Båttur på Hornavan

Igår följde vi med Ivar me familj ut med deras båt! båtturen i bilder!

Emma

Kristian & Fidde latar sig i SKUGGAN

Emma & Hanne

bada fötterna ;P





nu orkar jag inte ladda upp fler.

Im alive!

tänk att jag lever, efter 3 dagars drickande. Nu är  det slut på det, för min del. Kroppen sa i från i natt, och jag spydde som fan.. Mysigt värre. Men idag mår jag helt okej, förutom att jag är tom i magen.. men mästerkocken Fredrik står o gör mat.

Vi ska på kalas klockan fyra idag, hos Fredriks kusin Tilde som fyller 5 eller 6 tror jag. Där blir det tacos :D sen ska jag "hem" & glo på film, för Fredrik ska hjälpa någon att flytta.

Maten väntar ... ciao!


Fiddes nya bil :D

Här kommer några bilder på Fiddes ( eller ja, en tredjedel markus också) nya bil som han/dom köpte i Boden i helgen. Mycket bil för pengarna kan jag ju säga.



2 dagars roadtrip :D

Vi kom hem igår kväll efter våran två dagars roadtrip ;) Vi skulle egentligen bara till Luleå & Boden, men det vart betydligt mycket mer än så.

I fredags åkte vi (Jag, Fidde & Markus)  mot Luleå, dom skulle in på biltema & jag hade tänk hinna shoppa lite också. Men klockan vart så mycket, vi var väl framme i Luleå vid 6 på kvällen. Hämta upp Fiddes kusin Christian & sen mot biltema. Och jag trodde fan jag skulle avlida där inne, såå jäääävla tråkigt. Men H&M låg på andra sidan, med en stor bilväg i mellan.. så dit kunde jag inte gå. Vi var där inne säkert en timme, ZzZzz!

Efter det drog vi iväg till bolaget, för inte fan hade jag tänkte jag åka bil flera timmar & va nykter ;) Vi drog vidare mot Boden, för Christian skulle kolla på nån bil, men det vart ingen.. gubben ville ha för mycket. Vi börja ju blir ganska hungrig eftersom ingen av oss hade käkat på hela dagen, så det blec MAX.. aldrig förr har max smakat så gott! När vi ändå var där så åkte vi & kolla på en annan bil som Fidde hade sett på blocket. Och den blev det, en BMW 735 ial;) den är faktiskt nice.  har ingen bild nu, men fotar sen.

Vi lämnade remmisen där & drog vidare mot Piteå, för att lämna Christian. Det va ju PDOL ( Piteå dansar och ler) där, så det var jävla trafik. Vi tänkte hälsa på Ivar, som var på en camping där. Men vi fick inte komma in, så han kom ut & fyfan va han va full, kunde knappt stå på benen. Sen åkte vi till Christians bror, fyfan vilket flott hus han har! ligger vid havet, och dom har as stor tomt. jag skulle inte tacka nej till att bo där. Var meningen att vi skulle sova där, men det gick lite snett ( tänker inte berätta vad som hände) så 5 på morgonen tog vi (jag, Fidde & Markus) bilen & drog iväg, och ja.. markus var nykter.

Men eftersom det va 3 timmars bil resa till Arjeplog, orka han inte köra. Men vi åkte ända till Arvids, där fick vi sova hos Jessi, vi var väl framme runt sju. Vakna vid 10, jag & Markus försökte väcka Fredrik, jo tjenna.. efter 3 timmar lyckades vi få liv i honom ;) Vi drog & mot Piteå igen.. för att Chrille hade glömt både mobil & plånbok i bilen.

Den resan gick ju fort ;) jag hade tydligen somnat rätt så fort... och när jag vakna va vi i Piteå! konstigt att jag va trött då, sov 3 timmar på ett dygn. Denna gången blev det en snabb visit i Piteå, vi lämnade bara grejena och åkte hemmåt igen. Men vi hamnade i Slagnäs  för Ida & Rickard var där, så vi tog en kaffe hos David. Ni kan ju gissa hur gott det var med kaffe när jag inte druckit det på ett helt dygn. Sen äntligen vid nio igår kväll kom vi hem!


blev inga bilder, eftersom jag inte tog med mig kameran.. vi skulle ju bara till Luleå ;)

Videos!


