Sommarvärme & Kladdkaka

Jag säger då bara det - FAN VA JAG ÄLSKAR SOMMAR & VÄRME! Idag har jag bara lata mig på studsmattan med andra Twilight boken och lyckades somna också.. men när jag sov som bäst så börja de blåsa kallt! är det inte typiskt ? ;)

Då gick jag in istället och fick för mig att jag skulle baka något, hmm kladdkaka? Då hade vi ingen kakao, det va väl tur då att man kan ”låna” av sina vänner ( tror inte Malins mamma vill ha tillbaks 3 skedar kakao ), gick upp till Malin och fastna där, vi drack kaffe på altanen som de säkert va 30-40 grader där! Sköööööönt.

 

blivande kladdkaka.. som blev godkänd, fast jag inte va så bra på det där med att strö på florsocker ;)

INTE så jävla snygg, men mmm så god.

Nu ska Hattepantertanterna kolla film!

 


William KAN krypa! Videobevis


Han va skit sur och trött när jag filma det här. Men han kan ;)

Lugn fredag ...


Inget bättra för mig, så spelar Betapet..  168 poäng på första ordet ;)
bara jag inte blir beroende igen så är det lugnt, jag och fidde satt ju fan och spela mot varandra halva nätterna ett tag ! haha

Grattis Old man! ;)

Idag fyller farsan 43 år, men hans ålders nojja börja redan vid 25 hahaha ;)
GRATTIS old man ;) !



"Kan själv"

William har lärt sig att sätta sig upp helt själv!

Han låg och lekte på golvet som vanligt, och när jag gick in i vardsrummet så satt han upp, helt plötsligt så där, vilken duktig kille!

Aww, så fin han är! <3

Jonte kan också själv ;) *Ja, han ska ha hjälm på sig!* sådär.. så slipper folk nämna en kommentar om det.

Lördagens krogrunda

Idag behövde jag inte tänka på matte när jag vakna.. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! Provet igår tog i princip HELA DAGEN, det var ett riktigt stort prov, första delen va ett  webbprov med 60 uppgifter + att de vara abc på vissa. Och del 2 va ett skriftligt med 15 uppgifter, och till sist är det muntlig ”redovisning ” när allt är rättat. Puuuh va skönt att ha det nästan överströkat! .. sen är det bara skicka in betyget till högskolan & hoppas på att jag kommer in ;) .. om jag nu får G i matten.

 

I lördags blev det krogen med Malin, Sofie och Sabine. Det var riktigt roligt, va så länge sen vi var ute allihop. Först gick vi till något nytt ställe? Tror jag.. och en kille fick tuppjuck för att jag smaka en klunk av hans öl ;) herregud.. han skulle tydligen slå ner mig och grejer, mogen grabb!

 

Vi drog vidare till Tonic och dansa  loss, det var helt packat med folk.. och som vanligt är det alltid någon som ska äckla sig, det va någon kille som var på alla oss. Efter många tillsägningar fick jag nog och armbåga han.. då tror jag han lämna oss ifred? Fattar inte vad problemet är, säger man LÄGG AV, så fortsätter dom ändå, jävla äckeln !

 

Just det ja.. när tonic stängde och vi skulle gå hem, så börja Sofie prata engelska med någon okänd människa & lurade i han massa grejer, typ att vi bodde med malin men att vi inte hade någon mat osv..de slut med att han bjöd oss alla på varsin kebabrulle ;) HAHAH och 90 kr, för att vi skulle ha mat dagen efter ! han hade till och med gett Sofie sitt nr så att hon skulle ringa om hon behöver pengar HAHA! Lättlurad?

 

Ne, vilken lyckad kväll :D den 18 Juni blir det utgång.. för då FYLLER HANNA 18 !! :D äntliiiigen!!


Plugg & åter massa plugg och ute skiner solen!

Jag har inte haft tid att uppdatera här. Jag har precis pluggat klart och är äntligen klar med hela matteboken.. PUST! Har slutprov imorgon så ni kan ju önska mig lycka till, det lär behövas ;) men jag har nog pluggat ganska så bra.. när det bara va 2 cm kvar av pennan,efter dagens pluggande!



Uppdaterar imorgon om helgens lyckade krogrunda bland annat :)

CIAO

BARA FÖR ATT JAG...

invigde shortsen idag, så började det precis ösregna & åska!

är inte det så jävla typiskt? kanske ska behålla byxorna på hela sommaren!


En helt vanligt svensk sommar ^^

Är det sommar? :D

Vi har 30 grader i solen, fast solen inte tittar fram riktigt.. konstigt va ;) ?Hääärligt, förutom att det är lite kvavt och jag är förkyld. Matten känns inte speciellt lokande just nu, inte alls idag!

Men måste göras, och snart är det över ;)


En glad liten Rock Star ;)




Glad bus William


Så här glad va William när jag sa "Diidoo" men när jag skulle filma, då passa de inte att skratta ;)

<3

Ska se om jag får in videon på videofyme, den va tydligen för stor innan.

GRATTIS till lilltjejen Linda !

I fredags föddes Lindas bebis :) det blev en liten tjej. GRATTIS!

Så nu har Fidde blivit morbror & Madde fått sitt första barnbarn!

Back at .. the forest!

Rubriken säger allt! Tummen ner för det.


