JAG ÄR SÄMST

på BETA hahah kolla in mina poäng mot Malin och Jonas

Du är allt

Du är allt jag nånsin önskat

Du är allt jag nånsin drömt

Du är den som får mig minnas

Alla drömmar jag har glömt

Och du är den som får mig hoppas

Du är den som får mig le

All min kärlek får du bära

Hela livet vill jag ge


För du är där när ingen ser mig

Du är där när stormen yr

Du är där när natten skrämmer

Och du är där när dagen gryr

Jag vill alltid ha dig nära

När som åren läggs till år

Och vad livet vill oss lära

Är att framtiden är vår


När som klockorna har stannat

Och tiden tycks stå still

Och man inte vågar säga

Det man längst i hjärtat vill

Då ska vi ta varandras händer

Då ska vi minnas denna dag

Och förstå vad som än händer

Är det alltid du och jag


Jag älskar dig!


Förvånad.

va nyss in på Fronter och kollade min portfolio och såg att jag hade fått G+ på en uppgift i Psykologi, riktig förvånad.. med tanke på att läraren är konstig, och är hård när det gäller betyg.
Kommentaren från henne:

Kommentar:Ser riktigt bra ut. Bra svar, utförligt.
(för er som inte vet vad Fronter är, där hämtar och lämnar vi in våra uppgifter, allt vi gör i skolan)

Va i skolan från halv 1 - 3 och hade Psykologi, vi fick göra lite uppsamlingar så jag, Linette och Bine passade på att kolla på Flugornas herre.. och fyfan säger jag bara, det var 1,5 timmes plåga! tänk en as dryg film SVARTVITT! Men nu har man fått den uppgiften bort gjord också. Nu ska jag börja på "dagboks uppgiften" där man ska välja något.. jag ska skriva om Panikångest, för jag vill veta mer om det, hur det är att leva med panikångest osv.. Fakta + en "dagbok på fem dagar" där man ska skriva som om jag själv hade det, så jag ska nog prata med Emelie eller Elin om det,.. om dom vill hjälpa mig lite :) det finns ju väldigt mycket på nätet också.


Va inne i stan med mammi en snabbis innan vi åkte hem, köpte en foundation som många rekommenderar. Trodde den skulle va dyr, men kostade bara 129 :- på H&M ifs så var det kampanj, men hade bara kostat 160 annars.


Tiden bara flög iväg

Dagen har gått sjukt fort...klockan är redan 11 :O och jag är hur pigg som helst, tur att jag då börjar halv ett imorgon. För jag kommer inte somna än på ett bra tag! Så det hade vart rätt kört om jag hade tvingats upp halv sex.

Har inte hänt speciellt mycket idag heller, var hos mormor i morses och hon bjöd på frulle. Och sen har vi bara vart hemma, kollat på tv och käkat goda maten - tacos. och sen gjorde mammi en as god efterrätt, glass och marränger och banan typ.

Ska kolla på Wipeout snart.. på webben. Undra om det är någon från Sverige som vinner den här gången då? Har inte hänt en enda gång ju.. kom igen!

Väntar på att Summerland ska komma ner också, och ge mig film tips! Ska ju åka tåg på torsdag.. måste ha något att fördriva tiden med.

Kan inte Zz

26. VEM ÄR VIKTIGAST FÖR DIG? -  Vännerna, familjen och min pojkvän!
27. GYLLENEREGLEN FÖR DIG - ?
28. DET BÄSTA DU VET - att chilla i solen, mysa med Fredrik och umgås med mina homies!
29. BÄSTA LEKSAK - Ormen :O
30. BÄSTA FILM - Twilight, är en av dom bästa
31. TROR DU PÅ LIV PÅ ANDRA PLANETER? - Jag tänker ibland "tänk om typ folk på mars undrar om det finns liv på jorden" så ja ibland.
32. KOMMER IHÅG DIN FÖRSTA KÄRLEK? -  Ja, vem gör inte det?
33. GILLAR DU HENNE/HONOM FORTFARANDE? - som kompis ja 
35. TROR DU PÅ MIRAKEL? - ja 
36. TROR DU ATT DET ÄR MÖJLIGT ATT VARA TROGEN FÖR ALLTID? - Ja,
37. SER DU DIG SJÄLV SOM TOLERANT MOT ANDRA? - huh?
38. SER DU PÅ KÄRLEKEN SOM ETT MISSTAG? - nej
39. HUR MÅNGA BARN VILL DU HA NÄR DU BLIR STOR? - två
40. FRAMTIDSPLANER? - bli miljonär ;) och resa mycket
41. BIO ELLER PROMENAD? - beror på
43. GLASÖGON, LINSER ELLER INGET? - inget eller linser
44. TEKNISK ELLER OTEKNISK? - oteknisk .
45. ÄR DU KITTLIG? -  Yes.
46. SNARKAR DU? - Enligt Fredrik så gör jag de ibland.
47. STJÄRNTECKEN? - Vågen
48. RÄDD FÖR INSEKTER? - Ja fyfan!
49. ÄCKLIGASTE INSEKTEN? spindlar
50. STÖRSTA SVAGHET? - jaadu...

Vi var i Vara

Jahapp då har vi precis vart med och medverkat i earth hour  det var läskigt mörkt här, och dom släkte ju gatolamporna här fast dom tändes igen efter fem minuter.

den här dagen har mesta dels gått åt till & sova.. tråkigt men sant. Och jag känner mig fortfarande seg och har ont i skallen. Så det finns typ inget å säga om idag.

Igår åkte jag ju ut med Malin, Hanna Jonas och hans kompis Martin, vi drack i och hade sköj i bilen på vägen till Vara ( ligger typ utanför Herrljunga så det var en bit). Och så stannade vi på Donken, för Jonas fick för sig att han skulle käka, jahaa men då passade vi ju på & gå på toa, och låset var sånt att man skulle vrida upp handtaget. Ah och när jag sitter där på toan då öppnas dörren och där står Jonas "Aaa men du är ju bra att ni låser också" HAHA täänk om de hade vart någon annan jag hade fan dött!

Vi åkte iaf till Vara, det var någon som hade fest där. Och ska jag vara ärlig så var det inte speciellt kul, men än att jag dansade järnet med Jonas till katy perry -  i kissed a girl och Basshunter - Angel in the night. Och några moves drog ju jag och Hanna också :P haha
Det blev iaf gode sent, som vanligt när man är med dom.. haha. Var hemma runt fem!




Sen var vi ju en sväng in till Jonas också innan vi drog på festen. Och dom hade as fint badrum! och sen hade dom typ ett litet krypin med snetak, som hans syster hade as mysigt var det.. var typ bara e sänh där inne. GE MIG ?!

jag lever..

iaf lite halft ;) blev sent i natt.. var hemma runt fem.

Nu ska jag sova bort baksmällan ett tag & gör mat åt mig,.. orkar inte!

lägger upp bilder senare, blev inte så många men ändå.

glöm inte att släcka mellan halv 9 och halv 10 idag.


syskon ?? hmmm


han har bruna ögon, brunt hår & är brun, jag är vit, rött hår å gröna ögon.. syskon?
A long time ago!

Godmorgon!

