Dag 08 – Ett minne

STUDENTEN, 12/6  2009
jag hade en helt perfekt student. Jag gick upp fem den morgonen för att jag inte kunde sova, öppnade en smirrnoff kl 6! och vid åtta tiden va hela klassen hos Annie på champangefrukost.

Sen samlatdes alla studenter i skolan, vi käka ännu mer frulle och kolla på olika filmer/bilder som gjorts/tagits under dom tre åren. Och mitt i allt gick mina strumpbyxor sönder! räddaren i nöden va Carro.. hon va smart nog att ta med sig ett extra par! ;) inte nog med det.. när vi skulle fika så råkade Bine hälla kaffe över mig, panik! men fick bort det mesta puuh! och även om det inte hade gått att få bort, så skulle det inte få förstöra min student.och sen vid tolv sprang vi ut.. de va helt galet, vilken känsla!!


Jag hade sjukt roligt, flaket var det bästa! En dag jag sent kommer glömma.

En söt liten flicka


Ayla, hittade bilderna på mobilen :)

hon är bra söt !


Dag 07 - Min första bästa vän

Hon hette(heter fortfarande, även om vi inte är BF idag) Caronline Lindroos. Jag träffade henne första gången när vi gick i 1:an, sen flyttade vi ifrån varandra. Men så en dag bodde vi vist på samma gård, minns än idag... hon stog på gräsmattan på gården (där vi alltid lektde dunken och käka fågelfrön) och så såg hon mig.. eller vi såg varandra ? sen den dagen va vi som handen i handsken. Vi gjorde helt galna grejer, och hade alltid roligt vad vi än gjorde. Idag har vi ingen kontakt, vi har bara glidit ifrån varandra..men när vi träffar på varandra så är det som att vi aldrig vart ifrån varandra.

Sen får jag ju i glömma Medina, Cathlin, Maud, Elisabeth och Alexandra!


Inringade är vårat"gäng" ;) Carro sitter i mitten i svart.


Im alive.

Ojsan, var typ hundra år sen jag uppdaterade här, eller okej typ två veckor sen. Vad har hänt sen dess då?  inte speciellt mycket. Fredrik har var här & hunnit åka hem också.. och jag har vart i Göteborg i helgen hos moster Mia. Då konstaterade jag att hon faktiskt är GALEN på riktigt ;) själv säger hon att hon njuter av livet, ja det är väl så.. man blir kanske lite galen då.

just ja... nästan glömt av dom där "30 dagar" inläggen.. tror jag är på dag 7 ;) jag är seg i det mesta jag ska göra..

Min bror Jonathan & Jag ;)


Vi är ganska lika ;) NORMALA.SE

Dag 06 – Min dag.

Började med att jag försov mig, eller rättare sagt - alarmet ringde aldrig klockan 6. Jag hade tydligen ljudlöst på mobilen.. men jag vaknade av mig själv och skulle bara kolla klockan, då blinka mobilen "alarm klockan 06.13".  Inte nog med det, Fredrik körde mig till Ulricehamn och ungefär halvvägs hamnar vi i en bilkö med TVÅ plogbilar framför, Så det tog 25 min istället för 15.. vilket ledde till att jag vart försenad.
 

Sen har vi (jag,morsan och William) vart hos mormor typ hela eftermiddagen.. hinkat kaffe & sprungit efter William som var överallt och ingenstans. Han är så jäkla busig, skitunge :D han pratar skit mycket, mest på "hans" egna språk men några ord han säger
Mamma
Pappa
Mommo (mormor)
Tittar
poppa
( när han ser en lampa säger han alltid "poppa")
Sen vinkar han alltid när någon säger hej eller hejdå
och när han dricker någon, alltid efter en klunk "aaaah"
Någon som inte vill ha kramar ;)

denna dag ska avslutas med en film tillsammans med ett stycke Fredrik :)

Dag 05 – Vad är kärlek?

Jag tänker inteskriva ett lång inlägg om vad kärlek är, kärlek för mig är bland annat

<3


Dag 04 – Det här åt jag i dag.

varning för att det ser skit äckligt ut ! Men skenet bedrar ;)

Enkel Thaigryta

för 4 port.

3 st kycklingfilé
1 buljongtärning ( jag tog fond istället)
2 burkar kokosmjölk
1 paprika
1 dl vatten
sambal olek
2 tsk ingefära
1 tsk curry
gurkmeja ( för färgen)
peppar & salt.

( jag hade i soya också)det gick snabbt..


Imorgon kommer hjärtat hit, lite snabbt bestämt..  I like :D
en månad.. vad snabbt det gick.

RSS 2.0