Hel dag i Göteborg!

AAAJJJ, jag har så ont i mina fötter! har säkert gått 10 mil idag, känns det som ;) som rubriken säger, så har jag (vi) vart i Göteborg hela dagen med Medborgarskolan.

Vi skulle på två studiebesök, banverket & Göteborgsoperan. Till banverket behövde man inte följa med på, om man inte var intresserad. Så jag och Malin drog till Nordstan istället, och det märktes nog ganska tydligt att vi inte är GötebÔÔrgare ;) men roligt var det. Köpte en "bad hair day" mössa, var ju bara tvungen när jag såg den =D

Sen gick vi till Operan då, som var ett måste. Vi va bland annat inne i opera salen, längst upp. Fyfan säger jag bara, blev helt svimfärdig och börja skaka.. höjdskräck! gissa om jag va skakis ett tag efter. det va lika illa som parishjulet, om nån minns videon när jag åker parishjulet.

malin tyckte att jag skulle se ut som en riktig trist ^^

 



SUP FÖR HELGEN ÄR SNART SLUT!

lördags sup !

sleeping baby

Han tröttnade på min sångröst ;)


telefonskräck, but i made it :D

fan va jag är bra (Y) jag ringde nyss till två cafén i Borås, och jag har världens telefonskräck! så tummen upp för mig :D jag hatar min telefonskräck, det är skit jobbigt, och jag vet inte varför jag har den heller.Men jag övar ju på att bli fri i från den varje gång jag ringer okänt folk.. alltså jag har bara telefonskräck när det gäller att ringa okänt folk.

Det första cafét hade precis tagit in nytt folk, men jag kunde komma dit med mina papper ändå (Y) och sen det andra var inte personal chefen där fören på Tisdag.


Jag sitter här och sjunger fint för William, bla "gubben i lådan", "vart bor du lilla råtta", "blinka lilla stjärna" han klagar iaf inte ;)



sötast <3


han somnade visst ....

En uppdatering kanske

Nu är det väl dags för en uppdatering ;)

Idag hade jag möte med coachen på medborgarskolan, vi kom fram till att jag skulle sök på olika cafér tills på Tisdag. Det känns lite halv jobbigt, men det ska nog gå bra!

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, men vem har lust till någonting när det är sånt här jävla pissväder! Det har bara spöregnat idag,  så mycket att jag hade rena jävla havet i skorna :O Seriöst, jag blir trött, irriterad och deprimerad av det här jävla regnet, ge oss lite sol i regniga Borås?!

Att jag saknar Fredrik gör inte saken bättre, jag orkar inte :( men måste väl gilla läget. Jag vet ju att jag kommer va så jävla glad den dagen han står i dörren!

det har tagit en bra stund att skriva det här inlägget, William låg här innan.. så kunde bara skriva med en hand.
och han är ju bara för söt, blir massa glad när jag sjunger för honom med min inte allt för ljuvliga sångröst ;)

GLÖM DINA BEKYMMER IMORGON KOMMER NYA







hur svårt kan det vara, Janette!

Nu har jag äntligen efter 1,5 månad utan pengar på mobilen.. fyllt på den, känner mig hel igen ;)

Har också vart på banken och fixat internetbank,telefonbank och nytt kort eftersom det försvann spårlöst. Det som jag inte har gjort idag, är att ta tag i jobbsökandet på riktigt.. hur svårt kan det vara att lyfta på luren och ringa till olika cafén i Borås/Uhamn, det värsta som kan hända är att jag får ett nej.

ASFSDJFH DKG  jag hatar att prata i telefon med okända folk ;) men imorgon.. eller onsdag ska jag ta tag i det.

Dagens händelse!

Jonathan kommer och säger till mig och mamma "kom och kolla på Molles morrhår"...

då hade han klippt av dom!!! seriöst så kunde jag inte hålla mig för skratt, även om de va elakt :P

Jag är kass på rubrik!