Studiedag idag, betyder att jag är helt själv hemma och solen är här igen, kan det bli bättre? :) Nej, för vet ni hur skööönt det är att vara själv när det annars springer om kring 5 andra här jämt! det är såå tyst! ( hmm förutom min musik då xD )

Var nyss nere till dagiset och skulle hämta mitt apu papper. Och oj va rolig nyhet jag fick.. eller inte. Dom som jobbar där, deras chef hade sagt att jag skulle prova på nått annat.. eftersom hon trodde jag bara hade 2 veckor apu & har varit där två gånger tidigare, men jag har ju 5 och alltså apuar jag på andra ställen med. Ååå blir så irriterad, vad ska hon bry sig? hon jobbar ju inte ens på dagiset, hade fått vara där av dom som jobbar där.

Så då var det bara att börja om från början.. de är v 13 och v 17 ska vi ha APU... ! kanske kanske har en plats v 20 eller 21 hos Fidde.. men resten då. ska kolla med Seppo, om jag får vara där igen.

Ringde Freddieboy vid tolv, och jag trodde att jag skulle väcka honom,. men nejdå han var redan hos sin farmor! Inte likt honom att vara vaken då, och han hade vart vaken till halv 8 på morgonen!! hur i heeelvete kom han upp innan 12 igen? :S helt knas. jag skulle sovit till fyra eller nått.


En gång om året..


Självklart blev det våfflor på våffeldagen :P

Bilder.


Me and my sis! :D hon är sötast.

Farsan och Fidde, här var dom glada ;)

Paartyoutfit med Fredriks stora tröja, nej skoja.. de var kallt.

Röda utslag och fryser !

Brr... sitter här i raggsockar, mjukisar och en huvtröja.. och FRYSER! kanske håller på att bli sjuk ?! som om inte skulle vara nog, så ser mitt ansikte förjävligt ut! Röda utslag typ överallt, störta under vänster öga, och det svider och typ bränns åt heeelvete! Det måste ha och göra med att jag har typ överkänslig hud, jag anväda parfymerad hudkräm ett tag och jag tro det började därifrån.  + att jag har as torr hud. PROBLEM!


I skolan började vi med ett individuellt arbete i samhällen. Jag valde Diabetes, ska "intervjua" Fredriks pappa som har det. Och inte bara skriva fakta, lite roligare att ha med en intervju om någon som lever med diabetes.

Nu ska jag hjälpa mammi med maten och sen blir det kanske en film. Eller om jag börjar skriva lite på arbetet. Måste göra lite på produkt-projektet också. Fast vi har ju studiedag imorgon så det är ju lungt.


Brrr...

När jag vaknade vid tio över sex hade jag ingen stor lust att gå upp ur sängen, det var såå varmt och skönt under täcket. Även om inte Fredrik är här ;) Och när jag sätter fötterna mot goolvet, brrr fy vad kallt! Slängde på mig raggsockar, tjocktröja och mjukisar.. gick ut till köket å kolla hur kallt det var, inne 16 !! och ute -10 ... Brrr kallt!

Och så fick jag ryck på min plattång, den är ju halft sönder.. kom på att Fredrik hade ju gömt min andra som typ enligt honom höll på & blixtra å ha sig. Men jag testade den, och den funkade.. men jag vart ju hela tiden rädd för att jag skulle få stöt eller något.. men icket. Dumma pojkvän som gömde min plattång i somras, och köpte en yber kass!
Mammi ska köpa en ny plattång idag eller något, bra! :D

Nu ska jag dricka massa kaffe så jag blir varm, medans Juha ska ut och skrapa rutorna strax.. och sätta igång bilen för jag tänker inte sitta i en ISKALL bil ända till skolan, hell no.


118100

var ju lite tvungen att skriva ett sms till 118100 "vem är litefresh" , då fick jag ett svar :
"Litefresh är en 18årig tjej i Borås som gillar Fredrik och Andra Avenyn"

haha det där var läskigt :O

Jag har vart duktig idag!

Som vanligt så är jag ledig idag, men ännu bättre - denna veckan har vi studiedag på torsdag! Alltså har jag bara två skoldagar, men dom är hel dagar.  Fast vad gör det när jag är ledig på torsdag, och sen på Fredag är det ju helg, och då har jag en lång helg framför mig ;) sovmorgon till halv 1 på månag . .som vanligt. Ledig igen på Tisdag.. sen går jag till Torsdag, sen åker jag till Fredrik på Torsdag eftermidda :D


Idag tog jag sovmorgon, men vaknade av världens huvudvärk vid halv elva. Tog en dusch gjorde det lite bättre, sen vid halv ett lämnade jag Jonathan på dagis. Och gick till de andra dagiset & lämnade APU papper, och min Malin var där :)

Och ringde nyss Fredrik, han skulle till OK(Q8)snart.. då skulle han fråga om jag kunde ha apu där en vecka eller två, och säga att jag inte ville sitta i kassan ;) haha hoppas jag får. :D hah för dom är roliga där.

Jag har även kollar runt lite på sommarjobb, blir väl att söka till vården, eftersom det är det enda som finns typ. Hade velat ha inom barnomsorg .. men måste ha pengar!

Baby,Älskling vi ses snart :) <3

Nu blir det kaffe och Andra Avenyn..

Varmamackor á la Janpan

Bröd
ost
minitomater
tonfisk
räkor eller kräftor - jag föredrar räkor

och så äre bara in i ungen! ;)


Vem är DU i DIN klass?


TÖNT
du har glasögon ( )
du har tandställning ( )
du pluggar alltid ordentlingt på lektionerna ( )
du gör dina läxor (/)
du har aldrig skolkat ( )
du har aldrig behövt göra om ett prov  ( )
du känner dig ofta ensam ( )
du brukar nästan aldrig vara ute på kvällen (/)
du har blivit kallad tönt (x) på skoj!
RESULTAT: 2


FJORTIS
du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag ( /)
du tupperar håret och andvänder hårspray varje dag ( )
du röker ( )
du har mycket "kompisar" som du bara känner på datorn ( )
du andvänder ord som puss, älskar dig m.m irl (x)
du håller nästan alltid på med din mobil ( )
du andvänder ungefär 5 liter parfym varje dag ( )
du brukar andvända klackskor ( )
du lyssnar mest på r'n'b ( )
du dricker ofta alkohol ( /)
du har blivit kallad fjortis (x)
RESULTAT: 3


EMO
du bryr dig inte speciellt mycket om skolan ( /)
du har nästan alltid svarta, röda kläder (x)
sminkar dig med kajal/eyeliner ( /)
du har svart hår och snedlugg ( )
du har vans eller converse ( )
du sitter ensam och lyssnar på din mp3/ipod på rasterna ( )
du lyssnar på band som tokio hotel, mcr, fall out boy, green day m.f ( )
du skär dig ( )
du är aldrig ute på kvällarna. du sitter inne och lyssnar på musik ( )
du har blivit kallad emo ( )
RESULTAT: 2


BITCH
du skriker på folk du inte känner ( )
du ger ofta folk "bitchblickar" ( )
du har någon gång hotat någon (x)
du har någon gång slagit ner någon ( )
du bråkar ofta med folk ( )
du är lättirriterad (x)
du är väldigt envis (x)
du är alltid den som "vinner" i bråk ( )
du är ofta i slagsmål ( )
RESULTAT: 3


BIMBO
du har hånglat med över 15 killar på en kväll ( )
du har stora bröst och blont hår ( )
du har linda rosing, pamela anderson, viktoria silvstedt eller någon liknande som förebild ( )
du skulle vilja vara med i slitz eller playboy någon gång ( )
du festar och blir full nästan varje helg ( )
du har haft ett "one night stand" ( )
du byter kille ungefär 1 gång i månaden ( )
du går runt med kortkort även på vintern ( )
du har blivit kallad bimbo/hora/slampa (x) 
RESULTAT: 1


RIKEMANSBARN
du shoppar varje dag ( )
du äger saker från d&g, gucci eller dior ( )
du andvänder aldrig samma kläder 2 gånger samma vecka ( )
din garderob är alltid proppfull ( )
du har mer är 5 par skor (/) räknas sommar skor med?
dina föräldrar ger dig ofta pengar utan andledning ( )
du får ditt studiebidrag (x)
du har eget bankomatkort (x)
i ditt rum finns både dator och tv (/)
du tackar inte ens när du får pengar längre ( )
du har blivet kallad rikemansbarn ( )
Resultat: 3


Svar: Haha antaligen är jag en blandning mellan bitch,fjortis & rikemansbarn.. men jag håller då inte med.