På Liseberg - Parishjulet! jag fick typ panik xD

Emilia & Jonathan åker "traktor" .. till Göteborg ;)

In Norrland!

Kom fram igår, men hade inte direkt lust att sätta mig framför datorn & blogga när jag kom fram. Jag somna nästan direkt, och fick världens huvudvärk + att jag va skitvarm, och hade ont i halsen sen tidigare. Då trodde Fidde jag fått svininfluensa ;)
Men jag måste ha haft närining & sömnbrist. Att inte ha sovit mer än 3 timmar på tåget + att inte ha druckit eller ätit speciellt mycket.. kan inte vara bra.

På kvällen drog vi ut med remmis ( Fiddes fula bil ), fast jag va fortarande skit trött, så han köpte en STOR Burn till mig. Faaan va den va good! Mycket godare än redbull !

Slockan elva på kvällen &  vakna vid elva.. så jaa, jag är utvilad & mår brra förutom förkylningen! och neej, det är inte svininfluensa ;)

Idag ska vi troligtvis till Luleå & Boden blir det också.

Bye Nitta.. Here i Come Arjeplog.


Herrå! jag drar ;) ÄNTLIGEN!

Helgen som vart

Fredag : Drog till farsan, Anne & Janina. Janina blev nog glad över att jag äntligen kom dit. Spelade Geni med henne & hon vann över mig.. och det var från 7-10 åringar ;)  jag är ju såå ALLMÄNBILDAD.. not. Senare åkte jag med Minna & Jasko till stan, vi satt på en uteservering och drack nån cider/öl. . Men det var riktigt jävla dött på stan.. och idag kom jag på att det måste vart för att det var weels and wings i vbg då. Kvällen slutade hemma hos Jaskos bror, tills vi gick hem.. och jag barfota ;)

Lördag : Även då drog jag iväg med Minna & Jasko till hans bror, va "fest". Men jag och Minna blev kvar där ensam. Sen när vi drog hem var det fan läskigt, en neger kom cyklades bakom oss och bara stanna.. de va äckligt! Sen gick en skum typ med nån väska eller nått.. ush.

Söndag : Vi hade världens problem med att komma på vad vi skulle käka för det första, dagens i landsproblem. Men efter x-antal timmar fick det bli grillat. Sen drog vi till ramnaparken och gick där, folk han går 1-2 varv innan vi ens kommit halvvägs.. ungefär ;) och sen hade vi inget o göra, så Anne fick nått ryck & fick för sig att vi skulle åka till stan å kolla på STATYER.. seriöst jag skojar inte!





Måndag : va vi stan o käka på Kina Town, och jag fick nog svininfluensan ;) jao, ni förstår när ni sett bilden HAHA!



Den här bilden förklarar min svininfluensa ;)  mOHAHAHA!


dags för MÅNDAGSFIKA ;) med piknick korg & allt HAHA!


Och spela - Bamses färg fia ;)

riktigt roligt .. på riktigt ! speciellt att kicka ut Anne ;)

något är vist väldigt roligt ;)



NU SKA JAG SOVA.. Det tog mig 2 timmar att lägga in alla bilder!

Tjocksmock i halsen!

Helvete, självklart skulle jag bli sjuk nu. Halsen är ovän med mig, det gör så jävla ont. Men det hindrar inte mig från att åka imorgon. Va i stället i Fristad med Sofie nyss & köpte halstabletter. Men jag vart nog bara ännu sjukare på vägen, eftersom vi åkte moppe & jag höll på att frysa ihjäl.

Hade symöte med Malin & Hanna tidigare idag också ;)  tog ett avskeds K...affe ;)
Kommer inte träffa dom på ett tag nu :/

Jag borde egentligen packa nu, men jag har inte kommit längre än att alla kläder ligger i sängen i en enda stor hög.


GRATTIS BINE !


