NU KLAGAR JAG!

Nu har jag all rätt i världen att klaga - det regnar, det åska innan & det är kvavt i luften!! känner mig helt klibbig, och det går knappt att andas.. sol kom tillbaks!

Kom hem för en stund sen, har vart i Borås & handlat. Först åkte vi till MAXI och precis vid ingången såg jag en STOR pool för endast 1200 :- med pump!  Jag försökte få mamma att köpa den, jag gick till och med på att betala hälften! Men hon tyckte att vi kunde köpa den en annan dag ( då menar hon nästan sommar eller nått) , aha men synd för henne att det var en annonsvara och att den kommer kosta de dubbla (typ, ungefär) om en vecka eller två.

Letade också efter scrapbook & grejer till det. Hittade några men dom va antigen jätte stora eller mini, och jag ville ha en mittimellan storlek på boken. Sen åkte vi till Coop för & kolla om det fanns där.. aha då hade dom bara sån där bauta stor och den kosta bubbelt så mycke som på MAXI.. då börja jag bli sur.. åkte till Knalleland, gick in på EKO, där hitta jag inte ens någon (fast dom haft de tidigare) tillslut orka jag inte leta mer. Så vi åkte hemmåt, morsan skulle bara in på apotekter först, så gick jag in på Netto bara för att kolla.. och se där, jag hitta! en i perfekt storlek, bara 70 kr. Men de fanns inga guld/glitter pennor eller lim där, så nu har jag bara en bok & bilder haha.

Jag ska göra en bok om studenten, eller ja.. klistra in bilderna osv, sen har jag en massa bilder som bara ligger och skräpar ner, dom kan jag också klistra in i samma bok  :) OM det nu finns plats för det, eftersom det vart en hel del bilder på studenten.

FRÅGESTUND

Orkar inte skriva, bloggtorka!

Kör igång med en frågestund nu..avslutar den en vacker dag!


Marsjön i bilder

Bilderna från när vi var på stranden hela dagen för nåndag sen.. :) orkar inte skriva nu, så slänger in bilder istället.

Chilla med en cider ;)

Hanna & Jag :D

man blir hungrig ibland också ;P

det var jag inte ensam om iaf ;P

Fiddes tår är sexiga... säg inte annat :D

Malins röv lika så ;)

Hanna är pöör!

Öl är gott ibland

Solen stekte på som fan!

Fidde mådde bra ;D

Kim mådde mindre bra? ;P

Malin snygging!

Snyggingar ;)

Sommarpuss :D

Helt galet underbart!

Värmen känns precis som utomlands, helt sjukt varmt. Men inte klaga ;) för man vet ju aldrig hur länge vi får njuta av det här vädret.. vips så kan regnet komma. Så till alla er som klagar.. stäng in er i frysen, och stanna där! :D

Mormor och Emilia var här några timmar nu på morgonen, idag också. Mormor kom säkert hit med Emilia så att hon kunde leka av sig med Jonathan så att mormor kunde ta de lite lugnt ;) haha. Idag var Emilia konstigt nog på bra humör, väldigt ovanligt. Juha satte igång vattenspridaren så att Emilia & Jonathan kunde svalka sig lite.. men Emilia vart lite rädd för den medans Jonathan va helt galen ! 
 
lägger upp några videos senare.


Jim åkte just hem också.. han sov här i natt. Han kom igår bara så där.. :D hade inte träffat han på ett bra tag, så jag blev lite överraskad. Han och Fidde tog nån öl & spela något tråkigt spel på datorn( MINA ÖL DESSUTOM). Sen blev det bara att han sov här, eftersom han hade tagit någon öl var det ju ingen bra idé att köra moppe hem.

På onsdag åker Fredrik hem.. känns lite konstigt. För det känns som att vi bor ihop nu haha, han har ju vart här sen i slutet av Maj, och därför kommer det kännas helt knas att han inte är här längre, jag har blivit så van att han är här. Men samtidigt så kommer det nog vara väl behövligt för oss båda, jag åker upp till honom runt 20:e Juli sen ändå, så förhoppningsvis har vi hunnit sakna varandra då.

Jag älskar dig lika mycket än ;) .. om inte mer


Emilia bus!

När jag vakna hörde jag någon som ropa "Oonatan", och tyckte det var Emilia. När jag  gick ut såg jag att mormor & hon va här :) men som vanligt så var hon sur till en början, vad man än frågar gömmer hon sig och säger "nej". Men tillslut fick jag  upp henne på studsmattan.. haha hon är så rolig, när hon hoppa & jag sa "Ooj va högt du kan hoppa", då blev hon sur och la sig ner haha :P  hon gick omkring & sjöng på Bamse låten också.
Emilia är Emilia och kommer alltid å vara :D 


jag fck med henne på bild & video till och med ;)

Typiskt Emilia ;P suuuurast

Emiliabus .. fortfarande lite sur

Jonathan :D

Hoppa studsmatta :d


Bilder från Falkenberg


Sötis Jonte :)

Juha

Olofsbo

Jonte på språng ;)

En  uttråkad Fidde!