Jahapp

1. ÄR DU BEREDD? - antagligen
2. NAMN - Janette
3. HÖGER ELLER VÄNSTERHÄNT - Vänster
4. HUMÖR JUST NU - mindre bra, med tanke på att en släkting gick bort idag..
5. FAVORITGODIS - choklad
6. FINNS DET NÅGOT DU ABSOLUT INTE ÄTER? - LÖK!
7. KLÄDER JUST NU  - gråa mjukisbyxor, vitt linne svart/vit randiga strumpor
8. MUSIK JUST NU - Baso - Tro på mig
9. NÄR ÅT DU SENAST? - när mammi gjorde mat, för typ 2 timmar sen.
10. VAD SA DU SENAST? - sjöng med i Basos låt.
11. FAVORITKLÄDER - mjukis <3
12. FAVORIT HANGOUT -var som helst , me rätt folk !
16. FISK ELLER BADKRUKA? - fisk
17. FAVORITFÄRG -  svart, vit, blå mm
18. SAFT ELLER ALKOHOL -alkohol, med tanke på att jag aldrig dricker saft
19. LÄNGD - 160 :O jag kollade längden hos skolsyster, hade växt 1 cm!
20. HUR MÅNGA KUDDAR SOVER DU MED? - 2-3, men har 5 i sängen
21. FAVORITVÄDER - Sol <3
22. OM DU VAR FAST PÅ EN Ö, TRE SAKER DU SKULLE TA MED - Båt, musik och Fredrik
23. SPELAR DU NÅTT INSTRUMENT - nej ,
24. MORGON ELLER NATTMÄNNISKA - natt
25. SPARARE ELLER SLÖSARE - slösare !

REST IN PEACE !

Det första mammi sa när jag vaknade "Anne har dött idag" ( hennes kusin). Jag fattade ingenting, hon skulle ha fyllt 32 år!
och har 4 barn. Hon hade hela livet framför sig.

Jag skänker en tanke till hennes barn, som förlorade sin mamma i ung ålder<3

Rest in peace

Anne Uusipulkamo
1977 - 2009

helgen .. kort.

Har inte haft ork att skriva i helgen, men nu är jag på G igen ;)

Helgen har jag vart hos farsan, var ett tag sen sist. Och hunden hade blivit massa större sen jag såg henne för två veckor sen. så söööt!

i Fredags gjorde vi inte så mycket, tog det chill och moffade i oss en as gos kebabpizza.

Igår var vi i knalleland och kollade på Alkazar (stavning?) ( ANNE sa att jag skulle lägga upp bilder xD ) men jag har dom inte ;) Och sen på kvällen kom Timo & Jim en sväng, sorry för att jag var så där osocial.

och idag har jag, Anne, Minna och några till stått och sålt korv, kakor, godis mm på en fotbolls cup, haha xD i 3 timmar!

11 dagar kvar till Norrlandish!

ingen bra bloggdag, ska läsa ikapp istället.


natti

Blir sova tidigt i kväll. Är skapligt jävla trött. Och jag vet, klockan är inte ens tio.
Ska ringa till my sunshine, nu <3 

sen blir det en film, och förhoppningsvis har jag däckat innan tolv för engångskull!  



AP JÄVEL GRR!


JAG BÖRJAR BLI VÄÄÄLDIGT IRRITERAD på den här jävla apan :D
han är dum och ger bara TVÅ pilar :( och jag får 13 hela tiden, av 15! buuhu!

Mitt fina cornflakes paket ... or not! hahaha

Nu är det perfekt väder ute, 3 dagen i rad! 15 grader i solen. Funderar på att gå ut på en promenix sen med mammi eller alone.

Skolan gick rätt snabbt idag, höll på med produkt -projektet, och jag kom väl en liten bit frammåt. haha jag har bestämt mig för att det ska bli en mini-fling paket, men varje gång jag ser den tycker jag att den liknar ett kakaopaket. Men är inte helt klar med den, ska byta textsnit och kanske fota choklad&jordgubbarna istället för att rita dom, det ser så oäkta ut!
Men jag kanske bjuder på en bild..


haha vad tycker DU att det liknar? ;) Mohahaha!

SOLEN GÖR MIG PIGG =)

Godmorgon!

klockan ringde kvart över fem, fråga mig inte varför. Ställde om den till tio över sex. Och när den ringde, tror ni att jag hade stor lust att gå upp? det var ju kolsvart i rummet, och jag vill bara fortsätta sova i mina nybäddade lakan. Men tog mig upp och rykte den svarta filten från fönstret. Vad möts jag av? SOLEN =)

så nu är jag pigg, sitter och dricker kaffe. Och idag åker jag bil till skolan, de är så jävla mycket bättre, behöver inte stressa till bussen, och man blir inte trött på vägen till skolan, och man kommer tidigare & kan ta det lungt innan vi börjar. Och idag slutar vi halv tolv, underbart :D

13 dagar kvar sen åker jag till Älskling <3 :D

UTMANAD!

Utmaning !

Jag har blivit utmanad utav http://jaannicaaa.blogg.se/ , utnamingen fungerade såhära ;
- Gå in i mappen med dina bilder
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
- Publicera bilden på bloggen och skriv något om den
- Utmana sex andra personer och glöm inte att tala om det för dem!

Det här är MALIN, SLITEN SOM EN ANKA!  och så här blir slutresultatet när JANETTISEN är ensam hemma i två veckor. Då det blev en hel del småsupande & avslut med en dunder fest för Bine som fyllde 18 & Jim som fyllde 23.
Fast jag var ensam så var det fullt hus;) jag, Fredrik, Malin, Jim, Hanna, Sabine & Sofie ;D

JAG Orkar inte utmana.. så alla om vill varsegod!

ska bli skööönt att sova..

i en nybäddad säng, med nya lakan, nytvättade & helt oanväda :D
men de hade inte vart fel med en Fredrik jämte !

Problemet - HUR SKA JAG KOMMA UPP IMORGON ? :D

<3


I, I can walk a thousand miles to be with you


Längtan är för stor, dagarna går för sakta!

2 veckor APU fixat!

Fan va härligt det känns!
Ringde till Forshaga (dagiset som jag har haft APU på 2 gånger). Och jag fick där 2 veckor. Hahaha hon skratta å sa: du vill inte prova på något annat nu då? haha". Men jag bara: nja, jag trivs där :D.

Men nu har jag vecka 17, 20, 21 i kvar.
Ringde till Bertil på NN nyss också, och han sa att jag skulle ringa i påskveckan igen.. vilken vecka är de? :O För han viste inte så långt fram vem som skulle jobba å så.. men hoppas :D 

Annars ska jag kolla på ICA hos Fredrik, när jag är där.. han & hans pappa för följa med som moraliskt stöd.. haha hans pappa känner ju typ ägaren där.

