VALBORG på tåget ;)

Om 4 timmar tar jag tåget norrut till mitt hjärta :) Det blir min valborg, men vi ska dricka lite i morgon istället. Vad ska ni göra idag? ;) annat än att sitta på ett tåg antar jag.

(googlad)

Nu är det bara vänta ut tiden eftersom jag gick upp halv åtta, så jag har hunnit packa & allt.

Karatefylla - Musikvideo, som vi gjorde i 2:an :D


Vilka minnen man har från JB ändå.. sakna!

Sant ? ;)

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så.......... om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka... ;)


Janette goes plugghäst!

Dålig uppdatering på grund av att jag har började med Matte A i måndags, och det är ganska mycket att göra varje dag eftersom det bara är på 5 veckor. Har just pluggat i 2,5 timma.. så jag känner mig ganska mycket som en plugghäst just nu, snart klar med hela kapitel 1.. på 3 dagar !

 

Känns som att jag inte hunnit göra annat än pluggat hela veckan, ifs vart hos tandläkaren.. så nu slipper jag den där jävulska tandvärken jag hade i  5 hela dagar.. im back on track!

Har inte ens hunnit träffa kompisar, tragiskt. Men hade ett långt telefon samtal med Malin idag, vi va för lata för att gå ut och snacka eller nått ;) Imorgon ska vi väl ha kafferep.. eftersom jag åker till Fredrik i helgen.

Just det.. i helgen premiär åkte jag bil med Jim som precis fått körkortet ! :D han glider omkring i Gula faran.. så akta er där ute ;)


ÄNTLIGEN

Nu står jag inte ut med tandvärken längre, så fick en tid 13:10 idag! Äntligen kanske jag slipper värken.. är så less!



Tävling!

Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen].

Spanien VS visdomstand värk!

Jonathan är i Spanien, han ringde tidigare idag och pladdra på som bara den, ” det finns massa pooler och rutchkanor, de är varmt och jag får äta massa glass, och vetu .. jag betalar ingenting” han va sååå glad, lill skit, jag är inte alls avis ;)

(bilden är från Bulgarien 07, men jag kan tänka mig att han har det ungefär så här)

Jag är ju hemma i jätte varma Sverige, med världens skönaste tandvärk .. finns inget bättre! ;)


Natt från helvetet .. .

Det har vart en natt från helvetet, rent ut sagt! tanden har spökat som faan, och det hjälpte inte med Ipren.. men tillslut somna jag kring 4 för att jag va så trött. Vakna nyss tog en Ipren och  20 minuter senare va tandvärken bortblåst.. KONSTIGT att allt är mycket värre på natten.


Nu ska jag nog ta en kaffe på altanen där solen skiner, 20 grader i solen!

Ciao !

Jonathan åker utomlands imorgon!

Fina Jonathan <3

Nyklippt i Tisdags, och skulle åka till Gran Canaria på Ondagen.. men det blev ju inställt. Men imorgon åker dom till Mallorca istället! :) väärme, jag är avis ;)


JÄVLA VISDOMSTAND, JAG BEHÖVER INTE DIG!

JÄVLIGT UNDERBART att vakna 03:50 av världens JÄVLA TANDVÄRK!!! Såg att de va en jävla visdomstand som håller på att växa ut, trodde seriöst jag skulle döda någon innan jag hitta en alvedon! ( inte för att jag tror att de hjälper, men jag kan ju alltid inbilla mig!) Jag behöver inga jävla visdomständer, åt helvete med dom!! låt mig få sova på natten.


postenbilen kom precis, kanske lika bra att gå upp? eller sova? då kanske den här jävla värken är borta när jag vaknar..

Utmanad av Kalsongmorsan!

Blogg jag följer som jag läser först:

Den läser jag först av alla! http://kalsongmorsan.blogg.se/ - Galen & Rolig 3 barns mamma som är frälst i Korv,Kaffe & Choklad ;)

 

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst:

DennisM

 

Kändisblogg jag följer:

 

http://blondinbella.se http://fokis.se/ http://kanal5.se/web/rosing.

