Dragkamp.. eller?

Va nyss ute med Tikila, allt va lungt tills hon börja dra så in i helvete.. såg att hon fått syn på en katt! Heelvete vilken fart det blev på henne, jag flög efter som ett löv ( alltså var de ingen större dragkamp.. hon vann!) men lyckades hålla mig på benen. Fan va dom fräste åt varandra (Tikki & katten)


Hade nog vart lite lättare om hon va så här liten fortfarande ;)

rester..


så här såg bilen ut efter branden!! iinte nice, men bryr mig inte om bilen utan att folket som satt i den lever. Även om Fredrik sa att dom han ut snabbt, så vet man aldrig vad som hade kunnat hända..- om de tex börjat brinna tidigare.

Riktigt obehagligt!


Det är Fredriks bil som börja brinna, och ärligt så trodde jag inte på honom först.. tills jag fick se en bild. Jag vill inte ens veta vad som hade kunnat hända, är bara glad över att han lever! Där ser man, vad som helst kan hända VEM som helst.


Bröderna Bus

Några fina bilder på två söta killar!


Syskonkärlek från Williams sida ;)

Bara jagsom tycker att dom är lika?

fina stora unge!

Hmm.. undra om han tittat lite för mycket på hur syrran gör? ;)

<3

En helg fylld av spännande grejer... nooooooooot

JANINA ville att jag skulle blogga. hmm om vad?

Vilken jävla lam helg! har hänt - absolut ingenting! igår va vi bara in till stan på media markt som öppnade här i torsdags, och de va rena kaoset fortfarande.. vi gick i alla fall därifrån med en skrivare och en ny kaffebryggare, den gillas starkt nu smakar kaffet KAFFE igen, med timer & allt.. så kaffet är alltid klart när man går upp här efter ;)

Ska kanske masa mig upp till Malin senare, är så trött på att sitta här.. fast Nitta som Nitta, men Malin kan nog liva upp stämningen lite.. eller så kan vi alltid sitta & klaga tillsammans! ;)



En gång i tiden kunde man spela biljard hos Malin

En gång kom hennes mamma in med kaffe till oss ;) nu för tiden är det självservering som gäller ;)






Hemma i skogen igen.

Ett enda pluss med att vara tillbaks till skogen - får sova i min egna säng! Ett stort jävla minus - ingen Fredrik som delar den med mig.. och ingen Fredrik som skrattar med mig åt många muppar i Idol.

Ingen höjdare utan dig.

Jag hade i alla fall 5 bra dagar borta i Kolsva, Haliima hade vuxit till sig rejält sen sist & Josefin va efter mig istället för stooeeboo Feede den här gången ;)  Fixk ett nytt namn också - Seenett heter jag enligt Josefin ;)

Haliima - Fredriks systerdotter :)

Josefin :) jag skulle rita, leka & busa med henne hela tiden.. tyckte hon ;)

yngsta & äldsta i syskonskaran.. leker i sandlådan ;) undra om Fredrik saknar att köra traktor i sandlådan =D

Orkar inte lägga in fler bilder nu ;) ska kolla på Idol istället :D

Imorgon åker vi åt varsitt håll... :(

mitt hjärta.. vad jag kommer sakna dig :( åter igen. Dom här två veckorna har gått alldeles för fort. Imorgon åker jag hem till Borås & Fredrik hem till sig. Och hur mycket du än vill att jag ska flytta till arjeplog så händer inte det lilla du ;) du får ta ditt pick och pack och flytta ner hit tycker jag :)

<3

Grattis Josefin!

Idag fyller gullungen hela 3 år!

Hon fick 60 kritor & ett ritblock av mig och Fredrik. Hon verkar då nöjd.. fast jag har nog målat mer i blocket än Josefin ;) haha

Josefins tårta :)

Ajj ajj jag har så ont i huvudet, typ bakis? och det blev ju inte bättre då jag skratta ihjäl mig några gånger när jag och Linda gjorde tårta åt Josefin som fyller 3 år imorgon. Fantasin har då inga gränser har vi konstaterat & färgglad blev då tårtan i alla fall och det vill nog varje barn att tårtan ska vara? :)


Nästan klar :)

Klar ! :) syns det att det står Josefin ? ;)

Njaa någon höjdare på att göra tårtor är jag väl inte, men duglig nog för att göra en och annan tårta för barnkalas ;)

