In Köping

Nu är vi i Köping, eller ja.. vi kom hit i går. Och fan vilken jobbig 3 timmars tågresa.. va varmt som fan! Sen när vi kom fram  så kom Rickard ( Fiddes bror)  å mötte oss, vi gick till OK och käka glass  i solen .. medans vi vänta på att Fredriks mamma skulle hämta upp oss.. för det var ju lite jobbigt att gå med stora bagen i värmen ;)

Isglassen verkade smaka bra i värmen


Rickard :)

glassen gick runt, den va inge god. ´Calippo cola ska de va


På kvällen var vi i stan på markanden,  Fredrik köpte ett armband till mig som det står "Fredrik" på och sen vann han en Nalle till mig på Tivolit. Jag och Linda ( Fiddes syster) åkte virvelvinden och fan va snurri jag blev i huvudet men kul vare :D Sen kolla vi en sväng på Ken Ring som va o spela här.


Ken ring


Sötis Josefin nu på morgonen :)


WUNDERBART!

Fan vilket wunderbart väder det har vart idag :D Sooool! tror till och med jag lyckats få lite färg ;)

Idag var det som vanligt skola, åkte in tidigt och lämna in datorn, och jag kommer få den sen .. den 17:e. Skulle egentligen börja halv ett och sluta halv fyra, men jag och Bine börja med filmingen på förmiddan och var klar vid luch.. så vi fick gå ;)

då var det typ 40 minuter kvar tills bussen skulle gå, så vi tog en glass i solen och passa på att steka lite =D

Nu är det exakt 2 veckor kvar till STUUUUUUDENTEN

Imorgon blir det då Köping, vid tolv åker vi. =)


FINT VÄDER!

god morgon, fick lite sovmorgon idag.. typ 1,5 timme så vaknade vid sju. Ska enbart in till skolan så här tidigt för att lämna in min dator, annars hade jag haft sovmorgon. Men jag & Fidde ska ju till Köping imorgon, och datorerna skulle lämnats in på Måndags 12,15 och då är jag inte hemma.

En annan ligger och snarkar under ett varmt täcke, men det rör inte mig i ryggen ;) det är fint väder idag, och endast 2 veckor kvar til STUUUUUDENTEN! Nu längtat jag, eftersom jag vet att jag kommer få slutbetyg.. :)


Bilder kommer, men kan dröja eftersom jag inte kommer ha någon dator, och dom här hemma inte är så villiga på att låna ut sina.


Jag älskar dig <3 även om u är lite handikappad just nu ;)


Fredrik är här :D

Har inte haft lust att blogga nu när Fidde kom igår, har inte haft tid ;) haha
Jag och mormor var och hämta honom i Herrljunga vid tio igår morse där kom han med en krycka i handen och gick lite mongo ;) Vi har inte gjort så mycket, eftersom han är lite hanikappad... mest kollat på film osv.

Pratade med Jonas idag om betygen, och jag kommer få slutbetyg! :D det var en jävla lättnad.
imorgon ska jag lämna in datorn.. blä.

På lördag ska Fredrik och jag till Köping =) Wiie, roligt det kommer bli att träffa dom igen.  Jag ska egentligen klippa och färga håret då, men ska kolla med Maria om vi kan ta det i vecka istället.

Och så fyller farsan 42 idag, grattis ! GUBBVARNING!


Jag ska få ....

En Lillebror. i November

<3





Me love you <3 



Allvarliga problem! ?

SERIÖST... jag är ledig idag, men jag vaknade  7 .. hallå eller? och då hade jag gått o lagt mig runt två också. Somnade om runt halv nio, vaknade vid elva av att morsan ringer hem.. tur det för annars hade jag säkert sovit än.

Nu blir det äggmackor med kaviar och kaffe ;D sen plugg.. urk. Men hellre gör jag klart det idag än när Fredrik är här.

Han åker idag =) Wiie, imorgon kommer han hoppandes på kryckorna då ;D


2 days left!

Två dagar kvar, sen kommer Fredrik hoppandes på sina krykor, med packning.. hur det nu ska gå ?!
Äntligen, har fan väntat nog lääänge.

Och vi som hade tänkt dricka i helgen eller krogen, men det ju inget med det eftersom han går på pencelin i 10 dagar. Men det hindrar inte mig från att dricka nån cider ;) men krogen får bli på studenten då. Då skulle han med, om det så var med krykorna ;)

På lördag ska jag både klippa mig och färga håret :) jag vet hur jag vill ha det nu, men våågar jag ? jo, va fan.. orkar inte ha samma frilla år in år ut... !