Också så ska jag kolla på OK, där vet dom ju vem jag är.. för Fredrik har ju jobbat där i verkstan och han är ju typ där varje dag. + i kanten .. jag har fikat med dom i deras fikarum xD

Men jag är rädd för att jag ska behöva stå i kasan speciellt på OK..
1- Jag vet inte hur man gör:O tänk om någon köper med kort hahaha
2- Det är alldeles för stressigt för mig! Alla köper Koorf! De é jämt kö.. Fidde är inte oskyldig ;)

Men jag tro inte jag ska behöva stå i kassan? inte när man bara har praktik?
Jag kan lasta upp varor osv :D brygga kaffe och städa ;) haha
vadå någon måste ju göra det med ;)

Men nu har jag ringt färdigt för idag, det var nog jobbigt! dricka vatten mellan varje samtal, andas djupt & säga högt flera ggr vad jag skulle säga .. innan jag ens våga slå in nummret!

värmen är här!



VÄÄÄRME =)

VÅREN ÄR HÄÄÄÄR!

Var ute å tog en promenix i det fina vädret, det är 19,5 grader i solen! Det brändes på ryggen av soolen,Heelt sjukt UNDERBART! Nu kanske våren är här på riktigt? .. fast jag ska inte säga för mycket, imorgon kanske det snöar.

Nu ska jag äta lite frukost och njuta av att jag är ensam hemma i typ tv timmar till. Kolla på några avsnitt av Summerland och bara må allämänt jävla bra :D idag känner jag mig GLAD, och det är en bra dag!

Se vad solen kan göra, underverk :D wiiho


Jag älskar dig Fredrik <3 Om 16 dagar åker jag upp, om 17 syns vi!
:D Wiiho


Sommaren 07 bilder.


Vi fiskade rätt mycket den sommaren, eller ja, jag agerade fotograf ;)

och ristade in J<3 F på staketet i RAPATJÄRN 



Åkte runt med mopparna mycket i det fina vädret.. bland annat till Norge!


Det var en helt perfekt sommar, första med älsklingen! Första gången jag fick se hur det var i Norrland på sommaren.. underbart.. förrutom alla jävla myggor


Hitta gamla bilder på minneskort!

Hade lite och göra nyss, hittade ett minneskort och kollade igenom det. Hittade ALLA bilder från Bulgarien 07, haha gud så jag såg ut.. liten och fräkning som fan (fortfarande lika fräkning på sommaren men ändå) och sen ALLA bilder från sommaren 07 hos Fredrik... och lite andra mobbade bilder, på bland annat mig och Malin.

Bjuder väl på några nu :

Från Landvetter - Göteborg    till Burgas- Bulgarien ! 07

Se vad solen gjorde med oss xD HAHAHA - Sunny Beach Bulgarien 07


Där bodde vi... :D fick svindel när jag stog där. mormor & Seppo som bodde på 2a våningen mitt emot oss typ och vi vinkade ofta till dom haha :P Se så jäävla fräknig jag är xD Varning för att trycka upp till stor bild!


GRATTIS!

Idag fyller Juha (Anne och Minnas bror) 23 år, Grattis!


Ströga runt i Borås

Idag är jag rejält trött, det blev ju inte som jag tänkt mig igår precis. Efter Melodifestivalen tänkte jag duscha, då ringde mobilen och det var Hanna, undra om jag ville hänga med ut och ströga runt i Borås. Vid elva kom hon, Malin Jonas och hans bror & hämta mig.. och sen drog vi runt och ströga. De var ju betydligt mycket mer roande än att sitta hemma, skratta åt fulla människor, vissa kunde inte ens gå :P haha och vi var nyktra!
Det vart ju rätt sent också, kom hem efter fyra.

Och jag blev väckt av mammi vid halv elva, ush! Kunde knappt öpnna ögonen, men gick upp ändå. Vi åkte till mormor, vi tog en promenix, men inte så långt eftersom vi glömde Jonathans vagn. Sen fikade vi, mormor hade bakat vaniljbullar. Sen tog vi med oss Emilia hem till oss, Jonathan och hon ville leka lite. 
Jag lägger upp lite bilder på bdb sen.

Och nu är det lungt här, mormor och Seppo kom & hämta Emilia nyss. Guud vad hon blev glad när hon såg att dom kom in genom dörren "Heeeeeeeeeeej mommo"!

Nu ska jag kolla på Summerland, och ladda upp bilder när jag orkar. Måste även läsa ikapp lite på bloglovin,


BESVIKELSE!

Jag hadde hoppas på att H.E.A.T  - 1000 miles skulle vinna melodifestivalen!
eller Måns - Hope & Glory, Sarah -  Moving on! E.M.D:s låt var inte så bra faktiskt..
och Mollys låt var fin, texten.

Men ingen av dom vann ju.. men jag är inte speciellt insatt i Melodifestivalen ändå. Kollade bara idag, i brist på annat. Men hitta ju en del bra låtar då ;)

APU hos Bertil på NN?

Nu har jag gjort ett försök till APU plats uppe hos Fredrik, skicka just iväg ett mejl till Bertil på NN ( Nyhter i Norr). Där jag hade praktik förra året också. Hoppas han svarar iaf, sen kan jag ringa honom!

 vi åkte om kring på massa olika ställen. Bland annat där dom hade mycker renar... och jag varr livrädd! därför våga ja inte gå av skootern haha :D

Och så här mycket snö vare utanför Konsum.. i MARS!

haha btw, så här brukar det se ut när jag ska åka till Fredrik -

(förrutom att jag inte brukar ha med mig pressenter från H&M varje gång)


Bilder från 2007


Titta vad jag hitta=) några från våran klass BÖRJAN av 2:an

från v : Jonathan Z, Carro, Jag ser vad kort jag va/är, Sabine, Amanda B, Madde, Amanda L, och Jonathan S

haha vi ser så jävla små ut! :D

Carro, jag, Sabine, Amanda, Madde och Sandklef


Också gammalt, Amanda L, jag och Bine :D
det var varmt ute då.. 2007

Planering.. om jag skulle få välja!

Jag har planerat in mina veckor fram till studenten ;)
Så här skulle jag vilja ha det iaf!

Nu 19 dagar kvar tills jag åker till Fredrik - säkert
kommer hem 14: April ( vecka 16) - säkert
Hemma, APU vecka 17-19 om jag hittar någon plats - osäkert
Åka till Fredrik helgen vecka 19, ha APU där v 20 - 21 ( om jag hittar) - osäkert
skolan 22 23 och vecka 24 tar vi studenten =) - säkert

Det är ju snart dags att börja kolla på kläder till studenten, annars kommer det bli pannkaka!

Vaknade för en stund sen, ska väl hoppa in i duschen o käka frull sen. Inväntar också Summerland, som aldrig vill bli klar..ligger på 75,2 % nu.. väldigt segt!

UTMANAD

Jag har fått en utmaning av http://daniellestander.blogg.se/  Utmaningen går ut på att jag ska visa upp bild nummer 6 i dinabildermappen, har du inga bilder där så välj valfri mapp!
BERÄTTA OM BILDEN!

Här är jag och Malin ute på Tonic i Januari, första gången tillsammans. Och det var en lyckad kväll, som ni ser så är vi väldigt glada (även Sabine och Sofie var med den kvällen)

Fuckat huvud!

Först ska jag bara rätta mig själv, skrev fel i förra inlägget. Nej det är inte tre VECKOR kvar till studenten, utan tre MÅNADER. 12 Juni då smäller det :)

Jag känner mig varm och helt seg, mitt huvud är helt fuckat! Har tagit två alvedon, har inte hjälpt något.  Och ja, jag har försökt med kaffe också.Jag somnade när jag kom hem och vaknade vid sex. Ändå känner jag bara för att krypa ner i sängen och sova bort hela Fredagen.

