VB - William "pratar"


Tänk att tiden går så fort.. för 3 månader sen va du bara en pytteliten mini bebis!

Party & utgång på Tonic

Sådär ja, Im back on track ;) håret som luktade riktig fylla är ett minne blott, ny duschad och har ätit ett stor lass med choklad glass ! ;)

Jag hade riktigt roligt igår :) Vi var hos Henke som vanligt, spelade "sanning & konka", det slutade med att Mattias stog upp och försökte sjunga nationalsången.. vilket inte gick bra då han inte kunde texten ;) och Jönsson aka Getingen strippa! jag fick det på bild, så ingen av dom kan neka HAHA!






Sen drog vi ut på Tonic och dansla loss ;) Det va riktigt jävla trångt igår, men det gick ju och komma fram om man använde armbågarna HAAHAHA!


vilken jävla bild ;) men vi lyckad med det mesta!

Det va ju inte roligt att Hanna fick stanna, men jävlar den 18 Juni då ska vi fan göra stan osäker ;)

Makeover

Måste bara visa den här bilden på Hanna, Fan va fin hon blev i det röda håret ;)



Fullt ös och elak unge!

Det är rent ut sagt full ös här just nu, Emilia är här medans mormor är på vattengympa. Hon och Jonathan har vänt upp och ner på hela lägenheten ungefär ;) Och Jonathan är såå elak! Han skrämde livet ur henne.. "banditerna har dödat din mamma & pappa" .. hemska unge! Och sen stängde han in henne i garderoben :O stackarn

Äntligen helg! :D inte för att veckan vart speciellt ansträngande. Har bara vart på medborgarskolan en dag. Men nu börjar det närma sig Tisdag och då kommer ju mitt hjärta, och imorgon är det party och utgång! Tycker det är jävligt tråkigt att Hanna inte kan följa med ut, kul för henne att sitta i Henkes lägenhet så länge.. men om 5 månader då jävlar ska vi slå klackarna i taket! ;)


Och idag blir det lugnt, ska över till Sofie senare och ha symöte, precis som igår ;) Hade flera timmars dejt med Malin, Hanna och Sofie.

Stormvind

Fan va det snöööar ute, och det blåser inte mindre heller. När jag skulle gå från vägen höll jag på & flyga i väg x antal gånger.. men jag kom hem efter ett tag, med blöta skor &blåa fötter & ben.. annars var det lugnt ;)

Jag har sån jävla lust & åka pulka men snöar ju så jävla mycket! Kanske i morgon? Malin, Hanna & Sofie.. är ni på? ;D

På Tisdag kommer mitt hjärta :D


Skyltdockor (män) till sambo! ;)

Jag och Emelie är så smarta ;) vi ska skaffa skyltdockor (eller aa män) till sambos! Tänk.. ingen som tjatar, gnäller, och tjurar ;) - Det bästa : vi kan välja fritt bland skyltdockorna.. eftersom dom inte har något att säga till om ;)

våra planer är klockrena!



Smart, Janpan.. Smart.

Idag gjorde jag något väldigt dumt! Ida delade en playlist med mig på spotify, och jag radera massa låtar från den.. vad jag inte viste var att dom låtarna försvann för Ida också..! Det kändes ju mindre bra :/ Vet ju hur jag själv hadde reagerat. Men nu är det löst iaf, och man lär sig av sina misstag!


Har haft symöte med mina 3 bönder nu i kväll - Malin, Hanna & Sofie
;) vi plocka fram lite garn osv .. och planera inför nästa möte;) HAHAHAHAHHAHAH.. om det ändå vore så illa! Ne men har vart uppe hos Malin, kolla in hennes "nya" rum.. det blev as snyggt! Att lite färg kan göra så mycket. Synd att jag glömde kameran, men jag får det väl på kort en annan gång ;)


Ne nu blir det familjen Annorlunda på webben!

GRATTTIS, SOFIE!

Grattis på 19 års dagen Sofie :)


Frågestund!

Jag har haft bloggtorka nu x antal dagar. Så kör väl en frågestund.

GULLIGT!

