!


 


In tha School

Är i skolan nu, och har just gjort klart provet i samhäll. Tror det gick rätt bra, kändes så. I alla fall i andra delen av provet, där vi skulle kolla på valfri program och sen skriva om karaktärerna, budskap och egna tankar om programmet. Jag kollade på Andra Avenyn och fick ihop en text på nästan två A4 sidor. Hade kunnat skriva mycket mer, men då skulle våran lärare få sitta och läsa det i hundra år. Hoppas på ett G i alla fall! 


Jag ska gå och prata med min mentor nu, om att jag inte kommer på eftermiddags lektionen. Har ont i halsen och huvudvärk i sinne. Och skolsystern är inte här i dag, så jag kan inte få någon huvudvärkstablett. Men jag missar inget på eftermiddags lektionen eftersom vi håller på med projektsportdryck så kan jag göra det hemma.


Neeeej!

Jag vaknade av inget mindre än - halsont, fuck it! Jag orkar inte, har inte tid och vill inte bli sjuk nu. Fan va ont det gör, så ska klunka lite thé innan jag drar till bussen. Hoppas på att det hjälper lite iaf.

Idag blir det en lång dag, slutar inte fören halv fyra. Först nu på morgonen har jag prov i Samhäll. Och halv ett till halv fyra ska vi jobba med proejkt sportdryck. Oh jag ska försöka mig på att göra den där animerade bannern idag UTAN utbrott. För här hemma lyckas jag inte. Blää.. och sen direkt till Malin och filma typ.


Ha en nice dag! medans jag plågas i skolan xD

Julian Morris!


HANS ÖGON ÄR NOG DET VACKRASTE JAG SETT! helt ärligt!
och han är så fin i - Wirlygirl.


men jag älskar fortfarande min pojkvän ;) och han har dom näst mest vackraste ögonen ;)


Panik.. vad göra!

Fyfan va jag inte är på humör nu!

satt just och räknade ihop alla poäng för alla kurser som jag läst/läser.
och fick bara ihop det till 2450 ! man ska ha 2500 för att komma ut.. JIPPI!
SKIT KUUL...VAD GÖRA? alltså nu menar jag inte att jag har 50 poäng som saknar för att jag har IG.. utan jag har 50 poäng som saknar pga av för lite kurser... VAD I HEEELVETE! blir Caj eller JOnas direkt när jag kommer till skolan.
Det här riktgit förstörde min dag!


Om det är så, kan jag ju för fan lika gärna hoppa av :S


SHORTY THE QUEEN!

ELIN! din musik är kärlek..!
sitter och lyssnar på massa gammla låtar, fan va bra du är!

men vi vill ha nya låtar ;) haha

NÅGRA av hennes bästa.. LISTAN KAN GÖRAS LÅÅÅNG!
- Så många gånger
- Mamma
- Ögonsten
- Marlon
- Det som du har
- Du kan vara min prins
- Med dig
- utan dig
- Här är ditt liv
- Min superhjälte
- Jag ska bli en rapper
- Himlen runt hörnet


Nu ska jag dejta sängen!

Klockan är massa mycket, men tur är väl att jag är ledig imorgon då :D
Har kollat på två filmer med mammi nu på kvällen, första hette Passagerarna och va as bra! Sen kollade vi nyss på en annan som också va bra, den kommer jag inte ihåg vad den hette. Tar reda på det imorgon.

Men nu ska jag sooova, så jag orkar åka med och handla imorgon!

God natt!


Några av Basos bästa


Den här killen kan musik!

Några av hans bästa, inte i ordning!
- Promenad med mina tankar
- Vinteristid
- Borttappad
- En dag
- Änglar
-Kärlek är en Illusion
-Tro på mig
-Starkare än kärlek
-Här är ditt liv

Barnvakt..

Ah eller kan man säga så när det är min egna bror? haha. Men han är faktiskt väldigt lugn fyra åring. Sitter snällt och kollar på barnprogram, och kommer ibland in i köket & frågar vad jag gör. Han är söt <3

Jag kan till och med sitta och skriva skolarbete, det är fan inte dåligt ;)
håller fortfarande på att skriva om Shakespear, haha blir ju fan aldrig klar.

Min mormor var här idag :D hon är också söt!


<3With every bit of me

With all my heart

With every single breath

I´m gonna love you


En långsovmorgon!

Jag har sovit så jävla bra inatt! Vaknade först vid halv sex, när jag hörde Juha som var arg som ett tok för att han inte hittade kläder och skulle packa för han skulle till Stockholm och jobba i veckan, haha fan va han härjade. Jag säger bara - man ska aldrig packa 1,5 timme innan avgång! Men jag tyckte det var så jävla skönt att inte behöva gå upp.. jag visste att jag skulle kunna sova flera timmar till, klockan ringde halv tio. Och strax där efter fick jag en posetiv överraskning, Bine skrev sms att vi inte ska ha matteprovet i morgon :D För matteläraren skulle nånstans, så det blir nästa tisdag.

Ska snart iväg till skolan och ha Psykologi. Rätt intressant men hon ger oss inte roliga uppgifter. Men idag skulle vi se en film och sen skriva om den tror jag.

Yes men nu ska jag dricka upp kaffet!


ha en bra dag ;) Im back .. 16.20


Jag saknar...

KALSONMORSANS aka Jennys  BLOGGINLÄGG :( OCH BILDER PÅ BDB!!

Koooorv!

Nu har jag bestämt mig

Idag ska jag plugga. Måste kolla igenom matten iaf, det skadar ju inte. Som Emma sa (matteläraren) jag har ju redan haft matte A en gång, så allt kan jag inte ha glömt. Det kanske räcker med att jag kollar sammanfattningar å så. En chans ska jag ge det iaf. Och sen skriva klart om shakespears.

Men först ska jag dricka upp mitt kaffe, duscha och möta Hanna som har mitt USB minne. Sen senare kanske jag går upp till henne och Malin, eftersom jag inte börjar fören halv ett imorgon.

God morgon världen!