Jag hade ju tänk vara hos Fidde 2 veckor, men det blev inte som planerat. Då han fick jobb i Mo i Rana och skulle börja 10/5 (idag). Så jag var illa tvungen att åka hem på Lördag, och vi hann knappt umgås under hela veckan, då han jobbade från 8 på morgonen till 8/9 på kvällen. Så det kändes en anning surt..


Och eftersom det var Lördag så skulle bussen gå 14.15 istället för 16.00.. och då hade jag fått vänta där 2,5 på tåget, vilket också suger! Men Fidde bestämde sig för att han skulle köra mig dit istället :)

Vi drog runt fyra för att hinna käka i Arvids, men vi va ändå framme 45 min innan tåg skulle gå. Och just då ropar dom ut att tåget är försenat 1 timme! kul, skit kul! men Fidde stannade kvar och vänta med mig, för han va rädd att dom där konstiga nissarna skulle våldta mig om dom lämna mig ensam ;)


Jag sitter här och är nervös när jag tänker på att han är på sitt nya jobb just nu, och hoppas på att det går bra. Men han kan ju det där, så det är säkert inga problem!

bara han inte sitter och biter på naglarna ;)

L.Y.C.K.A <3


Sometimes I wake up, I turn around and see your face
strangely enough, it´s the best part of my day!

William, 6 månader!


Då - bara några timmar gammal, 7/11-09

Nu -  6 Månader, bilden är tagen när han va 4-5 månader.

<3

Fredrik va BOVEN i dramat ;)


Är det nu jag ska bli rädd? ;)
visste väl att jag inte skulle få ha mina tofflor i fred ;)

Varning för plugghäst.

Jag har just pluggat matte i 5 TIMMAR! herregud, nu får det vara nog.. VARNING, för plugghäst!

(bild från när vi var på väg till Luleå, plugg.. plugg & mera plugg)

Det är rätt konstigt, när jag gick på JB hade vi 3 timmars lektioner.. och jag fick världens huvudvärk efter bara 1 timmes matte, men nu har jag suttit här i 5 timmar.. men ingen huvuvärk alls. MYCKET KONSTIGT.

Uppdatering från Norr ;)

Jag är sämst på att uppdatera här borta, eller kanske annars också? Men jag har inte hunnit.. faktiskt. Men nu kan jag passa på att uppdatera då Fredrik är och skruvar i en bil.. fast jag borde plugga ;)

I lördags var jag framme kl 9 på tågstationen, och eftersom de va en lördag så skulle bussen inte gå fören 10:40. Jag satt & fördrev tiden med att kolla på OC, sen fick jag syn på en lapp där det stog att bussen går från BUSSTATION på lördagar, jaaaha, ringde Fidde i panik "vart i helvete ligger busstationen i den här hålan", vilken tur så viste han det.. så det var bara för mig att traska i spö regn med världens packning ( det var inte så långt som tur var, ändå va jag pissblöt när jag hitta stationen).

Väl där så var inte vänthallen öppen, så jag fick sitta på min väska i entrén.. men det var ju bara 40 minuter kvar till bussen skulle gå, trodde jag. Det kom en buss 10:40 men den skulle inte mot Arjeplog, ännu mer panik! Sen kommer busschauffören & säger att busstrafiken går som söndagstrafik för att de är en röd dag.. DÖDA MIG, tänkte jag.. Bussen skulle inte gå fören 12:45! Fredrik tyckte väl synd om mig så han körde & hämta mig, men grejen var att han kom ungefär samtidigt som bussen ;)  Men bättre att åka bil än buss.

 

På kvällen drack vi lite, och det slutade med att vi åkte till Arvids  sent på kvällen och söp med Robin & Puffen.  Och Robin den jävlen försökte supa mig under bordet eller nått, för jag hann inte ens dricka upp min första grogg innan han tyckte att jag skulle ha en ny! Och han va inte så lite packad heller, aska på mig i bilen & brände hål i baksätet med ciggen.

Igår åkte vi till Luleå tidigt på morgonen, för det tar ju 2-3 timmar dit. Fredrik skulle lämna in sitt slutsteg som gått sönder, och så skulle vi väl kolla i stan också.  På vägen dit pluggade jag matte, det som är bra med distans – du kan göra två grejer samtidigt ;).

 

När vi kom fram till Luleå hade Fidde nog lite panik & köra i stan, lite annat mot Arjeplog. Vi hämta upp hans kusin från busstation, och sen drog vi mot biltema ( skiiitkul.. not), och innan vi alls hunnit komma in där så gick mitt linne sönder, tacka Frediks skrutt bil.. Jag som trodde att de inte kunde bli värre ;) Klockan ticka i väg & vi fick väl lite bråttom eftersom Chrille skulle hämta Ebba  på dagis vid fem ( i Arjeplog). Så då hann jag alltså inte gå på stan, dom fråga men jag vill ju ha tid på mig att kolla runt.. så jag sket i det. Nästa gång åker jag själv med Fredrik. På väg hem fick Fredrik ett jobb, dom ringde från Mercedes Benz i Norge ( Mo i rana ).. han börjar på Måndag.

Nu ska jag plugga matte A ;)


3,5 år, med mitt hjärta!




Tider går så fort, tänk va många minnen vi hunnit skapa tllsammans <3
Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

RSS 2.0