Undra hur många William händer skulle få plats i Fredriks?

jag tänker ganska mycket & bra så här på kvällen ;)


Dagens kommentar.. eller, sanning? :D


Janette Flygare VARNING! Om du får ett mail som säger att du ska dra åt helvete, gör inte det! Det är ett lurmail! Det är asvarmt där och folk där är skitsura! Kopiera och klistra in i din status för att varna andra!



Köjsti
- Att du är så dum att du drog dit :D
Jag - jag har vart i helvetet & vänt :) vettu
Köjsti -haha ja de är ju inte så kul i arjeplog ;)
Jag -hahahahahhahah :D dagens bästa!

han är hel knäpp men väldigt rolig! en av fiddes a lags kompis ;)

Promenix istället för Powernap! eller powerprix ;)

Va så otroligt trött innan, höll på & somna. Men istället för att ta en powernap så tog jag en promenix med mammi, bebis och drog Jonathan på snowracern ! vilken energi jag fick. tror jag ska börja med det istället för dom där powernap som gör så att jag inte kan somna på kvällen sen!


Godmorgon! peppad för en ny dag..

eller inte ;) helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sova igen. Har inte sovit allt för många timmar inatt, men så går det när man ser på film till tolv och läser nån timme för att de inte går att sluta ;) Snabba cash heter boken jag läser just nu, brukar aldrig annars läsa. Men såg att den filmen går på bio och Christian fick den boken i julklapp så måste läsa den och sen se filmen.

Idag ska vi till polisen på studiebesök, sen händer nog inte så mycket mer.. så hoppas på rätt kort dag.

Små söta troll!


NEEEEJ, DET SNÖAR!

Vad är det här?! jag vill inte ha mer snö, nu räcker det gott & väl. Vi var haft den första vita vintern på flera år, så jag är nöjd. Ge mig sol och värme nu!

tänk & ligga där med en go drink i handen, hade inte vart fel!
någon mer än jag som drömmer sig bort till varmare ställen?

Trio

Strömavbrott hos mig för några veckor sen ;) även samma kväll som Fidde kom hit.


Party Party!

Idag är det ferre hos Henkelainen :) ska dit med det gamla vanliga gänget, förutom Sabine för hon är sjuk :(. Får se om det blir krogen eller inte, jag har ingen anning. Eftersom Hanna inte får komma in än, så är det inte så snällt och lämna henne.

Har inte vart bäst på att blogga, så tänkte bara tala om att jag lever ;) och bilder har jag väl inte heller vart så bra med.. bara för att min kamera är sämst & det tar ca 10 sekunder innan den tar en jävla bild från att man tryckt på "ta-bild" knappen.




Gbg

Har vart i Göteborg idag och hjälp min moster att flytta tillbaks till gamla lägenheten. Så är rätt så slut nu, tur att det inte var allt för mycket grejer. Och hon är inte normal ;) hon gav typ bort en massa grejer, bara för att komma undan lättare haha! Då slipper hon ju packa upp sen  ;)

Jag fick massa grejer ” det här behöver du när du flyttar hemifrån” .. en ny kökslampa, massa glas, doftljus, glögg osv.. Ska nog be henne flytta oftare ;) HAHA!


VAD HÄNDER MED DINA VÄNNER I FRAMTIDEN?

ta fram mobilen och slumpa

Alkolist: Eddy

Påkörd: Evald, medborgarskolan
Hockey star: Fiddes mamma
Rökmaskin: Ivar(us)
Innebandy proffs: Ida ( det stämmer ju bra!)
Nobelpristagare: L-G
Snille: Markus, Arjeplog
Strippa: Mormor.. HAHA!
Fotomodel: Pygméhomie
Advokat:Sofie
Sångare: Timo
Vinnare på bingo: Valle
Uteliggare: Hanna
Fattig: Juha
Fotbolls proffs: Linette
Flickvän: Madole
Pojkvän: Minna
Stalker: Moster Marika
Bög: Rickard
Oskuld tills 30+: Sabine