Sol hade vi så klart!

Jonathna va sysselsatt iaf!

Sommarbild!

"TA INTE KORT"

<3 the love of my life!

rätt tomt på stranden va de..

HAV!

Olofsbo (Falkenberg) hela dagen!

Vi har vart i Falkenberg hela dagen! Och nu är jag rikigt jävla trött, ska ta en dusch & få bort all sand i håret, sen blir det sängen.

När vi kom fram vid elva nångång möttes vi av en JÄTTEGLAD Jonathan, han hade inte träffar oss sen i Måndags. Sen åkte vi alla in till stan & käka, men Juhas morsa hade redan bokat bord på Grand innan hon viste att jag & Fidde skulle med. Så jag och Fidde gick till någon pizzeria.. men en kebabtallrik satt inte fel det heller ;) .. Men vi fick vänta 40 minuter på att dom hade käkat klart.. drygt som fan. Vi gick omkring på stan så länge och jag som är så glömsk glömde & smörja in mig innan vi drog, och de brändes på mina axlar!  haha just det, 3 jävla ankor följde efter oss.. dom va äckliga.

Sen åkte vi tillbaks till deras stuga (Jonathans farmors), drack kaffe & sen gick vi ner till stranden. Det Blåste som fan, men det va bara skönt.. förutom att jag fick en hel del sand i ögonen. Jag badade till och med, och de va bara 17 grader i havet.


Slänger in lite bilder i nästa inlägg.

Falkenberg!

Godmorgon, idag är jag fan i mig uppe med tuppen ;) innan åtta var jag & drack kaffe.. de ni! För vi ska snart åka till Falkenberg! :D

Bloggar när jag kommer hem, Ciao!

Ändrade planer!

Jag skulle egentligen till stranden med Malin & Hanna hela dagen lång & bli brun. Men så hitta jag inte min bikini överdel ( badade i bh igår), och vi ska åka till Falkenberg i morgon.. då vill jag helst ha en vanlig bikini överdel. Så jag och morsan ska åka in till stan & köpa en ny bikini.

Morsan & Juha kom just hem och dom har köpt en sån där stor hängande parasoll, så nu kan jag sitta ute och blogga ;)



Årets första dopp

Jag har börjat vakna tidigt igen, tio är tidigt för mig.Vilket bara är bra.. så jag inte missar massa timmar i solen ;) Sitter & dricker kaffe och ska lägga in bilder på bdb från igår.

Igår kväll drog jag, Malin & Hanna till Marsjön.. för & bada ( vad annars), men när vi kom dit så var det några idioter som stog & fiska på bryggan och det var barn som bada där, vad fan tänkte idioterna med? tänk om någon skulle fått en krok jävel i huvudet eller i foten. Grejen var den att deras föräldrar också var där, men dom lät sin barn stå å fiska mitt bland andra barn på en offentlig badplats. Vi vart skapligt irriterade, och Malin ville ringa snuten.

( synd inte bra.. men dom stog där bland alla andra barn & FISKA!)
 
Efter 1,5 timme drog dom därifrån.. Wooooow! Då drog vi ut på bryggan & det tog ju ett tag innan jag tog mod till mig & dök i.. för det var årets första dopp.. 24 Juni, fan va sent.  Men det va skit varmt i vattnet när man hade vart i ett tag.




Idag kanske vi drar till badplatsen hela dagen, bara vi tjejer ;) Om MALIN kan vakna någon gång.. men hon brukar sova långt in på dagen :P

Imorgon ska vi ( mamma, Juha, jag & Fidde) åka till Falkenberg & hämta Jonathan som är där med sin farmor, och så stannar vi där över dagen.. badar & solar. Som tur är så blåser det ju rätt mycket där, vid havet. Så man inte känner värmen på samma sätt.. då slipper jag höra Fredrik klaga! ;D han sitter här å säger att han saknar VINTERN..

Falkenberg (Olofsbo)


Det kan inte bli bättre!

Sommarvärmen håller i sig, grillen är på G, Cidrarna är köpta och brännan börjar synas... helt jävla underbart, det kan inte bli bättre!

