Vi var i Vara

Jahapp då har vi precis vart med och medverkat i earth hour  det var läskigt mörkt här, och dom släkte ju gatolamporna här fast dom tändes igen efter fem minuter.

den här dagen har mesta dels gått åt till & sova.. tråkigt men sant. Och jag känner mig fortfarande seg och har ont i skallen. Så det finns typ inget å säga om idag.

Igår åkte jag ju ut med Malin, Hanna Jonas och hans kompis Martin, vi drack i och hade sköj i bilen på vägen till Vara ( ligger typ utanför Herrljunga så det var en bit). Och så stannade vi på Donken, för Jonas fick för sig att han skulle käka, jahaa men då passade vi ju på & gå på toa, och låset var sånt att man skulle vrida upp handtaget. Ah och när jag sitter där på toan då öppnas dörren och där står Jonas "Aaa men du är ju bra att ni låser också" HAHA täänk om de hade vart någon annan jag hade fan dött!

Vi åkte iaf till Vara, det var någon som hade fest där. Och ska jag vara ärlig så var det inte speciellt kul, men än att jag dansade järnet med Jonas till katy perry -  i kissed a girl och Basshunter - Angel in the night. Och några moves drog ju jag och Hanna också :P haha
Det blev iaf gode sent, som vanligt när man är med dom.. haha. Var hemma runt fem!




Sen var vi ju en sväng in till Jonas också innan vi drog på festen. Och dom hade as fint badrum! och sen hade dom typ ett litet krypin med snetak, som hans syster hade as mysigt var det.. var typ bara e sänh där inne. GE MIG ?!

Kommentarer
Postat av: KalsongMorsan

haha men tänk om det hade vart en snuskis som dragit upp dörrn! Fy, dig! Låsa nästa gång! :P

2009-03-29 @ 14:25:37
URL: http://kalsongmorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0