Nästa Hitler: Tina
över 2 meter lång: Älskling
Porr stjärna: Elin aka Shorty
Komiker: Giselle, Medborgarskolan
Nästa Idol vinnare: Janina
Hippie: Malin
Knarka ihjäl sig: Malin, Arjeplog
Miljonär: Älskling ( Ooooh va bra,då kan han försörja mig ;)
Blottare: Baso
Bli kanibal:Jim


morgon pladder

Godmorgon världen, här sitter jag.. och dricker mitt kaffe ;)

Jag ska på ett coachmöte klockan ett, och eftersom det går så jävla dåliga bussar från Nitta så måste jag gå till vägen. Juha jobbar och den andra bilden är sönder. Problemet är.. jag vet inte vilken tid jag måste gå ;) det tar typ en halv timme att gå därifrån och hem, men dit tar det säkert längre.. är uppför och säkert halkit.

efter mötet ska jag upp till Malin och dricka kaffe & tjöta. Va ett tag sen


Undra vilket monster Fredrik är när han vaknar ;) TUR att jag inte är där just nu! Han hade nämligen slut på snus i går kväll och började redan då få abstinens. stackars ^^ men ändå inte!


VB

William & Fredrik, lägg märke till hur många gånger Fidde säger "kan du prata" :P


H-E-L-G-E-N!

Helgen har vart rolig, blev inte alls som tänk! men sånt gillar vi :D

blev gbg, korv på ikea, fest !










Snart kommer videos upp, hitta lite gamla klipp på datorn =D



SÖTASTE!

Är han inte bara för söööööööööt! <3

 


Hallo everybody, Janina bloggar""

Hello´jag får blogga idag.Vi har varigt i IKEA det var kul jag fick ett nytt bord och en jätt fin kopp med fat.Vi spelade MONOPOL igår fast jag förlorade och kim vann.fast vi spelade idag igen fast jag spelade bara med Janette.Jag vannnnn och det var super kul.

Jag och janette ska lägga in bilder från idag som från IKEA.Fast vi ska göra det nån annan dag.En dag var vi ut och skottade snö och jag tog med pulkan och våran hund var också ute.Sen skulle vi ta bort snön från bilen (bilarna).sen frågade jag mamma och pappa om nån av dem kunde dra mig men båda sa nej.
Då sa jag att men vi kan väl prova om Tikila min hund kan dar mig.
Då så provade vi men mamma eller pappa var ju tvugna att springa så hon springer så hon dåog mig WOW vad kul det var.



Ska ladda upp bilder nu MVH:Janina






är en model hahahaha=)



Janina




Min hund Tikila men det var inte en så bra bild men hittade inte bättre....!


William, 2 Månader!

Lilla trollungen bara växer & växer!


WOW, JAG LEVER!

Jag är HEMMA! har nog aldrig i hela mitt liv vart så glad över att få komma hem. Och aldrig i hela mitt liv har jag vart lika rädd när jag åkt med i en bil. Vad är det egentligen med killar & sladda?! visst det är kul när det är lagom. Men idag va det fan över gränsen. Va ute och åkte med Fidde & Kim.. och Timo, Jim och Jim åkte i en bil.

när vi skulle hem tog vi gamla vägen (R40), och där var det halt som fan och en jävla massa snö (eftersom ingen typ kör där längre). Och jag lovar, jag skreeek & och va livrädd! det var nog sista gången jag åker med Fredrik om han kör så där, fast det lär han kanske inte göra mer när jag är med.. jag vet att han bara ville leka lite, det är roligt.. till en viss gräns.

Nu blir det sova!

New Moon

Då har vi sett andra Twilight filmen, och den var bra.. men inte lika bra som ettan! Men ändå värd och se på bio tycker jag. Och Fredrik somnade inte, så det bordet väl betyda att han tyckte att den va hyftat bra? även om han sa att det var en riktig tjejfilm.

Vi var hos farsan en sväng innan bion börja, drack kaffe & spela Twister med Janina :)


Nu ska vi nog sova, fast är inte det minsta trött. Känns konstiga att klockan redan är halv två, men det är nog bara för att bion slutade halv tolv.

Lilleman sover hos Fredrik

Så sött! <3


2009 i BILDER, del 2

JULI

Sola,bada, festa & njöt av sommaren som man brukar göra. Och var hos Fredrik resten av sommaren.

