En toppen helg!

vi har haft en riktig sitta-ute-helg! det har vart riktigt nice väder, då sitter man inte inne & ugglar.
I fredags gick vi till Skaviks & satt där ute framför elden, på renskinn & drack glögg.. en riktig härlig start på helgen!
Lördagen hamnade vi där också, vi körde förbi dom & såg att dom satt ute och hade det gött, så vi bjöd in oss själva ;) vi satt ute så gott som hela dagen/kvällen.. Ivar & Tommy fick för sig att bygga en "lavvo" sagt & gjort.. det blev hur varmt & gött som helst :D vi till och med beställde pizza slizad för att kunna sitta ute & äta. Kvällen blev kort för Fredrik som gick hem vid halv åtta ;) visserligen tog han sin första öl vid två tiden(!) så det var väl därför.. min kväll/natt slutade på Harrys :D sen minns jag inget mer än att jag kom hem..
sitter & göttar mig med varm oboy(hmm undra vart mitt pannband tog vägen HAHA!)
Tage  :)
Fidde & Tommy tar sig en(?) kall..
så här såg det ut innan Tommy& Ivar fick för sig att bygga en "lavvo" ;)
Tada! ;)
söndagen va inte alls lika rolig ;) jag sov till halv åtta på kvällen, förutom att jag va vaken 20 min nångång på dagen.

Friday,

Inte för att jag har någon riktig "helg" känsla, eftersom jag vart sjuk i veckan.. så det kändes som Måndag idag & så poff är det helg. Men bara tacka & ta emot ;) blir en lugn början iaf .. hemmakväll orkar verkligen inte göra någonting idag(men kvällen har ju bara "börjat").. säger jag som legat i soffan hela onsdag/torsdag då jag låg i feber & huvudvärk.

Så ingen intressant vecka,

bjussar på denna vackra bild bara för att det är helg & för att jag saknar skogspromenaderna med Anne!


världens bästa <3


Två skitungar som älskar att bada.. de syns inte va? ;)

RSS 2.0