Häär kommer jaaag... det har aldrig förut känns så bra :P

Har just slängt i mig frukost - kaffe och havrefras, till sällskap hade jag Jim som sov här i natt (hos min bror) och min korkade bror då. Nu sitter dom och diskuterar om det som hände igår, dom påstog att igår när dom skulle komma upp till Malin vid 8, så blev hela himmelen blå! och vi trodde ju inte på dom, men idag stog det i aftonbladet. Så dom hade rätt.
Igår var det ännu en busdag med Malin och Hanna. Vi var lite mer lama igår än i Fredags. Men det var för att Malin och Johan gjorde slut, så jag förstår henne att hon var ledsen även om hon inte visade det. Vi drack som vanligt kaffe, sen vid åtta dom kom min bror och Jim upp till Malin, så vi spelade "Så det kan låta hemma hos oss" . Vi mot dom och vi vann båda gångerna ;) kanske inte så konstigt när vi spelade det i fredags också, så vi har haft alla kort. Efter det spelade vi Biljard, vi mot dom ^^ vi vann då också, ni vet vi äger tillsammans! :D
Sen vid elva nångång drog vi ner till mig, blev rätt jävla sega och alla satt typ och läste i varsin skvallerblaska, men sen kom Malin på att vi skulle köra "Sanning och konka", var helt okej. Men ändå inte så roligt eftersom vi vet typ allt om varandra redan, alltså jag Malin och Hanna.

Det kom lite lite snö inatt. VARFÖR? jag vill inte ha någon mer jävla snö. GE OSS VÄRME!

Får se vad som händer idag, måste göra klart om jävla shakespears, som skulle vart klart i Fredags. Och sen borde jag kanske kolla igenom matten lite, men jag kommer ändå inte lära mig hela matte A på två dagar.


Snart iväg

Om bara min mamma kunde va lite snabbare med att börja med maten. För jag orkar verkligen inte sitta hemma längre, vill upp till Malin och ha skoj, men problemet är att jag är hungrig! och MACKOR tänker jag inte äta :D

Snart har jag sportloov! 2,5 vecka kvar typ! Då kommer älskling <3 :)

Oj Sorry Baso!

haha jag råkade visst "hoppa över" Basos sista fråga
Vad har dina snygga kompisar för msnadresser?
Haha det beror på vilka av mina kompisar du tycker är snygga ^^ sen kan vi diskutera saken! Och jag måste fråga dom om du får deras msn :P

Svar på era frågor!

Pygméhomie aka Emelie frågar:

Skrattar du åt dina egna skämt?
haha, klart som fan att jag gör ;) hahah

Vad är de värsta du varit med om?
Oj, på första plats kommer nog när jag opererades för utomkvedsgraviditet.. fy fan va hemskt det var. Alltså inte själva operationen, utan smärtan innan och jag mådde så jävla dåligt, lipade sönder.

Om du fick ändra på en sak, precis vad som helst, vad skulle du ändra på?
(Förutom avståndet mellan dig o fidde ;) )
haha, oj den här var riktigt svår, hmm mitt namn! och att man ska få mer studiebidrag.. snäll 1050 vart räcker det? fast jag går ju ändå ut snart.. men då tycker jag att man borde få BETALD LEDIGHET ett år efter studenten ;) man är ju totalt slutkörd mohaha! :D
Ah just det EN sak var det - då tar jag betald ledighet i ett år!


E.K aka Elina frågar:

Om du bara fick besöka en sida på nätet varje dag, Vilken skulle du välja?
Oj bilddagboken eller Bloggkoll - OM jag fick läsa alla bloggar då!

Ringa eller skicka sms?
Det beror på är det något viktigt så ringer jag.

När vaknade du idag?
11 nångång
 
Favorit färg?
har inte bara en :P svart, röd, blå och vit


Baso aka Tommy frågar:

Vad gör du om 10 år?
Jag bor i en lyxig lägenhet men inomhuspool har vunnit en massa pengar så jag slipper jobba ;) har har iaf 2 barn! Och reser ganska mycket utomlands eftersom jag vunnit pengar =)

Vem är din favoritrappare manlig och kvinnlig?
Du och Shorty

Vad är din hemliga talang?
haha har jag någon ? xD jag når upp till näsan med tungan xD

Kan du sjunga?
HAHAHAHAHAHA xD Neej för fan men jag gör det ändå ;)

Gillar du rabarber?
Nja lite, men dom kan vara rätt sura.. men rabarberpaj är as gott! min mormor gör den goaste!

Shorty aka Elin frågar:

varför gillar du min musik? haha :D
För att du är så grymt bra och jävligt duktig!

hur mycket fiser du i snitt varje dag? :D
hahaha xD Jag går inte direkt runt och räknar mohaha. men det är inte många. och ibland inte alls ;) dudå? :P

favorit dryck och favorit mat? :D
jag väljer Fanta för Coca-cola är jag lite less på nu, och mat hmm Kyckling och kött!


Tack för denna kväll tjejer!

Kom hem för en stund sen. Har haft riktigt roligt med Malin och Hanna. Kom dit vi drack kaffe och prata om altl mellan himmel och jord. Spelade biljard fast tröttnade efter en ganska kort stund, haha eller ja egentligen så var det så här : Malin och Hanna ville sminka sig, lite för att vi skulle ta kort haha.. sötisar!  Sen tjockade vi oss med godis, chips och cola och spelade "Så kan det låta" haha..  herre min gud vad vi skratta vissa stunder ;) haha va riktigt roligt :)
Till sist innan jag och Hanna drog hemåt, spelade jag och Malin två låtar på Guitar Hero.


Ahh just det...DET HÄR ÄR ÄCKLIGT! Fy faan.. när jag kom hem, skulle in i mitt rum.. så ser jag något brunt ligga på golvet, och jag vet fortfarande inte vad det var.. bäst är nog så! Men det var antingen - LÖS kattskit, någons spya(Jonathans kanske, han åt chocklad idag) eller kattmat..! Jag höll på att spy när jag såg det där.... YÄÄK!

Jag kunde ha skrivit mycket längre inlägg om kvällen, men klockan är mycket och jag ska strax sova. Men jag har i alla fall haft en jätte rolig kväll :)

KANSKE om jag orkar så svarar jag på era frågor idag.

Min Kväll!

Nu vet jag vad jag ska göra i kväll ! Underbart..  jag hade fått panik av att sitta hemma bara. Så jag ska upp till Malin och va med hon och Hanna. Ringde Malin innan och hon blev glad för jag sa att vi skulle tjocka oss idag, för jag va
på City innan och eftersom jag först trodde att jag skulle sitta hemma å glå på lets dance, så tänkte jag först bara köpa lite lösgodis. Men det slutade med lösgodis, Coca-cola och chpis dessutom Malins favo chips - Grill! Så hon blev glad. bara : Jaa biljard! haha :D kameran ska med iaf !