Grattis på 19 års dagen Bine :D
bild från 08

Janina gästbloggar

Hej det är janina janettes lilla syster.Jag ska gätsblogga idag det ska bli kul.Jag spelade ett spel med Janette innan det var kul men jag vann det heter Geni.Så ni vet så fyllde jag år det 7/8 det var kul för då så åkte vi till Finland (Suomi).Jag fick en LG mobil jag ka vissa en bild på den sen men det är en mobil som har tangentbord jag fick även 3 par örhängen,2 halsband,100 kr,några euro,en klännign det är super fin och så fick jag en båt som man pumpar upp som man använder på sjön.Det var super kul i finland jag var med mina kusinder m.m.


I går så grät jag jätte mycket bara för att Minna och Jasmin kom hit och dem skulle gå ut och då så frågade dem om Janette skulle följa med och hon svarade honja varför inte.Då blev jag jätte läsen för jag skulle vara med Janette och så sa dem att dem skulle vara borta en LITEN stund och så var dem borta i 5h eller nåt sånt.Sen när dem kom så blev jag rasande arg men Janette att hon ska köpa nåt till mig till födelsedagspresent men inte nu för at hon inte har råd nu men att hon ska köpa nåt med High school musical (Så ni vet så är det en grupp som är super duper bra.)

Detta är High school musica så ni vet.
En sak till att jag har världens bästa stora syster så ni vet.Kram på er.jag hoppas ni skriver några kommentarer men jag och Janette kommer att sätta in bilder här hej då.


Ferre hos Malin

Fan va seg jag har vart idag. Inte bakis, men seg. Igår var jag som sagt uppe hos Malin :) där hade dom redan börjat festa lite smått. Timo & Jim var också där, Timo har jag inte sett till på hur länge som helst så det va kul. Det blev lite singstar, jag och Hanna låg typ lika, vi vann nog lika många gånger.. det är skit kul att sjunga singstar.  De va sköj & full vart man.. fast det inte riktigt var meningen.

Så här såg jag ut igår.

Jim =)

;) på dig med

Hanna va full ;)

Denise

Brun? :P

Hanna & jag

åsså Malin ;P

Timpalainen

nu orkar jag inte ladda upp mer iblder.. finns på bdb

Malin nästa..

Helvete vilken huvudvärk jag fick efter solariumet & trött var jag, och jag tror att det var för att jag inte fått i mig nått kaffe innan. Men nu efter dagens första kaffe (17:45) är jag taggad! Ska hopa in i duschen & sen drar jag upp till Malin :)

kameran & mina 6 cider följer med! och neej.. jag hade inte tänkt bli full, bara ha lite kul!

steeek!

Malin gö som hon brukar ;)

blandat.

Mina sömnproblem fortsätter, men i natt somnade jag faktiskt fyra ( woow). Gick upp tolv idag, och kaffesugen som jag var skulle jag sätta på kaffet.. och märker att vi inte har något kaffe! Det är ingen kul syn kan jag lova.

Ska in till stan & sola idag vid halv tre ( fan va jag solat, tänker ni). Blir sista gången idag, eftersom 10:e kortet tar slut & min moster åker hem till Finland idag. Jag har faktiskt fått färg :D och på benen också.. vilket aldrig har hänt tidigare ( ni som sett min IRL vet hur vita ben jag har) så jag är mer än nöjd! Efter solningen åker vi till Landvetter & lämnar min moster & Peter.

I kväll ska jag upp till Malin, vi ska dricka lite & kanske blir det singstar (om Emelie tog med sig de). Marika lämnade 6 cider till mig, eftersom hon inte kan ta med dom på flyget ;) thanks.


1 VECKA KVAR!


Sömnproblem?!

klockan är snart tre, och jag är ensam vaken. Jag vill sova, men är inte trött & så här har det hållt på enda sen Fredrik åkte hem. Kan inte somna, även fast jag kollar på film (som jag vanligtvis blir trött av). jag somnar runt 3-5 tiden varje natt, och då oftast med datorn på & sen måste jag ställa alarmet för att vakna på morgonen. Men när Fredrik var här, så hann jag kanske se 15-30 minuter av en film innan jag hade somnat. Jag har helt enkelt svårt att sova ensam..

