TAGGA TAGGA

INFÖR DEN STORA HALLOWEEN/MASKERAD/19 ÅRS FESTEN ! Nu är det bara några timmar kvar tills vi ska åka in till Uhamn och fixa i fiskestugan innan folket kommer :D Wiie det kommer bli så kul!

Jag hade tänkt sova länge idag.. så jag orkar fest långt in på morgonen  ;) Men det blev inte, vaknade efter nio. Dricker kaffe och ska snart in i duschen & vid tre dra upp till Malin.. och fixa mig! Hanna ska försöka fixa nån cool ögonskugge grej på mig  :)

HA EN FARTFYLLD HALLOWEEN ALLIHOP! :D

Haha, så jävla söt grabb!


Denna är från en kille 5 år, till Idol Tove! så jävla söt grabb :D

bara för att jag inte vet vad som ska stå här!

Gud vad denna dagen har gått fort! pooff så är klockan snart natten :O!

Va med morsan till barnmorskan, hon alltså barnmorskan hoppades på att morsan slapp komma tillbaks på måndag ;) men ska väl inte hoppas på för mycket.. men tycker det är dags snart! undra hur kan kommer se ut, vem är han lik? vems ögon, näsa & mun kommer han få? jaa.. får helt enkelt vänta å se.

Ikäll har jag färgat håret, blev väl inte riktigt nöjd.. men mycket bättre än innan! Hade ju ingen färg i håret.. eller jag skulle inte kalla det färg iaf ;) Sen kom Malin, Hanna & Denisé ner till mig, tyvärr kunde jag inte bjuda dom på kaffe.. för vårat är nästan slut.. och jag MÅSTE ha kaffe på morgonen! Vi kolla igenom halva min BDB också.. helvete vad bilder jag har där.. !

Ska slänga in en bild på håret imorgon, nu ska jag sova!

DAGENS OUTFIT

Jeans legginsen från Gina, Linne från Gina & t-shirt från H&M. Jag vet att jag inte har strumpor, hade väl inte hunnit ta på mig dom ;)


Medborgaskolan

Baso var uppe före tuppen och jag ganska långt efter ;) jag måste ju vila upp mig inför den 9:e November, ska börja på nån kurs på Medborgaskolan (undra vad det ligger.. bra koll) om coachning som ska hjälpa mig & bli bättre på att  tex skriva cv, söka jobb osv. Bättre än att sitta hemma + att jag får pengar! Har ju inte gjort ett skit sen 12/6, när jag tog studenten! börjar kännas jäävligt långtråkigt & bara gå hemma.

Dagens to do
- Åka med morsan till barnmorskan..förhoppningsvis sista gången då BF är om en vecka!
- Åka till mormor för hon tjatar om Tradera & kan inte det bra själv ;)
- Färga hååret!
- Städa skrivbordet, & få ordning på alla papper.. blir galen när jag inte hittar det jag söker!


Btw.. nu har Fredrik börjat med körkortet =D han va och skrev in sig i veckan & hade två dubbla körlektioner i går! Det hade gått bra, jag vet ju att han kan köra;) Han har teoriprovet om 3 veckor så nu gäller det bara & plugga arslet av sig :D im happy for him!




Dagens shopping


Dagens shopping!

maskerad grejerna är från PARTAJ, jag ska vara en leopard katt eller nått sånt ;)

DET KALLAS RUBRIK

Tänkte blogga i natt när jag kom hem, men då kunde man inte logga in mellan 00-04 så det sket sig ;)

Igår kväll kom Timo och Jim hit, Timo vart inte ens sur när Hanna fråga om han kunde köra till Fristad ;) Så vi drog dit, köpte lite götta. Sen hem till mig och gjorde kääff, kolla bilder å tjöta! Efter liite tjöt gick Timo med på att åka ut en sväng till, vi drog till Ulricehamn.. och Malin var noga med att Timo inte körde förbi någon ;) hon gillar inte när någon kör snabbt eller kör förbi någon, det har kommit efter att hon krocka.

