Helgens bravader

Efter helgens bravader har jag drabbats av en förkylning & halsont från helvetet. Men kanske skulle ha tänkt på att det är svinkallt på kvällarna/nätterna när vi va ute i lördags, men så smart är inte jag ;)

Full & glá ;) fråga inte vad jag håller på med ...

Hanna ;)

typ den enda bild jag fick på Malin ;)

Ingen ovanlig syn ... eller hur ANNE ;)

UTGÅNG!

Här kan man inte sitta nykter ;) så idag drar vi till stan och slår klackarna i taket !


Ses i dimman;)

Beställt från H&M

Fattar inte varför jag beställde egentligen när jag kunde gått till H&M istället ;) Eller hm joo.. Juha får 32% idag så det är ju bara att passa på!

uppdatering från Götet ;)

Slå det här ni : Energidryck, naturgodis, barnvakt, spöket laban, facebook, + spöregn ++ GÖTEBORG och snart fångarna på fortet om Emilia tillåter!! ;) Svååååååååårt att slåå änna ;) hahahaha


Vi kom precis in efter att ha vart på lekparken & i affären, woow jag vågade mig ut i Göteborg ;) OCH jag hittade tillbaks trots att vi va nästan nere i stan, inte illa! MEN fyfan va blöt jag blev.. när vi skulle gå från affären så kom världen jävla spö-ös regn och jag skojar inte, dessutom gick jag i en uppförsbacke från helvetet med vagn!

Mia jobbar dubbla pass i dag så hon kommer hem runt tio tiden, men det har inte vart några problem alls med Emilia, hon tittar mest på tv, leker & babblar ;) Imorgon åker jag hem till Borås.. och träffar mormor som inte vart hemma på 2 månader!
In Göteborg!

Jag befinner mig i Göteborg hos Mia & Emilia och kommer vara här några dagar. Just nu går pippi långstrump på högvarv .. hon är helt knasig enligt Emilia ;)

nu blir det kaffe & sen får jag se om jag vågar gå ut här utan att gå vilse =D

My treasure


Det är när vi är i från varandra som jag verkligen inser vad jag har!
Jag saknar dig varje dag, men vi ses snart!

Klippt & klart!

Klippte mig i Måndags, men det blev inte riktigt som jag ville ha det.. fast jag visade bild. Morsan fick till och med klippa till luggen hemma.


En bild säger mer än ...


En sommarkväll i Arjeplog 2010

SMART JANETTE ;)

HAHA! lyckades låsa ute mig själv ur mitt rum ;) dörrhandtaget är sönder & låg inne på rummet & dörren small igen * Pooff* neeeeeeeeej! men med vitlöks press fixar man allt ;) vem behöver verktyg? :D


Hachiko - En vän för livet.

Såg just Hachiko - En vän för livet. Det är en verklighets baserad film, och den "riktiga" Hachi finns idag som staty på den plats vid Shibuya Station där han troget vändade varje dag.


Handling :
När Hachiko kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin husse vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. Men så en dag återvänder inte husse. Trots det väntar Hachiko troget - men förgäves - på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många av de människor som passerar stationen, och de hjälper hunden med mat och varma ord.Jag tycker den va bra i alla fall :)

fullt upp med busWilliam idag.

Lilleman har äntligen somnat för natten *peppa peppa ta i trä*, vet inte varför han hade svårt att somna idag.. han har ropat,skrattat och bökat runt sen halv nio, och inte förens nu efter elva somna han!

Det har gått riktigt bra att va ensam med honom, han är ju så snäll och busig, dessutom lär han nog inte vakna allt för tidigt imorgon.Vi har hunnit med 2 promenader, lek & disco till och med ;) han diggade som bara den.

Han fick vara tjej en stund.. ;)

Smaka på precis ALLT.. till och med dammsugaren ;)

Lilleman facebookar också ;)

Lilleman : De här är min nya leksak ;)

<3

haha bästa bilden ;) Lilleman : men det är bra med bilder nu!


Inlägget har tagit mig nästan 3 timmar att skriva ;) datorn lagga ihop när jag skulle föra över bilder från kameran, starta om hela helvetet osv.


GRATTIS Mams & moster


Hipp hipp hurra på eran 38:a års dag !

FREDAG - Och jag vill sova!

Känner mig som en Zombie idag, blev inte många timmars sömna på morgonen ;) Jag,Malin & Hanna sov över hos Sofie ( hon våga inte sova ensam hemma). Och jag och Malin somna inte förens vid halv sex .. och elva ringde Malins alarm.. så jag skulle kunna somna just nu!

(Bild från 2007)

Inatt kolla vi på en bra film också.. "Case 39"


Emily Jenkins jobbar inom socialtjänsten och tror att hon sett det mesta som jobbet medför. Tills en dag då hon träffar den blott 10-åriga Lillith Sullivan(Lily), vilket blir hennes nya och mest mystiska fall. Emilys värsta föraningar bekräftas när föräldrarna försöker döda Lily. Emily räddar henne och bestämmer sig för att ta hand om henne tills den rätta fosterfamiljen dyker upp.. Ett beslut som hon kommer att ångra!


Nya krafter behövs! För imorgon ska jag va barnvakt åt William.

JAG HAR INGEN RUBRIK

Hattepantertanterna har bättre saker för sig än att sitta här och uppdatera tydligen ;)Typ besöka Leos Lekland ;)

Eller går en promenix med finaste WilliambusWNS


<3

RSS 2.0