Då har jag haft några dagars bloggtorka ;)

tiden har gått fort idag, även om jag inte gjort något vettigt. Men vaknade runt tolv.. kanske är därför. Enligt mig själv gjorde det inget med en extremt lång sovmorgon, det regnar & är grått ute ändå.. solen har  inte vart framme på över två veckor, om inte mer. Deprimerande? jo en anning. Ge oss snö nu, då blir det något ljusare och kanske lite sol till och med.

Helgen har väl vart rätt lugn.

I fredags drog jag in till Borås med Malin, Hanna & Sofie (Bine har ju flyttat till staden nu), till Hannas Henke.. va där på "förfest", och sen drog vi till Grand, det va 18 den dagen och gratis om man fått ett sms från Grand/nattstad. Men det var rätt lamt där och sen satt ju Hanna ensam i Henkes lägenhet för att hon inte är 18, så vi va bara där en timme och gick tillbaks till Henke.

Igår va jag bara hemma & chilla.. missade vist att Robinson började igår, men får väl se det på webben då. Msnade med Bubblan också, vi körde "smilies leken" som jag kalla det, och bubblan vann nog tillslut.


Idag blir det en sväng till mormor lite senare.. basta! och ska träffa Malin en stund också

Gos bebis!

<3

liten skillnad? :P

Take me to him !

Idag är en av dom där dagarna, JG SAKNAR DIG SÅ IN I HELVETE!!

DET ÄR FEM, FATTA FEM VECKOR SEN VI SÅGS SIST..


WILLIAM


William Neo Stenius


GRAND I KVÄLL!

äntligen FREEEDAAAAAAAAG!

I kväll blir det GRAND med tjejerna :D förutom Hanna eftersom hon inte är 18 än, tråkigt nog :( Men vi ska vara på förfest hos Hannas Henke, som bor mycket bra ;) mitt i stan!


Nu blir det kaffe & sen leta bland kläderna... ha en fartfylld fredag ;)

DAGENS NR 2

Som avslutning vill jag bara tala om att jag bara tala om hur mycket jag älskar tacos. Det är nog det godaste som finns när man fyller den med köttfärs, sallad, gurka, avokado, majs, medium sås, kebabsås, ost  mmmmmmmmmmm håll med mig om att det låter gott!

Det är tydligen slutet på mitt peronliga brev ;)

DAGENS NR 2


seeg vecka!

Vilken seeeg vecka! GE MIG HELG...

idag har jag iaf skrivit in mig på vikarielistorna i Ulricehamns kommun inom barnomsorg, tummen upp för mig!

Va på Gina på rasten och prova ett snyggt linne som jag tänkte ha på jul :P jag tänker framåt vetttu!  ;) Det går att ha när man festar också, det är ju bra.



VILL HA


Sånt man inte får =D

På medborgarskolan sitter vi på Facebook och slösurfar ;) haha..

TUPPEN SLÄNG DIG I VÄGGEN

Jag va uppe för dig!

Känns rätt jobbigt att behöva åka med bussen som går 7, för att Juha inte ska lämna Jonathan på dagis så att han kan köra mig till vägen.. där bussen går 8. Känns ju lite taskigt & dra upp honom bara för att köra mig två km.


Bara några timmar kvar, sen är det helg ;) förhoppningsvis slutar vi tidigare!


ÄNTLIGEN, Fredag IMORGON!

Fan va skönt & kunna säga så där igen ;) innan hade jag fredag hela veckan. Det har gått rätt fort faktiskt, men jag kan inte beskriva vad vi egentligen gjort på medborgaskolan ;) kladdat, snackat, studiebesök & cv.. och lite flumm.

Kom just hem från mormor, har vart och bastat. Så jävla gött ;) nu är jag riktigt trött så det blir tv och slagga!

vet att det blivit mycket bilder på William, men vadå.. han är söt ;)

men jag har inte glömt bort Jonathan för det!

Fina killen <3



GRATTIS Emelie :D

Grattis på 21 års dagen Homie :D


bebisgos och Medborgaskolan

somnade vist i soffan med William.. <3 är helt yrvaken nu och väntar på vofflor! :D

det röda märket på kinden har han rivit sig själv, därför måste han ha tunna vantar på händerna.