Ska in till Borås snart & köpa hårfärg som jag glömde sist, kolla på Gina och om jag hittar kattöron någonstans!

Tranemo & paaaarty

Har precis ringt till han som hyr ut Fiskestugan allting är fixat ! ;) Dagen efter måste vi va uppe rätt tidigt för att hinna städa klart till tolv, man kan tydligen bara hyra den från 12-12. Men aja på LÖRDAG ÄR DET PAAAARTY ! (Y)
Maskerad-Halloween-19 års fest kan man ju typ säga.


Igår åkte jag med Anne till Tranemo, Janina spela cup där. Det var ju roligt o se nu när dom har blivit bättre, och sista matchen va ju så spännande.. jag blev riktigt nervös, normal? inte för att jag var den enda. Dom förlora den matchen men spelade riktigt bra ändå.. tummen upp (Y)

Hemma hos Malin är det upptaget... LENA sluta prata i telefon ? ;) HAHA jag har viktiga saker att informera ! =)

PÅMINNELSE

GLÖM INTE att ställa tillbaks klockan en timme inatt!

Designen

Som ni kanske märker så har jag inte samma design som igår, för den va ju så pixlig för att Emelie råka spara den på lägsta kvalité. Men hon ska fixa det, så länge har jag den här :) Tycker att den här också är bra! Och färgerna är jag skit nöjd med!

Ska snart in till stan & köpa hårfärg( just nu har jag fan ingen färg i huvudet.. ser ut som en råtta!), kolla lite på Gina och sen köpa lite saker till festen!

Rubrik

Brr.. det är fan iskallt i mitt rum, fryser mest om händerna men kan ju inte ha vantar på mig när jag skriver ;)

I kväll har jag vart med Malin,Hanna,Sofie och Denisé. Vi va ute ett tag i busskuren som vanligt ;) tills vi gick in till Malin och värmde oss, drack kaffe & diskutera festen. Fan va jag längtar tills vi ska ha den nu! Det ska bli så jävla kul, och inget jävla bråk! Malin kom på vad jag ska klä ut mig till också :D fast det får ni veta när det är dax! TAGGA TAGGA!

Imorgon ska jag och morsan åka in & handla lite grejer till festen.. chips & sånt som vi ska bjuda på. Ska ta en sväng på Gina och H&M också.. har ju presentkort på båda ställena.

Och på Lördag eller söndag (troligtvis lördag) åker jag till farsan, för Janina spelar fotboll på söndag och Anne ville inte sitta själv & kolla. Men jag tycker bara det är roligt och se Janina spela :D


Emelie aka pygméhomie

Vilken överraskning jag fick när jag gick in på bloggen! :D Nedanstående inlägg är alltså skrivet av Emelie the one and only pygméhomie det är hon som gjort designen också :D

Som hon säger, så har vi inte träffats (än). Men har snacka på msn i flera år, tror det är 3? Men det känns som att vi känner varandra redan. Henne har jag delar många skratt med han jag lova, hon har liksom samma humor och är sjukt rolig! och vi är i ungefär samma höjd ( jag är väl 3 cm längre).. därav "pygméhomies". En dag kommer jag till strängnäs då jävlar ;)


Pygmèhomie

Min Pygmèhomie är en helt galet rolig, söt och igenomsnäll liten filur.
Hon är väldans bra på att sjunga Mumintroll-låtar också :D
Ävenfast vi inte träffats (än) så känns det så gott som att vi redan känner varandra,
det finns mycket att säga om min  pygmèhomie, men, Janpan is the shit lixom ;)

och en vacker dag gott folk, då blir det två pygmèer i en kundvagn!
Och ja, vi har planer på att ramla ur den också.

               


Premiär åk!

Idag blev mer lyckad än igår!