Mest kända bloggare jag sett IRL:

 

Ingen.

 

Första bloggen jag började följa:

 

http://kalsongmorsan.blogg.se/ - bästa :D

 

Bloggare jag beundrar och varför:

http://kalsonmorsan.blogg.se/ - Jag ska bli lika bra mamma den dagen jag får barn!, gaaalen människa! :D

 

http://mammabecka.se/ - Lika gammal som jag och 3 barns mamma, Cred till henne

 

Fördelar jag fått tack vare bloggen:

Det är väl inga direkta fördelar, jag skriver för att jag tycker de är kul. Och sen för att kunna läsa om minnen :D

 

Då älskar jag att blogga:

 

När det har hänt mycket :D

 

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet:

Det är väl ingen som kommenterar mer än någon annan... men En person  förtjänar liter mer uppmärksamhet Eme aka pygméhomie,

 

Nu utmanar jag följande:

 

De jag utamanar i sånt här brukar aldrig bry sig, så de som vill


FB uppdatering!

Eftersom jag vart usel på att uppdatera så drar jag några uppdateringa från FB, där jag är något mer aktiv ;)

16 April Kl 13:51

mitt hår ser ut som ett jävla råttbo!! jag blir ju fan rädd när jag ser mig i spegeln, måste fäärga håret :O!

17 April kl 22:10

Dricker vin & är fin ;).. saknar min Fredrik Lestander med för den delen, mitt hjärta <3

Måndag kl 13:14

Sitter med färg i håret! Nu ska råttfärgen booort!

Måndag kl 20:43

Någon som har en matte Bok, 4000 kurs A grön?

Igår 20:41

Så typiskt, för 1 timme sen stog de att planet skulle gå till Gran Canaria, nu är det inställt. Det blev inget för Jonathan med andra ord..




Högskolan - sökt!

Mötet gick bra, och jag ska börja plugga upp matten 26:e. Och nu har jag sökt till högskolan också, jag är alltid ute i sista minuten ;) .. så nu är det ju bara & hoppas att jag kommer in också.


GRATTIS CHRISTIAN!

Hipp hipp hurra hurra på din 14 års dag!

Idag är det dags för mötet!

15.15 ska jag vara på mötet, önska mig lycka till.. fast det ska nog gå bra ;) och om det nu går bra, så får ni gärna påminna mig om att söka till högskolan, det är sista anmälnings dagen idag!

Måste kolla posten nu.. och hoppas på att mitt personbevis har kommit, man måste tydligen ha med det på mötet också.


Ciao!

Matte A på Distans

jag sökte ju matte A på distans i Borås, vad jag inte visste då var att man skulle vara folkbokförd där för att slippa massa krångel.. och visst inte heller att man kunde läsa distans från Ulricehamn.

Men igår kolla jag runt lite, eftersom det börjar bli lite bråttom till 15:e om jag ska hinna söka till Högskolan til hösten! och då såg jag att dom erbjöd distanskurser.. PERFEKT!
Så jag ringde dit i morses och boka ett möte tills på torsdag, ja.. vad ska man säga.. verkligen sista minuten? ;)


men jag är seg i det mesta jag ska göra, allting jag gör går i en jävla snigel takt :D
bättre sent än aldrig ;)

PÅSKHELGEN..

Bättre sent än aldrig.. inte sant? ;)

I Onsdags ( 31/3) morse började bilfärden mot Arvidsjaur från Göteborg, det gick väldigt fort ;) på 13 timmar var vi framme.. och Fidde va där och mötte upp mig. På kvällen sen gick vi till Ivar & Co, där även hans bror & tjej var.. roligt att träffa nytt folk också! Och jag fick reda på en sak, en överraskning kan man väll säga.. men det är hemligt än.

 

På torsdagen vaknade jag först med världens huvudvärk.. det var det värsta jag vart med om på länge! Och jag förstår inte vart den kom ifrån, drack bara 3 öl kvällen innan, men kanske var för att jag hade sovit så lite och åkt bil så länge? Ähh vet inte.  På kvällen var vi hos Ivar & Co, och då var de ännu mer nytt folk där..  roliga Skellefte bor, vi drack & surra.