Va nyss i Uhamn & handla.. jag tänkte köpa jordgubbar och choklad glass, men inte fan fanns det några jordgubbar :( Så det blev bara choklad glass. Juha körde förbi nån second hand affär, och jag såg cyklar där utanför.. jag tänkte seriöst köpa en.. för att kunna ta mig till badplatsen som ligger ungefär 5 km härifrån, men han bara körde förbi :P

I kväll kanske jag kan följa med Malin & Hanna och bada ändå, om Denise har en extra cykel :)


NE NU SKA JAG GÅ UT I SOOOLEN! vad gör ni denna soliga dag? ite fan sitter ni väl ändå inne..


FLO-RIDA


Så braaa! - Right Round, vem har inte hört den?!

Lista

Den/det senaste:

Du åt? Macka
Du drack? Kaffe
Du kramade? Fidde
Du tittade på tv med? Hmm.. minns inte ens när jag såg tv sist!
Du satt vid datorn med? mig själv
Du sov med? Fidde
Du skrattade med? Mammi
du brottades med? vet inte
Vad ska du göra imorrn? återstår att se.. orka planera på sommaren ;D
vad har du gjort idag? vaknat, duschat & försökt väcka Freddieboy
Va det kul? nej
Vad vill du ha? Jordgubbar & glass :D
Vad har du för mkt av? BONHÅL!
Är du singel? Nej
Är du kär? jaa (:

Vad vill du göra nu? bada, äta jordgubbar & glass!
planer till helgen? Falkenberg på freda
har du mer en 5 tröjor? ja
Har du mer en 2 byxor? ja
Vill du sova nu? nej.. vakna ju för en stund sen

Kryssa i för det som stämmer in på dig:

Ensamvarg:
[ ] Du hatar att skratta
[ ] Du gillar inga djur
[ ] Du är oftast själv
[ ] Du umgås hellre med en bok en dina vänner, om du har några
[ ] Du har inte smsat på mer än 2år
[ ] Du är osocial
Antal: 0

Anorexiabarn:
[ ] Du har haft anorexia/tendenser till anorexia
[ ] Det sista du åt var ett halvt äpple, och det är det ända du äter
[ ] Skolsköterskan har ringt hem till dina föräldrar och undrat om du får mat
[/] Du tkr du är tjock
[/ ] Du säger emot när dina kompisar säger att du inte är det
[ ] Du börja tappa hår
[ ] Du fryser ofta
[ ] Du äter knappt något
Antal: 1

Självförtroendes översvämmning:
[ ] Du älskar dig själv
[ ] Du är mkt snyggare än alla andra
[ ] Du älskar ditt utseende
[ ] Om någon säger att du är ful blir du jävligt arg
[ ] Du skulle aldrig kunna va med i en sport som gör att du kan göra dig illa
[ ] Du småfnissar åt dina kompisar för du tkr att du vinner överlägset i snygghet
Antal: 0

Emo-typ:
[ ] du skär dig
[ ] du har svart hår
[/] du bär ofta svarta kläder
[ ] du målar dig mkt svart runt ögonen
[ ] du har dåligt självförtroende
[ ] du vill dö
Antal: 0.5

Fjortis:
[ ] Du säger ofta dah
[ ] Du andvänder "v" i alla meningar och ord du andvänder
[ ] Du har mkt smink
[ ] Du säger ofta fjortispower
[ ] Du bär ofta korta kjolar/linnen.
[ ] Du är 14
Antal: 0.5

Nörd:
[ ] Du älskar att läsa
[ ] Du kan allting om datorer och sånt
[/] Du skrattar och ibland råkar du nöffa till som en gris
[ ] Du bryr dig inte ett dugg om utseendet
[ ] Du älskar skolan, eftersom man får lära sig saker
Antal: 0,5

Kärlek, vänner, familj & liv:

Är du kär? JA!
Är du tsm me nån? Fidde <3
Har du varit tsm me ngn? är
Skulle du kunna pussa ngn du var ihop med? dum fråga, nästa fråga
Har du fått nya vänner den hära månaden? nej
Vill du ha fler vänner? varför.. men träffar man roligt folk så blir man oftast vänner :)
Har du för många vänner? kan man väl aldrig ha
Är du ovän med ngn? - nej
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej
Är dina föräldrar skilda? - ja

Har syskon? - 3 bröder & 1 syster ( en bror på väg)

familj? - ja
Vill du leva? - ja
Är du lycklig? ja
Hatar du ditt liv? - nej.. men vill ha jobb!


GLASSIG DAG!

Vi har verkligen haft äkta sommar väder idag, hoppas det håller i sig.. helst sommaren ut! Jag tänker inte klaga på att det är as vaarmt, för jag klagar på vinter att det är is kallt & att jag vill ha sommar.. nu är den här, så varför klaga? :D  Tycker man att det blir för varmt, då är det väl bara att hoppa i sjön eller ta en kall dusch?!

