Tävling hos Foki

Jag är med och tävlar om ett presentkort hos Accessoarshoppen.se. hos Foki
man kan vinna på 400, 700 eller 1000 kr. Ja kanske har jag turen på min sida nångång ;)


Jag blev LURAD!

RIKTIGT LUUURAD.. vaknade vid elva av att telefonen ringde, de va min moster från Finland "Sätt på kaffe om tio minuter, vi är på väg" ... "Men eller hur, troooligt" .. "jaa, men de är sant, vi har passerat Ulricehamn"
Jag -  ÄR DU SERIÖS?! På riktigt?!
Hon - HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH LUUUUUUURAAAD!

( Grejen var att hon åkte bil också.. så det blev ju mer troligt)



DU ÄR SÅ FIN! <3


Han är så fin! Älskade lilla bebis <3<3<3<3

Får inte nog av dig, lillskit! <3

J&J



Jag har nog den sötaste lillasystern ;) <3

Bröderna Stenius <3


<3 <3

Denna snöyran !

För ett tag sen åkte min Älsk hemmåt, känns en anning tomt. Men han stannade ju faktiskt över helgen, fast de va meningen att han skulle åka i fredags. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för många veckor innan vi ses igen <3. Det känns mindre bra att inte kunna ta sig ifrån Nitta när man känner för det, när min privat chaffis har styrt mot norrland ;)

 

Fyfaan va det har snöat här i helgen, när vi vakna i Lördags var det minst 2 dm, inte ens tidningen hade kommit HAHA! På våran baksida har vi iaf en meter snö, får inte ens upp altandörren ;) Visst, för er där uppe i Norrland är det här inngenting, men här nere har det nog fan inte snöat så här mycket på x antal år.

 

våran baksida.

framsidan.

Så igår skottade vi fram gången från dörren till bilen, sen drog vi till Jim & co. Där skottade jag frivilligt ram deras gång till dörren ;) Grejen är bara.. ingen använde den igår, och idag är den troligtvis lika igen snöad som igår HAHAHA! Va där i några timmar, drack kaffe & tjöta som vanligt.

Så här såg det ut hos Jim & co

Sen hälsa vi på mormor en sväng, och där var det bara att skotta så vikom in på gården. Plogtraktorn hade plogat igen infarten ;) Fick lite god mat & sen drog vi vidare till Jim igen.

Så idag har jag lite ont i armarna & axlarna, annars är det lugnt ;)


Vilken vändning! ;)

Fidde åkte för ungefär en halvtimme sen hemmåt, och nyss fick jag ett samtal.. han kommer tillbaks! :D För det snöar som fan, Tacka gud för snön ibland ;) Fast han åker imorgon istället.


SOMEONE IS HAPPY =D

Dagens tips!

Duscha på morgonen... man blir så otroligt mycket piggare, helt sjukt! När klockan ringde halv åtta orkade jag verkligen inte, men Fredrik tvingade mig upp.. och jag tog en dusch, nu är jag as pigg!

och dagens tips nr 2, gör inte så starkt kaffe så de inte går att dricka ;) för då får man göra om det.. ^^


Ska snart på coach möte, sen till arbetsförmedligen med Bine. Dom har nån sommarjobbs grej där hela veckan. Vilken tur att jag har min egna priviat chaffis, så jag slipper ta bussen ;)

Uppdaterad!

Har inte riktigt bloggat på flera dagar, och igår när jag fick lust då gick det inte att logga in på blogg helvetet.. så typiskt.

Börjat väl med helgen, i Fredags var vi som vanligt hos Jim och snodde allt deras kaffe ;) billigt café de där, bara bensinen som kostar haha. Det är så roligt, Fidde han dricker aldrig kaffe typ.. men när vi är hos Jim och dom.. då dricker han flera koppar, är det så att kaffe smakar mycket bättre hos andra ? ;)

Haha just det.. Jim ska ju snart ta körkortet, så dom kolla lite i böckerna..

Fidde - Den här MÅSTE du läsa & lära dig ( om alla trafik skyltar osv)

Timo – Äsh.. jag kollade bara en gång

Fidde – Men här nere har ni ju dom där skyltarna !

ALLA – HAHAHAHAHAHAHHAAHA!

Det lät så jävla roligt, och det är ju typ sant.. uppe hos Fidde i Arjeplog har dom ju inte ens trafikljus.

 

I lördags kväll åkte vi till farsan & co, Anne hade gjort jättegoda pajer( matpajer eller vad man säger) och till efterätt blev de cheesecake.. riktigt gott var det!

I Söndags, var de ju alla <3 dag, och Anne fyllde år och även då åkte vi dit och käkade mat och tårta.. även då väldigt gott! Och på kvällen hamna vi som vanligt hos Jim.


Basos Skiva!



Baso´s skiva är ute nu för digitalt köp och kostar 50:-
(betalsätt: paypal eller SMS). Adress: http://www.filehill.se/file/1288

För smakprov: http://www.myspace.com/basopunktnu

Det är 16 låtar i mp3-format med högsta möjliga kvalité,
och köper du den digitalt får du med alla omslag och texter!