VARNING FÖR KÄNSLIGA!


Så här så alltså Fiddes ben ut.. fyfan! nu har han gips och krykor :/

Fan va orolig jag vart.

Ush, har inte kunnat sova på nästan hela natten. Det hände en grej med Fredrik, fyfan va rädd jag vart. Kan säga så mycket att han fick operera foten, där vid fotknölen... det måste ha gjorde gode jävla ont. :(  Älskling <3 Och så dog batteriet till hans mobil innan idag, men nyss ringde hemtelefonen och det var han :)
men ändå har jag en stor klump i magen fortfarande.
3 dagar kvar, sen är han är.

Igår var jag i farten hela dagen, åkte till mormor vid elva och sen vid tolv drog vi till stan. Skulle köpa studentklänningen, och det tog typ 2 timmar att hitta en! provade säkert 10 stycken, men alla satt konstigt. Jag blev på så jävla dåligt humör, ush! Men hitta ju en sen.. tillslut. Och sen köpte jag en ny plattång :D äntligen, nu slipper jag att bråka med min gamla.




På kvällen kolla jag först på Robinson, sen följde jag med Sofie till Eddy, för Malin och Hanna var där :) det var sköj, vi satt först ute och drack öl, och Eddy grilla. Sen blev de så jävla kallt så vi drog in, sen kom Timo och Jim en stund också.Var väl hemma runt halv två nångång.

Imorgon börjar skolan.. igen.


Stan & knalleland!

Godmorgon!

Fan idag är jag uppe tidigt igen, iaf för att vara jag. Och lite träningsvärk i arslet, och ett blåmärke på benet. Jag och Sofie cykla till Hökerum igår, Bine mötte oss.. hon hade ju fan cyklat mer än halva vägen, jag skyller på att Sofie är segast. Vi chilla och drack kaffe hos Bine (ovanligt med kafffe... not) sen gick vi upp till Johanna en sväng.

Och vid tolv cykla vi tillbaks till Nitta, det hade ju hunnit bli mörkt. Men man vande ju sig vid mörket, så kom en bil och det blev as ljust.. och när den hade åkt förbi blev de SKITMÖRKT bara för att vi hade vant oss vid ljuset igen haha.

Och Fidde typ ringde flera ggr när jag cykla, haha lätt & svara i nerförsbacke. Men han va söt :)

Nu ska jag & mammi åka till mormor och dricka KAFFE där, sen till stan och knalleland, ska köpa studentkläderna och skorna idag.

Ciao

När man dödar en spindel...

Jag gick upp med tuppen idag,  om jag får säga det själv nio är rätt tidigt. Var jävligt död för somnade väl kring tre i natt. Åkte in till Borås för att lämna in ett foto till Studentplakatet, och ska hämta de den 5:e Juni.. måste komma ihåg.

Det var vårmarknad i stan, men det finns ju inget vettigt där samma skit varje år. Och det börja ösregna! kanske för att jag dödade en as stor spindel som kröp på mig i bilen, HELVETE VILKEN PANIK! jag slet upp bilbältet ställde mig upp och skrek.. HAHA!

Dejta sängen!

Bine och Sofie gick nyss hem, klockan är två ! seriöst, tiden bara rann iväg. Och fyfan va vi har garvat, Sofie är ju inte frisk :P sen var vi nog lite övertrötta alla tre. Det var en rolig kväll =D

ska antagligen upp tidigt imorgon, så måste sova nu. Även om jag inte är speciellt trött.


Binisen och Fisen

Snart kommer Sofie och Bine hit igen, dom var här nyss .. och vi drack kaffe så lycka till att vi kommer somna i natt haha ;) och jag ska upp tidigt imorgon, för att åka in till stan & lämna in ett kort till fotogrejen för Studentplakat.


All min kärlek får du bära


I love you, and I always will <3

hittade min och Fredriks story på datorn innan, ska lägga in den på bloggen sen :D

Kidnappade barn!

LÄNK HÄR Gå in och läs.. och länka vidare. Kanske finns det någon där ute som vet någon om vart dom finns!


Fyfan så hemskt.

JAG BJUDER PÅ DENNA!