Idag var jag som sagt i Borås och shoppa lite. Hitta inte så mycket som jag hade hoppats på speciellt på Gina. Det är inte ofta dom har 50% rea, där hitta jag bara en T-shirt. Men dom får väl in nya grejer snart. Men däremot så hittade jag massa fina kläder sommarkläder på H&M, men jag kunde ju inte köpa allt ;) så det blev ett svart linne med rött tryck, ett par svarta shorts & underkläder.


När vi kom hem så slappa jag på studsmattan tills Kim kom med en vattenkanna & tänkte kasta iskallt vatten på mig, men jag märke det innan han kasta. Men då börja vattenkriget mellan mig, Fidde & Kim.. NEJ man blir aldrig för gammal för "lite" vattenkrig ;) Och jag vart då blötast av allt, även om jag hade hink.. men jag träffa väl kanske inte alla gånger ;) förutom när ja fick in en fullträff på Fredrik, jag trodde han skulle bli förbannad som fan, så jag sprang in.. men han va inte ens arg ;) .. men "är man med i leken så får man leken tåla "heter det ju ;)
Så här såg jag ut efter vårt vattenkrig


Nu ska jag spela några Beta med Malin, sen blir det film & sova. God natt!


SÖT !


Jonathan.. du är söt som få!

UNDERBARA SOL!

Idag är solen framme på riktigt, det är sjukt varmt på våran baksida.. nästan så det inte går att sitta där! Men jag ska inte klaga, säger istället - UNDERBART! Men jag vill åka och baada, jag erkänner att jag är lite smått avis på Jonathan som ska åka till Falkeberg några dagar med sin farmor.

Ska in till stan snart & shoppa på Gina :D hoppas jag hittar massor, måste ha mer sommarkläder! Och idag har jag ingen pojkvän som flåsar mig i nacken medans jag letar runt.. åker med mammi och Fidde stannar hemma.

Lägger upp bilder på vad jag hitta sen, om jag hitta! 600 :- kvar på presentkorten..


GRATTIS MORMOR !


Idag fyller min/våran (vi är 8 stycken som delar på henne haha) roliga/knasiga/snälla & bästa mormor 56 år!
GRATTIS ! =)

Som Emilia brukar säga " MIIN MORMOR, inte din ;)"

Ett bra filmval!

Jag och Fredrik var som sagt på Bio tidigare i kväll & såg på Baksmällan. Fan va jag skratt & de va jag inte ensam om. Rekommenderar den starkt för folk som gillar komedier och vill skratta! :D Till och med Fredrik sa "Den var ju värd & se på Bio iaf", jag liksom små tvinga med honom från början.. men jag såg/hörde allt lite skratt från hans sida också ;)


När vi hämtat ut biljetterna så var de 50 minuter kvar tills filmen skulle börja så vi gick in på Gina, eller jag gjorde. Det var 50 % på massa kläder, och jag nästan sprang till jeansen när jag såg att det låg en hel hög där.. såg ett par som va skit snygga, så där sönderklippa men på knät va de bara ett hål, så de förstörde ALLT, dom hade kostat 150 spänn.. så jävla billigt! Ska försöka få morsan att köra in mig imorgon... jag ska fynda ;)


Jag har haft en bra dag! =D  och den avslutas med några avsnitt av en serie som Fredrik kollar på, handlar om vamyrer. Mer vet jag inte, bra koll! ;)

just de, Godnatt!


Bio i kväll :)

Idag har jag vart duktig enligt mig själv ;) Först drog jag mig upp ur sängen strax efter nio, för att åka in till Uhamn & gå på Arbetsförmedlingen.. skrev in mig som arbetssökande på en dator där, och så stog det att man skulle kontakta någon där personligen och ha betygen med sig.. jag är smart & glömde dom hemma, men man kunde gå dit inom 14 dagar efter att man skrivit in sig.

Jag reseverade  just bio biljetter till mig & Fidde tills ikväll, vi ska gå & se "Baksmällan" eller "HangOver" som den heter på engelska. Hoppas att den är bra, har läst om den och dom flesta tyckte att det var en bra komedi. Ska bli så skönt att komma från denna håla, även om det bara är någon timme. Ska kolla med mammi om hon kan köra in oss tidigare så jag kan gå på Gina och kolla om det finns något.


Rörigt.

Nu vill jag bara krypa ner i sängen & kolla film med Fidde, är så sjukt trött. Problemet är bara att han sitter inne hos min bror & kolla på nån dålig film eller pratar/spelar något tråkigt dataspel. Kommer sluta med att jag går & lägger mig ensam & vaknar av att han kommer in och ska se film.. själv.

