Ge mig förslag

Im a live! Har bara inte haft lust att blogga.. har inte funnit något att blogga om ;) Tooorka!

Helgen som skulle bli nykter, blev istället väldigt full! Både Fredag & Lördag var vi hos Ivar & co. Dom spelade kort.. Chicago & jag som är sämst på det, satt & kolla på & drack mig ännu fullare haha. Och full vart man .. i Lördags blåste jag 2,4 men då hade jag ifs druckit lite av drinken precis innan.. så efter ett tag blåste jag 1,8 :O oojråå. Ändå kände jag mig inte full :O bara trött. Och  Fidde hade 0,8

Ett under att jag fick sova till elva idag utan att hans pappa kom o satte sig vid datorn! Så jag är väl på bra humör,
jag är skyldig Fredrik det nu, har vart på dåligt humör i flera dagar. Det har sina anledningar , men det var jag som valde att komma hit upp.. eftersom han inte kunde komma ner. Så det är bara gilla läget. Jag kan ju inte gå runt & vara på dåligt humör hela tiden .. skärpning !

ska jag se Ensam mamma söker på webben som jag missade igår, sen ska jag komma på något vi ska käka idag.. men vad?! FÖRSLAG?! Helst något som är billigt & enkelt att göra.


Dödsryck?!

Jag är ensam hos Fredrik.. eller ja, nästan iaf. Han är på OK, som vanligt ;) och slavar. Och Rickard är i skolan, det var rätt kul i morses när han va trött & jag pigg.. men han skulle till skolan ;)

haha förresten i går kväll när jag nästan sov så ryckte Fredrik till som fan.. fyfan va rädd jag blev & jag var inte ensam om det.. vi båda börja skratta å han säger " det fula var att jag låg vaken", Men hur i helvete kan man rycka till så där :O det där va ingen vanlig ryckning som man kan få innan man håller på o somnar.

Jag ska väl se på Färjan eller nån annan film, för att fördriva tiden. Han lär väl inte vara klar där borta fören vid tolv ett nångång.


3:e bilden i varje mapp


En jävligt full Hanna ;)


Aqua Paradise i Nessebar!


ITM06 ! De var tider.


Okeey ?


Jonte
som larvar sig i Falkenberg!


En liten Emilia


Mia & en mini Emilia


En lillebror som tycker om sin storasyster? ;P


En 3 åring Jonathan

Är han inte bara för jävla go!


här ska han väl se arg ut :P


Emilia & Jonte gungar hos mormor


Janina spela Wii

TF

Köping dårå!

Janina käka kräta för fullt ;)


Men snygga!

fortsättning följer ;)

Norrlandish

Det kändes rätt bra att vakna jämte Fidde <3 Men jag höll på att frysa ihjäl i natt, annars är det lugnt ;) För att Fredrik jämt ska ha sitt fönster öppet & det är så jävla kallt på nätterna. Han får väl skylla sig själv när jag blir sjuk & han blir smittad !

Nu ska jag iaf ut i höstvädret, det blåser, det är kallt & det luuktar höst. Tur att det finns varma kläder då ;)

Äntligen!

Bara 2 timmar kvar tills mitt första tåg går, ÄNTLIGEN! Den här morgonen/förmiddan har gått så jävla sakta.. Men snart är jag on my way. Fast jag hade hellre vela att morsan körde mig till Herrljunga så jag slapp sitta där & vänta 1 timme & 15 minuter.. ingen höjdare precis.

Det som är bra den här resan - jag har liggvagn, längst ner ;) så jag slipper vara livrädd för att ramla ner när tåget svänger.

Är tillbaks här imorgon! Om.. jag orkar


Ses imorgon Freddieboy! :D

REKORD!

Tro det eller ej, jag har packat klart! Helt otroligt ;) brukar ju alltid göra det samma dag som jag ska åka.. och bli så jävla stressad & bli på dåligt humör ;) Lyckades även med att ta med lagom mycke kläder & inte hela garderoben.. jag ska ju inte flytta!