Jag lyckades också somna i skolan På eftermiddagslektionen (för er som inte vet, så är mina lektioner 3 timmar långa) ! Vi hade rörlig bild och kollade på Gudfadern 2, och jag vet inte hur länge jag sov..kanske 10 minuter.  Vaknade av ett ryck när läraren sa " ska vi ha lite rast nu"


Jag tycker ifs att det är rätt bra med 3 timmar lektioner.
1 -
Man hinner bli klar med arbetsuppgifterna under lektionen, om de inte är ett stor arbete till för flera lektoner.
2- Man missar inte så mycket om man är sjuk, som man skulle göra om man hade 5-6 lektioner på 40 minuter.
3- Dom går rätt fort ändå ;) och det är ju inte så att vi sitter och tok jobbar hela tiden haha

mest av allt så skulle jag vilja vara med älsklingen nu, kolla på en film och bara mysa <3 Han får mig att känna mig bättre, när jag känner mig sjuk. Jag älskar dig!

FÅR DU GÖRA SÅ GUBBE!

Dricker kaffe och rensar musik! vilket behövs, för jag har på tok för mycket låtar som jag inte ens tycker är bra. Utan varje gång dom kommer i playlisten trycker jag på nästa, så jag finner igen mening med att ha kvar dom på datorn.

håller på att ladda ner första säsongen av Summerland, minns ni den serien? gick typ på tv 2005. Men det går jäävligt segt, just nu står det att det ska ta 1 vecka & 5 dagar.

Nyss när jag duschade så plinga de på dörren.. vad skulle jag göra? jag fortsatte att duscha. Och när jag kommer ut ur duschen hör jag att någon är i köket, då vare en gubbe som fixa diskmaskinen.. men HALLÅ? får dom verkligen bara gå in så utan att någon öppna? Hade det vart Christian som hade vart hemma ist för mig så hade han fan skitit på sig. sen säger han(gubben) "igår var det ingen som var hemma, dörren var upplåst så jag gick in", ännu mer irriterande, vem vet vad han har snokat.. anledninge ntill att dörren var upplåst var för att Christian skulle komma in när han kom från skolan, då han tappat bort sin nyckel.
 
Gubben skulle fixa handtag till ugnen också, som gått sönder.. så snart kan man ju öppna spisen utan att  bränna sig också.. Orkade inte säga att hantaget till frysen är löst haha xD Allt i lägenheten faller isär snart!

IDAG ÄR DET EXAKT TRE månader KVAR TILL STUDENTEN! =) WIIIIIIIIIIE


och TRE veckor kvar tills jag åker till älskling<3 saknaden är stor, men saknad är bra ibland. 

7 MÅNADER tills jag fyller år, inte för att det är någon speciell ålder, bara bara för att jag fyller år 12 Okt ^^

JAG KAN!

Hur mycket kan du om din älskade?

Fullständigt namn:  Fredrik Lestander.. han skulle bli arg om jag skriver hans andra namn
Född: 2 Mars 1987
Bor: Arjeplog
Hus eller Lägenhet: Lägenhet
Syskon: Ida, Tina, Linda, Rickard och Josefin
Piercingar: Nej
Husdjur: nej
Har han/hon gjort något han/hon ångrar: han ångra nog ganska starkt att han körde med min moppe i fyllan xD
Intressen: Bilar! och dator?


Utseende..

Hårfärg: brunt
Lockigt eller rakt: rakt
Söt eller snygg: finaste!
Klädstil: mjukisbralla, eller jeans + t-shirt.
Använder han/hon smink: Nej! tack å lov
Hur beskriver du hans/hennes utseende med ett ord: finaste
Skostorlek: 45


Vänner ..

Har han/hon många vänner: Jorå det har han.
Ställer du upp för honom/henne: alltid <3
Skulle han/hon ställa upp för dig: Jag hoppas det.
Var träffades ni: IRL - Jörn tågstation första gången xD
Gillar du honom/henne: Jag ÄLSKAR honom!
Skulle han/hon klara sig utan dig: det verkar ju inte så, eftersom vi blivit tillsammans 2 ggr efter att han gjort slut.
Har han/hon gjort något fint för sina vänner: det har han säkert.


Party


Dricker han/hon: ja.
Har du sett han/hon berusad: hahah jaa
Röker han/hon: ibland, han är stor snusare
Har du sett honom/henne hög?: nej
Tar han/hon droger: Nej
Har han/hon gjort fyllemisstag: åkte fast med min moppe xD
Har han/hon gjort något riktigt konstigt på fyllan: Det har han säkert

Kärlek


Är han/hon kär: det hoppas jag :O
Har hon/han pojkvän/flickvän: Ja :)
Om ja, som heter: Janette Flygare
Haft sex utomhus: inte med mig iaf xD resten vill jag inte veta
Vilka ställningar har han/hon använt: det du
Skulle han/hon kunna krama dig: gör han varje dag(när vi är med varandra)
Skulle han/hon kunna kyssa dig: Ja, fast får oftast pussar.(när vi är med varandra)


MIN KAMERA SUUUGER!

Maten som var as god, ser rent ut sagt äcklig ut! .. blixten är cp på min kamera.

Sallad i massor, potatisallad, kött och potatisgrättäng.. !
DET VAR AS GOTT!! ge mig en systemkamera i hmm påsk-klapp? ja jag hitta på något nytt nu! ;)

SOLEN ÄR FRAMME =)

Wiie, jag har vår känslor! Solen skiner och det är varmt ute.. Och det ligger bara små fläckar av snö kvar på marken.. och i går morses hörde jag fåglarna kvittra! VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅREN ÄR PÅ VÄG!  Booort med alla vinterkläder, är så trött på det!

Idag har det vart en bra dag! Kom till skolan, hade redovisning om Kroatien, vilket gick bra! Och sen fick vi reda på att våran eftermiddagslektion var inställd, eller ja Lena sa "ni får jobba vart ni vill" för Caj var i Jönköping. Och bara det gjorde ju dagen tio gånger bättre.

Var hemma vid ett istället för halv fem.. en jävla skillnad! Nästan direkt åkte jag, mammi och Jonathan till mormor. Och jag blev very happy när jag såg att min mosters bil stog på gården, "ÄR MIA OCKSÅ HÄR =) " men till min besvikelse så hade hon och Jocke bara lämnat bilen där & åkt till New York! Men Emilia var iaf där, och lika söt som vanligt. Hon hade utvecklats i språket också :)

Våran diskmaskin har gått sönder, jävla skit! Så när vi kom hem tog jag och morsan tag i de otroligt stora diskberget, tog säkert en halvtimme! och vi kommer få diska hela tiden typ, tänk er 6 pers och 3 av dom byter glas varje gång dom dricker.. yepp blir mycket disk.

Dagens middag blir : Potatisgratäng, kött och en god sallad ! Muuums


Ny klippt Janette!

Nu har min moster äntligen klippt mig, det behövdes verkligen! Sist jag klippte mig var i somras då vare också hon som klippt mig. De ser mycket tjockare ut nu också, mer volym. Innan hängde de bara där. Men jag har inte gjort i ordning det i kväll, så i morgon kommer bilder :)
Förlåt Fredrik, för att jag klippt av mitt hår som började bli långt! Meeen.. så kort är det inte :)

Kom in för ett tag sen, var ute och träffa Malin, Hanna, Timo och Jim. Men helvetes jävla kallt ute, så var inte ute alls länge. Nu ska jag väl sätta igång med en Psykologi uppgift även om klockan är halv ett, vill få det gjort!