Timo kom hit en sväng, ville ju se han köra ;) Jag och Malin åkte med honom en sväng, så jag har premiär åkt med honom! Och han kan köra.. känns lite konstigt att han har fått körkort bara. Efter det bjöd jag på kaffe, Sofie kom över också. När han åkte drog vi upp till Malin.

Det är väl det som hänt idag, men något bättre än igår!

VIDEOBLOGGAR!

Jag kollar precis igenom mina bilder på datorn & hitta en massa videoklipp som jag inte ens viste fanns ;) Kommer lägga upp dom här så fort jag blir bekräftad att använda videofyme, jag vill inte ha mina klipp på youtube längre.


BJUDER PÅ DENNA MATHOLKS BILD  SÅ LÄNGE.. midsommar, OCH Fidde är papparazzi fotograf!

BAD DAY!

Vilken skit dag!

Va i väg till tandläkaren vid elva, tur att det gick fort för jag hatar det där stället! Sen handla vi, sen då? naaada! Fyfan va jag hatar sånna här dagar, jag kunde lika gärna ha sovit bort den. Tur att den snart är slut då, och att jag ska försöka sova strax!



I MISS YOU !!!!


Det har bara gått en vecka sen jag kom hem, och jag saknar dig redan! Så hur i helvete ska jag kanske klara av att vara ifrån dig längre än vad jag någonsin vart! No no, vi löser det på något sätt! <3




Here we go again!

Laddaren till datorn har börjat glappa igen, jag har fått byta laddare 2 gånger under 3 år..  Och nu börja det igen, och den här laddaren är inte ens gammal! JÄVLA SKROT! Än så länge glappar den ju bara, men går väl snart sönder helt. Har ingen lust att slänga ut flera hundra på en jävla laddar helvete! 

Och Jonathan är inte riktigt klok! va med han ensam en stund innan, och han va uppe i sitt rum.. så hör jag hur någonting ramlar ner.. men han va helt tyst. När jag kom upp såg jag att grejer hade flugit ner från Christians hylla, men såg inte Jonte.. och han svara inte när jag ropa på honom heller. Sen fick jag se att han hade klättrat längst upp i hyllan.. jävla tok unge! De kunde ha gått illa. Sen lyssnar han inte på vad man säger, gör massa grejer som han inte får, osv. han börjar väl bli svartsjuk..

Nu är det tyst, dom åkte iväg till sjukhuset. Nej hon ska inte föda än ;) eller ja, men vet aldrig.. men barnmorskan tyckte dom skulle åka in & kolla något. Hon tog iaf med sig förlossningsväskan. Och Jonathan åkte till sin farmor.

<3


Det känns tomt utan dig, din närhet. Det enda som jag har är lukten av dig på min kudde!

<3

Design osv...

Jag kommer få en ny design, när vet jag inte. Men den kommer när den kommer. Emelie skulle göra den, men hon vill göra något som hon inte gjort tidigare, men vet inte vad. Jag har gett henne fria händer!

Fan vad veckorna går fort :O imorgon är det redan Fredag, då ska jag till farsan. Va ett tag sen nu, och Janina blir nog glad & få träffa sin syster ;) och Farsan ska få sitt jävla TORRKÖTT :P Kanske blir utgång imorgon, då blir det mest troligt Tonic eftersom de är gratis.. är man fattig så är man. Men vet inte än, får se imorgon hur det blir med den saken.

Den 31 är det iaf Paaaarty för mig och Malin, men Hanna är också med och fixar den! Helst ska man vara utklädd, till vad som helst. Men det är inget måste. Eftersom fiskestugan va så satans dyr att hyra & ifall nånting får sönder, så tar vi inträde tror de va 15-20 kr, MEN vi bjuder på chips/nötter!

Så ni som är bjudna GLÖM INTE 31 Oktober, runt 8, Fiskestugan Ulricehamn ! Ta med ett glatt humör o mycke dricka hahaha ;)

GRATTIS TIMO x 2



Du fyller inte bara 18 idag, du fick även KÖRKORTET !!! GRATTIS!!!!