Dag 2 på Medborgaskolan va lite roligare. Vi börja halv tio, och Malin va inte där ! den enda som jag pratar med. Vi åkte på studiebesök på Ellos, fick se hur allt gick till osv.. va tillbaks vid halv tolv. Sen kom MALIN :D hon hade vist försovit sig ;) .. sen hade vi en "lektion" om personlig utveckling, var rätt rolig lektion.. eller ja "läraren" gjorde den rolig. Det gick skit fort så va klockan tre, mycket för att Malin kom & höll mig sällskap på eftermiddan! Snygga målningar vi gjorde =D

Det är jävligt slappt egentligen, men målet är ju att få ett jobb så snart som möjligt!


GRATTIS Emilia 3 år!

Det är inte vem som helst som fyller 3 år idag, för det är min kusin Emilia !! hipp hipp hurra hurra!!!

GRATTIS GRATTIS lilla (stora) tjejen!!



Första dagen avklarad!

Det gick bra idag, även om det va kämpigt att ta sig upp ;) Kom dit lite för tidigt, men det va redan två stycken där.. det bjöds på kaffe och frulle. Dagen gick väl halvsegt, dom presentera sig och vi tjöta om jobb, intervjuer osv. Börja snacka med en tjej rätt snabbt, och det visade sig att hon gick på JB samma linje som mig.. fast hon tog studenten förra året.. men ändå, då har vi gått där samtidigt, men aldrig sett varandra xD

Imorgon ska vi till Ellos på studiebesök.. jaja bättre än att sitta där å somna ;) och jag får pengar för det istället för att sitta hemma inte göra någonting och inte få pengar!


Direkt när jag kom hem tog jag William ifrån Juha ;) haha " give me the boy " bebis sjuka?! jag kan sitta och kolla på honom hur länge som helst, hur kan en människa vara så liten och helt perfekt??

han kan hålla nappen själv;) värst vad han ser lång och stor ut då, men han är mini!

Christian håller William för första gången.

 


Första dagen!

Nu ska vi snart åka in till Borås, och jag ska till Medborgaskolan.. dag 1. Wish me luck ;)



Helgen

Då var denna helgen snart slut, och imorgon börjar tidiga mornar igen. Hur ska det gå efter 4 månaders sovmorgon?

Helgen har vart riktigt rolig! I Fredags drog jag, Malin, Hanna, Sofie & Sabine på fest hos Henke i Borås.. Drack oss fulla sen gick vi ut på krogen, men Hanna var kvar med Henke hos han.. eftersom hon inte är 18. Vi gick till Tonic, Timo skulle ju bjuda oss  ;) Träffade Juha där också, och full blev jag.. men inte på min egna bekostnad ;)



När dom stängde drog vi till Donken och tjocka oss som fan med 3 cheese var! och sen hem till Henke igen & festa till fem. Och sen försöka sova till 9, när Hannas mamma kom å hämta oss.. jag va inte NYKTER då kan jag tala om!

Under tiden som jag festa var ju mamma på förlossningen och klockan 01.02 den 7:e kom William till världen.


Inte namnlös längre

Nu har bebisen fått sitt namn, det blir William som det var tänk från början. Jonathan sa " han ska heta som vi har bestämt" så det fick bli Willepille


Mera bilder ;) Va hos mormor en sväng idag också.

Inte ens två dagar gammal William

En glad Jonathan

En liten blondin med lite hår :D

Jag är helt nyvaken, gooosig bebis! <3

En sovande William, En nyvaken jag och en Jonathan

Jonathan vill hålla hela tiden ;)

Bröderna bus :D

William flörtar redan ;)





Jonathan heter nu mera JONAT  HAN


Nu ska jag hjälpa till med pizzan, HEMMA GJORD PIZZA IDAG ! Muuuums ;D

Mera Bilder !


Välkommen till världen <3

7/11-09 kom knodden till världen, han är så liiten..vågar knappt hålla i honom. Och så himla lik Jonathan. Namnet är inte riktigt bestämt än.

