Ändrade planer.

WilliamBus och HuliganJonte (och morsan+Juha) skulle ju komma hem idag! Men så ringer hon vid åtta, och säger att dom ångrat sig och skulle komma hem antigen Måndag kväll/natt eller Tisdag kväll/natt.. minns inte. Dom roade sig på nöjesfältet.. jag är inte alls avis ;) jag sitter ju bara i Nitta och har det as trååååkigt!


bilden tagen igår.. men min kamera suger! .. fattar inte varför jag inte lånade Fredriks när jag fick.. men det var väl inget jag tänkte på direkt när han skulle åka.

Sena nätter ...eller ?

Snart börjar det ljusna ute.. om det inte redan har gjort det? Malin och Hanna gick hem för en stund sen. Så här har det vart hela veckan ;) vi har suttit och spelat/skrattat och flummat till tidigt morgon! Så vi kan nu nästan alla svar i spelet Trivial pursuit!
jag tycker bara de är roligt att dom har vart här hela nätterna hela veckan.. eftersom jag är helt ensam hemma = vill inte sova(när de är mörkt ute)

Men det kanske är dags att vända tillbaks dygnet snart & bli människa ? ;)

i helgen kommer Williambus och HuliganJonte hem ! :D saaakna.

världens finaste <3

De är läskigt tyst när ni inte är hemma..

MALIN LILJA ;)

Jag kom precis på vad Malin kan jämföras med - En aktiv vulkan ;) .. man vet aldrig när hon får utbrott ;) HAHAHAHHA

;)


Fredrik har återvänt till Norrland,

Fan va tomt det är här hemma, helt jävla tyst. Måste ha på hög musik för att inte bli galen ;) Fredrik (och Macke) åkte hem till Norrland igår kväll, det var ett extremt jobbigt hejdå den här gången. Säkert för att vi vart med varandra hela sommaren.. men vi ses säkert om en månad igen.

Frekrik..Jaa, med K som Ebba(n) säger ;) och en liten bebis William

 

Det är fan läskigt att va ensam hemma, i alla fall här.. för att det är så stort & 2 våningar.. jag inbillar mig massa ljud ;) Men Malin & Denise var här till två i natt, men jag lyckades inte somna fören halv fem för det.. och när jag väl somnade drömde jag mardrömmar.. som jag aldrig nästan brukar göra annars.

 

I helgen var jag ute på krogen med tjejerna, det var ett bra tag sen man va ute alla.. och det var även första gången för Hanna :D men jag glömde ta med mig kameran.. som vanligt.

 

Juuust det, Juha & Sandra har fått bebis nu äntligen! :D HAN är så söööööööööt! Måste bara få träffa han snart.

Bebb, sötaste! ( Ja jag frågade om jag fick lägga ut en bild!)


Hipp hipp hurra ;)


GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN BINE !! =)

Varma härliga sommardagar!

Finns så mycket att blogga om, men har inte haft ork eller lust = varma sommar dagar, då kan man inte sitta inne! Men idag regnar det, så det blir väl en innersittar dag.

VARNING FÖR VIRRIGT INLÄGG...

Vi har huset för oss själva i 10 dagar, för mammi och dom har åkt till Finland. Skönt men jävligt tyst.. Jag hann bara träffa William & Jonathan några timmar, och William kände inte igen mig, det kändes ju bra.. inte.

två hjärtan <3 William har blivit så stor & en kopia av sin pappa!

Igår var vi hos Farsan några timmar, blev ett kvällsdopp.. jävligt gött! Men det var ju riktigt tyst och konstigt när Janina inte va hemma ( hon är i Finland hos farmor & farfar).


I måndags kväll kom vi hem ( jag, Fidde & Macke) efter nästan en vecka hos Fredriks mamma i Kolsva(Köping). Vi åkte väl ner för att power big meet skulle va den helgen.. så det blev power Torsdag & Fredag. Se har vi bara tagit det chill, badat osv. Det var riktigt roligt att träffa Madde(Fredriks mamma), Linda och Josefin igen.. och Lindas lilla bebis för första gången. Man känner sig som hemma hos Fredriks mamma.. det kan jag ju inte säga att jag gör hemma hos Fredrik.. tyvärr.


