UNDERBARA SOOL!

Faan vilket underbart väder vi har haft här idag :D det var RIKTIG sommarvärme, kändes som sommar! Hemma hade vi 30 grader i solen, och 26 i skuggan, trodde jag skulle avlida där ett tag, men jag ska fan inte klaga :D SOMMAREN ÄR JÄVLIGT VÄLKOMMEN! =)

Började dagen med skolan, eller APU som det är just nu.. men förhoppningsvis så slipper jag det nästa vecka. Iaf när jag och Bine kom dit, fick vi reda på att vi inte började fören två och skulle gå till åtta. Men eftersom vi redan var där, så fick vi uppgift att göra, vi skulle göra ett bildspel av en jävla massa bilder som tagits nu på Estet veckan.. det tog sin tid.

Och sen har jag vart med Sofie idag :) va hemma hos henne först ett tag, sen gick vi ut och gick en kort sträcka.. sen hem till mig och dricka kääf !

Imorgon ska älsk åka till Östersund, hjälpa hans koompis att flytta.. haha jag tyckte han kunde åka från Åre till mig på Lördag då, men biljetterna va åt helvete för dyra. Kostade ju mer än vad dom gjorde uppeifrån honom, och det är mycket längre ju... ;O konstigt de dära.

Jag vill ha dig här, jag saknar dig... det har "bara" gått två veckor sen vi sågs.. 4 kvar typ :(

morron

God morgon.. nja.

gick upp en hel halvtimme innan jag egentligen behövde, bara för att dom jävla fåglarna inte kan hålla käften, dom börjar ju redan halv fem... hallå? det är inte så att jag ska ut och mjölka.

Bussen går om 20 minuter, det är helt sjukt.. 2 timmar innan jag börjar! Hade jag åkt bil, hade jag kunnat sova till åtta.
Dricker mitt morgon kaffe och försöker trycka i mig en macka, vilket går mindre bra. Jag kan inte äta så här tidigt!

Idag ska jag ta ett snack med Susanne och Emma.. måste fixa betygen! vill ha slutbetyg..

och när jag kommer hem ska jag skriva ett CV, Mammi får hjälpa mig lite. Och skicka in lite överallt. Liksom även om det står att man ska ha körkort, så varför inte chansa.


<3

Älskling.. jag saknar dig!


Hjärta & Själ


AS GRYM!
och helvete vad jag garvade åt Outro, Elin mådde du bra xD ? :P

Ska skriva lite mer om vad jag tycker om skivan senar

3 år åt helvete?

Jag är arg, irriterad och åt helvete med skolans lärare. Jag.. Janette Flygare kanske inte får något slutbetyg. Då var dom här tre åren helt jävla onödiga, varför i helvete hoppade jag inte av i 1:an och började BF ... jag visste att jag valde fel linje. Fast grejen är att jag inte har någon ig varning i något Mediaämne (förutom Webbdesign men det har jag haft ig sen 1:an), utan i Projektarbete mitt slutbetyg hänger nästan helt på de här jävla Projektarbetet. Grejen är att man får högst ha 250 poäng IG, annars får man ju inget slutbetyg. och jag har redan det ..
webbdesign - 100
Matte A - 100
Matte B - 50

kshdgf hkdgef bngl fgljhioeskflvdfkpgojkerä nh- .... så känner jag just nu.

Men ska gå till Emma (matte läraren) imorgon, och fråga vad jag ska göra för att kunna få ett G i matte A, då kvittar det om jag får IG i PA, fast jag och Bine ska ändå gå till våran handledare imorgn o se vad i helvete vi ska göra för att hon ska sätta G.

hon hade skrivit ett mejl där det stog ungefär så här:
Har kollat igenom rapporten nu, den ser fortfarande inte okej ut.
och ni ligger fortfarande på IG i projektarbeteskursen, och det här hjälper er inte direkt upp.

då menar hon inte att vi endast ska ändra i RAPPORTEN...... åt helvete, vi har lämnat in loggbok och själva projektet som det ska, men antalgigen så tyckte hon väl att de var för lite, jaaha men då kunde hon sagt det innan vi blev klara med boken.

och visst jag får ta studenten, men vad är det för mening OM jag går utan slutbetyg, ...
Kill me?

Drömde om KalsongKorvJenny, hennes barn och Baso

drömen var så jävla verklig! och jag blev jävligt besviken när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. För det var så rooligt att umgås med Jenny och hennes barn va helt grazy :D haha

Det va så här..

