Dag 15 - En favorit bild


Gamla goda tider ;) minns jag rätt så var det min och Malins 17 års fest.

tänder ett ljus.

R.I.P alle de som døde i dag i Oslo Sentrum og på Utøya AUF. Sett denne på statusen din for å vise at du bryr deg! ♥

Chris Medina - What are words


Så fin!

Idag kom jag och Fidde hem från Malin, har vart där ett par dagar :) egentligen skulle vi inte åkt hem fören på fredag(för det var då Joni skulle komma hem från 3 veckors jobb). Men idag när Malin hade gått till jobbet hörde jag hans bil utanför och in kommer Joni, elak som jag var smsade jag inte Malin om detta.. men vadå, de skulle ju inte blivit någon överraskning då ;) :) så hon är nog världens lyckligaste just nu.

Nu ska jag krypa till sängs med världens bästa, kolla film och bara vara vi. Känns som att det var ett tag sen.


j


JÄVLA HELVETE... Kääft.

Kraftigt irriterad! så jävla respektlöst av två jävla datanördar som inte kan hålla käften när folk under samma tak faktiskt försöker sova på natten.. som normalt folk. Vem fan slösar bort sitt sommarlov på att sitta framför datorn på nätterna och sova bort hela dagarna... jävla idoter. KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄFT!

dööööd åt CS helvete!

en irriterad Fidde vaknade just upp också "Janette för helvete, kom och lägg dig, sluta sitt framför datorn!" HAHA..

går och slår in pannbenet på två idioter & sover några timmar.. heeeys!


Kombo i en vecka nu ;)

Nu har jag vart Kombo i en vecka ;) bortsett från att vi i helgen fick något flipp och skulle till NITTA.. världens ände.. så då sov jag hemma i helgen.

Ang flippet - vi hade besök av Anders,Göran och Ove (tr3 apor).. våra mycket goda vänner ;) blev lite runda om fötterna, men de va totalt dött här så vi fick för oss att lifta till Nitta.. vilket slutade med att vi blev hämtade av Eddy och hans polare. Trodde inte jag va så full.. hade dock väldigt fel dagen efter ;)

Igår kom Hanna hit :) hade inte träffat henne på vääldigt länge! Hon hade med sin tr3 apor ( fan varning på oss), vi satt nere vid vattnet och tjöta och drack några glas ( inte direkt diskret.. men hey,vi klarade oss undan farbror blå)

Vi har funnit 3 nya vänner i sommar ;)  

Och min fina lillasyster har fyllt år också (8/7) hallå slut väx unge, vadå redan 12 år.

Janina <3


På torsdag kommer min goding hit, får se om vi drar mot köping/Kolsva då och hälsar på hos hans mamma & syskon & systerdotter :)


Hos Malin!

åkte hem till Malin idag, vi har hunnit vara på Netto & handlat till en tacopaj.. och för ett tag sen fick vi besök av våra tre goda vänner - Anders, Göran & Ove! ;)
-  
Skål ;)

RSS 2.0