Morgon KAOS!

Kan det bli annat än kaos när det finns 7 olika viljor under samma tak ;) Vi ska vara i väg om en halvtimme senast.. får väll se hur vi lyckas med det =)

En letar strumpor, en annan kollar tv fast han borde ta på sig, en annan klagar på alla andra, en ligger & sover, en stressar fast hon inte borde ;), en annan ligger bara & ser glad ut, och jag.. sitter här ! :D Det är vi som är familjen annorlunda ;)

GOD MORGON!!

Dop idag för William Neo Stenius

SOMEONE IS HAPPY =)

På Onsdag kväll åker jag till Fredrik :D med Mia, Jocke & Emilia som ska bila till Arvidsjaur!! Gratis & allt, men framför allt så slipper jag TÅGET!

( Förra påsken hos Fredrik )

VÅREN ÄR HÄR!

På riktigt, det har vart varmt ute idag.. 14 grader! Fyfan va underbart. Jag och Sofie gick en liten promenad med hennes hund Xena (läs Sina), och när vi skulle gå över en bro (över vattnet ) så vägrade hunden..  vi försökte med allt, knäckebröd bland annat.. men nej. Så Sofie bar henne en bit, sen gick hon själv, knasig hund ;)

 

Och nyss var jag ute med William också.. det är ju så jävla underbart väder, då kan man inte sitta inne vettni ;) snart kan man ju sitta på baksidan & dricka kaffe !

INGEN SNÖ PÅ asfalten!! - vår tecken!

En nöjd bebis <3 han hade det minsann mysigt !

Sleeping baby, <3

 

Och på söndag är det dop för lillskiten, SMÖRGÅSTÅRTA... FAN VA GOTT ;)

William

Aww, världens sötaste unge <3


min överläpp blev plötsligt Olinda nr 2


de här va min överläpp för 20 minuter sen! Nu har svullnaden gått ner lite och även i händerna, fast dom känns lite stela än.. och det kliar inte längre, inte mycket iaf. Morsan trodde de va nässel utslag, och syntomen stämde ju fakiskt in.. men vi avaktar, blir det värre så får vi åka in till Sjukhuset.


Allergisk reaktion?

DET KLIIIIIIIIAR, SÅ IN I HELVETE!!!!!!! Allt börja med att det kliade på benen, och jag kunde inte låta bli att klia, nu på kvällen fick jag röda utslag i ansiktet, magen, axlarna & lite på armarna . och NU, är mina fingrar som KORVAR, och vissa fingrar kan jag inte ens börja helt.. jag vet inte vad jag ska ta mig till, det gör INTE ont, men det KLIAR så in i helvete.. värre än myggbett!

Och vart fan kommer de här ifrån?! vi har inte bytt tvättmedel, och jag har inte ätit något jag inte brukar äta.. vad jag kan komma på. Kanske bäst att besöka VC imorgon, även om dom inte gör ett piss.

Twiligt, fotbollscup, Avatar & helgens händelse.

Igår kväll började jag läsa första Twiligt boken, och det går ju inte sluta.. jag somnade visst med den i handen, för den låg i sängen när jag vakna. Läste nyss på baksidan ”VARNING : Vansinnigt beroendeframkallande!”. Vill se den tredje filmen nu... men får snällt vänta tills den kommer på bio.

I helgen va jag hos farsan & co. På lördan gick vi upp tidigare än tuppen, klockan sex! För att Janina skulle spela fotbolls cup. Och det gick inte så jättebra för dom, men det var inte så konstigt när dom spelade mot äldre..! Men dom speladeändå bra :)

( bild från när dom spela i Alingsås & kom 2:a i cupen)

Igår va en riktigt mjukis dag! Vi kollade på Avatar, käka god sallad & chips. Filmen fattade jag ärligt talat inte så mycket av ;) och jag kan inte påstå att jag tyckte att den va så bra som alla säger ( men de var väl för att jag inte fattade så mycket haha )

Just det, helgens händelse

En viss Fredrik Lestander vaknade i badkaret i lördags ;) Liksom vem får för sig att bada när man vart och festat? Brukar man inte gå & lägga sig i SÄNGEN när man kommer hem ? ;) Ja, han slutar aldrig förvåna mig J men han heter ju inte Fredrik för inget ;)

Fidde i ett lite mer vaket tillstånd ;)



Tack Fidde

Jag har äntligen pengar på mobilen igen och GRATIS SMS! detta tackvare Fredrik. Han fyllde på det utan att jag visste ;) igår kväll fick jag ett sms av halebop "Ditt kort har nu laddats med 200 osv..."

Så nu kan jag svara på sms igen ;)

Yes, jag vann auktionen!


Jag har velat ha de här linnet hur länge som helst.. den finns inte längre att köpa på Gina. Men idag vann jag auktionen på Tradera för 20 :- ;)

Janette goes sick!

Jag är tok förkyld.. och har inte sovit alls bra i natt. Så det var väl anledningen till att jag sov till elva och inte nio. Dricker te för fulla muggar & hoppas det hjälper ;)


Det blir alltså ingen träning i dag heller, suck! får ta det på söndag istället. Nu ska jag väl hoppa i duschen & bli så fräsh man kan bli när man är sjuk.. typ.