(ser ni hur ledsen jag är på kortet? en tår i ögonvrån.bilden är tagen för 2 år sen)


Va ute & luffa med Malin, Hanna & Sofie idag. Vi hamna som vanligt i busskuren.. efter en timme, eller två fick vi betong & trä smak i röven.Och Malin kom på värsta idén - vi ska ha med oss sittdynor nästa gång haha ;) det finns inte så mycket mer att göra i Nitta, men med rätt sällskap kan man ha kul ändå !


hitta den här bilden på mobilen & va bara tvungen att ladda upp här!

Janina & Jonathan, så gulligt! ( från min student)
mina minsta syskon.. ( för er som inte vet, så är dom inte syskon)


blogg jävla text!


JÄVLA BLOGGTEXT.. DEN BLIR SÅ HÄR MIIIINI när jag använder firefox :O

blire så på eran dator med?

SOLAT =)

Har vart i stan & solat med min moster & Peter, det är så jävla skönt! Nu har vi solat 3 gånger, och ny tid är bokad i morgon ;) men hon åker hem på Onsdag, så det blir sista dagen vi solar också. Sen va vi en sväng i Knalleland, inne på EKO  såg jag  mini små strumpor( till kommande lillebror)  & ville köpa dom.. men orka betala 35 kr för 2 par strumpor, när det fanns för 5 kr styck.. men inte i mini storlek :P

syns de? suraste bilden jag vet.

Jag ska förhoppningvis träffa Malin&Hanna senare :) ringde henne (Malin) för ett tag sen, men då skulle hon ut med hundarna precis. Har inte träffat dom på flera dagar..

taget på en fest i Vara .. nära Skara ;)

Våran dag på Liseberg!

Blev rätt jävla blöt, det ösregnade vissa stunder. Men jag köpte sånt där sexigt regnskydd ;) fast det var jag inte ensam om. Annars var det riktigt kul, och jag blev som barn på nytt.

Den första vi åkte var så klart Lisebergsbanan, det är ju ett måste. jag har aldrig tyckt att den vart läskig.. förutom första backen upp.. jag är jävligt höjdrädd ( de vet dom som känner mig) och den första backen är sjukt långt upp i luften. Så jag våga inte ens titta när vi åkte upp, annars var det bara roligt :D

sen åkte vi massa annat, och morsan fick ju bara åka parishjulet för hon är gravid. Så hon tvinga med oss. och jag fick nästan panik där, fyfan det var det värsta jag vart med om.. mycket värre än BALDER.. bara för att de va så högt. Morsan filma när vi åkte, så slänger upp den här.

De sista jag åkte var Balder. Inte fan minns jag den som så hemsk, kommer ihåg att den åker upp sakta för backen & sen ner för ett stup som lutar 70 grader. Men fyfan jag skrek som en stycken gris & de kändes så jävla mycket i magen, så knappt rösten kom fram! men jag kan ändå inte låta bli att tycka att den va rolig - och alla som ska till Liseberg MÅSTE  åka den.. helt klart en upplevelse!

BILDER FRÅN VÅRAN DAG

FÖRSTA bilden jag fick på dom .. Min moster & Peter

PÅ väg till Liseberg - jag är som jag brukar ;)

Liseberg!

NU ÅKER VI! - jag som vinkar :P

Ta nån drink/öl så vi våga åka :P

Jag skulle aldrig åka kanonen!

Efter flumeride

Jukebox är sjukt kul :D

Morsan tvinga med oss på den här, och jag va nära på panik!!

Folk har lagt dit grejer på MJ:S hedersplats.

så här jävla snygga är vi xD - BALDER

Ja min frisyr va rätt förstörd & rösten va gode hes ;)

GRATTIS IDA! =)


IDAG ÄR DET IDA (Fredriks syster) SOM FYLLER 20 ÅR! STORT GRATTIS!!

LISEBERG SNART!

Wiie, snart drar vi mot Göteborg & Liseberg! :D Ska bli så jävla kul, har inte vart där på flera år! Vädret är inte riktigt med oss idag heller, men det regnar i alla fall inte än. Och skulle det börja ösregna så får jag väl köpa sånt där snyggt regnskydd ;)

Sen ska jag notera att Baso vill ha souvenier ( stavning.se)


Liseberg i morgon istället!