Idag har jag även ring & bokat Fiskestugan ( fråga mig inte varför den kallas FISKEstugan) i Ulricehamn den 31:a Oktober, jag och Malin ska ha våran 19 års fest där!

Wiie, imorgon slipper jag den här hålan! underbart ;) Men morsan ville inte att jag skulle åka, för hon skulle bli så ensam & ha tråkigt.. för Juha ska åka till Stockholm på Söndag i fem dagar. Men Jonte, Kim & Christian är ju hemma, så helt ensam är hon inte.


"Datorbordet" för tillfället ;)

Idén fick jag från MansonDust



Till vänster: Mobilen, minneskortläsare, förpacking där ett par leggins legat i, Webbcam & en lampa

Mitten : Självaste datorn! 

höger : bok, sminket


Annars brukar jag sitta vid skrivbordet som man ser där bakom ;) men har inte orkat flytta mig dit =)

Janina gästbloggar

hello allihopa så ni vet så är det super kul att ha en storasyster som har en plogg (plogg=blogg så ni vet)för du får man gästblogga exakt när man vill, och det är bra.Men igår så var jag i Ullared och jag fick köpa 2 bratz så ni vet så kan jag vissa er hur dem ser ut,men de är super fina nu har jag 22 eller 21 eller 20 bratz.Så ni vet så har jag TYP fått ett nytt rum, men det är mitt gamla rum men vi har gjort om det. så jag har en  bäddsoffa och nu är min lilla  plastma:TV uppe på väggen och så mycket mer. men jag kan ta kort på mina bratz så jag kan sätta in dom på Janettes plogg

Men jag kan visa videoklick på mig och janette när vi SJUNGER singstar.....!!!!! high school musical låtar, så jag vann över janette hela tiden.
Och så ni vet så har jag massa med tillbehör till min bratz men jag hoppas ni tycker dom är fina.

Nu ska jag ta lite bilder.Förra Fredan så var jag på rockparty men ajla alltså min kompis och det var super kul och jag kan sätta in blider från det okej.När vi var i Ullared alltså gekås så köpte jag en super fin ring och jag kan ta kort på den och lägga in den













GRATTIS JOSEFIN



Liten börjar bli stor, GRATTIS till Josefin som fyller 2 år idag! Hipp hipp hurra!

Uuuuh

Fryser fan än fast jag kom in för ett bra tag sen. Det har ju börjat bli riktigt kallt ute på kvällarna, så vinterjackan är framme. Träffa Malin, Hanna & Sofie ett tag, vi kom in på övernaturliga saker & spöken.. så nu inbilllarna man sig att det spökar hemma också ;)

Men på tal om spökar, det kanske spökar här hemma. Morsan berätta att en natt när hon hade gått på toa så hade Jonathans lilla bord & stolar stått i toan... och hon minns inte att dom skulle ha gjort det tidigare. Så antingen har Jonathan gått i sömnen och flyttat på dom, eller så har han flyttat på dom på dagen dagen ( eftersom ingen använder toan där uppe mer än på natten.. så kan de va så), eller så spökar det! Men han brukar gå i sömnen.. så jag väljer att tro på det eller att han gjort det medvetet.

Nu blir det te & film.. sen slagga.

Wooho!

Redan fredag, veckan har gått riktigt fort.

Im happy happy !! =) På Tisdag ska jag troligtvis åka till Fredrik! wooho. Han skulle egentligen komma hit, men blev ändrade planer. Finns nada att göra här, ifs så var inte det anledningen till varför han inte kommer ner.Men  jag är bara glad över det, för jag slipper hålan ett tag! ;)


Idag ska jag ta det chill med Malin & Hanna.. lite senare. Och imorgon drar jag till farsan!

Grattis!


