Hemma i Sverige

Im a live ;) och jag är i Sverige :) egentligen skulle vi ju vart i Norge nu, men vi åkte hem i helgen. Och ska tillbaks på Fredag för att Fredrik ska hämta ut lönen + gå på en arbetsintervju hos Volvo

Tummen upp nu åker vi hem till Sverige ;)

Ojj.. en vecka sen jag uppdatera. Nu ska vi se..  förra veckan va vi ju som sagt i Norge, och medans Fidde jobba hade jag inte direkt roligt.. speciellt inte när Internet la av på Onsdagen pga leverans byte eller vad de var. Jag klättra på väggarna, dagarna gick såå sakta fram till fyra! Men jag hann läsa ut andra Twilght boken + lösa klart korsordsboken & kolla på några filmer ;)

Vi åkte ju hem på själva midsommar så på lördagen drog vi upp till Fiddes farmors stuga där Chrille, Sandra & Ebba också var. Grilla & vi hade ju tänkt sitta ute.. men då blev det ju världens storm! typiskt? så vi blev inte kvar allt för länge.

SÖT Ebban .. Fredriks kusinbarn

Blååååste som fan!

En liten snygging !

Både lördag och Söndag kväll var vi ute och fiska.. utan resultat ;) eller jo Fiddes polare fick en regnbåge som vi grilla. Medans dom fiska satt jag vid elden och drack cider ;)


Ska väcka Fidde nu så han får gå & göra frukost åt mig ;)

OCH MIN JÄVLA ENTER KNAPP LOSSNAR HELA TIDEN!! roligt..


Hos Älsk, i Mo

Jag tog mig ända fram till Slagnäs ;) men denna resan va nog en av dom jobbigaste! blir nog inte den vägen mer, själva tågresan gick ju bra.. men sen att åka buss i flera timmar är inte riktigt min grej.  Men tillslut va vi framme i Slagnäs.. men då stannar ju inte bussjäveln! paanik typ, han släppte av mig sen iaf. Och där väntade mitt hjärta :)


På kvällen körde vi mot Norge  - Mo i Rana, och jag blev helt panikslagen när vi kom upp på fjället.. de va så äckligt högt upp och smal väg! Och jag som skulle ta bilder... Fredrik fråga ju om vi skulle stanna så jag kunde få nån bra bild.. men jag va ju så skakig så det gick ju inte  ;) jag satt mest med huvudet i kudden och skrek ibland ;)

Snö mitt i sommaren .. precis innan gränsen

De här är på fjället, jag va LIVRÄDD.. de är ju stup rakt ner och där vill man ju gärna inte hamna ;) men det va riktigt fint så jag kanske fotar på hemvägen.

Där jobbar Fidde ;)

Och självklart skulle jag ju smaka på norsk choklad ;)

Igår sov vi fan till halv ett, kändes ju mindre bra. Vi drog till Fiddes farbror (som också bor på Mo).. Fredriks kusin Annika va också där med Helmer & hennes kille. Helmer va så söt, han ville först varken komma till Fredrik eller mig. Han bara skrek när Fredrik kom nära ;) men efter en stund kom han självmant till mig hhoho, Hebbe gillar inte Fidde ;)

Just nu jobbar Fidde, men får väl se vad vi hittar på när han slutar. En sak - åka och "köpa" KAFFE! Fidde får gratis kaffe på jobbet så det får duga, då han inte dricker kaffe själv och inte har någon bryggare. Känner mig som en zoombie utan mitt morgon kaffe.


Next : Arjeplog & Mo i Rana

Om 2,5 timme åker jag då :D hoppas jag hittar bussen i Östersund ;) De värsta som kan hända är att jag blir kvar där.. då kan jag iaf trösta mig med att jag är i norrland HAHA!


Lånade Hus i helvete av Hanna, den är så jävla rolig! då kanske tiden går liite fortare!


vi hörs i Mo i rana eller Arjeplog ;)

Hipp hipp hurra på din födelsedag!


GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN, HANNA!! Äntliiigen ;)
nu slipper du sitta hemma när vi andra går ut på krogen!
<3

Härliga sommar!