Nu har jag fått in många frågor iaf av tre pers! svaren kommer senare i kväll eller imorgon.

Ha en mysig/bra/rolig fredag kväll!


Ingen mer som har något att frågA?

Ni var ju dåliga på frågor! Har bara fått av Elin aka Shorty än så länge. Men låter de va tills i kväll eller nått. FRÅGA! haha.


Idag är jag hemma jag orkade inte gå upp idag.. och jag hade inte slutar fören om en timme. Jag har hunnit med en låång sovmorgon till tolv, en lung frukost där jag till och med läste tidningen sist men inte minst slängt i en maskin tvätt. Snart ska jag ta å fixa i ordning mig lite, men kan ju fan inte platta håret utan att håret blir elektriskt.. jag hatar det! Det blev så efter att jag frägade håret i lördags, varför?
Undra vad jag ska hitta på idag, vara med Malin och Hanna kanske.. hoppas dom är hemma. För här tänker jag inte sitta. Men först ska jag skriva klart om Shakespears (stavning) eftersom vi skulle vara klara med det idag på historian.


Igår hann jag fixa den här ramen också :D fick den i julklapp!
´

1: Hanna&jag

2:Jag&Sabine

3:Jag&Malin

4:Mig&Fredrik

5:Mig&Fredrik


blev det inte fint? :D


Frågestund?

Jag tänkte att ni skulle få årets första FRÅGESTUND! och nu vill jag ha massvis med frågor, så kom igen! Det får vara om precis vad som helst, seriösa, knasiga, roliga och aa sånt ni undrar över.

Det har vart en bra dag, skolan gick bra. Ja, jag jobbade faktiskt iaf fram till tio. Sen hade jag ingen energi kvar, men jag blev faktiskt klar med loggan, slogan och etiketten. Och nu sitter Baso och jag & pratar om mitt namn på drycken. Och han kom med ett annat förlag, och jag gillar det bättre. Ska byta sen.

´Slutade tidigt idag, åkte till Knalleland med Bine köpte en sån där hel svar bok, en fotobok som det heter. Vi ska ha den till vårt projektarbete. Det kommer bli nice! Sen var vi och fikade, mycket trevligt! Va länge sen som jag va med Bine på fritiden, och jag saknar det märkte det idag. Vi får börja va lite oftare på FRITIDEN, vi är ju varje dag i skolan men det är ändå inte samma sak. Du betyder massor för mig, det vet du <3

Idag fick Fredrik tummen ur, och ringde till SJ och beställde ett SJ Prio kort. Eftersom dom har en kampanj nu att man reser för 95:- från Norrland eller tvärtom. Men det skulle dröja upp till 12 dagar innan kort skulle komma. Och innan dess kan han inte använda sig av kampanjen, så får hoppas att han hinner före alla tar slut. För nu är biljetterna svin dyra just nu ligger dom på 635 :- enkel väg, fast då inräknat med buss. HOPPAS, får då kommer han typ 5:E


Nooni


Min bror är cool ^^

btw, sabine sitter och terroriserar här jämt mig :P hon vill ha hjääälp för vi har jävla projekt sportdryck! så nu måste jag gå för annars får jag en liten smäll i pannan ;)

Fotat till projektarbetet

IDAG blev det av! Känns skönt att äntligen ha fotat lite till projektet, för jag har för mig att allt ska va klart snart. Fotade iaf Malin och Hanna idag, var väldigt roligt :D blev en del knasiga kort vill jag lova! Sofie skulle också vart med, men hon var sjuk. Jag kan tyvärr inte lägga in några bilder i dag från det, eftersom jag inte har någon USB kabel till kameran än, så får göra det i skolan imorgon.

Imorses försov jag mig också, PANIIK! vaknade till 06.22  och jag ska gå till bussen 06.50 men fattade inte vad klockan  var, sen efter några sekunder stog jag upp och tog första bästa kläderna som låg på golvet, på med plattången å sminket. Fan jag hann inte ens äta frukost eller dricka kaffe, jag hatar att stressa det är så sjukt jobbigt! Sen på bussen blev jag så jävla trött, somnade och ville inte gå av den varma bussen. Och på samhälls lektionen orkade jag inte göra nånting, hade jag blundat så hade jag somnat. Och jag orkade verkligen inte gå till halv fyra, så drog hem efter tolv.


om tre veckor kommer älskling förhoppningsvis <3 ...längta:)


Bara en sån här sak..

som att skriva några ord till mig, gör mig så himla glad. Det är då jag känner att det faktiskt finns en person som älskar mig, inte för att jag inte vet det. Men jag tycker att man behöver få bekräftelse på det ibland. Och det gäller inte bara ens pojkvän utan ens vänner också.

Jag kommer sova bra i natt :) 


Emelie du gjorde min dag! :D

Hela dagen har jag vart irriterad, för inget blev som planerat. Jag och Bine skulle ha filmat kortfilmen som ska va klar på fredag, det blev inget av det bara för att min bror är helt störd, jag fick inte låna hans videokamera fast jag frågade för flera dagar sen. Och sen tänkte jag fota dom istället till vårat projektarbete men då kunde dom inte för Hanna va i Borås och Malin pluggade. Så vi hade ju inte kunnat filma iaf. Så imrogon ska vi iaf fota dom.

Men så kommer Ämli där och gör min dag! för vet ni? HON SKA KOMMA TILL BORÅS I VÅR! =) wiiie,
och då SKA jag träffa henne. Förra gången blev det inte. då skulle vi träffats i Köping, men pågrund av vissa saker så blev det inte så. Men denna gången kan inget hindra mig :D min pygméhomie !


Fööör vi har taaagit stuuudenten ..

jaa i alla fall om
http://www.studenten09.se/?d=12


Nya tag imorgon.

Jag har bestämt mig nu, jag skippar att ens trycka upp Illustrator för att ens försöka få ihop någon logga så här på natten, eftersom jag inte har någon lust eller ork att göra det, så skulle det bara bli pannkaka av det ändå. Så lika bra att lämna det till i morgon, då det ändå bara tar en fem minuter att fixa.