Vi kom hem för ett tag sen..  va vi ute me Malin & Hanna och dryga i busskuren & Fidde sänkte några öl (alkis?).Efter ett tag kom Eddy och vi drog hem till honom & kolla på någon film ( jag hängde inte med så bra, eftersom jag inte såg texten). De va så fult, för jag försökte få Totte att köra till Fristad för att köpa choklad till mig, och då säger Eddy " Kommer strax, ska bara hämta lite vatten", efter ett tag kommer han tillbaks med chips och CHOKLAD, underbart!

Imorgon ska jag och Fidde förhoppningsvis gå på bio.. då ska vi se "Baksmällan". Woow isf blir det första gången vi går på bio tillsammans, hallå efter 2,5 år .. vi är sega.

Nu kom gubbskrutten.. Film & ja, Godnatt.


STUDENTEN I BILDER DEL 3


Minna & Anne =)

Emilia passar på medans mamma inte ser ;) skoja bara

Jag & Alla min syskon.. jag samlar tydligen på dom.
Christian, Janina, Jonathan, jag(nehe?) & Kim

Bara glada miner ;) - Jag älskar dig!

Janina, Jonathan & Emilia ( Jonte vart lite smått kär i Janina ;P)

Hanna & Malin kom också !

Hanna va fin i håret :)

Fulla som ankor ;D

Sofie kom också :)

Och Tessan med

Va jag inte lite söt då eller? :P

Och Bine kom sen också

Jag va fullast på stället x)

Yeey skåål !

Moster Mia va där också, kul & se henne! va typ tusen år sen..

Kim va lite groggy xD

Jonte som fattas på bilden.

Leena, jag och mormor

Mammi, Moster Mia, Jag, Emilia & mormor

Fidde samlar ;)

Nu orkar jag inte lägga in mer bilder!

Mer bilder strax..

Godmorgon!
Vaknade vid halv tolv, ännu en morgon av att alarmet ringde (ställer de jämt på halv tolv, men själv trodde jag att jag skulle vakna tidigare) jag måste sluta sova bort dagarna! Men jag är ändå inte värst.. en viss Fredrik Lestander ligger och stensooover än, och honom vågar då inte jag väcka. Han kan vara sur hela dagen då för att han inte fick vakna själv.. så det är bäst jag låter bli.

Jag får sysselsätta mig med att lägga upp ännu mer bilder från studenten!

STUDENTEN I BILDER DEL 2


FÖR JAG HAR TAGIT STUUUUDENTEN!

FY FAAAAN VA JAG ÄR BRAAA!!!!!

SKA REGNET STOPPA OSS?! -- NEEEEEEEJ!

DET BLEV LITE VINGLIGT IBLAND ;)

Annie & Bine ;D

Yeey med en smirnoff i hand & bästa sällskap mår jag som bäst ;)

Madde & jag

Wooohoo!

Linette & Madde =)

Fidde va med :)

Manda!

Bine.  ja just de.. BARA GLADA MINER!

G-R-A-C-I-A!
 
M&M

VISSELPIPORNA VA POPPIS ;)

WOOOOOOOOH!

yeeeeeeeeeeey!

STUDENTEN I BILDER DEL 1


Halv åtta på morgonen, och redan taggad ;)

Linette, Madde & Bine - Glada tjejer ;)

Champange & Jordgubbar.. ett måste :D

Sandklef va glader!

Bine va taggad ;D

GLADA MINER BARA!

Graazy ! Annie, Gracce & vem x)

Carro va glad & taggad hon med!

Amanda lika så :D

Wille, Linette & Gracce va på G

Wiie :D Madde & Jag

Mattias, Jonte, Micke, Lukas & Wille


Midsommar @ Grandmas house

Igår var vi som sagt hos mormor och "firade" midsommar.. själv förstår jag inte varför man ska "fira" midsommar. Men  vi var iaf där och käkade massa god mat.. grillat kött, färsk potatis, sallad, värmda  vitlöks baguetter och massa annat gott..  (och jag tvingade mig själv att ta två gånger, även om jag va proppmätt.. för de va så gott ;)
Och efter maten blev det självklart kaffe.. som om jag inte redan höll på att spricka, så tog jag två kopppar!
(när mormor fråga Fidde om han ville ha kaffe " nej tack, jag får ju inte plats med öle då") mormor hon bara skratta åt honom.



