Att prata i sömnen

mycket har man hört folk säga i sömnen.. men det här va bland de roligaste, jag dog ett tag ( av skrattanfall)

"NI ÄR SKUMMA NÄR NI RINGER VAAA" - Fredrik (med utlänsk brytning)det gjorde min kväll! imorgon kommer han inte tro på mig, men ibland spelar han tennis i sömen också, hmm undra vart de kommer ifrån? :P
Mongolid finger!

Igår lyckades jag skära mig på en glasbit.. och efter drygt en timme svullnade hela fingret upp, gjorde(gör) kraftigt ont att använda vänsterhanden och går fan inte böja på fingerhelvetet. Normalt?

jag har så jävla tur med allt!

En helg i Umeå

I Fredags drog vi till Umeå, för en helg hos Ida och Sara. På lördan  blev bowling efter att vi hade gått vilse en liten sväng. Och jag lyckades ju med att kasta klotet bakåt och vurpa på första kastet.. (synd att de inte kom med på bild.. tror jag iaf ) tror nig att cidern hade en fot med i spelet ;) men kul var det.
Adele - someone like you


Adele är så grym, älskar hennes röst!

Igår bjöds det på kladdkaka och marängtårta med choklad ;) allt va i choklad.. alltid om jag får välja ;) imorse invigde jag min nya kaffebryggare som jag fick av Fredriks pappa & Clara. bara lukten av kaffe som sprider sig i lägenheten, im in love! (har inte haft en bryggare sen jag kom hit!)

Nu blir det en promenad, med musiken, för Fredrik lär jag ju inte få med mig ;)


Grattis till

till mig själv ;) måste väl gå till Konsum och fixa grejer till en tårta, för bjuder man inte på det så får man inga paket ;)

Idag är jag (inte) STARK

Blev tydligen lite för mycket igår, inte för att mitt huvud tycker det.. men kroppen säger ifrån. Har legat framför tv i princip halva dagen, den andra halvan sov jag nämligen bort ;)


Men nu skulle jag kunna ta ett glas vin ;) eller nej. För imorgon ska vi förhoppningsvis åka till Umeå & hälsa på hos Ida&Sara, Fredrik ska fixa Idas bil.. och då åker vi nog rätt tidigt. Så blir nog lugnt ikväll.


RSS 2.0