Baso gjorde det, så nu gör jag det också ;)
här en Janpan, jävligt nyvaken.. det var de som var grejen.
OBS - bild från i julas.

räknar dagar

6 days left.. det kommer gå fort !
nu är det heeelg ... och sen äre bara skola i en dag, ledig på tisdag & onsdag kommer han :D

My eye


hittade den här bilden på mitt öga, Nu tror ni säkert att jag photoshopat massor.. men sanningen är den att jag endast gjort den svartvit från färg. Mina ögon har konstigt färg ibland ;) kommer till och med ihåg att den här är tagen med min förredetta mobil - Samsung u600.

Svårhittat!


Shorty & Basos nya låt - Svårhittat! Enligt mig den grymmaste dom gjort tillsammans.


Idag kom Sofie och Bine över till mig, vi drack kaffe & tjöta... och klockan bara rann i väg helt plötsligt var den tio. Det var länge sen som jag var med Bine på fritiden så det va kul , ja Sofie det va kul att vara med dig med, men jag träffar dig varje dag ;)


Annars har det inte hänt mer än vanligt, va inne i Borås med morsan.. vi skulle lämna in ett kort till någon fotogrej för studentplakat, men dom sa att kortet skulle bli pixligt för att det var taget för långt bort, så vi ska åka dit på fredag igen med ett annat kort. Sen va vi och handla, och jag lovar.. jag ska aldrig mer åka med och handla när Jonathan är med. Han var överallt och skulle ha ALLT!


Jag klarar inte av att bo med morsan mer snart, måste flytta. Vi går varandra på nerverna varje dag, ibland räcker det med att vi bara tittar på varandra ;)



En vecka kvar tills Fidde kommer hit :D


Vart tog värmen vägen?


jag vill känna solen bränna mot ryggen igen.. sol helvete come back!

Hanna, Malin & jag.. det ser man ju ganska lätt jag som är kortast ;)

wiie :)

Fidde fick lämpen idag :D nu kan han ÄNTLIGEN börja med körkortet! :D

Bloggtorka!

Har inte bloggar på flera dagar, ingen lust eller ork.


Studenten närmar sig, jag börjar få lite smått panik. Har inte köpt något att ha på mig, men såg en fin klänning i Knalleland i helgen.  Har lite grejer kvar att göra i skolan bl.a. matten, och det är bara 4 veckor kvar.  Men det löser sig... som allt annat.


 I helgen var jag hos farsan. I fredags börja Anne med mat som inte skulle va klart fören på Söndagen ;) yeah, ni läste rätt.


På lördagen gick jag upp före fan själv, vid åtta. För Janina skulle spela fotboll, det var någon cup "Bra kompis".. tror det var mot mobbning & sånt. Det var riktigt roligt att kolla på dem, lagen var ju både tjejer & killar och dom var jätte duktiga J Dem vann första matchen med 3 - 0!

Janina kommer bli värsta fotbolls bruden ;)

Tog massa kort och filmade med mobilen, men jag hittar inte kabeln. Så får vänta tills Fredrik kommer hit.


På kvällen var vi hos Minna & Jasko och dom bjöd på tacos, gött som fan. Vi glodde på Euro vision Song Contest. Norge vann, och han var ju faktiskt bra.


Och igår fick vi äta maten som Anne börja med i Fredags ;). Rostbiff, bakpotatis & sallad.. så jävla gött vare.

Nu har jag iaf skrivit lite ;)


ciao


Janina gästbloggar ! =)

Hej det är Janina, Janettes lillasyster. Det är kul att gäst blogga tycket jag. Tycker ni det?

Jag har spelat fotboll idag det var på morgonen så jag var tvungen att gå upp tidigt kl:07.15.

Det var bra kompis fotboll. Det var jätte kul vi vann en match med 3-0 sen så förlorade vi nästa match med 0-2 sen blev det 0-0 och nästa blev också 0-0.Så  vi kom tyvärr inte vidare. Vi spelade killar och tjejer. Nu ska vi gå ut med Tikila vi ska kasta boll till henne. Sen ska vi till Minna för hon ska bjuda på tacos och sen ska vi kolla på Eurovison songkontest .

Inträdet är att man måste ha duschat  om att man har myskläder mamma och pappa köpte friterade bananer till mig det ska bli gott att äta dem.





Mvh:janina


Min mobil fick tuppjuck!

Jag trodde det var fel på halebop nätet, för det brukar vara det ibland. För när jag skulle skicka sms så försvann aldrig pilen som visar om ett sms håller på att skickas, Så jag avbröt.. stängde av mobilen ett antal gånger och skickade igen. Men det pilen försvann ändå inte, jag hade full mottagning. Så jag avbröt en gång till, och strunta att skriva igen.