Liten bebis, 13 timmar gammal!

Lilla killen!

<3

du baa sover å sover <3

Mamma är på förlossningen !

Wiie :D i kväll eller i natt kommer lill knodden ut i världen!! jag sa ju att han skulle komma i helgen ;D

Jonathan va as glad "jaaag ska få en lillebror snaart, Emilia har ingen lillebror :D"


Nu är det dags

Idag är det fredag, vilket betyder min sista lediga helg innan Medborgaskolan. Känns väl lite så där, skönt & göra någonting.. men skit jobbigt att börja på något nytt ställe! Fast det blir nog bra det där, 2 veckor i början bara.. sen nångång ibland (Y).

Ska åka in till Borås och kolla vart det ligger så jag inte yrar omkring i stan på måndag morgon ;) och köpa ett busskort för 640 spänn vilket suger, men bättre än att sitta fast här! Sen till banken och fixa ett nytt kort eftersom mitt är bortblåst + internetbank.

Snart ska vi till Uhamn också, morsan ska till barnmorskan.. bebisen vill inte komma ut vettni ;)

Det är bara så jävla sjukt! STOPPA VÅLDET

Jag är så jävla arg, illamående och tankspridd just nu. Satt och läste i tidningen som vanligt på morgonen, och idag stog det om Malin som blev mördad i Sparsör (1,5 mil härifrån) av det jävla psykot! som också var hennes kompis. Seriöst jag mår fan illa när jag tänker på allt han har gjort mot henne, ne fyfan! "hon sa nått tyket"

Lite text från dagens BT
Den enda förklaringen pojken gett är att flickan sa något som gjorde honom arg. Sedan fortsatte han att sparka och slå för att hon skulle glömma smällen.
16-åriga Malin släpades efter dådet till en bäck, där hon lades med ansiktet under vattnet. Flickan levde när hon hamnade i vattnet. Men hon drunknade och kvävdes då löv, sand, lera och skräp täppte till luftvägarna.



Bild lånad från BT
Här kan ni läsa allt

http://www.bt.se/nyheter/boras/aklagaren-om-mordet-flickan-levde-nar-hon-hamnade-i-vattnet(1610928).gm

Önskelista?!

Jag har redan kommit på lite saker som jag vill ha i julklapp

- Fotoskrivare & fotopapper

- Fotoramar i olika former x antal stycken då jag har typ 100 kort som bara ligger

- Svarta & lila gardiner (panel)

- påslakanset  svart/lila.. svart/vit .. svart/grå eller nått.

- presentkort på h&m & Gina
- pengar på mobilen

och sen kommer jag inte på nått mer just nu

3 ÅR IDAG

Idag är det våran 3 års dag ! <3 ÄLSKAR DIG!

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil
Saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så,
För det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann,
Hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.

Svårt att ta farväl, svårt att va' isär.
Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.


Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

FRÅGESTUND

Kör igång med en frågestund, var ju ett tag sen. Om det nu finns någon som har frågor ;)

Samma Nivå

ja, det är väl positivt att det inte sjunkit iaf  haha :P


Halloween i bilder del 2


HALLOWEEN/MASKERAD/19 ÅRS FEST I FISKESTUGAN





























Halloween i Bilder del 1

Det var en mycket lyckad kväll! förutom att Hannas mobil blev snodd av någon jävla tattarunge! Inget bråk & bra med dricka ;) Vi slutade festa runt fyra på morgonen, fyra timmar senare var det bara att gå upp och städa hela stugan.. det var kämpigt kan jag ta & tala om! Jag mådde inte direkt bra.. så det tog mer än 2 timmar!


Jag, Malin & Hanna taggar inför kvällen!

 

Mer bilder kommer i nästa inlägg :)


LEVANDE DÖD!

Jag hade kul igår, kvällen vart lyckad! Idag mår jag midre bra, rättare sagt åt helvete! Blir sova nu orkar inte... bloggar imogon å då kommer bilderna också!

RSS 2.0