Norrland


Jag saknar bebis, men vill ändå inte åka hem på Söndag...


JAG SER DET SNÖAR...

FYFAN vilket väder det har vart här idag, det blåste av bara helvete & snöade. Inte speciellt skönt att få en massa snö i ansiktet.. tummen ner!

Idag har jag och Sandra haft mammaträff ;) barn 1 - Ebban, men vem är då barn 2? jo, ingen mindre än Fredrik.. har bildbevis. Legobygge & dom till och med åt ur samma tallrik ;) barn alltså ... :D Undra om Sandra vill ta en kaffe imorgon så barnen får leka av sig :D

Ebban chillidillar i Fredriks fotölj :D

Finaste Bebba

andra barnet :D

Bilder på Fredriks lya kommer när det är i ording här, det enda som är riktigt i ordning är "sovrummet". En helt okej lägenhet bortsett från hans fula tapeter i vardagsrummet.


han har mobilt bredband & det seegar apa så orka inte ladda upp fler bilder.

Idag är det ÄNTLIGEN dags! :)

Så där nu är allt packat & klart, fick ta i med våld för att få igen resväskan! ;) Blev lite orolig igår kväll när jag läste att SJ hade ställt in massa tåg, och tänkte då att med min vanliga tur så stannar jag säkert hemma, men vad jag har sett på SJ:s sida så gär mitt tåg i alla fall. *peppa peppa ta i trä* jag ska fan åka.. fyfan va förbannad jag skulle bli om det står att det är inställt.

Om två timmar åker vi mot herrljunga! Fredrik here i come! :D


Alla dessa måsten.. trots att de är fredag ;)

Kom hem från stan för en stund sen, är helt slut! Och jag borde tvätta & packa.. orkar jag det ? NEJ. Tar istället ett eller två glas vin ( jag som sa att jag ALDRIG mer skulle dricka vin, efter den JÄVLIGASTE baksmällan för 2 veckor sen!), sen kanske jag orkar tvätta & packa.. jag har inget val! Har i alla fall kommit en bit på väg..

Packnings lista.,. ändå lyckas jag alltid glömma något ;)

Skulle ha köpt en jacka eller skor idag, men blev inget av det.. hittade EN skinnjacka på Vero Moda men tyckte inte om kragen ;) istället blev det lite krafs från H&M ( läs smink) och en grå mössa som matchar mina nya gråa vantar! :)


Neee det här går ju inte, PACKA VAR DET JA! imorgon tar jag semester ;)

RUBRIK. SE

Veckan har bara flugit iväg! Jag har hunnit fylla 20 och allt men inte vart på glasbanken än... fy skamm ;) men det fixas nog på lördag innan jag tar tåget till Norrland, då går tiden kanske något snabbare, har ju ingen dator att födriva tiden med heller.. då får man ta till alkohol ;)

Synd om er som inte fick smaka på min egengjorda jordgubbstårta  (efter Annes önskemål ) ;)


fin va ;) ?IDAG FYLLER HON 20 ÅR!


DÅ - RÖDHÅRIG TROLLUNGE

NU - ganska galen & onormal ;)  bilden är från förra året.

det är är ingen ovanlig syn ;)

GRATTIS TILL MIG SJÄLV,
Nu får jag också handla på glasbanken ;)

Laptop efterlyses ;)

Jag hatar att sitta vid någons annans dator, har ju inga bilder! Men förhoppningsvis så orkar Kim lägga in alla mina grejer från hårddisken till hans dator, vill ju inte bli av med 10 GB bilder bland annat. För er som inte vet så råkade klantiga jag spilla ett halvt glas vatten över datorn i går.. så den är död & är tveksam på att den går att återuppliva, letar för fullt på blocket efter en billig laptop! har du/vet du nån som har hör av dig. -  som i efterlyst ;)


Och ett stort grattis till Minna & Jasmin som blev föräldrar till en liten flicka sent igår kväll 10-10-2010 :)

De här med lotter

Köpte en några tia lotter med mammi igår, och vi har vunnit 10 hela tiden.. tänk då om vi skrapar fram 125 000 eller 250 000, va glad man skulle bli tills man kom på att jag måste dela hälften med henne ;)


YES, han fick den!!

Ringde Fredrik just & fråga vad han gjorde "river tapeter", Wooho han fick alltså lägenheten! men den ska tapetseras om, byta golv och om de va nått mer.. men förhoppningsvis så är det klart tills jag kommer upp! WOOHOO... lyckan går inte beskriva! det låter nästan som att de är jag som fått en egen lägenhet, men fyfan va skööööööönt att han fått eget nu! ÄNTLIGEN


Nästan så man skulle skåla på det, men har ju inget & skåla med ;)

Hipp hipp hurra ! :)


GRATTIS på 20 års dagen MALIN! :) ( Som fyllde år igår.. såg att klockan visst va halv två!) Kom precis in efter att ha fått för mig att gå ut med Malin & Sofie en stund mitt i natten, INTE så livat i Nitta då ;) inte för att de är de annars heller.. tråkiga bonhåla!RSS 2.0