Happy baby !


Aww, våran tjockis.. du är så söt!

leka med fötterna är väldigt kul ! :D

Finaste William Neo Stenius <3

IS "flak" rasar från taket!

Håller tummarna för att det ska gå bra. Fredrik måste åka in till sjukhus med sin bror, som har ont i blindtarmen.. så dom tar väl bort den eller något. Läskigt, men tur att han gick o kolla upp vad det var i alla fall.

Våren är på väg, känns det som ;) ASFALTEN syns ju faktiskt .. ! och på vissa ställen är den helt torr, bara grus som är kvar. Men visst, det är en hel del snö som ska försvinna också.. Sen så rasade de massa jävla IS flak eller vad man ska kalla det för från vårat tak innan idag, dom va inte små.. tänk om någon fått dom i huvudet, de hade vart döden direkt.



Jag har vart och anmält mig till Matte A på distans idag, och hoppas jag kommer in! Så jag kan söka till högskolan sen ;) Janpan goes dagisfröken!  ;)

Alone by Amsaja

Jag hittade skivan med filmen "Alone" som jag, Sabine & Amanda B gjorde på estetisk verksamhet i 2:an tror jag? och självklart är den den skivan som blev felbränd.. så texten bara swishar förbi & man hinner inte se vad som står.

kanske lägger in den sen iaf.

Helgen & William är sjuk !

Imorgon är det redan helg igen, och jag har inte ens hunnit skriva om förra helgen ;) så denna veckan har bara gått as fort! Vilket bara är bra för snart är våren/sommaren här, inte för att vädret ser så lovande ut, men jag antar att denna jävla snö ändå ska försvinna snart!

Tillbax till helgen... I Lördags va jag & Anne på Citypraktiken och fira hennes jobbarkompis(?) som fyllde år. Det va riktigt gött att bubbla & basta innan utgång :D

"Dans golvet" ;) det brukar va proppat!

 

Och Lilleman aka William är sjuk, stackarn. Dom fick åka in till barnakuten (heter de så? ) igår kväll/natt för att kolla upp, hans andning lät helt konstig och han hosta as mycket. Där fick han andas i nån konstig grej sen fick han även adrenalin.. Hoppas han blir bra snart, lille bebis <3


Dead and Gone


Jag tröttnar aldrig på den här låten!

Aj aj, rygg helvete!

Jag har inte orkat uppdatera riktigt på några dagar. Hade en bra helg, skriver väl ett riktigt inlägg senare eller imorgon. Jag har lyckats få ont i ryggen på något jävla vänster, och inte blev de bättre av ett träningspass.. snare värre.. rygg helvete!


Ska upp till Malin om ett tag & ha kafferep ;)

William & Jag

<3


Mysteriet är löst ;)

För ett tag sen, ungefär 1,5 vecka sen så försvann en av mina T-shirts i tvätten. Trodde jag ;) MEN idag blev mysteriet löst - FREDRIK hade råkat få med sig den hem ;) SOM JAG HAR LETAT.. helt i onödan. Han kunde inte säga det för en vecka sen ;)


Jaja, den är i säkertförvar ;) ..än så länge. Om han skickar ner den så vet man ju inte om den hamnar rätt.

Grattis Kim

Idag fyller brorsan 18 år, då var det krogen nästa ;) Grattis!

VB - Jonathan räknar på "engelska"


Ja, han börjar ju på engelska.. men sen de där " Aven, niten, piten" undra vart han fått de ifrån :P

GRATTIS FREDRIK ! <3

Det är ingen vanlig dag, GRATTIS på 23 års dagen mitt hjärta!

Jag älskar dig <3

Helgen

Helgen har vart riktigt lugn! Inte riktigt vad jag hade tänkt mig, hade lust att dra ut .. medans jag hade pengar ;) nu är det nästan försent. Konstigt.. de tar 1 månad att tjäna ihop pengarna men bara nån dag att köpa upp dom ;) MYCKET KONSTIGT! ;)

I fredags var jag bara hemma, kollade på hockey matchen mellan Finland – USA & Käka hemma gjord pizza a lá  Janpan. Bara efter första perioden gick jag från tvn, finland låg under med 6 – 0 då. Guuud så pinsamt säger jag bara! ( men igår tog dom ju brons mot slovakien eller vilka de var.. gött gubbar! )

 

I lördags hände inte heller speciellt mycket, var hos mormor några timmar. Emilia var där också.. För Mia( hennes mamma)  åkte vasaloppet, fick just veta att det hade tagit 11 timmar.. men hon klara det =D bra kämpat där! I alla fall hos mormor vart det jävligt livat, jag fattar inte hur två ungar kan vända upp och ner på ett helt hus & skrika/gapa värre än 10 ungar tillsammans på ett dagis!  .. undra om jag fortfarande vill plugga till förskolelärare ;)

Igår var det ju en vanlig tråkig onödig jävla söndag. JAG HATAR Söndagar, ångesten inför måndagen. Men på kvällen kom Timo&Jim och rädda min kväll, vi drog till Borås med Malin & Hanna också.  Gött & komma ifrån denna hålan ett tag.

 

 

 


RSS 2.0