Imorgon åker moster hem till Finland igen, tråkigt! Har vart kul att ha dom här iaf, MEN inte en enda bild har jag fått ta på henne och hennes nya boy! 

Bara för att det var sommar & varmt då! ge mig vääärme


Tre saker

3 saker du kanske inte visste om mig...


Tre jobb jag haft i mitt liv.

1 Ingenstans

2. ingenstans

3.  ingenstans.

Tre platser där jag har bott: 

1. Finland

2. Borås

3. Nitta blää!

 
 

Tre serier jag gillar att se på TV:

1.  Andra Avenyn

2.  One tree hill

3.  Prison Break


Tre favoriträtter:


1. Chickenchillada

2. Potatisgratäng med Fläskfilé

3. Grillat, på sommaren


Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:


1 : Hos Fredrik  
2: Varmt land

3.  -


Tre personer som jag tror kommer att svara på detta mail snabbast:


1.  vet inte

2.  -

3.   - 


Tre ställen jag besökt idag


1.  Badrummet xD

2.  Köket xD

3.  mitt rum xD


Du tog mig med storm, och jag väljer att stanna

Tanken finns inte, att nånsin lämna dig

jag har insett min plats i livet, och den är hos dig

bakom mina ögon döljer sig tusentals tankar,

och bakom mitt skinn finns ett hjärta som bankar

det är dig jag tänker på, det är för dig mitt hjärta slår

det är du som ger mig trygghet, och du som läker mina sår

Fredrik du är livets lycka, livets alla goda stunder

Att du blev min älskling, ja de måste skett ett under

Ord räcker inte till, men jag vet att du också vet

att jag saknar dig som mest när jag sitter i min ensamhet

En plats i mitt hjärta tillit och ärlighet, sammansätt det och jag ger dig min kärlek





Sen vill jag också passa på och säga GRATTIS till Jenny aka Kalsonmorsans son Leon som fyller 1 år idag!


Fanta exotisk, CoCa-cola och Sprit = ingen bra blandning.

Det var vist ingen som var sugen på en frågestund mer än Jenny aka Kalsonmorsan. Så jag kan lika gärna svara på den nu.


kalsongmorsan :

urfar du & gamlingen som kaniner när ni ses igen efter flera månader? höhö :P
Svar: hahahahahha, klart ;) inte bara som kaniner utan mer som Duracellkaniner hahahah xD
( Och ni som inte fattar vad hon menar med "urfa", borde kunna lista ut det. )


Idag vaknade jag till min förvåning utan huvudvärk och illamående = jippi, inte bakis! Men trött. Så jag har bara legat & kollat på film hela dagen, först kolla jag klart på" beed timestories" som jag inte tyckte var så bra. Sen på systrar i jeans 2, helt okej.. och nu håller jag på att kolla på Rallybrudarna. Är jävligt sugen på något, vet inte vad.. vi ska iaf åka & hadla om ett tag.


Igår blev det till att supa, jag Malin och Hanna åkt med Jonas och Johan i Jonas nya bil =D Jonas är han som Malin ragga upp på krogen för typ en månad sen. Och dom hade med sig sprit och vin till oss ! Gratis är gott, inte sant?.  Spriten bland vi med Cola-cola. och det var för det första ingen hitt, och sen var den alldeles för stark. Vi skynda oss till Maxi, 4 minuter innan det skulle stänga, köpte slödricka. Jag lovar Fanta exotiska, coca-cola och sprit är ingen bra blandning!


Sen drog vi omkring lite i Borås, och sen åkte vi till Fristad och träffade Hannas ex Robin och några till. Blev väl där ett tag. Stackars Jonas som var den enda nyktra, med fyra stycken fulla ankor som spilde i hans nya bil, sorry :P
Tack för igår!

och mina nya skor är fortfande hela, med lite spit fläckar ;) haha


ÄNTLIGEN FREDAG!

Heelg! underbart, ska vara med Malin och Hanna idag troligtvis. Skulle egentligen till farsan.


Har inte så mkt att säga faktiskt mer än att jag räknar ner till 3:e April, det är exakt 4 veckor kvar, vad händer då? jo jag har kommit till min Älskling. Får hoppas det går foooort! Saknar honom massor<3


Idag köpte jag förresten nya skor :D fast för mig kosta dom gratis, eftersom jag hade presentkort.
Och jag hade tur, det fanns i juniorstorlek upp till 38½, och tur så passade 38 :D hade jag tillexempel haft 39 så hade jag fått betala 300 kr mer för exakt samma skor!
400 är ju inget pris för ett par märkes skor, enligt mig.

Dom fanns inte i vita så fick ta svart.


Tekila är så sööööt!



Glöm inte frågestunden! :D


Söker lägenhet!

Håller på att kolla runt lite på nätet efter lägenheter. Vill verkligen flytta till eget nu.. känner att det är dags. Kollat i Borås, Köping och Örebro. Köping och Örebro kolla jag för skojs skull typ. Vill ha en 1:a eller tvåa för en hyfsad billig hyra.

Dags att börja söka jobb också.

glöm inte frågestunen -> http://litefresh.blogg.se/2009/march/fragestund.html

FRÅGESTUND!

Det var ett tag sen som jag hade en FRÅGESTUND.. så kör igång med en nu!
avslutar den på .. SÖNDAG!


Nu är Moster Marika här!

Kom just hem från skolan, fick sluta tidigare idag! Det är fan ett under, eftersom vi hade Caj på sista lektionen. Vi skrev klart allt om vårt land som vi jobbade med på Samhällen, och på Cajs lektion skulle vi göra ett tryck som hade med minor att göra, tog väl 20 minuter.

Imorses hann jag följa med mammi och hämta Marika & hennes nya kille från Landvetter. Skoj att dom kom, men jag har inte riktigt ställt in mig på att prata finska än.. men måste, för han kan ingen svenska. Och jag vet ju själv hur irriterande det är när folk pratar på ett spåk som man inte förstår.

ONT I HUVUDET!

Älskling, jag saknar dig!!!

Nu ska jag sova!

Namn: Janette
Smeknamn: Janpan, Panter, Hatte, Janettis(en) och Hattepantertanterna av Minna.
Födelsedag: 12:e Oktober 
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Brunt
Pluggar/Jobbar: går sista året på JB, It/Media.
Familj: 4 syskon och föräldrar.. som är skilda.

FAVORIT...
Färg: svart, vit, röd och blå
Plats: sängen
Land: ingen speciell
Film: många!
Djur: ingen
Skor: inga, ska köpa nya snart.
Internetaktivitet: Bilddagboken & bloggen .

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: Ja rätt ofta!
Gnälla: ibland
Skrika: nja, ibland..  
Sova: på helgerna!  
Ha ångest: nej, bara om jag gjort något jag får ångest för.
Skada dig själv med flit: nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej 
Vilja dö: nej, men försvinna för ett tag.
Drömma mardrömmar: det händer, och då kan jag vakna gråtandes.
Drömma sexdrömmar: haha, har hänt xD
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Nej, varför? jag är mig själv.
Klä dig i svart: Jo, det blir ofta så
Gå till kyrkan: aldrig..
Gå i skolan: Jo, jag måste ju,.. men bara 3,5 månad kvar nu!!
Röka: ALDRIG! STOOOLT!
Ha sex: vem har inte det ^^
Ljuga: nej
Hata folk: nej det är ett starkt ord, men det finns folk osm jag Ogillar.
Lita på folk: det finns dom jag kan lita på 

 NÄR...
Åt du senast: När mammi gjorde mat vid halv sex.
Läste du en bok senast: minns inte ens.
Var du på konsert senast: har aldrig vart på en konsert.
Köpte du något senast: idag
Svor du senast: idag.
Sjöng du senast: This is my life... ( kommer från Basos låt "det här är mitt liv")
Klagade du senast: nyss
Är det sommar: om nån månad.. låt det gå fort!