Efter 5 - 10 minter .. ser jag att det blinkar i displayen "Levererat" ett x antal gånger .. och strax där efter börjar mobilen vibrera som aldrig förr, 9 sms samtidigt ! ja min mobil hade fått tuppjuck

Sorry ni som blev utsatta!


2 veckor kvar!

Om två veckor, så vet jag att jag kommer somna trygt i din famn, höra dina hjärtslag, känna dina andetag. Vakna med dig brevid mig..

det är lycka för mig!
Jag älskar dig <3

Musikvideo!


Byz - Karatefylla.
vi gjorde den i skolan, typ i 2:an tror jag. =D

Jag fick post idag! =)


Signerad & allt :D  helt grym skiva <3


Så fick jag söta hälsningar :D tack, ni är söta


Elins hälsning ! jag är ett löv ingen röv längre haha :P


Bubblans hälsning ! :D

Har jag förändrats

Har du förändrats


Du som liten
1. Vad hette din första bästa vän? Caroline Lindroos
2. Vilken var din favorit rätt? Donken
3. Vilken var din favorit färg? Blå
4. Vart bodde du? Borås, På olika ställen.. Brämhult, Solvarv & Hulta.
5. Vad tyckte du var det bästa som hänt dej? Alla gånger vi åkte båt över till Finland.
6. Vad tyckte du var det värsta som hänt? Att skiljas från kusinerna i Finland, och när vi flytta från Hulta, från mina underbara vänner.. men nu är jag nöjd :D
7. Vad ville du bli när du blev stor? Polis
8. Vem var din favorit? Min moster Mia
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Lösgodis.. typ allt


Nu
1. Vad heter din bästa vän? Malin, Sabine, Hanna & Sofie
2. Vilken är din favoriträtt? Allt som har med kyckling att göra
3. Vilken är din favorit färg? Blå, vit, svart & röd
4. Vart bor du? Utanför Borås, i en håla - Nitta
5. Vad tycker du är det bästa som hänt? Att jag fick så här bra vänner när jag flytta till Nitta, min pojkvän.
6. Vad tycker du är det värsta som hänt? Dom gånger jag blivit sårad, pga kärlek
7. Vad vill du bli? jobba på dagis, vete fan vad man är då :P haha dagisfröken, det finns en liten dröm om att bli fotograf också.. fast jag nöjer mig som hobbyfotograf.
8. Vem är din favorit? Finns många
9. Vilket godis tycker du bäst om? choklad


Så jävla mycket kärlek!

HUR BRA KÄNNER DU DIN POJK/FLICKVÄN
1. Vad heter han/hon? Fredrik Lestander
2. När fyller han/hon år? 2 Mars
3. Vad heter han/hennes föräldrar? Madde & Peter
4. Hur många syskon har han/hon? 5
5. Vad heter han/hennes syskon? Ida, Tina, Linda, Rickard & Josefin
6. Kan du han/hennes telefonummer utantill? Japp både mobil & hem
7. Skulle han/hon riskera sitt liv för din skull? Jo det tror jag 
8. Har han/hon piercing? nej
9. Har han/hon tatuering? nej
10. Har han/hon körkort? Nej..håller på typ
11. Har han/hon något smeknamn? Fidde, Fredde, Freddieboy, Hulken mm
12. Skulle du riskera ditt liv för honom/henne? Ja, och det är bevisat att jag skulle kunna riskera mitt liv för honom, när jag hoppa i mellan ett bråk med kniv inblandad för att skydda honom.

Utan dig skulle jag inte vara hel, de är bevisat. jag älskar dig!

Längtar!

Jag bara längtar till massa saker just nu .. kan tiden går liite fortare!

1: tills Fredrik kommer, lite mer än två veckor kvar  27:e <3
Jag saknar honom sjukt mycket, det är 3 veckor sen som vi sågs sist, så det är inte så konstigt. Ska bli goows när han kommer !

2: Stuuuuuuuuuuudenten 12/6
Fyfaaaaaaaan va vi är bra säger jag bara! helvete va underbart!


3: Emelies inflyttningsfest :D någongång i Augusti, jag och Fidde SKA dit !
Kommer få träffa min pygméehomie!:D ser verkligen framemot det, riktigt roligt!



Ni kanske märker att jag bytt textstil också? :D fast jag stör mig på att <3 blir så fula :P


Okej de är lugnt !

Nu är det okej att prata med mig igen

Varning!