Efter några timmar hos mormor åkte vi hem, jag och Fredrik drog vidare upp till Malin :) Där Hanna och Eddy också var, Fidde hade köpt öl & vin.. han tyckte väl att det var hans tur att bjuda, eftersom vi har druckit en massa av Eddy. Vi va hos Malin tills hennes föräldrar kom hem ( hon passade hundarna),

sen drog vi vidare till Eddy.. där spelade vi lite Wii sport, och det är ju bra träning ;) Det va så kul för Fredrik låg i soffan och klaga på att jag inte kunde slå (på boxningen) och berätta hur kass jag va osv.. sen säger Malin att han skulle testa själv ... HAHA mycket bättre det gick för honom då ;) ... NOT! .. jag fick iaf ner motståndaren efter ett tag!

(hade inte med mig kameran hos Malin, och hos mormor va alla så tråkiga o vägrade koort.. så blev bara några.)

Idag lär det bli en slöö dag, film osv.


Glad midsommar ;D


Glad midsommar på alla mina vänner, släktingar & mina läsare!

Idag ska hela bunten (6 st + Fidde) hem till mormor & Seppo och käka midsommar mat :) Vädret är knas, ena stunden är det sol andra ösregnar & haglar det.. men skit samma. Och på kvällen kanske det är fest hos Eddy igen ?


Film & soova

Ja, jag vet att jag inte laddat upp bilderna från studenten än ;) jag är seeeg, eller sanningen är väl att jag inte haft lust. Men det kommer...

jag bjuder på dessa underbart goooda jordgubbarna så länge..(som faktiskt är från studenten)


Vi kom för en stund sen hem från Eddy, där var de lite party.. men vi va slöa i dag och skulle bara titta förbi. På tal om Eddy, tidigare idag ringde de på Fiddes mobil..och jag såg att det va 033-27 nr (alltså inom Nitta) så jag svara, och personen säger "ja hej de är mixmegapol" ..
jag: ahaa.. okeej,
(tystnad)*jag tänker efter*
jag: Meeeen oofta Eddy
(kom på att han brukar ringa till folk & låtsas vara allt möjligt haha, och sen det dumma var att jag viste att det var från Nitta men ändå trodde jag ett tag att de va från mixmegapol HAHA)

Vi ska väl snart kolla på film ( vilken vet jag inte), om bara Fidde kunde bli klar med sin dator, han är också en segröv. Vill se "baksmällan" har hört att den ska vara bra, men jag kommer ju ändå somna efter 5-10 minuter som vanligt.. så jävla tråkigt, jag blir arg på mig själv.. eftersom jag aldrig få se slutet på filmerna jag somnar till då.

Midsommar imorgon, ska till mormor & käka antagligen & sen ska vi nog över till Eddy igen.


jag börjar undra om det verkligen blir någon film, klockan är ett. ja, Godnatt!

GRATTIS HANNA =)


Grattis på 17 års dagen wunderbara du :D du får vara solen idag, för det regnar ute.

Videos från STUDENTEN

 
VI SPRINGER UT

PÅ FLAKET... haha bara jag som hörs förtillfället :P

Bloglovin´s spotlight

Nu ha jag skaffat mig en spotlight ruta på bloggen, för er som inte ser .. så är den på meny raden. Skriv vad du/ni vill och just ditt/erat meddelande kommer synas på min blogg i 10 minuter :)

Äntligen fått datorn!

Det blev en tidigt morgon för min del, vid sju åkte jag, Bine och Sofie in med Sofies mamma till Borås. Sofie till Robin, och jag och Bine till "Skolan" för att hämta ut våra datorer. Fyfan va drygt de va å sitta å vänta över en timme på Lenny bara för att han hade tagit sovmorgon eller helt enkelt försovit sig.

håller på att fixa allt med datorn, ladda ner grejer osv.. det tar sin tid, och jobbigt är de. Och de suger att jag inte har något photoshop längre :( Men jag ska väl inte klaga, fick ju datorn gratis.

Va ju Knalleland igår kväll också på Gina.. hade värsta shoppinghumöret men det vände lika fort som vi kom in på Gina. Jag ville ha lite sommarkläder, men dom hade bara tråkiga enfärgade t-shirts och linnen eller kläder som helt enkelt inte är jag. Provade ett par leggins jeans, men fanns ju inte i storlek... då tappa jag ju humöret ännu mer. Åkte därifrån med endast 2 linnen. Nytt försök imorgon ( då på Gina i stan )



Laddar upp video och bilder i senare inlägg.. om Studenten.


Dålig uppdatering

Men imorgon får jag min dator, då blir det bättre. Ska lägga in bilderna från studenten här med då, okey inte alla för det är redan över 200 bilder .. och jag har inte fått alla än.

När morsan kommer hem ska vi in till Borås, för jag ska shoppa KLÄÄÄÄÄÄDER! fick ju 800 kr´s presentkort  på Gina i studentpresent av Fredrik och Mia.


FÖR JAG HAR TAGIT STUUUUUDENTEN!