 

På lååångfredagen kom Tina, och även Ida&Sara kika förbi. Jag, Fidde & Tina drog till Rapatjärn och grilla korv, fasen så gott ! Och mitt i allt kom en grå mini buss med skumt folk.. dom stog där i säkert 10 minuter och bara tog kort.. så jag fota tillbaks ;) vi skoja om att det kanske var tidningen så vart så glada&förvånade över att ungdommar är ute i naturen  och skulle fota bevis hahaha ;)

På kvällen drog vi till Ivar & co igen, och dom hade gjort en eldstad med sittplatser runt.. det va riktigt häärligt.. Så där satt vi på renskinn och drack och plötsligt börja Ivar & Thomas sjunga Gullefjun låten ;) underhållande.. har ett filmklipp på det.

På lördan va vi & hälsa på hos Fiddes kusin Chrille, Sandra & deras Ebba. Va hon hade blivit stor, och hon är bara sten cool.. stog och dansa & det va riktigt roliga moves hon hade ;) även det filmade jag, men just då dansade hon inte så mkt.. då va telefonen mer intressant ;)

 

På kvällen drog vi en sväng till Harrys med Robin & Larissa, men hann inte vara där mer än kanske en kvart.. innan Fredrik somna vid bordet, och då var det lika bra att åka hem..  när vi väl kom hem så somna han på toan också..!! jaja, han är inte Fredrik Lestander för inget ;)

Sen gjorde vi inte så mycket mer, hälsa på hos folk, åkte bil och söp !

Just det ... helgens händelse kanske.. vi ville ha tacos, men det fanns inte köttfärs att köpa varken på Ica eller Konsum! :O


Jonathans kalas.

Vilket underbart väder det är idag :D 27 grader i solen, det är ju riktig sommar värme! William passade på att sova gött ute i vagnen & jag löste korsord ( tantvarning?) och drack kaffe!



Igår hade vi kalas för Jonathan som fyllde 6 år i Onsdags. Han fick massa roliga pressenter, och vart nog glad. En sparkcyckel, liten skateboard, radiostyrd bil, radiostyrd helikopter & Lego lastbil.. plus att ungen ska åka utomlands om 1,5 vecka med sin farmor till Gran Canaria i TVÅ VECKOR!! ja, jag är avis!

William ser jättestor ut här på bilden, vet inte om de är för att han sitter konstigt.

<3

Om man skulle ta & hoppa lite studsmatta? :D




SÄMST...

jag är sämst på att blogga! inte för att jag har torka.. jag har enentligen massa att skriva ;) men har ingen lust ... än! senast på söndag kommer ett riktigt inlägg, om påsken & helgen.

bild från Nyår 2009!

Ciao!

GRATTIS JIM!

HIPP HIPP HURRA HURRA PÅ DIN 18 ÅRS DAG, Grattis Jim!



Det kommer ett riktigt inlägg ikväll eller nått ;)

GRATTIS JONATHAN


GRATTIS PÅ 6 ÅRS DAGEN, Jonathan!! <3

vart tog tiden vägen? ungen ska ju börja i skolan ...

Då bär det av till Borås...

06.50 ska jag med bussen till Arvids, och därifrån bil till Borås. åååh jag vill bara sova vidare & låtsas försova mig, så jag får stanna några dagar till!


Jag älskar dig så jävulskt mycket<3

Ingen köttfärs, du skojar?!

Ja idag skulle jag & Fredrik äta Tacos, men det fanns ingen köttfärs någonstans.. :O Jag trodde seriöst att det var ett skämt! köttfärs hallå?! men norskerna har köpt upp all köttfärs under påskhelgen..

det hade aldrig hänt om man var nere hos mig ;) men där finns ju några mataffärer att välja bland ^^

Äntligen hos Älsk ! <3

Kom fram igår kväll, det tog oss bara 13 timmar från Göteborg ;)

och nu - En stycke Fredrik och en smirnoff ice.. kan inte bli bättre :D feest eller?


RSS 2.0