VEM...
Saknar du: Fredrik.
Vill du döda: Ingen, skulle aldrig kunna göra det!
Rörde dig sist: Jonathan
Vill du slå: finns dom som skulle förtjäna en jävla smäll ;) 
Kramade du sist: Jonathan
Vill du prata med: ingen, pratade med Fredrik nyss.
Skrek du på sist: Jonathan
Vill du vara som: mig själv. 
Sårade dig sist: Fredrik.. men det är glömt nu, i dont wanna look back.
Gjorde dig riktigt glad senast: Samma där, Fredrik  
Fick du sms från senast: and here we go again, Freedrik
Ringde dig senast: haha jasså, det var inte slut än Freeeedrik sa jag ju! haha

HAR DU...

Tvångstankar: Ja.
Någon annan psykisk sjukdom: nej.
Skadat någon: Inte md menning.
Färgat håret: Ja.
Brutit några ben: nej .
Några piercings: har haft i näsan.
Några tatueringar: nej
Egen dator: mjo det kan man väl säga.
Gjort bort dig rejält: HAHA , vem har inte det xD  
Bra självförtroende: Oftast.
Kysst någon: Ja
Haft sex: ja? .
Sagt jag älskar dig till någon idag: Japp,
Varit kär: Japp
Blivit kär i någon på nätet: Alltså jag kan inte säga att jag blev KÄR på nätet, men jag blev KÄR i honom genom nätet.
Dumpat någon: Ja, och nej. Orka inte räkna med förhållande som var innan jag hade mitt första RIKTIGA, så det blir nej.
Blivit dumpad: Ja.
Velat vara otrogen: Nej .
Stulit någonting: kanske det.
Lämnat landet: Ja.
Rymt hemifrån: japp.
Tuttat eld på nåt: papper, när jag å några kompisar satt å snacka i köket å jag fick panik när den blev övertänd! 
Gjort något olagligt: haha, Ja

HUR...
Går du: vet inte?
Svarar du i telefonen: beror på vem de är ,
Fördriver du tiden: dator, snackar med folk eller pratar i telefon ( DETTA NÄR JAG HAR TRÅK)
Mycket pengar har du: Inte alls mkt kvar denna månad, tågbiljetterna kosta helvete.
Tjänar du pengar: studiebidrag.. Jaa det är ansträngande att gå till skolan 
Bäddar du sängen: slänger på täcket.)
Ofta diskar du: Aldrig .
Ofta städar du: när jag känner för det. 
Många stör du dig på:orka räkna.

Ledig, men ingen sovmorgon!

Idag blev det ingen sovmorgon, fast jag är ledig! Mamma kom in och väkte mig vid nio.. fattade ingenting! Vi skulle åka till mormor,  så tidigt! Men jag följde, för jag orkar inte vara hemma hela dagen. Mina ögon var helt rödsprängada och illgröna. Sovit alldeles för lite, hade svårt att somna igår somnade kanske vid halv fyra.

Vi kom hem för en stund sen, och jag ska väl ta en dusch och hoppas på att bli piggare. Sen ska jag hjälpa mammi sätta upp dom nya gardinerna osv.. vi köpte massa nya grejer hem igår. Till v-rummet soffkuddar, matta och gardiner, och till badrummen duschdraperi, matta och handukar. Och vilken förändring!

Nu har jag också beställt biljetter till Fredrik, okeey det är en månad kvar innan jag ska åka. Men biljetten kosta fan 750 :- redan, och hade jag beställt den senare hade det väl gått på runt 1000 lappen.


Nu kan jag sova gott hela natten.

Fick ett godnatt sms av älskling innan,
"sovgott å drömm sött älskar dig å bara dig kom ihåg det pussar".

Jag blir så glad och det värmer i hjärtat när han skriver/säger så. Även om jag VET att han älskar mig.

Det här är den absolut FÖRSTA bilden på oss tillsammans.
På bussen påväg till tågstationen, från honom ner till mig. 

Älskling, om du bara visste hur jävla mycket jag älskar dig!


Vet inte om jag ska skratta eller gråta..

Fick veta en sak idag, såg det med egna ögon! vet inte om jag ska skratta eller gråta, det kom som en överraskning för mig.

berättar längre fram.


Iaf dagen har la vart okej, hade sovmorgon till halv ett. Gick upp vid nio, och var klar vid tio sen kunde jag slappa fram till halv tolv, då bussen gick. I skolan hade Psykologi, och lektionen gick otroligt snabbt idag. Det var ju inte speciellt jobbigt heller, kan det bero på att jag tycker det är intressant?.
 
Mammi kom och hämta mig efter skolan, vi skulle handla. Men det blev inte så, hon mådde illa som en anka och spydde i bileeen.. yäääk! haha men undra vad folk har tänkt när dom kört förbi, när hon körde och spydde i en påse samtidigt, haha. jag kunde inte låta bli att skratta!

På Onsdag kommer min moster från Finland hit med sin nya kille. Så jag och morsa ska åka och hämta dom på Landvetter vid halv åtta :D Ska bli skoj att träffa dom båda :)

Imorgon är jag leeedig ;D  fast det är jag ju varje isdag.

Fredrik, hoppas du haft en bra dag. Och va glad jag blev när du sa att du tyckte att mitt grattis sms var gulligt och att du blev glad. :) jag älskar dig min prins <3 !!

fick en fråga innan, av J..
som undra om det var jobbigt med avståndet mellan mig och Fredrik i början.. sanningen är den att det fortfarande är jobbigt. Men det går, det funkar OM man vill, om båda vill. Jag har lärt mig att leva med det, två år och 3 månader har vi vart tillsammans (okej vi gjorde slut i typ 3 månader). Dessutom finns det speciellt två bra saker med distans 1: Man hinner längta och sakna massor! 2: man är som nykär när man träffas igen det där pirret finns alltid där när jag ska träffa min älskling.
Och jag vet att han verkligen älskar mig, för annars skulle han välja någon annan mycket närmare! det är jag säker på.
Och alla ni andra som har distansförhållande tänk på det :)
så J, go for it! om du känner att du vill och han vill! Good luck! :D

GRATTIS ÄLSKLING!

Det är ingen vanlig dag, för Fredrik fyller 22 år idag :)
GRATTIS PÅ 22 ÅRS DAGEN!!

Tänk, vad tiden går fort! När vi blev tillsammans var du 19 år.. 19 år!!!
och nu helt plöstligt är du 22, okeey? vart tog tiden vägen.



Glöm inte, jag kommer älska dig hur gammal du än blir <3


Dagens.. bara för att!


Goos tröja, linne och STORA mjukisar som man kan vara två i, men bara en Fredrik ;)


Slappt som fan, jaa det är söndag!


Lista... !

