11 Dagar kvar!

Tills jag fyller 19, skit kul...inte. 19 är en så onödig ålder, man kunde ju ha fått fylla 20 direkt !  Men om ett år så sitter jag väl här & klagar på att jag börjar bli gammal ;)

Många som är Oktober barn, i Morgon fyller Elin aka Shorty 25! på Lördag fyller bästa Malin också tråkiga 19 år, och Bubblan 24, den 15:e fyller Timo - 18 ... och får KÖRKORT snart. Fan va pinsamt, jag och Malin som skröt så mycket om att vi skulle ha körkort före honom ;) tss... lär väl ta nått år till. Men Timo lär ju bli våran Taxi framöver ;)

På tal om körkort, Fredrik skulle nog upp till körskolan & hämta böcker :D för han från trafikskolan kom förbi OK igår, och han sa " det är ju inte körningen jag är orolig över". Så bara han får tummen ur och börjar plugga på teorin så är inte drömmen om körkort så långt bort! För köra kan han!

Imorgon börjar höstmarknaden här, så vi ska väl gå å kolla där.. det är ju ett måste, har aldrig vart på en norrlänsk marknad tidigare ;)


världens goaste kofta! och är inte strumporna riktigt sexiga till ;) hahah.. hade faktiskt stövlar till så dom syns inte UTE iaf ;P

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Det är inte alltid man ser lika fin ut när man tar av sig stövlarna.. :D

2009-10-01 @ 17:13:54
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0