Det blir aldrig som vi tänkt oss, ofast inte iaf. Det blev inget Liseberg idag, och det pga vädret. Det regnar lite där nu, och det är ju inget kul att åka blöta grejer. Men vi åker dit imorgon istället, enlit smhi är det bättre väder imorgon. Fast man ska inte alltid lita på smhi, fast vi tar de säkra före de osäkra.. regnar de imorgon, åker vi i alla fall.

Fast jag tänker inte sitta hemma idag för det, jag ska åka in till Borås & shoppa! Eller ja, iaf kolla om jag hittar något.


10 dagar kvar tills jag drar! :)

Solat & Shoppat!

Kom hem från Borås för ett tag sen, var där med moster & Peter. Först åkte vi till Sunhouse & solade 25 minuter, så jävla skönt att bara ligga & lyssna på musik och bli brun samtidigt;) Och nu syns det att jag fått färg, efter bara 2 gånger! Och vi ska gå 3 gånger till.. sen ska jag inte sola mer, förutom i den riktiga solen.

Efter det gick vi till Gina, och dom hade fortfarande 50 % på massa kläder. Hittade ett långt linne för 100 (riktigt pris) och ett par jeans shorts som var på rea & bara kosta 125 kr. Fast jag har ju presentkort så betala nada ;D har 180 kr kvar på det nu. Sen drog vi vidare till Knalleland, köpte hår & ögonbryns färg till mig och moster.



Nu ska jag hoppa i duschen & sen funderar jag på att scraapa lite. Lär blir tidigt idag, eftersom vi ska till Liseberg i morgon ( om det inte ösregnar!)


STUDENTFOTOT!

Igår fick jag hem studentkortet + katalog. När jag kolla på fotot på min klass, kom faktiskt några tårar. Fan va jag saknar er, vissa mer än andra. Jag vill vrida tillbaks tiden igen, göra om allt roligt igen. Jag säger bara, ta vara på den tiden ni har på gymnasiet för den kommer aldrig tillbaks igen. IT/MEDIA 06-09 !!


"ingen seger utan neger, GRASSE- GRASSE - GRASSE"

"VEM HAR GÖMT NEGERN UNDER SÄNGEN" -
läger i 1:an

"Vi är inte fulla, vi har pollenallergi. pollenallegi, pollenalergi"

"Champange, öl, litervis med vin dräggefulla 19 stycken svin ;D"

Bara för att jag är kortast ;) sen kommer nog fan Sandklef:P
står:
Matilda, Madole, Bine, Wille, Bjurén, Annie, Janpan, Amanda aka Kinder, Sandklef, Samuel, Carro, Madde & Micke.
sitter:
GRASSE, Zarén, Lucas, Linette, Johannes, Mathias & mentor Caj


Johannes & Grasse!

Amanda B :)

Madde Mupp :D

Linette ! jag saknar dig!!

Samuel, sötjävel! haha

Zarén & Bjurén

woooooooo!


Längtar!

Idag är det 2 veckor kvar tills jag åker åker upp till Arjeplog. låt dagar gå fort.. för jag längtar! De är så fint där på sommaren, helt annat än här. Solnedgången från Galtis är blad det vackraste jag sett, helt sjukt fint. De bästa är ljuset, det blir aldrig mörkt där på sommaren ( solen går ner, men lika snabbt upp igen). Man kan vara ute hur länge som helst, och jag behöver aldrig vara rädd att gå ensam där..  tack vare ljuset, för mörkret skrämmer mig.




Fredrik åkte hem för en vecka sen, men jag saknar honom redan massor! Mest när jag ska kolla på film & sova, det känns så tomt.. för hur kul är det egentligen att se film själv? och sängen är för stor att sova själv i.

Freddieboy <3


sola osv..

Idag är jag riktigt trött, somnade nångång efter tre i natt & så vakna jag av alarmet kvart i nio. För jag skulle på ett "basinformations möte" på arbetsförmedlingen halv elva. De mötet tog över en timme.. och de va drygt, nu kommer jag inte ens ihåg vad dom sa haha.

Klockan tre har jag & min moster tid på sunhouse.. sola sola :D passar ju bra när de är lite dåligt väder ute, sen ska vi shoppa lite :D

men nu blir det kääf!

GRATTIS JANINA!

Det är ingen vanlig dag, för min lillasyster fyller 10 år idag! GRATTIS!!!