Idag ska man inte prata med mig, inte Janpans dag

lyckas du få mig på bra humör?


5, FEM VECKOR KVAR!!!

Jag fattar de inte själv... endast FEEEM veckor kvar till... STUDENTEN !

Helt sjuk så tiden har gått fooort, jag är snart fri ;)


woooohooo :D:D:D:D:D

min vän Böölie


Hej, jag heter Janette och jag tänkte berätta om min störtsköna kompis Malin.
Jag tycker om henne bara för att hon är så skrämmande.
Vi brukar gå på krogen och strippa
Hennes pappa tycker att jag är en het prick, och det är ju lite mysigt.
En gång så var vi i skogen och då kom en häst och ett handbollslag
och strippade åt oss, det tyckte Malin var jätte roligt.
Nu ska jag och Malin gå och kasta muffins på uteliggare ,
Hoppas att du har en lika utflippad kompis som jag har!




GÖR SÅ HÄR
Hej, jag heter 1.______ och jag tänkte berätta om min 2.________ kompis 3.________.
Jag tycker om henne/honom bara för att hon/han är så 4._________.
Vi brukar gå ut 5.______ och 6.__________.
Hennes/honoms 7.______ tycker att jag är en 8._____ prick, och det är ju 9.__________.
En gång så var vi 10.________ och då kom 11._________
och 12.________ åt oss, det tyckte (Din kompis) var jätte 13.________.
Nu ska jag och (Din Kompis) gå och 14.________ ,
Hoppas att du har en lika 15._______ kompis som jag har!

1. Ditt namn.


2. Vad har du för färg på tröjan?
vit - knasiga
svart - tråkiga
rosa - bögiga
blå - störtsköna
grön - bästa
gul - fula
brun - bajsfixerade
röd - kärleksfulla
grå - överviktiga
turkos - skabbiga
annan - sinnesförvirrade
ingen tröja - flintskalliga

3. Din kompis namn.


4. Vilken månad är du född i?
Januari - känslokall
Februari - dryg
Mars - klockren
April - porrig
Maj - Omtänksam
Juni - poppig
Juli - rolig
Augusti - solbränd
September - deprimerad
Oktober - skrämmande
November - söt
December - tjock


5. Hur många piercingar har du?
0 - på krogen
1 - på långpromenader i skogen
2 - på helgerna
3 - på somrarna
4 - mitt i natten -öronen?(A)
5 eller fler - på torsdagar kl. 20.00


6. Vad har du för färg på strumporna?
blå - kissa
röd - lyssna på musik
gul - supa skallen av oss
vit - be till gud
svart - skära oss i armarna
grå - pilla varandra i stjärten
rosa - klämma finnar
brun - bajsa
grön - sälja oss
annan - vandalisera gravar
barfota - strippa


7. Favorit djur?
Katt - mamma
Hund - pappa
Groda - bror
ödla - Syster
Häst - husdjur
Fågel - kompisar
Ko - släktingar
Annat - idol


8. Favorit årstid?
Vinter - cool
Vår - härlig
Sommar - het
Höst - konstig


9. Vad har du för mobil märke?
Siemens - mindre bra
Sony Ericsson - fräckt
Samsung - ganska konstigt
Nokia - mysigt
LG - lugnt
Annat - lite dålig stil tycker jag


10. Vad har du för ögonfärg?
Blå - på kryssning
Grön - i skogen
Brun - på äventyr
Grå - ute i regnet
Blå/grön - på mallorca
Blå/grå - på festival
Annan - på en konsert


11. Vad har du för färg på dina underkläder?
Vit - en häst och ett handbollslag
Blå - en komet
Röd - min rektor
Svart - Paris Hilton
Rosa - en bäver
Brun - bajsmannen
Grön - Robin Hood
Annan - En pedofil

12. Hur gammal är du?
0-11 - lekte med barbie
12-14 - köpte ut cigg åt oss
15-18 - strippade
19-25 - dissade oss
26+ - körde förbi med permobilen

13. Vilken filmgenre gillar du bäst?
Komedi - roligt
Skräck/Thriller - obehagligt
Sci-fi - häftigt
Action - spännande
Drama - romantiskt
Äventyr - intressant
Tecknat - omoget

14. Hur många bilder har du på bilddagboken?
0 -100 - snatta
101-300 - pilla på varandra
301-500 - spela TV-spel
501-700 - pussas
701-1000 - förstora brösten
1001-5000 - kasta muffins på uteliggare
5000+ - kissa på varandra

15. Vad är du på för humör just nu?
Glad - Underbar
Ledsen - konstig
Trött - tråkig
Överlycklig - nördig
Arg - rolig
Kissnödig - utflippad
Uttråkad - fläskig
Kåt - omogen
Annat - grym


Sofie din lilla blondin .. ehm brunett.