FYFAN VA JAG ÄR BRA, OCH BYTINGEN BÄÄÄST ;)


Jag har fortfarande inte förståt riktigt att jag aldrig mer ska gå i skolan, aldrig mer ska jag ta stuudenten och skrika mig hes  på  " för vi har tagit stuuudenten, fyfan va vi är bra".


Men fyfan va kul de va och helt jävla underbart, en magisk känsla! Det regnade men skulle regnet stoppa oss? knappast.
Tänk er.. champange frukost med klassen ( inte varje de sånt händer), tagga timmarna innan, och sen var det dags för oss att "springa ut"  precis innan dörren rullade upp stog vi där inne och skrek och vissla med visselpipor och va jääävligt taggade, sen när man såg allt folk som stog där för att ta emot oss.. ojoj de va helt underbart :D och vi avslutade med "FÖÖÖÖÖR VI HAR TAGIT STUUUUUUUUUUUDENTEN, FYFAN VA VI ÄR BRAAA" gånger 2.

sen var de dags för flaket, och vi var tvunga att ha med någon som va nykter så Fidde fick åka med :) Fyfan va kuuul de va, regna som fan men vem bryr sig? :D
Gracce - SKA REGNET STOPPA OSS?
Alla - Neeeeeeeeej!
Gracce- va sa ni? SKA REGNET STOPPA OSS?!
Alla - NEEEEEEEEEEEEEJ!

Och full blev jag ;) fick två små champange flaskor runt halsen som jag söp i mig, fort. Och en smirnoff.. alltså på flaket.  och jag gjorde en elaking ;) orkade inte dricka upp den sista champangen som vai glaset så någon sa att jag bara skulle kasta de, så jag kasta... och de kom rakt in i en bil på föraren! hahahahah ( men vem är så dum att ha öppet fönster när de dessutom piss regna ;) haha )

Efter nästan två timmar på flaket var vi tillbaks i skolan och gissa om jag va pissblöt?! Mia kom och hämta mig och Fidde och vi åkte till lokalen, där alla vänta på  mig ;) blev smörgåstårta, tårta, ännu mera dricka och presenter :D

jag fick

2700 kr sammanlagt ( 1000 kr av morsan, 1000 av mormor, 500 av Juhas morsa, 200 av Annes farsa)
1000 kr på forex ( farsan & anne)
800 på Gina Tricot ( 300 av Fredrik & 500 av moster Mia)
2 halsband (Minna, Jasko, Leena och TT och de andra tror jag va från farsan o anne? )
nån grej som man har värme ljus i, och en stooor te kopp
sist men inte minst - en snygg sprit flaska av Juha
har jag glömt något?
ahh + allt krimskramms runt halsen, som har gjort så jag har jävligt ont i nacken ;)


På kvällen kom Bine, Malin, Hanna, Sofie och Therese också till Lokalen =)


nästa inlägg lägger jag in bilder.. och DE ÄR MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGA..!


DAGEN FÖRE!!!!

klockan är snart elva på kvällen o jag är döds trött. Inte så konstigt kanske när jag vart i Borås från halv elva till halv åtta!

handla allt till imorgon, fixa i lokalen, klippt mig, färga håret på mig och Fidde när vi kom hem.. yeey IM DEAD!


men i morgon smäller de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



STUUDENTEN 09! :D


nu blir de inte uppdatering fören på lördag!

2 days left!

2 dagar kvar, jippi! men.. det regnar fortfarande...

Åkte in till skolan idag vid tolv, äntligen har vi planerat lite. Våran klass är segast, i know. Vi gjorde i orning plakaten eller vad man ska kalla de som vi ska ha på flaket ( istället för lakan, som dessutom är svårare att skriva på) och planera lite vart vi skulle ha champange frukost, låt till utspringningen osv.

ÄNTLIGEN!

och imorgon är vi lediga, bara några från klassen som ska åka och pimpa flaket då. Hoppas på att få en tid hos frissan imorgon också. Sen ska vi till lokalen och fixa, om jag nu får komma in där ;)

Men för helvete!

Maria skulle klippa mig idag.. jo tjenna, kom hon eller.. nej.

förhoppningsvis finns de någon jävla frisör  som har tid innan fredag.

DAGENS HÄNDELSE!

Christian fick tuppjuck när han satt o spela ett spel på datorn och inte klara banan.. Kim skriker : va i helvete!?
då visade de sig att kim såg ett tangentbord flygandes ute från övervåningen.. HAHA! MONGOBAARN.

hahahahaha

STUUUDENTEN PÅ FREDAG!