Jag var hemma hos Jenny och barnen, vi kollade på film och skratta massa ( kommer inte ihåg åt vad), Marlon va helt crazy, haha och han blev jätte arg på mig när jag kallade han för Moofen, Och Leon han ville bara bli buren och Liam han satt och fes på mig hahahahahah. Sen mitt i allt ringer Baso as full och frågar vad jag gjorde, han trodde inte på mig när jag sa att jag var i Örebro, men jag gav bara luren till Jenny. Sen vaknade jag ...
BLEV SÅ BESVIKEN.

Haha det är konstigt hur man kan drömma om folk man aldrig träffat, men jag tror det är för att jag följer KorvJennys blogg och kollar hennes bdb dagligen.


Svar till Kalle Knepig

Kalle Knepig om Bilder 3:
Har bara en liten fråga ?? Varför JANPAN ?
Vart kommer det ifrån ?? Mvh : Sundström

Svar: Det var så här, att mitt ex kallades för Timpa och hans "bror" för Jimpan, och eftersom jag var med dem så mycket så ville jag ha ett liknande :P först sa dom : Jampan, men det gick ju inte eftersom jag inte har något M i mitt namn.. så skriker Jim ut : men Janpan

Bilder 3

Fortsättning ..

En gång var jag blond. världigt blond..


En gång var Janina solbränd :D


Alltid något drickbart i handen ;)


den här gjorde jag för jätte länge sen.. jag älskar dig!


Timo, Malin, Janpan, Jim och Hanna i  min säng ;D


Den här bilden är så söt :D


En gång hoppa jag och Hanna studsmatta ;)


En gång var jag, Bine och Linette bakis i skolan!


En gång fyllde jag 17 år !


En gång fyllde Anne 34!


En gång var jag ute på krogish med Malin och tjejerna


En gång var jag ute på krogish med Minna och Jasko, och söp bort mobilen.


En gång fyllde Malin 18 ( i svart)


En gång hade jag och Malin 17 års fest.


En annan gång fyllde Minna 25


En annan gång sjöng jag singstar med dom här.


och en gång ölade vi hos mig!

Bildrace 2

Fortsättning..


håller din hand, så länge du vill.


Du är betydelsen i kärlek <3


Josefin, Fredrik och Linda :)


Bland en massa renar :I


Fråga mig inte :P jag vet bara att jag stöka ner Fiddes rum:P


Thats my cool <3 ;D


Fredriks kusin Christian och hans dotter, Ebba :)


Ja, nu vet ni hur norrlänsk mjölk ser ut på sommaren xD
OCH att grön mjölk där är våran röda här.


BIG OCH MINI HAND ^^

Bildrace!

Laddar upp en bild från varje mapp, och skriver en liten text till varje...bara för att jag inte har något vettigare för mig så här på kvällen, när ingen är social.


Poolen på vårt hotell, i Bulgarien :)


Kusin Emilia, hon har gått o blivit stor.


Moster Mia & Kusin Emilia, här var hon MINI


Fredrik och Kim bryter arm.. Fidde vann som vanligt ;)


Emilia och jag, hos mormor


Nooni och jag =)


Jonte hoppar studsmatta =D


Älskar den här bilden, så söt!


Emilia och Jonathan gungar.. hos mormor


Me & My sis =D


HAHAHAHHAHAHAH!

Baso sjunger när han kissar HAHAHAHAHAHHA
HAR KOLLAT PÅ DEN OM OM IGEN!

Kanske är det sant..

att man lär sig något nytt varje dag ?

jag lärde mig iaf nyss något nytt.
man borde lägga på luren direkt när man hör att personen i andra ändan är bakis!

Varför ringde du, när du själv vet att du inte är speciellt trevlig som bakis. Okej jag är inte heller speciellt trevlig som bakis, och lätt irriterad.men då sitter jag inte och ringer till någon heller.

inte Jag :D

haha jag vet en som är bakis idag, men det är inte jag ;)
haha Fredrik då:P

ringde nyss och det var ingen glad ton man möttes av:
F: "det var då ett jävla ringande"
J: va? jag har då inte ringt tidigare..
F: ne men farmor och pappa o alla, jag har huvudvääärk

han brukar aldrig annars erkänna att han är lite bakis :P


Ååå orka vakna nu!