God morgon, mitt huvud.

Igår träffade jag Malin, Hanna och Sofie. Det var ett tag sen vi var så det var dags! Först kom Malin över, vi drack kaffe och prata boys & ooh som vanligt, behövde en Malin stund. Efter ett tag kom Sofie också över.. hon tog de sista kaffe som faktiskt fanns kvar.. och till det bjöd jag henne skorpor.. och inget mer med det fören vi gick in i mitt rum hon smaka lite på den, efter ett tag

S:
men ush, den smakar konstigt
M: haha men kolla fyfan de är något där i
(Sofie spottar ut, SMAKAR på NÄSTA HAHAH bloondin)
S: fyfan, har du tuggummi eller något, jag har en äcklig smak i hela käften.
J: nej men jag ska gå o kolla om de är gammalt
(jag luktar i påsen och håller på & spy )
J - FYFAAN NI MÅSTE LUKTA, SOOFIE DOM ÄR MÖGLIGA!

Sen gick vi upp till Malin, för hon skulle passa hundarna, då kom Hanna också :) även där blev det två koppar kaffe, nio på kvällen :P

idag ska jag nog över till Sofie när hon kommer hem :D Tjööta och dricka kaffe,
jaa kaffe var de ja.


Wiie :D happy!

Emelie aka min Pygméhomie, hon ska flytta till eget i sommar. Och jag fick just en inbjudan till hennes inflyttningsfest :D eller ja, inbjudan o inbjudan.. så här lät de

† εмe (•̪●) säger:När jag ska ha inflyttningsfest så SKA DU KOMMA!! Har jag bestämt :D

haha jag tack inte nej!
Jag längtar, jag SKA dit den här gången ska  vi träffas, vad som än händer så ska inget få komma i mellan de här nu.

Du är så jävla bra pygméhomie =)



=)

Igår så ringde vilket jag trodde var Baso eftersom det var från hans nr, svara som vanligt men när personen i andra änden fråga vad jag gjorde, blev jag typ helt stel o sen bara "Äre Eliin" haha

jag blev massa chockad, men det va kul :)

Bubblan och Åsnan =) bubblan är Baso för er som inte visste det, så vet ni det nu :D



Emiia!

Emilia, mormor och min gammelmormor var här innan, Emilia är så jävla söt :D
J: vad heter du i efternamn
E: "ITAATOON" (ISAKSSON)
J: hur gammal är du?
E: TÅÅÅ ÅR

FILMADE henne också : kolla in

ILY


2,5 år tillsammans <3 Fan va jag älskar dig!

Urk väder!

stämmer verkligen "efter regnet kommer solsken", inte när det gäller väder iaf ;) för nu passar det mer "efter solsken kommer regnet" .. JÄVLA PISSVÄDER!


GE MIG SOOOOL!

De har ju vart valborg också, då var jag med Bine,Hanna, Malin och Sofie i Hökerum, Eller ja, på Nabben och det tog en halvtimme att gå dit från Bine. Bilderna får tala för sig själv.




Heelg!

UNDERBART VÄDER, SÅ ORKA SITTA VID DATORN! =)
bjuder på bilder .. och sen kan ni kolla in lite videos HÄR

Janina med sina nya solbriller ;D


så söt :D


Jag ser full ut men är spik nykter ^^


Anne är en cooling ;D


Farsan tror att han är stark ;)


Här tror han att han är ännu starkare :P


Tikila


Janina är somriga =D


Litefresh ;)


Me and my sis!

Janina gästbloggar =)

 

Hejjjjjjjjjjj!!!!!


Panter i dag har vi planterat så att det  växer gräs i gräsmatta.Det var kul ellerhur

Vad gör du panter i dag är det den 1/5-09 det är kul att du är här panter.

Vi ska gå och kasta boll till Tikila men inte eksakt nu för hon sover.

När vi kastar boll till henne så ska vi ner till planen där nere .Kl är nu=eksakt  19,28.

Det är kul att skriva på den dator panter.puss och kram för panters batteri dör alldeles strax men hej då puss o kram.

(jag kallar Janette för Panter)

// janina, panter s lillasyster

visst är jag söt? =D


RSS 2.0