SAKNAR!


Världens bästa vilddjur! <3

Nostalgi


Fredrik vann med 6-0 !! men vänta bara snart är det revanch! ;)

hemgång

Då var det dags att åka hem till Fidde igen då, har haft nästan 2 helt awsome veckor här. Träffat mina bästa vänner,  kafferep.. nostalgi på hög nivå när alla va samlade igen! Shoppat, skrattat & haft semester från min sambo HAHA! ( ja, det var nog behövligt.. nu minns jag hur det var att sakna!)

En gammal bild från Nyår 2010? ah något nyår va det iaf ;)

Igår var jag hos farsan & sa hejdå till dom. Kunde ju vart Fredag så jag & Anne hade gjort om helgen ... hade så roligt, like always med Anne. och det var så klart kul att träffa Janina också, extra roligt med trippen till Göteborg som vi gjorde.. bara jag & hon, ska nog göras om nästa gång!

såg nu att Janina SNART är längre än mig ..!


gör som Janina brukar göra ;)
Pluskontot - imorgon får jag äntligen träffa träskallen där hemma igen ;) jag saknar honom, fast jag ibland inte vill göra annat än att slå ihjäl honom.. ;)

Minuskontot - att åka ifrån alla, Wills hade jag gärna tagit med mig!

Awsome day!

Idag har verkligen vart en helt galet bra dag, varför? jag åkte in till Ulricehamn & träffade Malin, Hanna & Sofie ( och Hannas lilla Tjorven! så jäkla gullig hund!). Var ett bra tag sen sist.. när jag åkte "hem" efter några timmar kände jag mig glad i hela själen, att så lite kan göra att man bara känner LYCKA! världens bästa vänner.

Malin med lilla Tjorven :D

Våran kock Hanna fixar tacos ;)

Sofie & Malin fixar ...

Helgen har också vart rolig :) blev en hel del skratt, bastu, cider & shoppande! :)Lillasyster Janina <3<3

Imorgon åker jag in till Borås & säger hejdå till Janina, Anne & farsan för den här gången.. och på Onsdag åker jag hem till Fidde.


Göteborg

Igår var jag och Janina i Göteborg ! :) Det var riktigt roligt, en hel dag bara jag och min syster! Vi shoppade och gick säkert 3000 mil (det kändes så i fötterna efter 5 timmars shoppande!)

till våran stora lycka såg vi att dom hade öppnat starbucks där! :) Blev en vanilj latte för mig, den va riktigt god!

imorgon åker jag tillbaks till Borås & stannar där i helgen.. då får magmusklerna jobba, för det kommer skrattas :D like always!

På måndag ska jag åka in till Ulricehamn och träffar Malin. Det var läänge sen nu så vi har en hel del att uppdatera om ;)

Min bästa vän, det spelar ingen roll om vi inte pratar i telefon på flera veckor, eller inte ses på två månader. Det är alltid det samma ändå, när vi väl pratar eller ses. Jag är glad över att jag har en riktig vän.

och på onsdag blir det hemgång, jag saknar Fidde!! är inte van att vara utan honom längre...

Borås

Jag är hemma i Borås nu, kom hit i lördags och ska stanna tills nångång till mitten på nästa vecka. Fidde hade velat följa med, men han fick snällt stanna hemma denna gången. I Lördags fyllde Jonathan 8 år, han fick bland annat en ny cykel. Sen har jag mest busar med William. Men imorgon bär det av till Farsan, Janina & Anne. På Onsdag blir det en hel dag i Göteborg med Janina :) blir nog riktigt roligt!

Den kaxiga 8 åringen!

<3 den trotsiga 2 åringen

Janina har börjat blogga kolla gärna in hennes blogg - http://janinaflygare.blogg.se/

RSS 2.0