Seriöst, det är lördag.. och jag vaknar innan nio. Vad finns och göra? jag är för trött för att städa mitt rum eller ens gå upp ur sängen.


igår kväll följde jag med Malin och Hanna till Eddy, Totta var också där. Och så när vi skulle på toa, vi gick alla tre för Malin sa att den toan va konstig att spola haha. Mycket riktigt, när hon spolar  kom det as mycket vatten i heela toastolen och inte nog meed det, de flöt upp en BAJSKORV! seriöst, jag höll fan på å spy...yääk.
Var där ett ett tag, men de va rätt lamt så gick hem vid tolv, fyfan va äckligt det är att gå igenom en mörkfotbollsplan och sen en gångbana med inga lysen.

Älsk du ringde aldrig i går kväll som du sa, men du va ju packad som en anka.. så jag förväntade mig inget.


Studsmatta :D

Hoppade lite studsmatta med Christian innan, man kan väl säga att det var mitt riktigt premiär hopp för detta året. Ni kan kolla vidoes HÄR 

IM FLYING =)

stencool!

varmt!


UNDERBART!

GOOOOOOOD MORNING! =)

sovmorgon till halv 8, kalla det sovmorgon eller inte. Men för  mig var det två timmars sovmorgon! Bara för att jag kan åka bil idag istället för buss! Jag gick upp kvart i åtta, alltså 45 minuter efter att bussen gått. Uuunderbart..


OCH DET ÄR FREEEEEEEDAG!

igår avslutades dagen med en promenad halvvägs till Varnum, med Sofie, Hon skulle låna cigg av någon och ville inte gå ensam.. 3 km senare och 45 minuter var jag hemma ( vi stanna och prata i en kvart typ)

Var även hos Malin igår kväll, tjöta med henne och Hanna :)

Ciiao, till skolan nu.


VILL HA DEN NU!

Baso och Shorty har släppt sin platta idag, Hjärta & Själ! och jag vill ha den NU, sitter och lyssna på snippet hela tiden, och jag kommer få vänta en extra vecka på skivan, men jag valde det själv :P för jag vill ha bådas autograf på skivan, och då Elin ska åka till Karlstad nästnästa söndag? så ska Tommy skicka iväg skivan på måndag =) men han va snäll o skulle skicka låtarna i en rarfil till mig, när jag skickat pengarna (vilket jag kommer göra i morgon eller måndag)

Va i skolan idag också, som vanligt kom dit vid nio. Och då står det på tavlan att jag och Bine skulle filma teater gruppen efter lunch.. alltså satt vi från nio till halv tolv då vi hade lunch och inte gjorde ett skit! Det tycker jag var dålig stil av Caj, han kunde ha sagt i går att vi inte behövde komma till skolan fören vid halv ett. 
Sen filmade vi iaf, redigerade och stack.. 8 minuter innan bussen skulle gå stack vi från skolan, och i trappan så såg jag iaf vad jag trodde var caj, så jag typ vänder mig om för att springa tillbax till klassrummet men Bine bara: de är en neger!
(anledningen till varför jag trodde det var Caj, var för att dem hade typ likadana kläder), sen sprang vi typ till resecentrum, men heelvete vi missade bussen med 1-2 minuter!! vi har aldrig missat våran buss hem tidigare, men tur som vi hade så gick nästa buss efter en halv timme.


ska upp till lilla Malin senare och dricka lite kaffe och ta de chill <3

12/6 Lääängtar!


FÖR JAG SKA TA STUUUDENTEN ! =)

In tha School

Är i skolan nu, har APU här än så länge iaf. Och trodde det skulle bli as hemsk dag idag också.. eftersom måndagen var ett helvete. Men idag går jag och Bine omkring och filmar tvåorna som har estetvecka. Var nyss nere och filmade teater gruppen, fan va vi skratta åt dom så roligt =D
och det bästa - det har gått as fort idag! klockan är redan elva, och snart har vi lunch. Och sen ska vi nog redigera hela eftermiddagen.

Ciiao


PANIKSTÄDA!

Mormor ringde nyss, och hon skulle komma med sin mamma ( min vad det nu blir)  och bjuda på pannkakor... och jag bara flög upp ur sängen och panikstäda, slängde in disken i maskinen, upptäcker att vi inte har några disktabletter.. panikringer tillbaks och ber henne ta med haha. panikstäda i hallen ( mina bröder har inte lärt sig att hänga upp jackorna osv) och Jonathan leksaker överallt, Mamma och Juha jobba.haha nu måste jag gå.


ska försöka smygfota dem =)


Hur hittade just DU till min blogg?