 

 

Augusti

Och festa vidare och chilla

 

September –

Dom första dagarna var jag hos Mia i gbg & det var då Emilia hade nånslags hemskt munsår, stackarn.

Vi hade ”sen” kräftskiva hos farsan

 

Oktober –

Jag fyllde 19, Malin fyllde 19, va hos fidde, Timo fyllde 18 & tog körkortet samma dag.morsan var höggravid & på halloween hade jag och Malin 19 års fest/halloween fest

 

NOVEMBER –

Väntade & väntade på att bebisen skulle komma till världen, och den 7:e kom lillen när jag va på fest haha.

 

December

Fidde kom till mig efter 9 veckor, och jag blev världens lyckligaste!

Pepparkaksbygge, lussepromenad, julafton, nyårsafton

 

DÅ VAR DETTA ÅRET SLUT!


Biljetterna är bokade :)

Äntligen! imorgon kväll  ska jag och Fidde gå & kolla på Twilight New Moon på bio :D många säger att den andra filmen inte är lika bra som första, men jag måste se den ändå ;)


Måste väl börja läsa dom fyra böckerna också, Hanna har alla tror jag. Så får ta och låna om av henne!

2009 i bilder, del 1

( lägger upp bilderna som minityrer, klicka på bilden för att den ska bli större)


Januari –

Firade in det nya året med Ivar & gänget hos Fredrik.. roligaste nyår på väldigt länge, blev festande till tidig morgon! Och min kamera dog precis innan tolvslaget ;)

Minna fyllde 25 år och hade fest i lokalen

Sofie fyllde 18 och vi var på krogen

Började sista terminen i skolan  och då började även nedräkningen till studenten.

 

FEBRUARI

Anne fyllde 35 och hade fest i lokalen

 

En helg hade vi roligt med en nylonstrumpa hos farsan

Farsan å dom köpte Tikila

 

MARS

Fidde/Älsk fyllde 22 år


Malin, Jag och Hanna va mkt med Jonas & dom.. festa i Vara osv

Våran börja komma

Morsans kusin dog bara typ 35 år gammal nånting

 

APRIL

va hos Fidde,Åkte massa skoter, firade påsk i stugan i rossnie med ivar & gänget, va på ebbas dop


Jonathan fyllde 5 år


Fick hem studentmössan

Fira valborg med brudarna

 

MAJ

Våren kom till borås på riktigt

Fidde kom till mig och fick gå runt med gipsat ben i värmen

Vi var hos Fiddes mamma i köping, var på marknaden och tivolit

JUNI

TOG STUUUUUUUUDEEEEEEEEENTEEEEEEEEEEEEN


Hanna fyllde 17

Fira midsommar hos mormor och sen hos Eddy

Var på bio med fidde första gången

Njöt av att vara fri och arbetslös och av sommaren ;D

 

MER BILDER kommer .. men orkar inte nu :D


God morgon Sverige



Nu ska jag bara hälla i mig lite kaffe & vakna.. sen ska jag börja med bilderna från 2009, men det kommer nog ta ett tag.

ska försöka fixa texten i bloggen också så att den inte är mini liten när man öppnar den i firefox, men i explorer är texten stor som den ska vara.

NYÅR

Idag mår jag väl ugnefär som jag förtjänar. Men hade i alla fall roligt igår kväll, och festade till fyra i natt. Jag och tjejerna var hos Henke i stan och festa där.. och Elin ( En kompis från högstadiet, som jag inte träffat på flera år) kom dit :D  Innan tolv gick vi upp till vattentornet och kolla på raketerna, och någon/några idiot/idioter kasta en smällare mot oss när vi skulle gå, så den va nära att träffa oss och det var ju mindre skönt för öronen!

 

 

Gick ner till borås kebab och käka fylle käk ;) och sen festa vidare hos Henke, och redan vid två så hade jag lust att dra hem för att det blev lite dålig stämning pga en sak .. men Fidde var ju chaffis och körde massa folk, så vid fyra nångång kom han och hämta mig.

Och precis som förra året så dog kameran precis innan tolv slaget ;) Men det var en lyckad kväll i alla fall.'

 

Orka inte lägga upp alla bilder..


RSS 2.0