Idag fyller Madde år :) GRATTIS svärmor ;) haha eller också.. Fredriks, Idas, Tinas, Lindas, Rickars & Josefins mamma =)



Gratisbio!

Jag är medlem på Gratisbio, det är lätt att samla poäng & när man fått tillräckligt med poäng så byter man ut dom mot biobiljetter, menybiljett eller också presentkort. Finns massor av olika affärer att välja bland.

Bli medlem du också HÄR


Ny vecka, nya möjligheter...

äre inte så ;)

Idag blev det rätt tidigt morgon, var på möte på Arbetsförmedlingen.. det tog en timme. Rärt drygt, men jag har lärt mig något nytt idag ;) fick med mig x antal papper som jag ska läsa igenom, och ska dit igen den 7:e Oktober. känns ju mindre kul att inte ha nått jobb, blir så uttråkad!

Idag har jag tänkt städa mitt rum, eller ja STORSTÄDA! Det har nog aldrig behövts så mycket som nu. Jag kan ju knappt vara här inne för att jag hatar när det är stökigt, men får aldrig tummen ur. Men idag känner jag för att städa!



spela Dam med Fidde på msn igår kväll när vi hade aptråkigt.. men jag vart ju bara irriterad för han vann hela tiden ;) blir revanch ( stavning.se) idag



Dagens låt


T.I. - Whatever you like!

Den spelades duktigt i Fiddes bil i somras ;)


Min helg har i princip vart som alla andra dagar, ni vet.. fredag hela vecka. Rätt trött på att gå hemma och inte ha något jobb, och plugga är inget alternativ heller, jag skulle helt enkelt inte palla plugga upp matten eller något annat just nu.

I Fredags gjorde jag inte så mycket, kolla idol - som hela veckan! Va ute en sväng med Malin och Hanna. Och på natten fick ja ett sms av Sofie, hon ville att jag skulle möta henne vid vägen. Kallt som fan, inga lampor & mörkrädd.. men vad gör man inte för sina vänner. Vi prata med varandra i telefon tills vi möttes ;) som om det skulle hjälpa om en björn, älg, grävling eller mördare mötte nån av oss HAHA! Runt tre var vi Nitta, och Sofie som inte hade någon hemnyckel försökte väcka sin bror.. men utan att lyckas. Så hon fick sova hos mig, snällt va ;) Kunde ju inte låta henne sova ute i kylan

Fan va trött jag var när vi vakna, så hela lördagen va jag helt seg & hade O.C maraton ;) På kvällen var jag ute med Malin och Hanna. Och några jävla ungar kasta sten på en gubbe och skrek massa grejer åt honom, seriöst inte konstigt att Nitta var med på tv4 nyheterna för inte så länge sen. Och negrarna ska flytta, deras anledning "Vi är tvunga att flytta för att alla är rasistiska här" ..  nej alla är inte rasister här, bland annat inte jag! men konstigt nog så börja all skit när dom flytta hit.

Imorgon ska jag på möte hos arbetsförmedlingen.. får väl se hur det går.





GRATTIS !

Idag fyller Tina (Fiddes syster) 18 år ! GRATTIS!! vänta bara tills jag kommer upp nästa gång, då drar vi "ut" ;)

Ingen bild på henne, för hon aldrig vill vara med på kort.

Im back!

Im a live ;)

Det var väl inte många som missade Idol premiären? Det är ju roligast nu i början när dom ska välja folk. Vissa människor är bara så pinsamma.. men då får man något att skratta åt ;)

Idag har jag vart med mormor i stan, skulle köpa en tröja på Gina Tricot, som jag velat ha några dagar nu. Men den fanns fan inte i butiken.. fyfan va sur jag blev! Varför visar dom den på hemsidan då, kul om man bara kan köpa den på nätet.. då kan jag ju inte betala med pressentkortet, tror jag iaf. Får fråga Linette om dom kanske får inte den nästa vecka.