Jag är nyfiken... hur hittade  du till min blogg? och varför (om) följer du bloggen? :)


Muffins(kaka) a lá Janpan ;)

Jag blev så sugen på något innan och bakade. Men hittade ju varken kakao, bananer eller vaniljsocker här hemma. Så negerbollar, kladdkaka eller bananmuffins var uteslutet. Men så hitta jag vanilj yogurt :D Så då blev det vanilj-yogurts-muffins-kaka!
haha bland i sånt och det blev massa gott =)


Denna dagen har vart HEMSK! vi har APU nu, men jag har ingen plats, så är i skolan. Tur så är jag inte ensam, men iaf så vi är någon jävla "reklambyrå" och får olika uppgifter, ush säger bara en sak - inte min grej! Vi fick uppgifter, och Caj frågade "det ska fotas på museét idag, vem vill göra det?" men alla kolla bara ner i borden o då "Ah men då bestämmer jag " .. så kolla han på mig och Bine ! Åååå jag kan inte fota :O inte bra bilder.Iaf så åkte vi dit, och fan va jag stöörde mig, dom som var där (folk från olika klasser i skolan) viste att vi skulle fota dom när dom gick omkring och kollade på fotona.. MEN Fjortishelvetena typ tog för händerna elller gick i väg så fort vi tog upp kamera helvetet. Idioter.

Jag måste skaffa en APU plats, jag pallar inte va i skolan i 5 veckor och göra saker som ändå inte blir bra.. som idag, bilderna blev hur dåliga som helst för att idioterna gick iväg när kameran togs upp. och inte nog med det.. mina fossingar är helt döda och min stortå gör ont!

Nu är jag också jävligt trött, blir one tree hill och sängen!


döda mig?

OKEJ NÅGON FRIVILLIG SOM HAR LUST ATT KÖRA ÖVER MIG OCH BINE ( hon vill med dö) ? =)

vi ses i NANGIJALA vi skickar hälsningar med brevduvan Nisse

UNDERHÅLLANDE!

Haha ni måste hålla med om att Wipeout är underhållande? Ibland får man ju skratta hur jävla mycket som helst.. skadeglädje är bra .. ibland ;)Söndag, och måndags ångesten är tillbaks.. mer än vanligt. Nu har vi APU och det betyder - ingen sovmorgon! Ska vara i skolan halv nio imorgon, och kommer säkert inte få sluta fören halv fyra. Och sen ingen ledig tisdag :(
Frågor