Nu ska jag se en film i hopp om att somna till den. Känner mig rätt trött så det borde inte vara några problem.
- Den som viskar från 2006. någon som sett den ?btw, jag saknar min pojkvän <3 kom till mig baby!


ge mig orken.

Åå jag får inget gjort, varför? jag har ingen lust. Hade tänkt att börja lite på sportdrycks projektet, göra loggan. Men jag har ingen lust, och åå blir irriterad på mig själv över det. Och matten skulle jag också behöva plugga på, för på tisdag nästa vecka har jag det stora provet i hela A kursen. Men jag kan ju inte sätta mig tolv mitt på natten och börja plugga matte. haha det finns inte ens i min värld. Men jag kanske orkar börja på loggan lite, orkar inte lägga så mkt energi på den. Vill bara få det gjort!

Kanske orkar jag välja 5 kort av dom 60 jag har för att lägga in dom i den fina ramgrejen jag fick av mamma i julklapp, vill göra fint i mitt rum igen. Nu ser det ut som världens bombnedslag! kläder över hela golvet, massa grejer på skrivbordet osv...

Imorgon ska jag och Sabine filma en kortfilm, :D får se hur det går haha.. nee skuuu typ. Och även fota lite till vårt projekt arbete, fick låna en kamera från skolan. Så testade jag att först ta kort med min kamera å jonathan o sen med systemkameran, fyfaan vilken skillnad! vill haa ...


Göra om designen snart..

Ah inte mycket! Ska bara byta lite bilder, eller ja inte jag men Jenny :)
för jag tycker om min blogg annars ^^ :D

Man knivhuggen av okänd

Så här stog det i tidningen i dag :


En man blev på lördagskvällen knivhuggen av en okänd man på Svedjegatan i Borås.
Ett stort pådrag av polisen sökte efter gärningsmannen utan att finna honom.

BORÅS.
Det var vid 19.30-tiden som larmet kom. Ambulans och flera polisbilar kallades till Dammsvedjan där en man blivit knivhuggen på öppen gata. Enligt uppgift ska mannen ha fått två knivhugg i ryggen av en för honom okänd man. Det rör sig om OPROVOCERAT våld, säger en polisman. Polisen var i övrigt mycket tystlåten om händelsen. Svedjegatan och gatorna där omkring söktes igenom av polishundar och polisen tog uppgifter från personer i näheten. Den skadade mannen chockades av händelsen och ska ha haft svårt att lämna uppgifter. Han fördes till Borås lasarett. Enligt uppgift från sjukhusets presstalesman var skadorna lindriga och han skulle få lämna sjukhuset under kvällen.

Det var alltså Jaskos bror Theo som råkade ut för det här.


Minnas 25 års fest!

Har inte varit så aktiv här i helgen, men blir aldrig något skrivet när jag är hos pappa. Vi är i gång hela tiden typ så det blir ingen ork till det. Men nu är jag hemma igen.


I fredags tog vi det lungt kollade på Lets dance, bara för det inte fanns något annat på tv. Och Anne fixade as goda baguetter med kebab och sånt gojs, mumma!

Lördags var det fest för Minna som fyllde 25 idag. Där kring fem knackade det på dörren hos oss, och in kommer Annes kusin Rickard, hans tjej och deras två barn. Shit vilken överraskning .. dom hade kört från Skövde. Så vi fikade å sånt i lokalen, sen innan vi drog i gång att festa åkte dom hem. Och vid sju började vi festa lite, allt var bra och alla hade kul. Men vid halvåtta, hände det en mindre rolig grej som förstörde hela party stämningen. Jaskos bror skulle låna Jaskos bil.. så han skulle komma till lokalen & hämta nycklarna. Tiden gick och ingen Theo kom, efter ett tag ringer Jaskos mobil, då var det Theo. Han berätta att han hade blivit knivhuggen i ryggen två gånger!! Det var några as fulla grabbar, som först hade börjat kasta öl på honom, så hade han ju frågat vad fan dom höll på med.. men sen gick han bara vidare, och då får ha en jävla knivjävel i ryggen! sen hade dom bara sprungit i väg. Alltså det är helt jävla sjuukt! man vågar ju fan inte ens gå ut längre, tänk när man vänder ryggen så får man en kniv i sig. Theo ¨åkte in till sjukhuset, och allt gick bra. Men han skulle åka till Egypten idag, men icket. Fyfan det är bara så jävla sjukt att sånt här händer. Men bortsätt från det så var det rätt roligt ändå.


Och också på lördags förmidda när vi skulle till Fristad, så hamnade vi i världens jävla bilkö. Sen såg jag sirenerna från en brandbil, ambulans och polis. Då var det två bilar som hade krockat, asså fyffan båda bilarna var helt jävla platta där fram, fyfan jag fick rysningar. Sen såg vi en kille ligga på båren, jag fattar inte ens att dom överlevde så illa såg bilarna ut.


Har sov morgon i morgon. Börjar halv 1 :D så jag kan sova minst till tio, för bussen går 11.25 hemmiffrån. Fan va skönt, och på tisdag är vi lediga!

Slänger upp bilder på bdb från festen å så.


Grattis Moster!

Det är ingen vanlig dag för Mia fyller 28 :D massa Grattis Moster! <3

Fest för Minna i kväll, som fyller 25 imorgon.
så där om 1,5 timme så jag måste chilla å fixa i ordning mig!

Bilder å så kommer imorgon :D ha en nice lörda!

Baaw.

