on the train...

tänk att vakna upp och befinna sig i Norrland igen, men istället vakna i Stockholm. BU! En timme försenade ungefär. Som Fredrik sa innan jag åkte igår, när han vann på sin trisslott "jag går och byter in den här och skrapar fram millen, då kan du hoppa av tåget.. jag hämtar dig!" ;) det är sånt man bara drömmer om.


<3

förresten.. undra om William känner igen mig ;)

..............


glad midsommar från oss till er ;)

Dag 14 – Den här veckan

(måndag-måndag)

Måndag, tisdag hände väl inget speciellt.. stekte i solen.

Onsdag - Var hemma hos min aktiva vulkan aka Malin.

efter några timmar där, åkte jag hem för att packa och tvätta.. gick ju så där ;)

Torsag - åkte till Fredrik, tåghelvetet var sent som vanligt - 3,5 timme. + för att jag får pengarna tillbaks.

Fredag - Framme hos Fidde, helt död. Efter max 1 timmes sömn på hela resan. Men kom hem till han och såg att han hade iskalla öl i kylen, det kunde ju inte jag motstå ;) hm... jag som skulle på avgiftning, Anne det gick åt helvete med det ;) från öl till Rosé och kvällen fortsatte ända till kl 03-04.. det är ju så jävla ljust här dygnet runt så man blir ju inte trött.


Lördag
- forsatte i samma spår som Fredagen, hade inte tänkt dricka. Men blev ju bjuden lite dricka av Ida och Sara.. det tackar man inte nej till! lika sent blev det också! toppen väder både torsdag,fredag och lördag-.

natt.

denna bilden är nog tagen runt 1 tiden på natten.

Söndag - puuh trött som ett as. märktes att jag inte sovit riktigt sen i Onsdags. Va en riktig slö-dag. somnade mitt i filmen typ elva.

Måndag - väntar på att fredrik ska jobba klart, sen får vi se.


Dag 13 – Den här dagen


har vart och hälsa på hos min Aktiva vulkan idag! det var väldans länge sen, fick låna en mobil också.. tackar och tar emot .. men det var hon fan skyldig mig efter den där HELVETES MÖRDARBACKEN man måste gå för att komma upp till henne. Inte bättre av att det va klibbigt väder idag, men vad gör det när man fick några timmar med galningen! ;) btw.. kolla in mitt face, har bränt det kraftigt och det SVIDER (syns kanske inte jätte mycket..där, men irl!)

Sen borde jag ha börjat packa för läänge sen, men som vanligt är jag ute i sista minuten. kanske bäst så ;) frågan är.. ska man skippa shortsen, och ta vinterkläderna direkt HAH! ;)

RSS 2.0