51. DET ÄR JAG BRA PÅ? - sova länge på morgonen!
52. MUSIKSTIL? -blandad!
53. LYCKOTAL? - 4
54. FAVORITFILM GENRE? - komedi
55. BÄSTA BOK? - Pojken som kallades det.
56. OM DU FICK VÄLJA EN SUPERKRAFT, VAD SKULLE DU VÄLJA? - vrida tillbaks tiden..
57. FAVORITORD - typ
59. CHIPS, MORÖTTER ELLER GODIS? - godis eller chips, beror på vad jag är sugen på.
60. PIZZA ELLER HAMBURGARE? - Beror också på vad jag är sugen på.
61. SKRIVER DU DAGBOK? - bloggar
62. SPORT, A-EKONOMI ELLER BARNPROGRAM? - BARNPROGRAM!
63. NAMNSDAGSDATUM? - Vet inte..
64. HAR DU NÅGON FLICKVÄN/POJKVÄN? - Ja, min kärlek stavas FREDRIK
65. TÄNKER DU NÅGONSIN PIERCA DIG? - Det har jag redan gjort en gång,
66. FÖDELSEDAG - 12 Oktober
67. FAVORITCHIPS - Pringles
68. SYNLIGA ÄRR? - ja ett 1,5 cm ÄRR under naveln, 2 mindre som inte syns så mycket längre.
69. DIN BÄSTIS - mina gurlies
70. STÖKIGT ELLER VÄLSTÄDAT? - städat ! men ändå har jag stökigt i mitt rum
71. GUNGAR DU PÅ STOLEN? - nej
72. HUR MÅNGA KUSINER HAR DU? - hm, *räknar* 10 fick jag det till.
73. DETTA GÖR MIG ARGAST? - falska männskor
74. HAR DU PROVAT ALKOHOL? - Ja ?
75. I JULKLAPP ÖNSKAR JAG MIG? - förlovning :P
76. SENAP, KETCHUP ELLER INGET PÅ KORVEN? - båda och
77. SKULLE DU NÅGONSIN FÅ FÖR DIG ATT HOPPA BUNGYJUMP? - NEJ FYFAN!
78. VILKEN HAND HÅLLER DU GAFFLEN I? Vänster
79. ANSER DU ATT MAN FÅR SKYLLA SIG SJÄLV OM MAN SLICKAR PÅ EN LYCKTSTOLPE PÅ VINTERN? - Haha jag lite, men va fan när man va liten var man ju dum.. jag gjorde det flera gånger hahaha
80. ÄR ALLA LIKA MKT VÄRDA? - NEJ! inte pedofiler, misshandlare osv.. enligt mig.
81. VAD HÄNGER PÅ VÄGGARNA I DITT RUM? - spegel, Finlands hockeylandslags tröja, tavla med bilder.
82. VILKEN FÄRG HAR DU PÅ TAPETERNA? - ljus lila
83. PASTA, RIS ELLER POTATIS? - pasta
84. HUR SKA DIN DRÖM KVINNA/MAN VARA? - brunt hår , bruna ögon, lång  <3
85. VILKET ÄR BÄST - JULAFTON ELLER DIN FÖDELSEDAG? - fJulafton
86. LJUST ELLER MÖRKT BRÖD TILL FRUKOST? - beror på vad jag är sugen på
87. VILKEN LÄSK ÄR GODAST? - FANTA
88. VAD GÖR DU HELST? - umgås med vänner, myser med älsklingen och festar med båda två ;D
89. BÄSTA RAGGNINGS REPLIK? - inte vet jag
90. HUR MÅNGA SYSKON HAR DU? - 4
91. BÄDDAR DU DIN SÄNG? - sometimes
92. BOR DU SJÄLV ELLER TILLSAMMANS MED NÅGON? - familjen, men ska förhoppningsvis flytta i sommar eller något.
93. ÄR DU ALLERGISK MOT NÅT? - YES, enligt mig själv - LÖÖÖÖK
94. ÄR DU MÖRKRÄDD? - JA, oftast.
95. ÄR DU RELIGÖS? - nej
96. TROR DU PÅ ASTROLOGI?- va e de ? :D
97. TROR DU PÅ MAGI? - nej
98. SLÄPAR DU FÖTTERNA EFTER DIG? - nej inte ofta
99. GYMPADOJOR, VÄLPOLERADE SKOR ELLER SANDALER?- gympisar !
100. VAD ÄR DU MEST RÄDD FÖR? - att bli sviken och lämnad av Fredrik igen.. helt ärligt.

Ny design!

Som ni ser .. så har jag fått en ny design! ÄNTLIGEN.. =)
TACK BASO :D Haha jag funderar lite på min slogan som han gav mig, haha studsmattor? xD

vaknade rätt sent i dag, runt halv tolv. Men det var för att jag tvingade mig själv att vara vaken till tre, då Fredrik kom hem och ringde mig. rätt trött är jag också, men med lite kaffe så blir jag nog pigg.

Ska åka till mormor idag tror jag, dom kommer hem från Finland :D och hon har med sig sin mamma, alltså min hm vad blir det? haha! Ska leta efter ett kort på mig från när jag var liten, som vi kan ha till studenten. För här hemma hitta vi massor, men inget som jag accepterade =) haha

Seriöst ÅTTA veckor kvar till jag tar studenten =) helt sjukt hur snabbt tiden har gått! och det kommer nog gå ännu fortare, i morgon börjar 5 veckors apu, ska vara på skolan.. iaf denna vecka. och sen efter APU bara 3 veckor kvar! :O

Made by Emelie aka pygméehomie


Tack och jag tycker den vart bra =)

Modell Jonathan del 2Kommentera gärna vad ni tycker :)

Modell Jonathan del 1

Fick lusten att fota, och Jonathan agerade modell :)
Jag blev rätt nöjd med bilderna, men är ju tagna med vanlig kamera. Och har inte redigerat dem någonting, han har ketchup runt munnen.. Emelie kanske orkar hjälpa mig =D


Vad tycker ni? lämna gärna en kommentar ! :)

del 2 kommer snart


SOL UNDERBARA SOL!

Att vakna upp till sol är något av det bästa som finns! och att ingen är hemma just nu gör ju saken inte sämre ;) Men det finns en anledning till varför dom åkt i väg, det finns inget kaffe :O så får dricka thé till frukost.. ja det funkar.
just nu är det 13 + grader, men det blir säkert lite varmare under dagen.. kanske jag skulle lägga mig på stuttsmattan och steka lite?

