Mitt 2010 Juni - December!

Juni : Sommaren kom, jag hände mest ute hos Malin eller på studsmattan hemma, löste kordsord, drack kaffe och solade!Sen i mitten av månaden åkte jga upp till Fredrik, tog en annan väg denna gången, via Östersund och det var en bussresa från helvetet - Never again! + att när jag va framme åkte vi nästan direkt till Norge, för att Fredrik jobbade där. Men han hade som tur var bara en vecka kvar där, sen drog vi hem till Arjeplog igen.

I Arjeplog blev det en hel del fiske på kvällarna/nätterna


Träffade fina Ebba oxå :)
och HANNA fyllde 18, äntligen!

Juli :
Började med en dags roadtrip till Norge (Mo i Rana) för att Fredrik skulle på en arbetsintervju. Tina & Ida följde också, så jag hade något att vara med under tiden som Fredrik va på intervju. De va vaarmt, det tog x-tra lång tid hem, när vi nästan va framme hos David  - fick vi punka ^^ haha .. men jag hade ju mina rusbrus(cider) i baksätet så det gick fint.
Nästa roadtrip blev ner till Köping till Fredriks mamma, för åka på powermeet och självklart för att träffa dom.

någon däcka redan sju ;)


fina busiga josefin

Haliima, Fredriks systerdotter :)

Sen fortsatte vi ner till mig, och hade huset för oss själva över en vecka. Lyckligtvis så slutade det inte med knivbråk denna gången! ;)

Sabine fyllde 20, och Kevin föddes.


Augusti :
värkade inte hända speciellt mycket den månaden, festade, va barnvakt åt Emilia och klippte mig äntligen.September
årets -det- är - inte - sant - du - skojar - upplevelse! Fredrik skulle bila ner till mig från sin mamma, ungefär 30 mil. Han hade lite batteri så jag bad han ringa när han nästan va framme, men han ringer efter en timme & låter mindre glad - bakaxeln på bilen hade pajjat! det började bli sent, och jag visste inte vad jag skulle göra, ringde Jim, han orkade inte, ringde Timo.. efter många om och men ställde han upp på att köra 13 mil (!) för att hämta Fredrik, vi åkte nio och va hemma igen två på natten.

SKROTBIL!!!

Efter ungefär en vecka åkte vi till Köping, bland annat för att Fredrik skulle fixa bilen innan och Tina skulle blia upp igen. Josefin fyllde 3 år


i slutet av månaden skulle Fredrik göra ett bilbyte, den bilen han bytte mot började BRINNA på vägen hem! Alla i bilen klarade sig oskadda, tur i oturen.


Oktober
Malin fyllde 20, jag fyllde 20, Ayla föddes, Fredrik flyttade till egen lägenhet! jag dödade min laptop med vatten.. är fortfarande datorlös. Jag åkte upp till Fredrik, var mycket med Sandra och bus Ebban!


November
4 hela år tillsammans med Fredrik <3 William fyllde 1 år! Vi blev med hund, Totte.Första snön kom.

December
Pepparkaksbakning hos mormor med busungarna Emilia & Jonathan + övernattning.


Jag åkte upp till Fredrik över jul & nyår. Vu umgicks massor med Sandra,Chrille & busebban!

(gammal bild) har inte orkar lägga in bilder därifrån än ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

svar: Ja visst är dom :D mina bebisar, haha. Såg massa sötnosar här med, gud vad jag älskar barn :D

2011-01-14 @ 11:10:08
URL: http://emmaludvigsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0