- Sååå liten!

NU  - 10 år !  .. btw, så är hon förjävla söt! ;)


Tack moster !

Jag fick nyss en försenad studentpresent av Marika, 300 kr, Solkort med 10 gånger som vi ska dela på, och hårfärg! Wiie, jag är mer än nöjd.. och hon tror att hon gav mig för lite. Tack !

Kom hem för ett tag sen har vart 
 
Har vart inne i Borås med.Malin ringde mig & tyckte att jag skulle följ med henne & Hanna in till staden för att hon ville ha Donken, så hon tvinga mig äta det med henne ;) Jonas kom & hämta oss härifrån & så drog vi & hämta Robbin, sen till Donken.. vi fick våra blåa cola glas ;) Sen ströga vi bara runt ett tag, som vanligt ! :)


Baso är den enda som är social så här på natten. Alla andra verkar ju sova... :P


wiie! :D

Mina foton kom i brevlådan idag :D Fan det gick ju fort skicka dom i Torsdagskväll, alltså två arbetsdagar! Så nu kan jag sätta igång med boken, hela detta kalaset har kostat mig 280 :-  ( med boken, 2 silver/guld pennor, lim & korten) så det är bäst att det blir bra ;)

Jag är ensam hemma, så jävla skönt ;) Dom andra drog i väg till Djurparken!


16 dagar kvar tills jag drar!

Kubb & GH !

Det blev ingen seg söndag, och ingen minigolf heller. Malin & Hanna ville att jag skulle följa med dom & spela kubb med Jonas & Robbin (Ja, med 2 B:n). Dom hämta upp oss & vi åkte till Fristad & köpte lite groggvirke, för Malin & Hanna var alkisvarningar idag, mitt på dagen. Sen åkte vi till Marsjön & spelade kubb.. vi vann typ 1 gång av 5 ;). Sen badade alla förutom jag, och det kändes riktigt vaarmt i vattnet.

Sen drog vi vidare mot Borås, in på coop & köpte ännu mer groggvirke & choklad. Och va fan, chokladen va typ smält :O man ska ju typ kunna knäcka en choklad kaka, men den här va typ smält & äcklig.. bra att dom har för varmt i affären. Sen drog vi till Robbin, spelade GH osv . Vid nio körde Jonas hem oss, eftersom han skulle börja jobba vid tio.

Tack för en rolig Söndag!



Du är det enda jag ser, du är det bästa jag vet
jag lyser upp när vi ses, kan inte be om nå mer
och de tror jag du vet


Allmänt seg dag!

Men det är ju Söndag.. så det är inget ovanligt. Vi kanske ska åka in till Borås eller Uhamn & spela minigolf senare. Marika (moster) & Peter är ju här från Finland nu, så vi ska hitta på lite saker. I veckan ska vi åka till Liseberg :D, jag ska åka nästan allt, kan säga redan nu att jag inte tänker åka varken höjdskräcken eller uppskjutet!  Jag ska tvinga med Marika på Balder, men ja kommer inte lyckas.. hon kommer ju få hjärtstillestånd, eller skrika sig till döds ;) Och Kanonen vågar nog inte åka ;P


Balder.

Kanonen

Scrapbook

Jag har börjat med en scrapbook om studenten, men jag kan inte göra så mycket än.. eftersom jag väntar på bilderna. Så jag kom på värsta bra grejen ;) skrev in alla hälsningar jag fått i studentmössan, det är ju också ett minne.


DAGENS HÄNDELSE!

Jag stog & fixa håret i hallen & hade på plattången på bordet, och helt plötsligt bara small det till som fan & nånting flög åt helvete, även jag bara flög upp med hjärtat i halsen! Då var de en tändare som sprängdes, av plattångsvärme! Inte fan såg jag att det låg en tändare där xD

    +  = inte bra ! hahaha


Im back on track!

Idag va jag extremt trött när jag vakna, men gick upp iaf. Drack lite kaffe & bråka med morsan.. allting var som vanligt, med andra ord. Efter allt kaffe vart jag ändå inte pigg, gick in i duschen och vart en ny människa.. och det var som att morsan hade läst mina tankar, för hon hade satt på en stooor kaffe ! :D Im back on track ;)

Det ska storstädas i mitt rum, det ser förjävligt ut.. Har inte städat där på 5 veckor kan var därför ;) Min moster kommer idag, så kan ju inte se ut så där. Dessutom så trivs jag inte där när det ser ut så där.