Fan vilket härligt väder vi har idag också! :) Har legat ute i solen hela dagen med Jonathan och William ( ja, han var ordentligt insmörjad med solskyddsfaktor och hade hatt på sig, och satt inte hela tiden i solen!.. Ingen kan klaga ;) samtdigt tvättade jag, packa vad är det? ;) gör det seeen.. känner ni igen det där?

Imorgon åker jag ju till Fredrik, och det lär bli en anning stressigt innan! handla på morgonen, och säkert packa.. även om jag försöker intala mig själv att jag gör det idag ;) sen ska jag hinna gå upp till Hanna på fika för att hon fyller 18.. men sina vänner hinner man alltid med.

Nu ... solen & Twiligt, hm just det packa..- äh jag gör det seeen :D


Jaha.. jag lever ...

Kom hem för en stund sen, har vart hos mormor hela dagen.. solat som fan, måste ju passa på när solen är i Borås! Och nu i kväll va jag uppe hos Malin & drack kaffe, när jag egentligen skulle behövt tvätta & börja packa lite.


Så jävla gött i värmen ! ;D

Nu blir det betapet som vanligt, skulle bara meddela att jag lever.. men inte har något vettigt att blogga om.. typ som detta inlägg.

ETT HELT ÅR HAR GÅTT SEN STUDENTEN!Jag minns den här dagen med glädje! I made it :D

J ska åka till Norrlandish


Wiie, nästa fredag åker jag till Fidde :D fast denna gången ett annat tåg & helt annan väg..den jag brukar åka kostade över 1000 spänn.. och de betalar jag gärna inte.

HAHA  - Slagnäs Bensin ...! (bensin)station ska de va ;)

FILMRACE

Det regnar ute så film är perfekt idag ;)

Kollade just på DearJohn

Nu blir det denna

Förslag på någon film? kom igen då ...... ;)Tävlar om Bloggdesign!


Knixie har en tävlig där man kan vinna en bloggdesign, och jag är med för att jag skulle vilja ha en ny..lite mer somrigare.  har ju haft denna ett tag.

Den soliga helgen!

Idag rengar det... jävla skithåla! Vi som har haft sol flera dagar.. men det är ju Borås, så man ska inte bli så förvånad.

Helgen har vart lyckad MED sol!

I Fredags va jag uppe hos Malin hela dagen. Sola, tjöta, löste kordord, drack kaffe & käka glass.

I Lördags var det ju fest hos Ringman, och igår tog jag det bara chill i solen, mormor & Emilia hälsa på.. och jag va bakis ;)

 

Just det ja, jag fick godkänt i Matte A :D nu är det bara hoppas att jag kommer in på högskolan med mina betyg..


William, 7 månader!


Coolingen, vi visste att du skulle bli söt.. men så här söt?!

Gårdagens party i bilder

Gårkvällen blev lyckad, trots att en kompis blev för full & sne.. och lite andra saker, men va fan.. vi bor i Nitta ;) det kunde vart värre.
Dom små bilderna är klickbara.

Varma SOMMARDAGAR!

jag har inte haft någon lust alls att blogga under dom här dagarna, vem sitter inne när det är häligt väder ute? Har solat och slappat hela dagarna hos Malin & Hanna..  har inte fått så värst mycket färg :(nmen FRÄKNARNA har kommit fram på riktigt :/

(Igår när jag och Malin löste korsord tills något äckligt djur kom & förstörde allt!)


i kväll blir det lite fest, här i NITTA faktiskt. De är en "polare" som har utflyttningsfest..?

Nu ska jag ut i solen igen & kanske få liite färg ;)


Frågor till er!


Jag snor listan från Kalsongmorsan
  1. Vad heter du?
  2. Var bor du?
  3. Hur gammal är du?
  4. Hur länge har du läst min blogg?
  5. Hur hittade du hit?
  6. Varför läser du min blogg?
  7. Vad är det bästa & det sämsta med bloggen?
  8. Har du någon fråga som du vill ställa till mig?

RSS 2.0