Du kan även köpa separata mp3´s från skivan HÄR
Dom kostar 7 kronor styck! Klart mindre än lyckohjulet´s sms!

50 kronor är ett underpris - så passa på idag!
För information om Baso, gå in på www.baso.nu

Grattis Anne

Det är ingen vanlig dag, nej för det är Annes födelsedag! GRATTIS =)

Och tack för maten både igår & idag, riktigt gott!


Bebisar kan också ha dålig hårdag ;)


<3 sööööt!

Dagens HÄNDELSE

Jag och Fidde fick nån impuls & drog till Fristad innan.. påväg dit fick vi soppatorsk, men som tur var hade han lite i en dunk. Men till den roliga händelsen - vi fick soppatorsk 300 meter från Statoil, och rulla hela vägen till tanken.. HAHA att vi alls kunde rulla så långt ;P

Nu låter det inte så där skitroligt, men fan va vi garvade =D

Dagens kommentar

"Mamma jag låna en bok från dagis, Håkan Bråkan.. han är samma som jag, fast liiite värre" ( Jonathan 5,5 år)

Ja, Jonathan .. du är en liten huligan ;)


Aaaaaaaa........tjooooooo!

Trevliga hälsningar från mig ;) livet kunde ha vart lite mer underbart just nu. Hade väl helst slängt täcket över huvudet och kanske glott på film hela dagen, men måste in till Borås och få ett papper ifyllt så jag får pengar!


Annars så har jag och Fredrik blivit smått beroende av betapet.se, för er som inte vet - ett ord spel på nätet. Riktigt bra tidsfördriv och man lär sig något nytt hela tiden ;) Ett heltids jobb för oss arbetslösa ;)


Än så har inte storvinsten kommit, men jag ska byta in en lott på 10 kr och kanske plocka den nu.. Anne lugn, vi ska booooort från Sverige så fort jag hittat rätt lott.. ;)


William, 3 månader!

Lillskit <3 sluta väx.. jag vill alltid ha en liiiten lillebror  ;)


ANNELUND

Igår drog vi som sagt till Annelund, och jag hade skit roligt ! :) Det brukar ju bli det när jag är med och festar.. vettu ;) Men det blev inte många bilder .. och dom som blev ser inte riktigt normala ut.. Men vad är normal? :P









Jag va ute och roa mig igår, så idag är det Fiddes tur. Han är i Marbäck med Timo&Jim


Turen på min sida ;)

Igår bytta jag ut vinsten på 20 kr till två nya lotter, och jag måste ju själv säga att jag har  tur just nu. Vann 20 kr igen, men nu är fråga.. vart ska jag byta in dom den här gången för att plocka lotten med storvinsten? ;)

Igår va jag och Fidde hos mormor och gud va vi skratta! Fick världens kramp i magen.. ibland kan de va roligt & hälsa på henne ;)

Ikväll blir det Annelund med Malin & Hanna. Fidde ska till garaget och fixa med bilen, så jag kan ju passa på att festa ;) Och så är han snäll och hämtar mig(oss) där i natt :)

skotta gångar :P

Heeeeelvete vad vi har snö, seriöst! Idag skotta jag fan fram gångar så man kommer in och ut från lägenheten och till bilen. Jag vill inte ha snö mer :( det räcker! Men en sak jag måste göra innan den försvinner ( men det lär väl dröja till April) är att åka pulka/snowracer! Vi har nog fan inte haft så här mycke snö på flera år.

syns inte så bra, men det här är iaf gången till dörren ;)

Fidde är duktig och skottar fram bilen, idag slapp jag ^^

Snart syns väl inte stuttsmatta ramen :P

Vi kom just hem, har vart hos farsan & co. Fidde klipptes så det gigantiska trollhåret är ett minne blott. Och sen vann jag 20 kr på tia lott :P Imorgon får jag väl lotten med 125 000 ;) DÅ DRAR JAG TILL.. Thailand eller något annat varmt land.

HAHA! sötaste, lika stor som nallen och den är inte så stor :P

jäkla sötkorv <3


STORSTÄDNING & ROLIG CAM

Idag är jag väldigt duktig  ;) har snart städat hela rummet! då menar jag allt.. till och med garderoben! Det är rätt bra med sånna här städryck ibland, det blir så jävla rent då!

Dom resternade timmarna på den här kvällen ska jag fördriva med att spela, kolla på Familjen Annorlunda, Spårlöst och Outsiders. Sen imorgon när jag går upp så kommer Fredrik :D <3

och på tal om familjen annorlunda, vi är fan i mig familjen annorlunda av bilderna att dömma ;) vi lekte med nya datorn som har inbyggd cam med massa effekter

Me and my mam.. va fan bebis fötter där uppe ;P

Tjenna! ;);)

HAHAHAHAHAHAHHA!

BÄSTA!! HAHAHAHAH

Devil ^^

HEEEEEEELP MEEEEEE



RSS 2.0