Elin aka Shorty har släppt en ny låt ! Vinden i mitt hår...  :) Jättebra! och en glad låt
TANKA HÄR!

Älskling, du vet väl att det bara är 19 dagar kvar tills vi ses? :D

Du är den!


-  19 & 16  år (2006)

NU - 18 & 22 år |

2 år & 8 månader <3 Jag älskar dig! <3

De va de ...


Arbetsförmedlingen & krafs.

Idag fick jag tummer ur och drog till  Arbetsförmedlingen, fick tid för något basmöte den 8:e Juli, halv elva ( påminnelse, eftersom jag är rätt glömsk) det är ju även Janinas födelsedag. Sen ska jag inte träffa min handledare fören i September, tror det var 14:e.

Imorgon kommer min moster, så måste storstäda i mitt rum... varför vet jag inte. Men morsan tyckte det.

Jonathan blev en stor pojke!


NU & DÅ... Nu ser han ut som 5 och inte 3 ;) Lite mer tuffing över de hela!

Kvällsbad!

Som sagt så var jag & badade med Hanna & Malin. Det var riktigt skönt i vattnet, så där lagom varmt. Det var inte ens kallt när jag doppade tårna först.. innan jag hoppa i. Badade i 1,5 timme, ensamma var vi också. Så vi tänkte ha lite kul, och skulle lossa en liten del av bryggan o ha den som en flotte ( och sätta fast den sen igen). Medans Hanna & Malin tog loss ena sidan av bryggan, sprang jag upp på stranden o skulle kolla mobilen, och då typ springer Malin & Hanna också upp.. då var det någon som kom simmandes bakom vassen, haha vi trodde han skulle skälla ut oss massa :P men Malin han sätta fast bryggan innan han såg.



Jonathan kom hem idag också, han har vart i Falkenberg några dagar. Han älskar ju att vara vid havet. Han hade blivit klippt, så nu har han rätt kort hår.. och ser ut som en pojke igen.




jag ska älska dig i nöd & lust, och sedan lågt förbi de <3

100 bilder!

Äntligen! Har suttit och laddat upp 100 bilder som jag skicka på framkallning, de skulle ta 1-3 arbetsdagar.. inte farligt det. Sen kan jag börja scrapa, ungefär 70 av bilderna är från studenten och resten är blandade.

Ska snart iväg till "stranden" med Malin & Hanna.. orka sitta inne.

Mongo text!

Hallå... min bloggtext, ja den du läser just nu. Är den stor eller liten? den ska vara stor ( st 14 eler 15) , men på den här datorn är den mini så jag knappt ser vad de står. Men när jag använder min egna dator då är texten stor

Film...

Ska snart dejta sängen, och se om jag kan somna..är faktiskt lite trött. Och nu är det rätt svalt i mitt rum när inte Fredriks dator står där inne längre, skönt! Men inte heller någon Fredrik.. men men, det är bara & gilla läget. Jag har ju nallen jag fick av honom iaf, inte för att det skulle kunna ersätta Fidde.

ringde honom( Fidde alltså)  nyss och de va jobbigt att prata med två i telefon, Rickard satt ju med ena hörluren och hörde allt jag sa ( fast jag inte viste de först, tänk om jag skulle sagt nått hemligt ^^) sen prata dom samtidigt så jag hörde knappt vad dom sa.

Va ute med Malin & Hanna innan också.. spela fotboll& rörde på fläsket ;)

3 veckor

Hejdå mitt hjärta, vi ses den 23:e <3


blandat.

sista natten, imorgon åker Fredrik hem. Blandade känslor... men en sak vet jag, im gonna miss him.. efter nån dag. Men jag har redan biljett bokad upp till honom den 22:a

Och sen så kan jag vara med kompisar mer, jag har vart med dom nu när han var här också. Min moster från Finland kommer på lördag, Liseberg nån dag osv .. :)

nu ska vi kolla film :)


Jag älskar dig! <3

RSS 2.0