I lördags åkte jag till farsan & co. Jag och Janina gick ju på Bio och kollade på G- force, den var ju faktiskt rätt rolig. På kvällen hade vi en egen liten kräftskiva, Janina & Kim fixa tripspromenad inomhus & vi körde charader (stavning.se?) vilket va riktigt roligt.. mycket skratt ;)









Förresten, igår var jag med morsan till BVC med Jonathan på 5,5 års kontroll. Skötaren eller vad fan det nu va, berätta en saga för honom och peka på olika saker så skulle han säga vad det var för nått. Hon pekar på en kyrka & han säger - GIFTASLOTT! hahahahah jag kunde bara inte hålla mig för skratt. Och andra gången peka hon på en ring, och han säger - BINGO! hallå?! menade han - blingbling eller vad.. han är för rolig ibland.

Nu blir det wipeout på webben & sen ska jag sova, för ska följa med Sofie till Uhamn imorgon rätt tidigit, när hon ska fixa en sak.

Bio med Janina

Idag klockan två ska jag & Janina gå på bio & se G-Force. Tyvärr så fanns inte den med 3D i Borås, bara i utvalda städer. Men den verkar vara rätt rolig ändå :)

Sitter vid Janinas mini mini dator nu, så det kan vara lite felstavningar ;)


w, Grattis till Fiddes lillebror Rickard som fyller 14 år idag ! :D

ÄLSK!


I fucking miss you!!!! 2 år & 10 månader ^^ <3

hahaha på bilden är jag så jävla sexig, inte sant ? ;)

Home

Hemma efter 3 dagar i regniga Göteborg! var som sagt barnvakt åt Emilia, men hann ju umgås med Mia också. Fast hon jobba från 7-4 dom dagarna.

Hon är en mästare på att göra mat ;) I onsdags gjorde hon en god kyckling, med fylling - mozzarella & pesto. Till det hade vi pasta & en sallad. Och igår gjorde hon biffar som mer såg ut som köttbullar ;) i dom hade hon fetaost och soltorkade tomater, till det - egen gjorda klyftpotatis, sås & sallad!

Ska strax sova, för ska åka tidigt till farsan, Anne & Janina. Eller ja, vid halv tio.. det är tidigt för mig ;)



Göteborg!

Jag är i Gbg hos Mia just nu, kom hit igår & skulle egentligen bara passa Emilia medans Mia jobba, men hon fråga om jag inte kunde stanna tills på Fredag. Så jag åker hem imorgon när hon kommer hem från jobbet. Antingen kommer mormor hit & hämtar mig eller så åker jag tåg. Får 400 spänn för det här, det hade ju itne behövts. Men tackar ju inte nej iaf :P

Ska till farsan över helgen också, får se om jag drar dit i morgon då eller på Lördag.


Saknar FIDDE <3

Duktigt ;)

Idag har jag vart jävligt duktig ;) gick en timmes promenix med Sofie vid sex tiden. Skönt men vaarmt som fan! Och nu vill jag bara sooova! Men först måste jag vänta på att Fidde ringer, så jag kan duscha & sen ska jag slagga.

För imorgon ska jag upp 6 första gången på 3 månader! Ska nämligen åka till Göteborg med mormor, och passa Emilia medans Mia jobbar.

HÖST!

Det är 1 september, alltså är hösten här! vilket betyder att det inte är långt kvar tills det är vinter.. ush fyfan! Men idag känner det mer som att våran är på G.. det är sol och as varmt ute!

Jävla höst...

men jag fyller år snart, Bebisen kommer snart, sen äre jul och sen är det snart vår igen ;)


Ändrade planer, vi ska inte cykla.. det blir moppe ist.

DAGENS HÄNDELSE!

Jag ska cykla till Ulricehamn med Bine & Sofie.. det är ungefär 2 mil enkel väg! Så vi får helt enkelt se om jag kommer hem död eller levande ;)


RSS 2.0