Jag har just insett det, utan dig Fredrik så är inte jag Janettisen.
Jag insåg det när vi var ifrån varandra, en enorm tomhet
Som blev större och större för varje dag, jag höll på slitas isär!
jag fick ständigt strida mot mig själv, jag lurad mig själv
När jag på något konstigt sätt intalat mig själv att jag glömt dig!
Men innerst inne så skrek hjärtat efter dig - Fredrik!

skrev det där på för ett tag sen alltså nån vecka sen, men har glömr publicera texten. Jag älskar dig, min gows <3


Men oj så kuul Janettisen har, så går de när man inte får sova :(


Hur Svarar du i telefonen: aa hallå, eller om de är mobilen beror på vem som ringer, haha ringer Malin så säger jag : hallååå böölie Nee skuu typ xD
Gör du när du är kär i fel: Försöker acceptera läget
Tycker du om gul-bil-leken: Jobbig MEN roande när man har tråkigt xD
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Inget, men på kortet
Mycket är klockan: 19.07
Många kontakter har du på msn:Runt 100
Var spenderar du en regnig dag bäst: Inomhus

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Bine - är du i tolkabro nu ? :P
Ringde dig senast? Fredrik
Pussade dig senast? Fredrik
Vill du kasta en sten i huvudet på den? Neej :D
Saknar du mest just nu? Fredrik
Ska du träffa imorgon? klassen, och daddy,anne och Janina
Sov du med senast? Fredrik <3
Festade du med senast? Fredrik och norskarna
Vem fick du senast sms av? Fredrik

JA - OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: Ja
Åkt vattenskidor: Ne
Åkt rullstol: Ja haha på skoj xD
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja FAST lyckats mindre bra MOhaha
Köpt lösgodis för över 50 kr: haha slå mitt och fiddes rekord på 1,7 kg ? :P
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: Nångång
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej


UTRÅKAD I SINNE ...

Jag kommer från: Borås eller menas det land? isf Finland.
Jag heter: Janette
När fyller du år? 12 Oktober
Tycker du om någon just nu? Fredrik <3
Om sex månader: Har jag taagit stuuuuudenten! =)
Jag samlar på: Inget
Gröna eller röda äpplen: Gröna helt klart
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Malin oftast.
Gillar du golf? Nej, fast minigolf är kul
Vilken tid gick du upp idag? 06.40
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? ja...
Har du strumpor på dig nu? Ja, grön vit randiga haha
Hur svarar du i telefon? aa hallå,
Vad ska du göra ikväll? Duscha, tv sova
Vad ska du göra imorgon? ¨åka till farsan och fixa i lokalen innan festen på lörda :D
Var vill du bo när du blir stor? Göteborg, norrland eller Örebro =D
Är det okej att gråta? Jaa det är det.
När grät du senast? i söndags när jag åkte hem från älsk
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren!
Laddar du ner musik och film från internet? Ja
Skulle du göra om du vann en miljon? reeesa mm
Bär du glasögon eller linser? Ska ha nått av det igentligen, men orkar inte
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Ne
Har du piercing? Ne
Har du tatuering? Ne
Vill du gifta dig? vet inte
Vill du ha barn? Jaa det är klart !!  om det blir en flicka - Joline kanske, pojke - Liam

Min vän <3

GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN CARRO! <3

Jag saknar dig vännen <3 sist jag träffade henne var i våras :(
När vi pratar i telefon då snackar vi i timmar och alla minnen kommer upp igen!
Jag vill träffa henne snart, och hennes bebis! Som är 7 månader redan :O
Ååå när jag sitter och tänker på henne kan jag inte annat än att skratta, hon är så jävla go den här lilla mini människan!
Jag kommer aldrig glömma våra minnen tillsammans! Och jag önska att vi aldrig hade glidit i från varandra och samma gäller Medina, ni var mina två bästa vänner, jag saknar er och den tiden <3
( vi gled i sär när jag flyttade ut i skoogen,)
Men du kommer alltid vara min vän - Caroline Maria Kristina Lindroos

Tröttare än tröttast.

Jag vill sova :( Fat jag måste hålla mig vaken några timmar till! Kanske ska sätta på kaffe? klockan är ju trots allt bara fem så jag hinner bli trött igen innan kvällen. Ååå jag kan inte se en film heller, för då lär jag somna.

Förstår inte hur jag kan va så trött? somnade tidigt igår, redan vid tio. Och så fick jag "sovmorgon" till sju för att jag åkte bil istället för buss till skolan idag. Och vi slutade halv 12! Blev absolut ingenting gjort i skolan idag, vi skulle börja med projektet om sportdrycken, så säger Benno(en av lärarna vi har i projektet) att vi fick jobba 2 i grupp. Fan vilken lättnad det verkade för alla.. ah så vi började lite smått, och kom på namn å så.. och efter typ en halvtimme så säger han : aha, ni får inte alls jobba ihop, det är inviduellt. Jahaapp, bra å komma & säga det typ försent. Blev lagom irriterad så hela den lektionen blev pannkaka. När vi slutade gick jag och Bine till hennes syster, drack en massa kaffe och prata om ally möjligt :) sen tog jag bussen hem, och nu sitter jag här...

Imorgon ska jag till daddy, ska väl bli rätt kul. På lördag är det fest i Lokalen för Minna fyller 25 :) sköjs :P så Anne behövde min hjälp med att fixa i ordning där å så.

Det är en ny dag imorgon!

Och tur är väl det. För min dag har inte vart speciellt bra, helt seriöst så förstördes min dag då jag såg det där projektet vi ska göra i Media nu fram till Sportlovet. Jag har gått omkring hela dagen & funderar på hur fan jag ska lyckad med allt, och haft panik för det. Men nu kom jag på, om jag bara går på lektionerna ... då finns ju lärarna där som hjälper. Som jag klarat allt annat i media, hur jobbigt det än vart.. och hur många damp ryck jag än fått.. så har jag ändå lyckats, även om resultaten alltid inte vart det snyggaste xD och vi har ju 4 veckor på oss.

Men jag känner att det är sån press, för att det är så mycket annat som ska bli klart också. Jag har prov i Matte A om 1,5 vecka... och sen projekt arbetet som går så där ska vara klart vecka .7. Ge mig kraften att orka!

Men nu är jag bara jävligt gnällig och trött så jag tänker släcka lampan för i kväll och säga god natt!


Media in my ass !

Jag säger bara en sak - Media är inte min grej! att göra loggor, slogans och affisher.. nej!
Och vad tro ni inte skolan började med.. jo ett stortprojekt i Mediaproduktion och mediakommunikation. Vssa av grejerna vi ska göra vet jag inte ens vad det är.. hjälp mig någon? BASO! ?? jag betalar ffs! haha

M E D I E P R O D U K T I O N

M E D I E K O M M U N I K A T I O N

FORMÖVNINGREKLAMKAMPANJ- SPORTDRYCK

UPPDRAG: En helt ny dryck skall lanseras av bryggeriet SvalkaTM. Det är en ny dryck som riktar sig till trendmedvetna, sportiga, i farten ungdomar i åldersgruppen 18 - 30 år. Drycken skall inte uppfattas som en tradionell läskedryck utan en oumbärlig refresher för den sportiga. Största konkurrenterna är Pripps Energi, Red Bull m fl.