Igår kväll när jag, Hanna & Malin hade vaknat till, gick vi ut. Men vi ville göra något annat än att bara sitta och snacka, så jag tog med mig fotbollen så vi spelade lite, eller ja körde straffar och passade. Sen kom Timo och Jim, och dom är ju så tråkiga och ville inte vara med typ den här inställningen " vad är de för mening att springa efter en boll"..  så istället bilda vi en ring och satt & tjöta, men efter ett tag börja vi frysa - jag, Hanna och Malin.. vi ville gå in. Så stackars Timo och Jim hann typ vara här en timme innan dom åkte hem igen med mopparna ( och de va ganska kallt, så dom vart ju inte såå glada haha )

Får se vad som händer idag, en sak är säkert - jag behöver ny musik från ELIN!


Heeelg!

Faan va nice, tro det eller ej men jag var totalt slut när jag kom hem efter skolan idag, efter bara 1 dag i skolan.. på hela veckan! Och ändå så var inte dagen speciellt ansträngande.. vi hade fått våra studentmössor, haha jag tycker dom är så fula, glömde min i skolan.

När jag kom hem däckade jag i sängen.. och sen när jag vaknade så höll jag i mobilen, och fick typ panik... letade efter mobilen (jaa jag märkte inte att jag höll i den = nyvaken som fan), Vände upp och ner på täcket alla kuddar och kolla under sängen.. SEN märker jag att jag höll i mobilen. hahaha xD Snyggast idag

ska ut med Malin och Hanna sen.. Malin har jag inte fått tag på, ringde till Hanna och hon hade inte heller hört något från henne, det är inte likt Malin. Men hon kanske låg o sov. Ska försöka få tag på henne snart iaf... jag orka inte sitta inne. Kanske Sofie och Bine också är ute, Timo och Jim skulle kanske också komma =)

Nu börjar jag komma ikapp på bloglovin också :P


Hejdå vinterland.

Idag åker jag hem, närmare bestämt om 3 timmar. Vill inte, för det har gått alldeles för fort denna gången, vi har inte haft så mycket egen tid heller. Men denna gången har vi hittat på massa saker istället :) Jag brukar ju klaga på att vi bara ser film och osv..

Men älskling kommer ju ner i Maj förhoppningsvis <3

Idag fyller min bror 13 år, GRATTIS CHRISTIAN!

EBBAS DOP

Vi har nyss kommit hem till Fredrik igen, var på Ebbas dop. Och hon var så duktig så i kyrkan, inget gråt.
och namnet blev Ebba Maria Berny Celander. Efter kyrkan blev det mat och fika på prästgården?.
rostbiff med potatissallad, baguetter & sallad.
Ebba
vart trött när vi skulle äta och de, kanske inte så konstigt med så mycket folk.
liten hade blivit större, ifs så var hon ju bara 2 veckor när jag träffade henne sist, och nu 4 månader.Pappa Christian och Ebba

Mamma Sandra och Ebba :)

Ebba och en annan bebis, han är 1 månad yngre än Ebba och dubbelt så stor.

god mat bjöd dom på också :)


Påskhelgen

Då var vi hemma igen, jag och Fredrik alltså.. från Rossnie. Det var en riktigt mysig helg faktiskt, även om jag inte kunda platta håret eller duscha i en riktig dusch.


På fredagen åkte vi tidigt vid elva kom vi iväg, och vi höll ju på att köra fast för det var vatten ovanför isen men Fredrik fixade det bra. När vi kom till stugan så packa vi bara upp och drog i väg ut på isen och pimpla& steka oss i solen, och sen gjorde vi mackor i mackjärn eller toastjärn som jag säger. kvällen sen tände vi en eld utanför bastun satt där och drack lite och hadet det mys, myskväll :)


På lördag morgon drog vi till "Tomas tjärn" låg där och stekte, as vaaarmt!  Vi var där i säkert 3 timmar, Ivar gjorde i ordning någon wook med renskav tror jag det var, riktigt gott iaf. Och jag fick prova & köra med Johnnys skoter, wiie jag vågade och körde en rätt lång bit enligt mig själv. Och sen efter det så drog vi till ett annat ställe men det var massa vatten där, ovanför isen. Så Fredrik höll på att fastna eller något, och så typ stanna han precis efter vattnet, och sen helt plötsligt så gasa han till och jag bara flög av skotern ner i vatten geggan... hahaha ush!
Senare på kvällen bastade vi, det var goode skönt.. och så en kall öl på det, Mys.
Sen så vart ju man trött i ögonen, så alla gick vi och la oss innan tolv.