Jag kan inte fatta att det är MIN tur nu, det känns helt osannolikt att jag ska ta stuuudenten! Det är fyra dagar kvar, sen är jag fri och arbetslös ;)

När jag tänker tillbaks på dom här 3 åren som gått på JB, så har det ändå gått rätt fort. Visst har det funnit dagar/veckor som jag inte orkat gå dit, vart skoltrött och fått utbrott på lektionerna när vi jobbat med Photoshop för att inget fungerat som det ska. Men ändå tycker jag att tiden gått rätt fort och även om jag ångrar linjen så skulle jag inte velat gå på en annan skola, jag hamnade i en bra klass och vi har oftast haft väldigt roligt tillsammans.
Vissa kommer jag sakna mer än andra.. men så är det ju alltid.. och minnena kommer alltid finnas kvar.
Men nu tar vi STUDENTEN =D fyfan va vi är bra!














Pinsamt värre.. men jag bjuder på de här!


Hanna och Sofie är på G.. och ni hör nog vem som sjunger höögst ;/ haha!


hahaha fan också :P jag ska aldrig mer ha kameran med mig på fest



Fulla ankor.. helt enkelt.

Nu avslutar jag bloggen x) haha

Fest hos Eddy

Som sagt så var vi hos Eddy igår med, Malin,Hanna, Timo, Sofie, Fidde och jag var där. De var sköj och dansa som fan igår med, gissa om jag har ont i vaderna idag haha :D Senare kom Jim Sillanpää och Adam förbi också.
 jag filmade i går, och kommer lägga upp dom videoklippen här på bloggen..

Timo & Fidde njuter aV ... h mmm, värmen?

In the sun

Malin och Sofie

Hanna ;D

Videon kommer upp senare..

Emelie, mår du bra idag?;D så här.. dagen efter studenten! Grattis homie

FÖR EMELIE HAR TAGIT STUUUDENTEN!

WIIE, GRATTIS ÄMLI!!!!!!!! ringde henne vid fyra och hon va glad och full ;) min homie de :D hoppas du fick en jävligt bra dag!


är hos Eddy nu.. och de är massa folk här skööj :D

skriver mer i morgon.. feeest

Yaaay

Idag mår jag prima trots att jag drack en heldel sprit med vixblå igår.. ;D Va hos Eddy med Fidde och Sofie för att Malin och Hanna va där. Fan va kul vi hade ;D och jag har nog aldrig dansa så jävla mycket.. har ont i benen idag! Och Fredrik den jäveln filmade oss, fast halva filmen är typ mörk så får se om jag lägger in den.

Va och hämta mitt studentplakat igår också


Försöka bli aktiv igen..

Nu har jag suttit och laddat upp lite bilder på Bdb från helgen osv.. men mer kommer ;) Fredrik har hur mycket kort som helst på sin mobil..som jag ska lägga in sen.

Vart i Borås idag, skulle kolla skor till studenten. Hitta ett par svarta med en liten liten klack, den känns knappt. Jag vill ju inte vricka foten o hamna på akuten det första jag gör på Fredag ;) Men jag har fortfarande prislappen o allt kvar, i fall jag ångrar mig och vill byta.

Och juust de.. igår fick jag med min Fredrik på en cykeltur, 1,5 mil ungefär! *STOOLT*  båda på varsin bmx och ni som vet.. så är dom rätt låga ^^  och Fredrik har dessutom gipsat ben.. ! men det gick bra, duktiga du. 

Måste passa på att Gratta Kalsongmorsan´s son Marlon som fyller 3 år idag :D
GRATTIS MOOFEN!

Hemma igen

Har inte bloggat på några dagar, har ju vart i Köping och kom hem igår. Det har vart roligt och jävligt skönt att komma bort härifrån, vi hade jävligt fint väder också :)

I lördags när vi kom dit så gick vi ju som sagt på Marknaden och Tivolit var ju Köpingsfesten. Åkte virvelvinden, såg Ken ring, tog nån Ice, käka pizza, fick armband och nalle. På vägen hem tog det extra lång tid... Fredrik skulle stanna på typ varje parkbänk och vila sitt jävla ben haha :D

Nallen jag fick av Fidde

FINT VÄDER =)

Äta glass och må bra ;)

Bada och må bra :D


Sen har vi mest bara chillat, för det har vart så otroligt vaarmt! men skönt ;) ska inte klaga på värmen. Ahjust de.. när vi satt på balkongen så hade Josefin badat i sin pool, och vattnet var fortfarande kvar.. då börja Linda och Madde (deras mamma ) skvätta vatten på varandra, det slutade med världens vattenkrig.. och båda två var helt genom blöta.. haha det var kul o se på ;) Fredrik filmade på slutet.

Mitt ljus huvud :D "I AM THE SWEDISH DREAM" står de på t-shirten

Rickard och Josefin :)

RSS 2.0