Lanseringen är internationell.
Din byrå har fått i uppdrag att ta fram en:

LOGOTYPE - skall fungera för tryck, butiksmaterial, skyltmaterial, förpackningar, på webben, för fax, dagstidningar, etc.

ANNONS - i fyrfärg och tryckklar. Skall fungera i tidskrift, butiker och skyltmaterialETIKETT - fyrfärg, tryckfärdig, skall vara utskriven och applicerad på flaska

ANIMERAD BANNER - optimerad för snabb webbvisning.

SLOGAN -
träffsäker och med en bra knorr.

PRESSRELEASE -
en presentation av produkten som skall gå ut till tänkbara distributörer.

WEBBSIDA - presentation av produkten där alla ovanstående delar finns med

MÅLGRUPP: Tjejer och killar i åldern 18-30 år, sportiga, trendmedvetna och som hakar på det som ligger rätt i tiden.


INFORMATION OM FORMUPPGIFT
ÖVRIGT: Fritt spelrum att använda programvara, slutresultat skall redovisas för kundens marknadsgrupp. Tryckfärdig PDF för annons, etikett, pressrelease är ett krav. Vektoriserad logotyp är också ett krav.

NYCKELORD:
sport, framgång, återhämtning, träning, sund livstil.

SMAK:
Lime/Blåbär & Nypon/Hagtorn
NAMN: Bestäms av byrån
DATUM FÖR DEADLINE: 5 februari 15.30 2009Inlämning sker på Fronter och lämnas in som komprimeradmapp

PRESENTATION: Presenteras för kunden under vecka 8 2009

BETYGSÄTTNING baseras på presentation, idé och tryckbarhet.Söka jobb?

Igår visade Malin mamma mig City tidningen, där stog det att dom sökte ungdommar till sina 4 butiker, sommaren och även helg och lov. Så jag funderar på att skicka in en ansökan... men vågar jag? haha :P alltså det skulle vara sköönt med ett jobb, fan pengar! men på något sätt känner jag mig rädd för att börja jobba.. det känns så, hm vuxet.
Men va fan jag tar chansen nu!


Btw, jag öppnade mina adra julklappar i går.. här är listan på mina julklappar 2009

Mamma & Juha :
Guitar Hero world tour + gitarr
needForSpeed Prostreet
call of duty - world at war
( spelen är till hela familjen)
Mjukisbyxor
jeans ( som var för stora.. så hon kan ju få tillbax dom)
linne
tröja med dragkedja
tshirt  med text "wha-what shall I WEAR TODAY"
underkläder, strumpor, leggins
årskalender 2009
almenaka idol  
musmatta
en ram med 5 fotoramar i  ( nu har jag världens problem att välja ut 5 kort haha)
Påslakan
Ipod

Pappa och Anne :
hårfärg
2 parfymer
Duschgojs
eyeliner
linne 
venus rakhyvel + gel


Fredrik, hans pappa och farmor :
blockljus
sminkbortagningsmedel
hudkräm
halsband
shampo
mascara
godis

Mormor :
1000 kr ( ska köpa NYA SKOR)


God morgon... ?

Fan va jag känner mig trött idag, kunde inte somna i natt, tror klockan var runt fyra när jag somnade.Och jag får inte sova längre.. ja för då somnar jag inte i kväll för imorgon är det skolan.. fy satan! Men klockan är ju redan tolv, så det är dags att ta tag i sista dagen på lovet, som lär bli luuungt.

Igår kom jag ju hem, blandade känslor. Träffa vännerna igen - underbart. Va hemma - nej vill inte! Däremot vill jag ha Fredrik här, känns som tomt ;/ speciellt närjag ska soova.Träffade Malin och Hanna igår, vi drack kaffe tjöötade och spelade biljard, ååwr vad jag hade saknat dom. Malins mamma och Pappa har börjat bowla, så dom hade köpt egna klot och grejer, haha så ville dom att vi skulle följa med och bowla nån gång :D  as kul !
Och imorgon träffar jag Binisen:D


Prata just med Fredrik, och han gjorde min dag och jag blev glad :)

Nu hör jag kaffebryggaren, så jag ska gå och attackera kaffet innan någon annan får ;)


Im going home ... :(

Jahapp, då var allt packat & klart och om en timme åker jag hem :( vill jag det? nej knappast. Men jag vill ändå hem till mina vänner, saknar dom massor! Men vill också stanna hos Älskling. Men vi ses ju snart igen <3

Det var så mysigt i natt, när vi låg och prata i mörket och Fidde höll om mig, aww min gows! Jag älskar dig så jävla mycke <3När vi vakna i morses, hade jag slem i hela halsen ( mysigt värre) och ont hade jag. Så Fredrik har smittat mig, inte bra.  haha han berättade att jag hade fått nått ryck i morses vid sju och börjat skratta haha snyggaste :P sen sa jag att jag hade drömt att Fredrik skitit ut bajs som såg ut som räkor.. haha kanske därför jag skratta ?


24 minus och varm Oboy

Christian ringde Fredrik när vi låg och kollade på film, och fråga om vi hade nån dricka kvar från nyår. Och vi kändes oss inte så jävla motiverade att gå upp ur sängen och gå ut i 24 minus grader  Uhhha! Men vi fick 50 spänn för det, då blev det en sväng på OK så det blev  mjölk, halstabletter och chocklad. När vi ÄNTLIGEN kom in igen tog vi ett jävligt varmt bad, alltså seriöst vattnet va ju nästan så varmt så jag brände mig .. men Fredrik bara "det är ju fan kallt" mhm gissa om han är sjuk ? Och det värsta.. jag håller också på och bli det  :/  När vi va ute så kände jag bara hur ont jag fick i ena örat, och halsen kändes tjock. perfekt timning nu när jag ska åka tåg .. not.