HAHA MADDE I ETT NÖTSKAL! :D

Jag gick in i köket och vad ser jag då? JO.. Madde står där med en hammare i handen och en smirrnoff i andra, då har hon försökt öppna smirrnoffen med hammaren HAHAAHHA! fyfan jag höll seriöst på att dö av skratt! Mycket har man hört.. men inte att någon ens försöker öppna en flaska med hammare. Helt klart dagens ;)


Grattis på födelsedagen :)

förresten .. Igår kväll när vi åkte hit så blev jag och Fredrik ganska uttittade, vi satt och as garva i slutet av resan åt helt sjuka saker, ( trötta & hungriga). Men vi hade iaf kul och orka sura människor .. har ni inte hört att ett skratt förlänger livet + att magmusklerna får sig ett pass ;)

<3


Fina unge, snart redan 1 år.. vart tog detta året vägen? :O

Next - Köping

Anledningen till att jag inte skrivit något på länge är för att dagarna sett ungefär likadana ut. Men idag blir det ändring på det, jag och Fredrik ska åka till hans mamma i kväll.. här kan man inte va! det skriker bara håååla om det här stället ;)

Så här roar vi oss i Nitta, om inte alkoholen är framme ;)


kanske skulle ta och packa lite nu ? :D vet ju hur låång tid det kan ta för mig.



Dagens händelse - en kärleksförklaring ;)

Vilken härlig kärleksförklaring jag fick av min såå underbara pojkvän ;) En toffs rakt i ögat medans jag prata med Malin i telefon.. JA, det gjorde ONT.. så ont att jag råka klicka Malin. Tack hjärtat.. jag älskar dig med ;) HAHA

Räddare i nöden!

När Fredrik skulle köra hit i Måndags från Kolsva så gick inte allt som vi hoppats! Bilen pajjade i Töreboda.. ungefär 13 mil härifrån. jag fick lite smått panik.. han kunde ju inte stå där hela natten! Ringde till Jim men han skulle upp tidigt.. ringde till Timo, och han ställde upp trots att han skulle börja kl 7, fyfan vilken lättnad! Tror inte det är många som skulle ställa upp på det kl 8 på kvällen.. köra ungefär 4 timmar sammanlagt & sen upp tidigt. Hade det inte vart för att han ställde upp så hade Fredrik stått där hela natten & vem vet hur länge till.


TACK TIMO!

Hjärtat kommer hit i kväll! :D

Jippi :D Fredrik ska komma hit idag, han är ju i Köping just nu. NÅGON SOM ÄR GLAAAD!! Ska ut med Malin lite senare också, här kan jag ju inte sitta & vänta.. då går tiden mycket saktare! ;)

hoppas hans brumm brumm håller hit ;) det va tydligen någonting som gått sönder, men Madde (hans mamma) lurade mig bra när hon skrev att bakaxeln hade gått sönder ;)  Och Josefin vill inte att storebror ska åka iväg, men hon hinner ju träffa honom en gång till innan han åker hem till Norrland.


Sovmorgon .. vad är det?

Jag är så trött! Jag som hade tänkt på en låång sovmorgon till halv elva, då jag vaknat mellan 06.00-08.00 hela veckan utan att behöva. Men tro inte att jag sov till halv elva( kom på att kl bara är 10) .. nej före åtta var jag uppe.

Så nu ska jag dricka upp min stora kopp kaffe & ta en morgon promenad med William!
duktigt av mig!

Fina unge, har fått 2 tänder.. men tro inte att jag får ta kort ;)

4:e dagen på lchf.. och det går så lätt!

BILDBOMB


Dig själv


Dig själv för längesen - GUD VA KORT HÅR JAG HADE!!

Någon du litar på till 100 %

Någon du vill träffa -


Någon du saknar - F.L <3

Den du senast fick sms av


Den du senast ringde

Den du alltid har roligt med - Aktiva Vulkenen (Malin) & Kolhydraten (Hanna)


Den du tycker är sötast - Finaste killarna <3

Den bästa drycken - Kaffe är livets dryck ;)

Den platsen du saknar . Skolan konstigt nog! ELLER mer klassen!


Den sista bilden på mottagna filer - haha !


dig själv som lyckligast - min helan ;)


din syster

dig själv full

en människa som du önskar vore hos dig nu - Han kommer snart :D


En dag du minns - 12/6 -2009, FY FAN.. vill tillbaks!


RSS 2.0