1. Tre ord varför du sist spydde? - jag mådde illa
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? - sooov!
3. Vad gjorde du för 30min sen? - dammsög hela nedervåningen
4. Vad hände dig 1995? - Jag fyllde 5 år
5. Vem fick dig att skratta senast? - mormor
6. Vilken färg är din borste? - lila
7. Vad köpte du sist? - handla med morsan, med hennes pengar räknas det?
8. Vilken färg har du på din tröja? - vit, blå och röd (hello kitty tryck)
9. Var förvarar du dina pengar? - banken, eller fickan eller hemma (har inte köpt en ny plånbok än)
10. Hur var vädret igår? - soligt
11. Vad ser du framemot? - 3:e April, då jag är framme hos Älskling
12. Snarkar du? - enligt Fredrik, ja
13. Vad är 15? - Två siffror
14. Vilken skostorlek har du? 38/39
15. Vill du klippa dig? - Ja!! toppa och klippa upp
16. Är du över 25? - Nej
17. Pratar du mycket? - hahha ibland för mycket ;)
18. Kollar du på O.C? - Nej, men funderar på att börja göra.
19. Har ditt namn ett "x" i det? - Nej
20. Känner du ngn som heter Steve? - Jao, eller känner & känner.. han bor här i Nitta.
21. Hittar du på egna ord? - haha jaa.. "neeskuu" tillexempel
22. Är du en typiskt svartsjuk person? - Ibland
23. Vad har du för mobil? - Nokia, nån skit. ska köpa ny en vacker dag.
24. Vem ringde dig senast? - Fredrik
25. Biter du på naglarna? - Ja
26. Har du lockigt hår? - ja, men plattar de varje dag
27. Vilken konsert ska du på härnäst? - Vet inte
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - har inga dåliga personer i mitt liv.
29. Hur många gånger har du svurit idag? - Många
30. Vilket ord säger du ofta? - vet inte
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? - Ja, men bara halvdag! :D
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? - Fredrik <3
33. Vad borde du göra nu? - ingenting. det är Söndag, då borde man ingenting! :D
34. Har du något smeknamn? - Janpan, Hattepantertanterna (av Minna), Hatte, Panter och Janettis(en)
35. Sover du mycket? - Om jag kan,
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? - Fireproof
37. När var du sist ute? - Nyss
38. Har du gråtit idag? - nej
39. Är du en glad person? - Ja.. nästan alltid
40. Har du roligt nu? - Nej:O då skulle jag inte sitta här.
41. Vad äter du helst? - Det som går att äta
42. Vem var du med sist? - Malin, Hanna, Jim och Timo
43. Pratar du i sömnen? - kan göra nångång, men mer skratta haha
44. Vem kramade du sist? - Jonathan
45. Nämn den bästa personen - finns för många
46. Tycker du om någon just nu? - min Fredrik, inte bara tycker om.. älskar!
47. Vill du flytta? - Ja, till en egen lägenhet.
48. Hur ofta borstar du tänderna? - 2 gånger om dagen.
49. Är du egoist? - Kan hända
50. Gillar du att bada? - ja
51. Skrattar du åt allt? - nästan haha ;)
52. Vem får dig alltid att skratta? - Malin
53. Gråter du när du tittar på filmer? - alltid, haha eller ja inte om de är komedier.
54. När grät du senast? - Igår, till en film haha





 


Ingen höjdar helg!

helgen har mest vart seg och den tråkigaste på länge.

i Fredags var det en rolig kväll, var ju med Malin, Hanna, Jim och Timo då. Men igår fan va tråkig dag, jag kunde lika gärna ha sovit bort den. Var trött hela dagen, kollade bara på film och segade hemma  ladda ner barnfilmer, bland annat Bröderna lejonhjärta haha :D

säg några BRA Astrid Lindgren filmer ;) haha 

Igår hände  EN rolig grej, som egentligen inte var så rolig. Men skadeglädje haha, om man nu kan kalla det så. Jonathan skulle sova, men så kom han ner till mig ( jag trodde han skulle komma med dåliga ursäkter för att han inte skulle sova, typ att han skulle dricka vatten) istället kom han o sa att han behöver  en sax, Va? en sax! Då visade han mig sitt hår, det hade fastnat typ häftmassa haha.. och jag kunde nite annat än skratta! Men mammi fick bort det när hon la balsam och plocka bort det, istället för att klippa :P               

Och nyss kom vi hem från mormor, var där och fikade & kollade gammla kort.. fan så alla såg ut på 90 talet haha. Och efter det var vi och handla, och jag GLÖMDE återigen att göra uppgiften vi fick i skolan! Att vi ska jämföra lite saker i en mataffär, aja hinner väl det innan torsdag om jag kommer ihåg!


frågor och svar

Sex:
Kommer du svara ärligt på dessa frågorna? Ja
Är du en pojke eller en flicka? Flicka
Är du oskuld? NeJ
Vem hade du sex med senast? Freddieboy
Hur gammal var du när du förlorade oskulden? 15
Har du någon gång haft sex med strumporna på? Ja hah :P


Utseende:
Ögonfärg? gröna
Hårfärg? Brunt
Är det din naturliga hårfärg? Nej
Skostorlek? 38/39


Hygien:
Hur ofta duschar du? varje dag, oftast.
Använder du deo? Ja
Brukar du borsta tänderna varje dag? Ja
Använder du parfym? Ja


Vad föredrar du:
Cola/Fanta? Fanta är godare, men ändå köper jag cola oftare :O
Tv/Data? Data
Med/Utan kondom? Utan
Blå/Rosa? Blå
Skola/Jobb? Jobb
Fest/Softa? Beror på


Frågor:
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? Två
Vad tycker du om kärlek? underbart när det är underbart bra, åt helvete när det är åt helvete.
Har du flashat/strippat nångång? nejdå
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Ja, börjar ju sakna Freddieboy nu.
Har du svårt för att bli kär? Njaa.. är det bara rätt person så
När kysste/hånglade du med någon sist? i Tisdags
Ångrar du det? nej! varför skulle jag när det var min pojkvän
Är du singel? nej!
När fick du senast en komplimang? igår
Har du hånglat med någon av samma kön? ja xD


Har du någonsin:
Varit medvetslös: Kanske
Hånglat med nån riktigt ful: Ja, Fredrik brukar inte va så nykter när han är full xD
Hånglat med fler än 50 pers: NeJ
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Nej
Gjort något riktigt dumt: Ja, det har väl alla
Gjort något du verkligen ångrar: Ja!!!
Varit nykter på någon nyårsafton: Ja, senast för 2 år sen
Åkt ambulans: Ja
Gjort nåt olagligt: Ja
Blivit polisanmäld: Ja
Fått din mamma att gråta: Ja
Skämts över dina föräldrar: Ja
Skämts över dig själv: Ja
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja, varför säga det annars!
Tagit droger: nej
Druckit: Ja
Vilka kläder sover du i: t-shirt
Vad hatar du verkligen: otrohet
Varit kär: Ja, och är!
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Ja
Är du ensam nu: Ja
Vill du gifta dig: Ne tror jag inte.
Vill du ha barn: Ja :D

Senaste personen som:
Sov i din säng: min Fredrik <3
Såg dig gråta: Freddieboy
Fick dig att gråta: att Freddieboy skulle åka hem.
Du gick på bio med: klassen
Skällde på dig: minns inte

De senaste 48 timmarna har du:
Gråtit: nej
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Ja, Jonathan
Köpt någonting: Ja, godis
Sjungit: Ja
Saknat någon: Ja lite.

Har jag:
Digitalkamera: ja
Telefon på rummet: Mobilen
Egen dator: ja
Könssjukdom: Nej
Husdjur: Ja
Bra kompisar: Ja
Tar du receptbelagda mediciner: nej


RSS 2.0