POWER WOMAN!

Jag har precis städat hela Fredriks lägenhet! Jag kunde lika gärna passa på medans han jobbar. Och jävlar om han klagar på något när han kommer hem, då ska jag sparka ut han ur hans egna hem! ;)

Resan hit blev ju inte riktigt som den skulle, men det är ju SJ vi pratar om! Det började med att tåget va försenat 1 timme, sen mitt i natten stog vi still i FEM timmar, och ytterligare 1 timme på dagen! Pluss för att vi fick frulle, middag och kaffe gratis - Minus för SJ ;) Det hela slutade med nästan 8 timmars försening + att jag fick åka taxi med en surgubbe nästan 2 timmar. Men mitt i allt det så hittade jag en tågkompis, så det gick lite fortare.

Och idag hade jag fått tillbaks 373 kr i värdecheck det betyder att biljetten hem inte alls  blev så dyr och resan hit upp bara kostade mig 177 kr! :D


Snart är det julafton mina vänner ;) Så nu ska jag slå in julklappar! Tjoolahopp!

The day has come

Jag har vart vaken sen 03:35! Åkte med mammi till Landvetter för att lämna mormor & Seppo där, deras flyg gick ju så jävla tidigt till Egypten. Jag är kraftig trött, sov bara tre timmar i natt! Så fattar inte hur jag ska orka hålla mig vaken tills tåget går! jaja.. det är tur att kaffe finns! ;)

The day has come!

gammal bild från 06 ^^

Grattis till världens coolaste lilltjej!


Hipp hipp hurra på Ebbas födelsedag! den här lilla damen fyller 2 år idag!

En liten mini Ebba, bara några dagar gammal!

Gårdagens TABBE!


Jag skulle göra välling åt William, ser ni vad som gick fel? ;) HAHA

RSS 2.0