Jonathan.. sötaste!









Är han inte bara världens sötaste Jonathan ?!

Home

Först måste jag säga tack för alla GRATTIS jag fick igår. Även om 19 inte är någon rolig ålder, men jag blir bara äldre å äldre.. skrämmande, snart kommer gråhåret ;)

Nu är jag då hemma, känns väl lite så där. Hade gärna tagit med mig Fredrik hit, men han jobbar. Så jag får snällt vänta tills han kommer ner, för upp tänker jag då inte åka igen.. så länge han delar rum med hans bror. Det var många gånger han gick mig på nerverna, även om han är snäll osv.

Jag vill ha en ny design, Emelie kanske vill göra en åt mig den här gången ? ;) Baso, det är inget fel på den jag har nu.. men jag vill förnya mig lite :D

GRATTIS Janette !


19 ONÖDIGA ÅR IDAG! GRATTIS TILL MIG SJÄLV ;)





De sämsta är väl att jag ska åka hem från Fredrik idag :( Även om jag vart här ett tag nu, så har vi inte hunnit vara med varandra speciellt mycket. Han börja jobba 3 dagar efter att jag kom hit.. men det är sånt man får ta. Vi ses väl snart igen.


Har vart vaken sen fem, så ska försöka sova en timme. Om jag inte blir bombad på grattis sms ;)

Bebiskläder!

Idag klara jag mig utan att vara bakis ;) inte illa för att vara jag. Vi var hos Ivar och dom i går kväll, blev bjudna på oxfile och kroketter.. vilket var as gott! Sen blev det lite kort spel & denna gången var jag med och spela, för dom inte spelade chicago utan plump.

Sen fick jag kolla runt bland två stora lådor med bebiskläder & det blev 2 fulla påsar, 2 overaller och ett par vinter skor. Frågan är bara hur jag ska få med mig allt på tåget hem ;)




Photoscape

Jag har ju inget PS.. mycket dåligt. Men Baso gav mig en länk där man kan ladda ner Photoscape, typ som PS.. nästan. Och så skulle jag testa det här då, gjorde nått på skoj.. men grejen va att jag råkade ersätta den bilden med orginal bilden.. BRA Janpan, BRA

Nu mera ser bilden ut så här ;)

Dåligt med kommentarer!

De var då värst, jag har mer läsare  nu än vad jag hade för nån vecka sen. Men mindre kommentarer! vad tråkiga ni är ;)

Dagens kram!

Klockan är snart fem och Fredrik jobbar än, men det förstår jag.. eftersom snön kom inatt och folk inte har bytt till vinterdäck.. så dom har haft en hel del däckbyten idag. När han slutar kanske vi ska ut och äta :D bara för att han ska bjuda!

Idag har jag inte vart  lika rastlöst och sur för att han jobbar så mycket. Tiden har gått rätt fort, vakna inte förens vid tolv. Och sen har jag tvättat sen klockan två, vuxen poäng till mig ;)


Dagens kram går till Emelie aka pygméhomie ! Hon är sjuk och har ingen matlust.. så finns det någon snäll själ där ute som kan gå med glass till henne?! det skulle ta ganska lång tid för mig att skicka glass på posten åt henne.

JAG SER DET SNÖAR!


jag ser det snöar, det var väl roligt.. hurra! Nu är det vinter, nu är det vinter. I alla fall i Arjeplog.

Blev ganska chockad när jag kolla ut, igår var det ingen snö alls!

Morgon Promenix!

Idag vaknade jag halv åtta igen, för Rickard & Fredrik skulle upp. Men sen var jag på väg och somna om.. men då kommer deras pappa in & sätter sig vid datorn med taklampan tänd.. irriterande? JA! undra om han vet vad respekt är.