Och sen åkte vi hem tidigt idag, för jag och Fredrik skulle ju på Ebbas dop.
Tack för den här helgen, Malin, Ivar, Emma, Kristian, Hanne, Johnny och Älskling

Rossnie över påsk

jag är uppe med tuppen idag, alarmet ringde halv sju. Vi ska nämligen iväg vid halv tio, Och jag var tvungen att färga håret för vi ska på dop på Söndag, och jag hinner inte göra det innan .. för vi kommer tillbaks från Rossnie på Söndag.

Som sagt så ska vi till Rossnie, en stuga vid vattnet, jaa nu är det is ;) haha så vi ska ju åka skoter dit upp, och vara där med Ivar, Malin, deras barn och sen Johnny från OK. Det kommer nog bli kul, förutom att jag inte kommer kunna anväda min plattång.. HEMSKT! Så ni förstår väl nu att jag inte kommer kunna blogga på hela helgen...
bilder kommer på söndag kväll..

Justee.. i tisdags var vi tillslut ute och åkte skoter :D Fredrik jobbade typ till fem, och då trodde jag att han inte skulle orka eller nått sånt. Men vi åkte iaf, wiie då blev ja glad =) Åkte upp till Galtis, där de är en skidbacke. Och sen på isen fick jag köra en bit, vågade inte så mycket.. men var ju första gången, kul var det iaf :D Och jag såg ut som en i Pistvakterna!
Men det var mys att göra något kul och sånt man inte gör varje dag med älskling, tack!
Jag älskar dig <3
Nu måste jag tvätta ur hårfärgen..

Ciiaao

men åå bestäm dig!

Jaha nu ringde han och sa att vi kunde åka skoter när han är klar, för att det blir ju inte mörkt fören på kvällen nu. Så är väl kanske på lite bättre humör, men jag måste ju ändå sitter här själv i typ fyra timmar...

Jag visste det nästan..

mhm... då blev de inte så ändå. skit kuul.. nu är jag fan irriterad, besviken o allt!
det blir då fan aldrig som man tänk sig, ingen idé att planera något med Fredrik iaf. Alltid när vi äntligen ska göra något annat än bara ligga som jävla soffpotatisar, då passar de perfekt för L på OK och ringa o behöva hjälp av Fredrik.. de är ju fan lika bra han anställer honom för helvete, han verkar då inte kunna mkt själv.

Den här dagen var förstörd för min del iaf. Halv tre skulle jag in till honom om posten hade kommit, ahaa men tänk om jag inte har lust med det då. Får väl skriva klart mina skoluppgiften eller nått..

Ooorkaaaa.

Skotertur idag?

Fredrik har lovat att vi ska åka skoter idag, om vädret tillåter. Ivar står för skotern och vi för bensin, dom tyckte båda två att jag skulle få prova köra skoter, så jag och Fredrik ska förhoppningsvis ut på isen :D och sen ville han visa mig hur Galtis  såg ut på vintern, har ju bara vart där på sommarn (berg typ eller nått haha). Åå jag vill :D  Då tar jag med mig min kamera, så vi slipper ta kort med Fredriks mobil.. för han är seg på att lägga in dom i datorn.
Fredriks anledning igår:
Jag bjuder på den, för att du är så söt!  haha korv.


Helgen då.. I fredags kom jag ju hit, på tåget när vi skulle gå av träffade jag en tjej som kom från Gbg och skulle till Arjeplog, också till sin pojkvän... haha, hon var väldigt snäll och vi prata massor i väntan på bussen.

När vi kom fram så fick jag sitta och vänta i kylan i 10 minuter på att Fredrik och Alex skulle komma å hämta mig, segrövar! Åkte hem till Fredrik och bara sov ett tag,på kvällen blev det lite dricka hos Ivar och Malin, okeej jag förstår inte själv hur jag orkade faktiskt.

lördan ville Ivar att vi skulle följa han med skotern till någon stuga eller nått rossnie eller nått sånt hette de? Det va kuul =) men jävla kallt, men där har jag mig själv att skylla, Malin skulle ha lånat skoter kläder åt mig, men jag orkade inte. Så jag fick ju snö i skorna och va helt blöt i arslet. Men vi stannade o pimpla ett tag, ville ju inte förstöra för dom andra för att jag va dum nog o tog på mig för lite kläder. Jag stekte ett tag på skotern och värmde upp röven haha xD
Så det var kul :)
På kvällen blev vi bjudna på middag hos Ivar och Malin, och det var riktigt gott, Ivar är ju typ kok. Det blev något riktigt gott kött, sås och klyftpotatis och sallad. Sen fortsattes det med kortspel och lite dricka, trevlig kväll!


och nu fick jag gärnsläpp o kommer inte ihåg vad vi gjorde i söndags,. haha brabra!

bilder kommer upp när Frredrik får tummen ut och lägger in dom i datorn.