Snart ska vi mysa ner oss bland kuddarna och täcket och se en film, vad det blir för någon vet jag inte. Men det spelar inte så stor roll, för jag kommer ändå somna efter en stund. och sen vill jag bara ha Fidde nära mig, för imorgon åker jag hem. Men vi har redan bestämt när han ska komma ner, 4:e Februari kostar biljetten bara 500tur & retur  & då är buss inräknat. Och det bästa är att han kan beställa dom nu, och hämta ut dom när han får pengar ;)

Jag måste påminna mamma om att hon ska slå in mina julklappar innan jag kommer hem ;) för annars är det inget kul.. julklappar ska vara julklappar eller hur? :D

JAG SKA LEKA MED MAAALIN PÅ MÅNDAG! =) I MISS YOU GURLIE <3 
kan ju lova att det blir en massa kaffe, snack och GH!

Min Älskling är sjuk.

Kom precis innanför dörren, vi har vart ute och handlat lite tåg mat till mig, eftersom jag åker hem imorgon. Och fysatan vad kallt det var ute, trodde jävlat jag skulle bli is.. igen var det 20 minus grader om inte mer. Och jag tvingade med Fredrik ut, han som är massa sjuk.. stackars frös ju innan vi gick ut.

Typ imorses, eller ja på dagen när vi vaknade. Så spottade han blod och lät inge bra i halsen. Uhha..men det är så sött, när killar blir sjuka, då blir dom som bebisar. Han säger typ hela tiden "Jag må inge bra" ( och ser ledsen ut) "aaah, asså det känns i hela kroppen" jag kom å bli vinterkräksjuk eller nå" .. haha min sötboll.

Och tänk, han är så snäll. Jag är hungrig och han som är sjuk gick upp och lagade mat åt mig UTAN något gnäll! Aww<3


UTMANAD!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. är du singel?: Nej
2. är du lycklig?:  Oftast, och just nu.
3. är du uttråkad?: Jo annars skulle jag inte göra de här haha.
4. är du ledsen?: Nej, men tanken på att jag ska åka hem på Söndag gör min ledsen.
5. är du italienare?: Nej, men Carro är..
6. är du cooling?: Självklart ;)
7. är du från irland?: Nej ... är du?
8. är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej.. men var.ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jo, för jag själv blev det.
2. har du någon gång blivit sårad? För många.
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja :)
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Haha sånt kan jag inte hålla hemligt :P
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? Fredrik <3
6. har du haft en hemlig beundrare? sånna vet man inte om ;)
7. är du kär? Ja,
8. vill du gifta dig när du blir stor? kanske eller hur ska jag vet a det.


TVÅ ALTERNATIV

1. hår eller ögon? båda ...
2. katter eller hundar? hund
3. några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? det stavas - Malin,Bine,Hanna och Sofie.
4. tv eller internet? internet
5. coca-cola eller pepsi? COCA-COLA!
6. utekväll eller romantisk hemmakväll? beror på
7. pengar eller lycka? lycka, FAST jag tycker dom hänger ihop på något sätt.
8. dag eller natt? beror på
9. msn eller mobil? mobilTIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? nej inte vad jag minns.
2. brutit ett ben? nej
3. gjort nåt du ångrar? ja, finns en massa och orkar inte ta upp det här.
4. hoppat bungee jump? nej och kommer aldrig göra!
5. ljugit för någon du tycker om? Jo
6. ätit en hel tårta? Nej .. iaf inte vad jag kan minnas.
7. gjort bort dig offentligt? haha ja ^^ och i fyllan är det kul ;)
8. viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Jopp
9. gråtit när ett husdjur dog? när Natasha dog.. som dock inte var min.
10. velat försvinna? jo i pinsamma situvationer.

8 SENASTE

1. telefonsamtalet du gjorde? Malin.
2. telefonsamtalet du fick? Malin
3. personen du var med? Fredrik
4. roligaste grejen som hänt? Nyårsafton
5. personen du smsade? Malin
6. du kommenterade? någons bdb
7. du tillbringade natten med? Fredrik, och det här är nästsista för den här gången.
8. du kramade? Fredrik

FEMTON ÄR DU:

1. Är du snygg? ibland.
2. Är du fet? nej
3. Är du smal? nej
4. Är du en sportfåne? nej
5. Är du rolig? oftast ja
6. Är du sjuk? nej inte för tillfället ;)
7. Är du feg? ibland
8. Är du törstig? nej men var nyss
9. Är du 15 år? nej
10. Är du rik? nej
11. Är du fattig? Ibland
12:Är du smart? hhahaha finns jultomten?
13. Är du retsugen?  nej
14. Är du shoppingsugen? nej
15. Är du saknad av någon? min mamma, mina vänner ?FYRA SKULLE:

1. Skulle du vilja vara längre? nej för fan :D 159 är ju redan för långt ;P
2. Skulle du vilja väga mer? neh men mindre.
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? nej jag tro inte det, jag hoppar liksom inte i säng med någon bara för den är känd & snygg.
4. Skulle du vilja dricka dig full nu?NEJ! Efter två dagars drickande fy satan!


ÅTTA KAN:

1. Kan du vifta på öronen? nej
2. Kan du slicka dig på näsan?  Ja, jag får ju höra att jag har lång tunga rätt ofta :P
3. Kan du kolla i kors med ögonen? ja
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? HAHAHA då skulle jag hamna i Guines rekordbok xD
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? ja
6. Kan dina vänner lita på dig? ja
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? Jo
8. Kan du suga? Moahah, fråga inte mig ^^


FYRA ANTINGEN ELLER:

1. Pierca läppen eller ögonbrynet?  Hm, läppen tro jag
2. Vara seriös eller rolig? rolig.. fast det beror på tillfället också.
3. Brinna upp eller drunkna? helvete va svårt, jag tro man dör av paniken i båda tillfällena ändå. att man inte hinner uppfatta det hela.. men tro ändå att brinna upp tar minst tid. fast det gör ju ondare, men fatta panik när man inte får luft.. fast det skulle man ju inte få i ett brinnande "hus" efter ett tag heller.
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? föräldrar


SVARA ÄRLIGT:

1. Tycker du om någon just nu? stavas - Fredrik
2. Sol eller måne? sol,
3. Vinter eller höst? vinter
4. Soligt eller regnigt? soligt
5. Är du uttråkad? har jag inte redan svarat på den frågan en gång.OM MIG:

1. Hur mycket är klockan just nu? 01.08
2. Vart vill du bo? Göteborg, nära till allt + Liseberg. Örebro för dom har en skön dialekt :) och sen kanske någonstans här uppe i Norrland.. som är tio gånger större än Arjeplog ;)  
3. Vill du gifta dig? Men den frågan har jag redan fått.
4. Favoritårstid? sommar

HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA:

1. Kysst någon? Fredrik
2. Blivit kramad? ja
3. Känt dig fånig? nej
4. Saknat någon? Mina vänner <3
5. Ljugit? nej
6. Haft sex? ja

Mobil gojs.

 Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du göra om din pojk/flickvän var otrogen?
 Jag är då i tvättstugan med farmor så du vet, älskar dig puss.


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Men det var rea så den kosta ba 300 nånting haha. Men den va jätte söt:) hih

3. Vilket sms blev du mest berörd av?
jå å hon lyssna typ på musik ;D haha


4. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
haha det har jag ju redan hahahahha puss


5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
God jul på er också!  

6. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Super själv?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Gott nytt år :D


8. Vad vill du höra mest av allt?
för mycket typ, puss älskar dig ses sen <3


Bloggtips!

Tänkte fråga om ni har lust att dela med er om bloggar som ni följer ? :)

också här är några som jag följer :

http://emeliestroem.blogg.se/  - Ämli, min pygméhomie! tack vare Shortys musik så började jag snacka med denna lilla filuren som till och med är kortare än mig ;) vi är dom två pygmérna i en kundvagn! ;)

http://kalsongmorsan.blogg.se/  -Jenny,  Precis som det står på hennes blogg :
"bajsnödig galen trebarnsmamma som älskar korv" hennes familj kallas inte "familjen korv"för inget ;)
http://kalsongmorsan.bloggspace.se/  där har ni även hennes videoblogg!

http://baso.blogg.se/ -Tommy,  Den rappande pappan ;)  Han gör bra musik!

http://www.laestander89.bloggagratis.se/ - Ida, Tjejen med den coola klädstilen och tuffaste frillan! 

http://nakenjenny.blogg.se/  - Jenny. Här har ni tjejen som fixat min snygga bloggdesign! 

http://mammabeckas.blogg.se/ - Becka, 18 år och trebarnsmamma :) 

http://shortydaqueen.blogg.se/ - Elin, hon gör beroende framkallande musik! och här kan ni även läsa om hur det är att leva med panikångest osv..  http://shortydaqueen.blogspot.com/ - videobloggen.

http://langtarefterdig.blogg.se/ - Jasmine, 17 år och mamma till en ettårig Joline. 

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.4252575  - Emelie, KorvJennys syster. 20 år gift och gravid :) 


det är inte alla som sagt!


 

  

Och så sista gången... !

284. är du rik eller fattig?
Jag är då fan inte rik.. när man får 1050 imånaden + en del av underhållet.

285. vad tycker du om Beckham familjen?
Att dom har tre väldigt söta pojkar ;)

286. favoritsport?
att spela - fotboll och vollyboll att se på - hockey om det är landslagshockey.


287. silver tåget eller kustpilen?
berätta du för mig vad de är ...

288. har du sett filmen spökhistorier?
nej vad är det för nån?

289. var den bra då?
men hur fan ska jag kunna vet a det när jag inte sett den!

290. vilken historia är läskigast?
hela du!

291. har du långt hår?
lite längre än till axlarna

292. vill du ha längre/kortare?
lite längre :D

293. schlager nörd eller?
NEJ!!


294. kunga familj eller president?
nej


295. sämsta veckodagen?
onsdag! .. för måndagar går jag skola från halv 1 - halv 4, tisda är jag ledig! onsdag går jag från halv 9 - halv 4

296. har du en dålig hår dag idag?
Ja, och nästan alla andra dagar

297. tror du på ett liv efter döden?
ibland


298. är du politiskt intresserad?
nej


299. är du rädd för att dö?
ibland


300. vad är klockan nu då? :D
15.59 betyder att torktummlaren är klar om en minut! heejdå!


ZzZzz

Vilken dag.. har hänt massor ;) or not! haha..jag och Fredrik har bara legat undet täcket hela dagen i princip. Jag var endast på toa och sen åt jag pizzan Fredrik kom hem med ! muums, och fan va mycket mjölk jag söp i mig :O
Vi har kollat på två filmer, och somnade i mellan åt. "Zack and Miri make a Porno" och "Wild Child" som vi ska fortsätta se strax. En riktig jävla slöö dag alltså. och även om jag har sovit lite då och då idag.. så är jag hur trött som helst!

Natti !


Nyårsafton!

Usha jag mår riktigt dåligt idag, vaknade runt ett första gången. Men jag kände mig fortfarande full så gick och la mig igen. Jag har bara legat i sängen idag, knappt orkat gå upp för att gå på toa. Vi kollade på filmen
"Zack and Miri make a Porno". Men jag somnade efter en kvar för att jag mådde så dåligt.

Och nu sitter ligger jag här och kollar klart på filmen. väntar på att Fredrik ska komma hem från Christian. Jag är jävligt sugen på något, så det är väl tur att jag har en så snäll pojkvän som gick till OK för att köpa chocklad. :) och han ringde nyss och sa att han hade köpt billys panpizza också, åå så gott! För jag sa till honom innan han gick att jag inte var säker på att jag var sugen på chocklad, utan typ mat.. onyttig mat. haha

Men vi hade roligt igår :D Först var vi hemma till tio, tog det lungt och drack lite Cider/öl. Sen ringde hans farmor och ville att vi skulle komma dit och äta tårta. Strax före tolv gick vi ner till norskarna, som vi var hos i förrgår. Oj va mycket raketer dom hade. Vi stog ute och frös en halvtimme! Och självklart när jag skulle ta kort på raketerna, då dog kameran!
Vi gick in, och då var det kaffe med marängswish (stavning:S) och norska kakor. Jätte gott :) Runt halv tre tiden, började Malin göra nattamat åt hela bunten haha.. eller ja mat som var kvar från kvällen. Så det blev pirroger, fingrar och lite annat gott. Sen flög tiden bara i väg, klockan fem gick vi därifrån.. och jag hade kunnat vara kvar längre haha, men Fidde vart trött. Sen var det ju så jääävla halt också, och jag i mina stövlar vurpade baklänges och slog i huvudet. Ajj!


GOTT NYTT ÅR ;)

 


RSS 2.0