Så eftersom jag inte lyckades somna om & klockan redan är tio, så ska jag ta en morgon promenad & sen käka frulle och vänta på att Fredrik ska sluta jobba! och kanske göra nått vetttigt medans han jobbar, som att kolla på OC ;) eller läsa igenom papprena jag fått från arbetsförmedlingen.


Nytt på mig


kanske dags att färga håret ?

jag har aldrig sagt att jag är normal :D

MEN så jävla ful är jag ändå inte ;) ganska söt faktiskt!

Träffat söt Hebbe

Tjennis! Jag har har inte hunnit skriva i helgen, eller ja.. har vart bakis eller full haha. Men skriver om helgen senare, när Fredrik orkar lägga in bilder från mobilen.

Idag har Annika, Per & Helmer vart här i Arjeplog, för Fredrik skulle byta till vinterdäck på deras bil. Helmer va glad idag, till skillnad från sist jag träffa honom.. men då var han nog bara trött. Fick hålla honom direkt, och inte var han blyg heller :D sen busa lite på golvet.. han har så himla sött leende! Gissa om jag fick bebissjuka... men vi får ju en  bebis hemma om en månad.


Sen va vi upp till Sandra & Ebba en snabbis, Helmer vart ju trött. Och Ebba är ju bara för söt alltså, isblå ögon och blont hår.. så himla lik Christian (Fiddes kusin)

Ebba bara 2 veckor gammal, och snart fyller hon 1 år!


Har nyss vräkt i mig kyckling & potatissallad... fyfan va underbart gott det var ska jag ta & tala om för er ;)

GRATTIS Elin :D

Hipp hipp hurra hurra för Elin aka Shorty fyller år idag!

GRATTIS :)

GRATTIS, Markus 20 ÅR!

Idag blev jag och Fredrik impuls bjudna på tårta hos Macke.. han fyllde vist 20 år! och det kommer inte Fredrik ihåg, hallå eller. Eftersom han ringde precis efter 6 så kunde vi inte köpa nått från systemet till honom.. så det blev 2 triss lotter, han vann faktiskt på en av dom.

Efter tårtat blev det GH.. det va länge sen men ändå klarar jag Hard ganska bra ;) fick ju mer än Macke fast han spela på Medium.. och Fidde var ju sämst ;) spela på Easy och vann hela tiden för det typ.

Efter några låtar spelade jag och Macke Wii sport boxning & gissa vem som spöa vem ;) ?! Jooo -- JAG SPÖADE MACKE 2 av 3 gånger ;D Skål & Graaaaattis!





11 Dagar kvar!

Tills jag fyller 19, skit kul...inte. 19 är en så onödig ålder, man kunde ju ha fått fylla 20 direkt !  Men om ett år så sitter jag väl här & klagar på att jag börjar bli gammal ;)

Många som är Oktober barn, i Morgon fyller Elin aka Shorty 25! på Lördag fyller bästa Malin också tråkiga 19 år, och Bubblan 24, den 15:e fyller Timo - 18 ... och får KÖRKORT snart. Fan va pinsamt, jag och Malin som skröt så mycket om att vi skulle ha körkort före honom ;) tss... lär väl ta nått år till. Men Timo lär ju bli våran Taxi framöver ;)

På tal om körkort, Fredrik skulle nog upp till körskolan & hämta böcker :D för han från trafikskolan kom förbi OK igår, och han sa " det är ju inte körningen jag är orolig över". Så bara han får tummen ur och börjar plugga på teorin så är inte drömmen om körkort så långt bort! För köra kan han!

Imorgon börjar höstmarknaden här, så vi ska väl gå å kolla där.. det är ju ett måste, har aldrig vart på en norrlänsk marknad tidigare ;)


världens goaste kofta! och är inte strumporna riktigt sexiga till ;) hahah.. hade faktiskt stövlar till så dom syns inte UTE iaf ;P

RSS 2.0