Josefin hadde också blivit stor sen jag träffa henne sist, SÅ SÖT!
BEVIS på att han somna .. kl 7 ;)

Idiot jävel, jag ville nita honom.. men istället satte jag mig på taket & fota honom ;)

Skåål ;)

<3

Haliima :)

Haliima & morbror Fredriks stora hand^^

Josefin, som har dom bästa svaren på allt ;)

Nu måste jag visst sätta på kaffe, Malin & Hanna är på G ;)



In Kolsva

Jag lever ;) men har inte orkat blogga alls. Vi är fortfarande hos Fredriks mamma, men åker hem till mig i veckan. Morsan och dom åker ju till Finland på tisdag.. men jag lovar mamsen att de ska va lugnt i år ;)

Vi har vart på Power meet Torsdag & Fredag, badat, ätit glass och bara tagit det lugnt.

Bloggar mer hemma..

Hipp hipp hurra på din födelsedag!

Idag fyller min fina lillasyster 11 år! GRATTIS Janina & hoppas du får mycket presenter ;)

Köping/Västerås here we come!

Snart drar jag, Fredrik & Macke neråt! :D Tyvärr så kunde inte Tina följa med för ingen kan va hundvakt några dagar.. jävligt tråkig. Hade vart roligare för mig när vi åkte neråt också.



Ciiao!

Roadtrip till Norge osv

Bra uppdatering, men har inte haft lust ;) 

Imorgon åker vi ( + Macke & kanske Tina) neråt i landet! Är så less en viss person hemma hos Fidde. Vi ska ner till Köping/Västerås till Fredriks mamma.. bland annat för att det är Power meet i veckan och också för den där personen.. Slipper ju åka tåg också ;)

Och jag lyckas då fan med det mesta alltså ;) idag skulle Fredrik fixa en bil.. och jag råka somna i bilen, takluckan va öppen när jag vakna hade jag bränt ansiktet SMART ASS! jag i ett nötskal ;)




I Fredags åkte vi över till Norge med Ida & Tina. Fredrik dumpa oss i stan medans han skulle på arbetsintervjun + banken. Vi gick igenom 2 köpcenter på en halvtimme.. så det var ju mindre kul.Efter ett tag när vi va less  tänkte vi ringa Fredrik.. då kom vi på att varken Ida eller Tina hade Fredriks norka nummer,( han råka knäcka mitt sim kort!) BRA FREDRIK! Men vips så stog vi framför en bank, och lyckligt vis så var det just den banken Fredrik skulle in på ;)

jag va tvungen att ta denna bild, ifall det skulle bli den sista.. där han stog va de ett stup rakt ner!

Ville inte direkt att någon av oss skulle hamna där nere!

här va jag kraftigt livrädd! Tina står och håller mig i handen ^^

Vid banken ;) från vänster - Tina sitter & väntar, Ida höjer upp stämningen & jag har tappat bort Fidde ;)

trötta efter all bilåkande.. men bara halvvägs!

Men det va faktiskt ganska roligt med en roadtrip när Ida & Tina var med.. slapp Arjeplog för en dag också ;)

Sen resten av helgen har vi vart med Christian, Sandra & Bebban :) Spelade bland annat ett rolig spel "Lika par leka bäst" de går ut på att man spelar par mot par och stället frågor till varandra och om både två svarar samma så får man gå vidare, jag och Fidde vann iaf en gång mot Chrille & Sandra. Men de är ju ändå kul att man inte vet allt om varandra än helller när vi ändå vart tillsammans i 3,5 år.

rekommenderar! de är ju ett spel för par då..




Jag saknar!!


<3<3<3<3<3

Just det.. det går inte att nå mig på mobilen just nu. Fredrik RÅKADE knäcka mitt kort ( fast de är inte av?:s) men det funkar i varje fall inte.. men jag nås på hans mobil tills jag får ett nytt kort.

Norge över dagen

Klockan är bara 06.40 .. och jag har inte gått upp så här tidigt på as länge. Men idag ska jag, Fredrik, Ida & Tina åka till Norge över dagen :) Fredrik ska hämta ut lön + på intervju. Så vi andra ska väl gå runt på stan så länge.. det var ju tur att Ida & Tina ville följa med så slipper jag gå runt själv eller sitta på Fredriks rum.

Idag ska vi stanna uppe på fjället för att ta kort också ;) får se hur bra jag överlever det.

Sen blir det Arvidsjaur för att köra hem dom, och kanske supa med Tina.. beror på om Fredrik orkar köra hem på natten också.

Nu blir det kaffe så man vaknar till ;)

RSS 2.0