5 ÅR, FRÅN LITEN TILL STOR MIN LILLEBROR <3

7 April 2004 kom Jonathan Alexander Stenius till världen, min lillebror!
Oj, var det verkligen 5 år sen som mammi och Juha kom hem med dig från BB ?? jag kommer ihåg dina händer, dom va såå små, våga knappt röra på dig, trodde du skulle gå sönder.. du va så fin & så liten min lillebror<3 

GRATTIS PÅ  DIN STORA DAG!

hos Älsk :D

Jag är som sagt hos Fredrik nu, kom hit i Fredags och helgen har varit rolig :)

Kom just hem från Ivar och Malin, har vart där hela dagen..Fredrik stannade kvar, vet inte hur länge han blir kvar. Men just nu vill jag inte ens att han kommer hem haha xD Eftersom han lämnade mig ensam med Malin när vi var där, hallå jag känner dom inte så bra.. så att jag vill umgås ensam med henne i flera timmar!  Bara för att han följde med Ivar nånstans och fixa något till skotern, inte vet jag.. och dom sa att de skulle ta typ 1,5-2 timmar.. mhm dom åkte halv tre var tillbax vid sex.

tänkte skriva om helgen i ett annat inlägg, för det är roligare med bilder till. Men eftersom Fredrik inte är hemma nu, och vi tog kort med hans mobil så går inte det.


ska kolla på film, i min ensamhet =)


FRÅGESTUND!

Jag ska åka om en timme, och eftersom jag inte kommer va så aktiv här på ett par dagar kanske...
så jag tänkte dra igång en

FRÅGESTUND!

AVSLUTAS PÅ SÖNDAG...


Älskling here i come <3 :D


Låt mig soooova!

Okeey, jag är galet trött, så det är ingen bra morgon. Vaknade först kvart i fem, och jag lovar att jag såg på displayen " Finns inte plats för meddelande" .. Så jag gick in i inkorgen och radera.. sen när jag vaknade halv sex, hade jag fortfarande inte fått sms som jag väntade på, och gick in i inkorgen för att kolla iaf, och då hade jag inte alls raderat några sms, för senaste smset jag fick låg längst upp.. knas har jag drömt?

jag drömde iaf en annan hemsk sak, ush drömmer ofta så om Fredrik, vaknade helt kallsvettig, hjärtat dunka i tusen.. drömde att han dumpat mig igen, ush! vaaarför, äcklig dröm jävel försvinn!

Jag har ingen större lust att åka till skolan, vill helst vara hemma och packa klart allt, sova ett par timmar till. Men måste gå och göra klart en sak där.. sen slutar vi, senast halv tolv.

sen vid FYRA åker JAAAAAG =)

Packat & klart..

nästan i alla fall, bara små grejer som jag inte kan packa ner än, som smink, plattång, tandborste mm. Och det tog faktiskt inte så låång tid att bestämma vad jag ska ta med för kläder, jag har en förmåga att packa ner kläder som jag inte ens använder här hemma.. tänker "ja men jag kanske använder det där" men så blir det ju aldrig ändå. Så det räckte faktiskt med en bag, woow! så det blir "bara" 3 väskor att ta med.. bagen, maten och datorväskan.

Nu ska jag slappa ett tag och sen blir det sova, upp halv sex imorgon.. till skolan i tre timmar, hem - duscha - packa det sista- göra sallad - ÅKA =)


Och så måste jag komma ihåg att jag INTE ska glömma BILJETTERNA, MOBIL LADDARE, MOBIL, KAMERA + LADDARE, IPODEN, HUUUDKRÄM!

ÄLSK SNART ÄR JAG HOS DIG =)

tog sovmorgon!

Ska snart åka till skolan och ha Mediaproduktion, där vi håller på med produktdesign eller något. Och det ska vara klart i morgon, men de är nog inga problem med tanke på att jag nästan är klar =)

När jag kommer hem runt fem ska jag upp till Malin och vara med henne och Hanna ett tag, säga hejdå och så. För sen ska jag hem tvätta och packa, för imorgon åker jag =) ! wooho.

Jag är pigg som fan och soolen gör det inte sämre precis!:D

Fredrik jag älskar dig <3


RSS 2.0